POSTET / 31.05.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Som nemnt tidligere er jo Bergen ekstra fint for tiden, så da er det ekstra stas å være tilbake i <3favorittbyen<3.

UKENS NEDTUR // Denne uken har jeg mistet bussen unormalt mange ganger lollis, så det får bli ukens nedtur.  

UKENS FLAUSE // Da vi var på byvandring på søndag, bestemte vi oss for å gjøre søndagsmiddagen lettvin og kjøpe en engangsgrill og grille noen pølser. Stedet vi grillet (trodde vi) var en park ved siden av Brann stadion. Denne dagen hadde Brann kamp på hjemmebane, så vi oppdaget fort at vi hadde tent på grillen midt på en parkeringsplass (og ikke en park), da et tosifret antall biler med brannsupportere parkerte rundt oss og grillen vår haha. Det synes jeg var fryktelig flaut. Må jo ha sett noget rart ut - jeg hadde iallefall begynt å lure dersom noen hadde grillet midt på parkeringsplassen til fotballstadion i Vinje liksom he he:P:P

UKENS INNKJØP //  Ukens innkjøp er skjorta under fra Ganni!

UKENS LÆTTIS // Jeg lo så godt da jeg satt meg fast i asfalten haha teit, så tror det må være ukens lættis.

UKENS OPPLEVELSE // Ukens opplevelse er uten tvil Bergen forrige lørdag!!! Det var så varmt og fint her i byen, en skikkelig hyggelig sommerdag ♥

UKENS MAT // Forrige uke åt jeg en fryktelig god hamburger på UNA her i Bergen. I tillegg til burgeren, var også friesene og aoiloien deres fryktelig gode - så da var alle kriteriene for en optimal burgeropplevelse oppfylt. 

UKENS PRODUKT // Ettersom jeg måtte kaste min forrige eggdeler i begynnelsen av året pga rust haha, har savnet vært stort etter en skikkelig eggdeler. Så da jeg var på Ikea fikk jeg endelig fikset meg en ny en, så nå får jeg endelig rette eggskiver igjen.

UKENS MUSIKK // Etter jeg hørte "Gunerius"-coveret til Amanda Delara på Skam, ble jeg helt hekta. Synes den er SÅ bra!

UKENS CRAVINGS // Min store cravings om dagen er og forblir drumstick. Skjønner ikke hvorfor jeg er så glad i det??? Men sånn er det nå bare.


Camilla Heindorf
Kult
01.06.2017, 23:04
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits