Heihei! Nå er det et par dager siden sist. Siden sist har jeg endelig blitt ferdig med eksamen. Torsdagen gikk til den resterende panikklesingen, fredag bestod av eksamen og feiring av ferdig eksamen, og gårsdagen ble brukt til eksamensrestitusjon. Men nå er jeg tilbake og klar for å ta igjen det tapte hehe. 

// Behandlingene er sponset

Forrige uke hadde jeg et par pauser i eksamenslesinga for å fikse både bryn og vipper wiho. Alltid stas å bli fjonga opp, og som vanlig ble jeg skikkelig fornøyd. Ina på Brow Rehab fikset brynene mine, og hun er så utrolig flink!! Behandlingen jeg bruker kalles altså "brynsløft", og består av farging og voksing. Kan si med hånda på hjertet, ti kniver i hjertet osv., at jeg aldri kunne vært mer fornøyd og er fascinert over den brynsmagien de utfører på Brow Rehab hehe.

På tirsdag dro jeg til flinke MonicaBeauty London for å ta en behandling som heter "LVL Vippeløft". Den går ut på at dine naturlige naturlige vipper får en permanent bøy, volum og farge, og resultatet varer opp til 8 (!!) uker. Selv bruker jeg vippeserumet fra Nouveau (som dere ser under) etter behandling, for å styrke vippene. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut vippeløft, for å se om det funket på mine rett-fram-vipper. Mine rett-fram-vipper har nå blitt rett-opp-vipper wiho, så jeg er skikkelig fornøyd og glad for at vippetanga kan forbli urørt for noen uker!


Hege Kristin
så fint! skal ta noe som heter microblanding på brynene mine i morgen, gleder meg til å se hvordan resultatet blir :D
23.04.2017, 21:47
blog/website: http://www.hegekristin.blogg.no
Frida
Dette er kanskje et rart kompliment, men synes du har sååå fin nese(!!)
23.04.2017, 22:28
Marie Oma
så fint :-D og så herlig å få eksamenen unnagjort :) Ha en fin søndag videre :)
23.04.2017, 23:19
blog/website: http://moex.blogg.no
Camilla Heindorf
Så stilig:)
25.04.2017, 01:40
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits