POSTET / 20.05.2017
Sweatshirts

// Innlegget inneholder adlinks

GENSER LE COQ

Hei! For øyeblikket sitter jeg og skriver oppgave. Og tradisjonen tro når jeg skriver oppgave, surfer jeg endel rundt på den store internetten. Favorittaktivitet på den store internetten er å se på klær hehe, så i den forbindelse har jeg satt sammen et par kollasjer med de cooleste sweatshirtene jeg fant på surferunden min.

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det coole sko og coole gensere. Jeg vil i grunn betegne meg som en samler når det gjelder disse to typer gjenstander - more is more, og jeg får aldri nok. For øyeblikket troner det en hoodie fra Kappa på toppen av ønskelista mi. Fant den ikke på dagens surferunde, men oppdaterer dersom jeg finner den.

GENSER REEBOK & GENSER HOLZWEILER

 

Her har jeg samlet noen av mine favoritos. Både Holzweiler, Ganni og Gestuz er jo så flinke på å lage coole sweatshirts, i tillegg synes jeg Wood Wood har skikkelig mye kult (deriblant genser nr. 2 fra toppen). Wood Wood selger de blant annet på Lot333 i Bergen. Er ikke så lenge siden jeg besøkte butikken for første gang, og fyrsøren, for en cool butikk!! Så dersom du er i Bergen en gang, anbefales det på det sterkeste å ta en tur innom Lot333. Bare så alt er på det rene, vil jeg påpeke at dette ikke er noe reklame haha.

GENSER PATAGONIA

(Dagens spørsmål: hvor mange ganger skrev wossa "cool" i dette innlegget?????)

Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits