Hei. Ny tirsdag (nå onsdag) - ny nattblogging! De siste dagene har vært av den type dag hvor jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer. Lurer kanskje på om jeg har fått varige mén etter jeg stilte klokka, og lever derfor en time for sent - ikke vet jeg (morsom). Uansett, dårlig eller god tid, så vil jeg betegne både mandag og tirsdag som veldig typiske hverdager. Jeg har ikke gjort noe spesielt, annet enn det jeg gjør på en hverdag. Jeg har blant annet fått ny favorittsang; Cezinando sin "håper du har plass". På mandag både våkna, satt på bussen, så på tv, gjorde skolearbeid, sovna jeg med refrenget på full vreng inni hodet. Det er sjelden jeg har opplevd at en sang har klistra seg så godt. Takk og pris for at den er bra, si. 

Når det gjelder denne tirsdagen, våknet jeg heldigvis tidsnok, til tross for at jeg hadde skrudd av alle alarmene mine i søvne (!!SKREKKEN!!). Videre dro jeg på skolen, for så å dra tilbake fra skolen (mrs. obvious:P:P #2). I dag var det tropetendenser i Bergen, så det måtte seff nytes. Ellers har jeg vært helt loco i hodet i dag. Ikke nok med at jeg slo av alarmene mine, men jeg klarte å dra på butikken uten lommebok. Dette merket jeg ikke før alle varene var ferdig pipt, og jeg skulle betale. Jeg avverga situasjonen ved å si "ånei ånei ånei, eg har glømt lommeboka mi!!!!! Då e det ikkje aktuelt likavel HEHE", blusset opp rødminga mi og forlot butikken etter å ha beklaget meg grundig for unødvendig piping av varer. Ultraflaut. Heldigvis fikk jeg summet meg etter kløneriet, så jeg fikk med meg alle obligatoriske program på tv likevel wiho.

Vet ikke om sånne innlegg er noe gøy, men for variasjonens del, har jeg bestemt meg for å prøve litt forskjellig. Jeg synes det er vanskelig å vite hvilke typer innlegg som faller i smak, så alle tilbakemeldinger blir satt veldig pris på hehe :)


Ida
Synes sånne innlegg er skikkelig gøy å lese!! Du er flink :-)
29.03.2017, 08:43
Åshild Ringhus
Ida: Åå, nå ble jeg skikkelig glad!! Tusen takk <3
03.04.2017, 12:50
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Marie Oma
Såå fin jakke!
29.03.2017, 11:41
blog/website: http://moex.blogg.no
Åshild Ringhus
Marie Oma: Tuusen takk :-)
03.04.2017, 12:50
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Tuppa på biblioteket
Middagsforslag: frossen pytt-i-panne
29.03.2017, 17:35
Åshild Ringhus
Tuppa på biblioteket: Hahaha LOVE<333
03.04.2017, 12:50
blog/website: http://wossa.blogg.no/
Tuva
Hvor er jakken fra? Den var sinnsykt fin! Akkurat sånn som deg <3
30.03.2017, 08:53
Åshild Ringhus
Tuva: Å, tusen takk <3 Den er fra Stutterheim!
03.04.2017, 12:51
blog/website: http://wossa.blogg.no/Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits