POSTET / 25.03.2017
Innkjøp fra New York

Den siste tiden har jeg vært en urutinert blogger. Det har blitt endel uregelmessig blogging om natten, og jeg må si at dette er en arbeidsteknikk jeg misliker. Inntil jeg har klart å bli kvitt denne uvanen, kommer det nå enda et innlegg om natten. 

Muligheten for shopping i New York er jo seff upåklagelig. Det er jo en opplevelse bare å se inn i butikkvinduene, for man ser jo alt mulig. En dag jeg var ute på tour i byen, kom jeg til å tenke på om det er noen varer man ikke finner der?? Eller finner man virkelig alt mulig der liksom 4realz?? Tipper sistnevnte. Jeg fant iallefall det jeg var på utkikk etter, i tillegg til litt ekstra (som alltid). 

Armbånd fra Hermes

Dette innkjøpet er vel det innkjøpet jeg har vært mest i tvil om jeg skulle gjennomføre eller ei, noen gang. Var veldig usikker på om jeg skulle lytte til hodet eller hjertet, for hodet sa at det var tullete mye penger å bruke på et armbånd. Men ettersom jeg er en mester i å rettferdiggjøre tullete innkjøp, fant jeg en unnskyldning og tenkte 'det er jo tross alt et fryktelig fint minne'. Hittil har jeg iallefall ikke angret, og når jeg først skulle kjøpe det, så er det jo gøy å ha det som 'et fryktelig fint minne' fra NY hehe.

Blad fra flyplassen

Ettersom jeg er verdens mest turistete turist, har jeg laget meg noen små tradisjoner (haha lollis) når jeg er ute og reiser. Jeg har to tradisjoner som jeg alltid følger strengt; nemlig å kjøpe et blad og en kjøleskapsmagnet fra hvert sted jeg besøker. Glemte å fotografere turens kjøleskapsmagnet, dessverre:/:/ Men over ser dere altså bladet. Denne gangen kjøpte jeg et blad hvor det er samlet intervju og reportasjer om Obama fra Vogue, The New Yorker, osv., som har blitt gitt ut i løpet av perioden han var president - bladet har selvfølgelig fått en viktig plass på bladhylla mi ♥

Smykke fra Le Primitive

Dette kjøpte jeg på det markedet som jeg snakket om i et tidligere innlegg. Sist jeg skrev om det husket jeg ikke navnet, men nå har jeg endelig funnet det ut. Markedet heter Broadway Market, og ligger altså i/på (?) Broadway. Smykket kostet ikke mange dollarsene, så vil kategorisere det som et godt kjøp. 


Kamilla
Åh, de armbåndene er såå fine!
25.03.2017, 14:47
blog/website: http://kamillahaaland.com
Åshild Ringhus
Kamilla: Tusen takk! Må si meg enig i det altså hehe :D
26.03.2017, 19:57
blog/website: http://wossa.blogg.no/
CamiMH
Stilig
25.03.2017, 23:51
blog/website: http://camiMH.blogg.no
Åshild Ringhus
CamiMH: Tusen takk!
26.03.2017, 19:58
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits