POSTET / 21.05.2017
TB: Juni 2016

Hallo og god søndag! En uke siden jeg skrev det sist, og som vanlig synes jeg tiden går usedvanlig fort. I den anledning tok jeg en svipp innom arkivet mitt fra juni 2016, for å se hva jeg blogget om da. Synes det er sprøtt å tenke på at jeg allerede har blogget i (snart) et år etter bloggpausa jeg hadde i vg3.

Ja, som sagt, var juni 2016 altså måneden jeg gikk inn i rollen som blogger igjen. Da var wossa rusten, og hadde (dette er ingen spøk forresten) glemt hvordan både kamera og photoshop fungerte haha lollis. 

Ellers var dette måneden hvor jeg ble trekt opp til eksamen, gjennomførte eksamen og ble ferdig på vgs. Jeg har vel nevnt dette et par ganger tidligere, men jeg må understreke hvor nervevrak jeg var de siste månedene før eksamen i vg3. Var så nervøs for hva jeg kom opp i, og tanken på at resten av livet kom til å bli avgjort av de neste eksamene (haha nå var jeg dramatisk her), var noget skummel ja. Men før jeg visste ordet av det, var eksamen levert og det var tid for sommerferie wiho.

I begynnelsen av sommerferien kjørte Mari og jeg til Bergen med flyttelasset vårt, hvor vi også ferierte en ukes tid. Selv om både Vinje og barndomsheimen hos mor og far ligger nært til hjertet, var det skikkelig stas å endelig flytte til by hehe. Og når det er sagt, vil jeg også tilføye at jeg er fryktelig fornøyd med valget av by. <3Bergen<3 as.

Ellers la jeg også ut en video på bloggen i juni. Filmen er vel og merke ikke fra juni, men fra høsten året før. Den er også svært svært kort haha - men bedre enn ingenting, si:):)


Camilla Heindorf
Så spennende:)
22.05.2017, 00:13
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits