POSTET / 06.06.2017
Favorittkamera

Hei! I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten kameraanbefaling. Det har jeg ikke gjort før (tror jeg??), så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det. Noe av det gøyeste jeg vet, er å teste ut nye kameraer, objektiver osv. Synes det er så gøy å se på fine bilder og filmer som flinke fotofolk står bak! Selv prøver jeg å plukke opp et tips jeg kommer over, og da er youtube midt i blinken. Når det gjelder feks hvordan bruke photoshop og andre adobe-programmer, finnes det _så_ mange bra youtube-guider der ute.

I løpet av min tid som blogger har jeg stort sett brukt speilreflekskamera - men før jeg skulle til NY i vinter, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg et kamera som var enklere å ta med seg. I tillegg hadde jeg lyst på et kamera som var godt egnet til å filme med, noe som i grunn var det viktigste kriteriet. På de kompaktkameraene jeg har brukt tidligere, har kvaliteten på film vært noget dårlig. Av den grunn var jeg usikker på hva jeg kunne forvente av et sånt minikamera da jeg startet googlingen min. Etter en god del søk, landet jeg på Canon G7X, og kjøpte det kort tid etter.

Og, wiho så fornøyd jeg er! Først og fremst vil jeg skryte av videofunksjonen. Stabilisatoren er blant annet sjukis bra. I tillegg vil jeg trekke fram at fargene på auto-innstillinga er skikkelig fine, ikke for kalde og ikke for varme. Jeg er også skikkelig fornøyd med fotofunksjonen; bildene blir skarpe og fine - noe som seffis er viktig. Endelig konklusjon er dermed at dersom jeg skulle valgt ett kamera jeg skulle hatt resten av livet, hadde det vært dette hehe.


Camilla Heindorf
Stilig:D
07.06.2017, 03:39
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Thea
Har sett på det samme kameraet, og det virker sykt bra. Men jeg lurer på hvor du kjøpte det, finner det ingen steder på norske butikker/nettsider.
07.06.2017, 16:14
June
Jeg har også det kameraet!! Elsker det <3 Kunne du kanskje gitt litt tips til innstillinger osv når du har hatt kameraet en stund?:)
08.06.2017, 11:49
Lisa
Enig, det er et kjempefint kamera, hatt Canon G7XMKII siden februar, + rask leveringstid der jeg fikk kjøpt det.... tok 1 leveringsdag.... strålende fornøyd med alle dens funksjoner ++!!
08.06.2017, 12:11Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits