POSTET / 10.04.2017
Uken som gikk

Ukens opptur // Forrige uke dro Marte, Margrethe, Mari og jeg på Stian Blipp show wiho ♥ Det var skikkelig gøy, og det var flere ganger jeg lo så godt at tårene sprutet hehe. En annen opptur var jo seff å komme hjem til påske og treffe venner og familie igjen. 

Ukens mat // Mammas middag, som jeg forsåvidt skriver om hver gang jeg er hjemme.

Ukens lættis // Først og fremst vet jeg ikke om andre enn meg synes dette er noe gøy haha, men jeg har iallefall ledd godt av det. For litt siden ringte en så festlig telefonselger til meg. Da jeg sa at jeg ikke var interessert svarte han: "jaja thats life, da får jeg bare rulle videre" - noe jeg synes var ultralollis HEHE.

Ukens nedtur // Som jeg har skrevet om et par ganger tidligere, klarte jeg å slette alle bildene mine fra 2014. Jeg leverte dataen til "dataredning" på Eplehuset, i håp om at bildene skulle komme tilbake. Forrige uke hentet jeg dataen min, og det viste seg at nesten ingen av bildene ble funnet:(:( Må innrømme at det var svært kjipt, og at jeg har brukt litt tid til å deppe over kløneriet mitt den siste uken. Men jeg får si som telefonselgeren; jaja thats life, da får jeg bare rulle videre:P:P (morsom).Ukens flause // Ettersom det er en god stund siden forrige gang jeg kjørte bil, var jeg litt småbekymra for at jeg hadde mistet kjøreferdighetene mine. Heldigvis eksisterte evnen til å kjøre bil fortsatt, og jeg fikk toyota-beistet til å rulle. Men til tross for at jeg fortsatt hadde evnen til å kjøre, var kvaliteten på kjøringa mi vært litt så som så. Har tydeligvis hatt litt troubles med å gire riktig, noe som har ført til at jeg og toyota-beistet har nærmest hoppet fremover på veien. Men, viktig beskjed: jeg har ikke skapt noen trafikkfarlige situasjoner altså, hehe. 

Ukens sang // Hele det nye albumet til The Chainsmokers. Det er så bra! 

Ukens produkt // Hmm, kanskje solkrem.

Ukens innkjøp // Den Trippel-isen jeg kjøpte i Drangedal i går var fryktelig god. 


Camilla Heindorf
Veldig stilig innlegg.. Liker Chainsmokers jeg også.
11.04.2017, 03:31
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits