POSTET / 07.05.2017
Helsinki pt. 2

// I samarbeid med Maybelline

Heihei! For å gi en liten statusoppdatering på kofferten min, så er den enda savnet. Dermed er jo kameraet og minnebrikka med de fleste bildene fra turen min til Finland også savnet. Men, heldigvis hehe, kom jeg på at jeg utrolig nok hadde vært forut min tid ved å ha lagt inn endel av bildene fra turen på dataen da jeg var i Helsinki (beklager for denne dårlige setningen, men jeg har forsøkt å skrive den om tjue ganger uten at den blir bedre:(:() - så da kan jeg blogge litt likevel wiho haha. 

Den andre dagen begynte med ultragod hotellfrokost, før vi dro til studio. Der ble jeg fjonga opp med sminke, klær og fletter, og fotograferte og filmet stort sett hele dagen. Jeg forteller mer om hva vi tok bilder for, når bildene kommer ut. Viss jeg ikke husker helt feil, mener jeg at bildene fra både denne dagen og dagen før, kommer ut til høsten.

 Madelene og Linda ♥

Torsdagen startet på samme måte som dagen før, nemlig med en ultragod hotellfrokost. Hva jeg gjorde rett etter frokosten, klarer jeg ikke huske haha. Men senere på dagen dro vi for å spise lunsj, før vi kikket litt i Helsinkis utvalg av butikker. Etter butikkrunda var fullført dro vi tilbake til hotellet, for så å gjøre oss klare til kveldens "Big Shot"-event med Maybelline wiho. Da kveldens event var ferdig, dro Madelene, Linda og jeg til "Naughty Burgers" for å spise. Både burgersen og friesa jeg bestilte, viste seg å være den beste burgersen og de beste friesa jeg noen gang har smakt - så dersom du er i Helsinki, anbefaler jeg "Naughty Burgers" på det varmeste hehe <3love<3.


Camilla Heindorf
Ser super spennende ut
08.05.2017, 01:09
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits