POSTET / 16.04.2017
Ting jeg aldri lærte

Ettersom det atter en gang er eksamensperiode, blir bloggingen litt halvhjerta om dagen. For å prøve og gjøre den helhjerta, tenkte jeg å forhåndsskrive noen innlegg som jeg har på lur. Dermed unngår jeg at verken blogginga eller eksamenslesinga blir mer halvhjerta enn nødvendig. Dette innlegget er altså et av noen forhåndsskrevne innlegg, og handler om ting jeg aldri har lært. Vet ikke hvor spennende det er for andre å lese om, men håper noen liker iallefall haha. Alle punktene er vel og merke aktiviteter jeg har gått helhjerta inn for å lære, men aldri fått til:/:/ Jaja, livet går videre selv om man verken kan stupe eller slå hjul, si.


Stupe. Først og fremst vil jeg påpeke at jeg ikke er i mitt rette element når jeg er i vannet. Er over gjennomsnittet dårlig til det meste, og må seffis alltid holde meg for nesa. I de siste årene av barneskolen/begynnelsen av ungdomsskolen forsøkte jeg iherdig å lære å stupe, uten hell. 

Slå hjul. På lik linje som forrige punkt, har jeg også gitt opp å lære meg å slå hjul. Jeg er dessverre så lite turner det går an, så med min manglende koordinasjon, er nok også dette et umulig prosjekt. 

Hoppe fire trappetrinn på fotballtrening. Da jeg var yngre og aktiv fotballspiller, hadde vi en fast bolk på trening hvor vi skulle hoppe i trapper. Å ha god spenst er jo en fordel når man spiller fotball, noe jeg seff ikke hadde haha. Jeg husker jeg hadde som mål å klare å hoppe fire trappetrinn år etter år, men det ble med tanken helt til fotballkarrieren min var over..............:/

Spille gitar. En yngre versjon av wossa97, spilte ikke bare fotball, men også gitar. Uansett hvor hardt jeg prøvde å vekke mitt musikalske øre, klarte jeg ikke lære meg mer enn et par grep i løpet av de to årene jeg gikk på kulturskolen. 

Induksjon. Dette var noe vi hadde i mattetimene i vg3. Jeg trodde forsåvidt at jeg kunne induksjon sånn nogenlunde, helt til jeg fikk tilbake den matteprøva der induksjon var temaet. Er i grunn ikke så mye annet spennende å si om induksjon, annet enn at jeg er og forblir dårlig på induksjon.


 

 


Camilla Heindorf
For ett spennende innlegg. <3
18.04.2017, 12:27
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits