POSTET / 15.05.2017
Innkjøp og tørketid

Heihei! Min mandag startet som en mandag ofte gjør; jeg spiste frokost, for så å dra på skolen. Denne mandagsmorgenen var en av de dagene hvor livet var hardt, og en interessekonflikt mellom å sove lenge eller dra på skolen, sto på for fullt. Heldigvis var selvdisiplinen velfungerende i dag, så jeg kom meg opp og dro på skolen. Ellers mottok jeg nøklene til mitt kommende hjem (etter sommeren) i dag. Synes det er så gøy å innrede leiligheten på ulike måter inni hodet mitt haha, så nå må jeg bare få tak i lignende møbler i virkeligheten - tar gladelig i mot tips til sider hvor de selger coole/fine/praktiske interiørting:):)

En annen aktivitet jeg har gjennomført i dag, er å kjøpe meg en fuktighetskrem til ansiktet haha. Jeg har aldri hatt noe særlig peiling på hudpleie, og bruker i grunn stort sett de samme produktene som jeg alltid har gjort. Men, når det er sagt, synes jeg det er veldig viktig å ta vare på huden, men likevel er jeg ikke så flink selv. Men med god hjelp fra flinke folk som jobber i butikk, har jeg har jeg funnet meg et par produkter jeg har troa på.

Solkremen til høyre har jeg skrevet om flere ganger før. Denne er kanskje mitt mest mustete must-have for øyeblikket. Og ettersom jeg mistet den forrige i den long loste kofferten min, måtte jeg gå til innkjøp av en ny. I tillegg til å være solkrem, inneholder den såpass mye shine i seg, at jeg bruker den vel så godt som strobing-krem. Synes den gir en veldig fin og naturlig glød, noe som seffis er tommel opp.

Kremen til venstre, er altså den fuktighetskremen jeg kjøpte i dag. Årsaken til dette innkjøpet, var at ansiktet mitt faller av (morsom), ettersom jeg er så sabla tørr om dagen. Derfor gikk jeg til et sted de solgte kremer og spurte etter noe feite, sterke saker. Jeg endte altså opp med denne kremen fra Bare Minerals som heter "Butter Drench". Har allerede påført et lag med den, og så langt er jeg fornøyd og ansiktet sitter på igjen. Kan legge inn en liten notis i et innlegg når jeg har brukt den over en lengre periode, og fortelle hvordan ståa er da. Dersom noen skulle være interessert, finner du den lettere versjonen som heter "Bare Haven" HER (adlink). 


påfører du solkremmen over hele ansiktet eller bare området hvor du vil ha "shin"? :) super fin blogg!
16.05.2017, 15:32
Camilla Heindorf
Fine innkjøp.

Er dette det amerikanske eller britiske Vogue? er stor fan av Selena Gomez.
18.05.2017, 02:21
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits