Heihei! For øyeblikket sitter jeg i en skotsk sofa og forsøker iherdig å få fiksa opp i reiseforsikringa mi etter at den long-lost-kofferten min forsvant. Har blitt telefonvenn med If sitt kundeservice, så nå sitter jeg atter en gang i telefonkø. En ting jeg har merket meg etter at jeg har blitt fast inventar i telefonkøer til diverse kundeservice, er at hyggelige og serviceinnstilte folk er det beste som finnes (ms. obvious).

Og apropos hyggelige og serviceinnstilte folk, så scorer menneskene her i Skottland høyt! Da turistene fra Vinje skulle sette seg på en skotsk versjon av flybussen, hadde verken jeg eller de to resterende turistene, mamma og pappa, tenkt på å ta ut kontanter for å betale bussen, ettersom man ikke kunne betale med kort. Da jeg forklarte kløneriet til sjåføren, sa han at det var null problem å vente på oss, i mens turistene løp inn for å ta ut penger - wiho, topscore innen service og hyggelighet, si :)

Ja, jeg kan jo ta et lite sammendrag av gårsdagen. Den begynte forsåvidt med at jeg våkna, for så å sove i bilen til bussen, i bussen til flyet, på flyet til bussen, og til slutt i bussen til Glasgow. Etter vi ankom byen, møtte vi to meter med bror, som guidet turistene litt rundt i byen sin. Etter guidingen ble turistene og to meter med bror sultne, så da bestemte vi oss for å dra og kjøpe pizza, før vi dro tilbake til leiligheten. 

Planen for dagen i dag, er å være enda mer turister. Synes det er _så_ gøy å besøk nye byer, så gleder meg veldig til å se mer av Glasgow. Tidligere har det hovedsakelig vært en by sine butikker som har fått min oppmerksomhet, men nå har jeg endelig blitt så gammel og klok at også andre ting er spennende å se haha. Så dersom noen av dere har vært i Glasgow, og har noen turisttips på lur - tas de i mot med glede :):)


Thomas Frydenberg
Så flott at skottene er så serviceinnstilt. Glasgow er en utrolig spennende by.
22.06.2017, 15:06
blog/website: http://thomasfrydenberg.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits