POSTET / 17.04.2017
Steg for steg: øyenbryn

// Innlegg i samarbeid med Maybelline

For litt siden fikk jeg tilsendt noen brynsprodukter fra Maybelline, som jeg har vært så heldig å få teste ut. Produktene jeg bruker i dette innlegget er altså fra Maybelline sin <3Brow Precise-serie<3. Jeg har allerede skrevet endel om Fiber Filleren deres - den har vært en favoritt fra første stund jeg brukte den. Å fikse bryn er jo livets kunst, og jeg er jo ingen guru på feltet - men under ser dere iallefall hvordan jeg gjør det. 

Det første jeg begynner med, er å bruke Maybelline sin Micro Pencil for å lage en "skisse" til neste steg. Med "skisse" mener jeg å tegne en slags ramme rundt brynene, så jeg får den formen jeg ønsker. I tillegg bruker jeg Micro Pencilen til å tegne "jukse-hår" på steder hvor det er litt manko hehe. 

Deretter bruker jeg Pro Palettet til å fylle inn farge i "skissen" jeg lagde i forrige steg. Palettet består av brynsvoks, brynspudder og highlight, i tillegg til at det følger med en skråkost til påføring. Over ser dere hvordan jeg bruker brynspudderet; jeg påfører endel farge ytterst på brynet, for så å påføre mindre innerst. Dermed får brynet litt "ombre-effekt", noe jeg igrunn liker veldig godt. Etter jeg har påført pudderet, påfører jeg litt highlight på brynsbenet.

Jeg avslutter livets kunst med å påføre den tidligere nevnte Fiber Filleren. Denne bruker jeg til å gre alle brynshåra oppover, et triks jeg lærte av flinke Marthe da jeg var i New York. I tillegg til å holde brynene på plass, inneholder den også litt farge. Synes denne miksen gjør resultatet ekstra fint og naturlig wiho. 


Jegmotverden
så fine øyenbryn kjempe fine bilder
17.04.2017, 18:08
blog/website: http://Jegmotverden.blogg.no
Anne
Så fint det ble :) fikk veldig lyst til å teste den ut! <3
17.04.2017, 19:06
blog/website: http://www.byanne.blogg.no
Marie Oma
Så utrolig fint det ble :D
17.04.2017, 19:46
blog/website: http://moex.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits