POSTET / 22.05.2017
Uken som gikk

Hei hei hallo! Nå er det en god stund siden forrige "uken som gikk" - den enkle årsaken til det er at jeg er lat og har ikke fått gjort det før nå. 

UKENS OPPTUR // Seffis 17. mai og henge med venna<33 Finnes ikke bedre si. 

UKENS NEDTUR // At kofferten enda ikke har kommet til rette......haha:( Vet jeg maser fryktelig mye om den kofferten, men det viser at wossa synes tapet av kofferten var verre å innse enn forventet. Den er vel og merke ikke regnet som tapt før på fredag, så det er fortsatt et par dager med håp igjen. 

UKENS OPPLEVELSE // Denne kategorien skapte jeg her og nå, i anledning at jeg har en opplevelse jeg vil fortelle om hehe. Forrige uke var jeg på spontan safari, da jeg var ute og kjørte bil. Det var vel og merke ikke jeg som oppsøkte safarien, safarien oppsøkte meg langs E134. I løpet av to bilturer så jeg fem (!) grevlinger, to harer, en rev og en elg - det vil jeg betegne som en sprø opplevelse. 

UKENS MAT // Hver gang jeg ankommer barndomsheimen kommer jeg på hvor godt jeg liker sånn ordentlig middag med poteter og saus osv haha YUM.

UKENS PRODUKT // Det er ikke så lenge siden jeg skrev om mitt seneste innkjøp innenfor hudkrem, nemlig Bare Minerals sin "Butter Drench". En fryktelig feit og god krem, som redder min uttørka hud for øyeblikket. Du finner en litt lettere versjon av den ("Bare Haven") HER (adlink).

UKENS (DÅRLIGSTE) INNKJØP // Denne kategorien måtte endres litt på, ettersom jeg gjennomførte et svært dårlig innkjøp forrige uke. Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter et sånt stativ jeg kan feste kameraet på (også kalt kamerastativ når jeg tenker meg om haha), for så å feste det i bilen. Her om dagen kjøpte jeg meg et sugekopp-kamerastativ til bil på Clas Ohlson. Dessverre, funket ikke stativet på noen som helst måte - prøvde til og med å assistere sugekoppen med strikk, uten hell. Jaja, dersom du vet hvor jeg kan få tak i slike stativ (som funker), please let me know.

UKENS MUSIKK // Denne uka har jeg i grunn hørt svært mye på podkast, og mine favoritter for øyeblikket er Tusvik & Tønne, Harm & Hegseth, Konspirasjonspodden, Purk eller skurk og Musette.

UKENS CRAVINGS // adlinks


krist.in
så gøy med slike innlegg !
22.05.2017, 20:54
blog/website: http://krist.in
Camilla Heindorf
Bra med desse innleggene. <3
22.05.2017, 23:19
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Camilla
Hei! Jeg har den Tommy Hilfiger jakken i hvit/gul og selger den for 1500. Du kan sjekke det ut på tisen min hvis du vil @camillanom <3<3
06.06.2017, 00:02Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits