POSTET / 21.06.2017
Uken som gikk

Hallo hallo! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så mamma Ringhus, pappa Ringhus og datter Ringhus befinner seg nok sovende på flyet for øyeblikket, kjenner jeg oss rett. Som mor, så datter, si. Og som far, så datter, si. Så i mens vi sover oss til Skottland, oppdaterer jeg dere med forrige ukes "uken som gikk". 

UKENS OPPTUR // Den største oppturen forrige uke var seffis å bli ferdig med eksamen og at det var sommerferie !WIHO!. Jeg synes jo aldri eksamen er noe gøy, men forrige fredags eksamen var enda mindre gøy enn vanlig haha - så da var det ekstra deilig å bli ferdig med den.

UKENS NEDTUR // Som jeg tidligere har nemnt ble jeg rammet av en forkjølelse i begynnelsen av forrige uke. Dette gikk i og for seg fint, men jeg må si at jeg ble noget oppgitt da jeg fikk øreverk (noe jeg ikke har hatt siden jeg var 10 år sikkert) natten til eksamen haha. Det må jeg si var høyst unødvendig  Jaja, det er iallefall en liten trøst at jeg kan skylde på ørene dersom det går dårlig på eksamen (hehe) (neida).

UKENS OPPLEVELSE // Til tross for eksamen og upassende forkjølelse, koste jeg meg skikkelig masse forrige uke! God mat og gode venner<333 Ellers har jeg ingen ekstraordinære opplevelser å melde om i grunn. 

UKENS MAT // Noe av det beste jeg vet har plutselig blitt Grandiosa haha:( Jeg har jo vel og merke alltid likt grandiosa, men det er ikke før nå jeg har oppdaget hvor godt jeg synes det er. Ubeleilig..

UKENS PRODUKT // YSL sin "Teint Touche Eclat"-foundation! Synes den gir så fin glød til huden i disse sommertider. 

UKENS INNKJØP // Ettersom jeg mistet to av mine sko-favoritos i kofferten min, har jeg vært på jakt etter noen nye en god stund. Tidligere har jeg ikke klart å bestemme meg for hvilken type sko jeg skal ha, men på lørdag klarte jeg endelig å ta valget lollis og fant meg et par sko som falt i smak. 

UKENS LÆTTIS // Uken lættis er nødt til å være da jeg og Mari fraktet alle våre elleve bagasjeenheter på bussen fra Bergen til Vinje. Jeg var nesten i tvil om vi fikk lov til å ha med oss alt (av bussjåføren altså haha), men det viste seg at det er høy terskel for hva som blir for mye bagasje på Haukeliekspressen:):)

UKENS FLAUSE // Denne hendelsen skjedde i går, og kan altså egt ikke regnes med i denne "Uken som gikk" - men gæren som jeg er, tar jeg den med likevel hehe (morsom). I går kjørte jeg bil for første gang på et par uker, og regnet i grunn ikke med at det skulle være noe problematisk. Kjøreturen gikk smertefritt, helt til jeg kom til et kryss på en parkeringsplass, der jeg plutselig kjørte på venstre side av veien. Hmm, det er ikke bra. Viktig detaljer er at det ikke oppsto noen farlige situasjoner, jeg var (heldigvis) den eneste bilisten på området, og jeg lover meg selv å aldri være distré igjen.


Thomas Frydenberg
Flotte bilder, ønsker deg god tur!
21.06.2017, 13:38
blog/website: http://thomasfrydenberg.blogg.no
Camilla Heindorf
<3
23.06.2017, 00:09
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits