POSTET / 23.06.2017
Vandring & taco i Glasgow

Hallo hallo! Ettersom både det å blogge og være turist krever endel dokumentasjon, prøver jeg iherdig å bruke kameraet så mye jeg kan. Selv har min nye favorittaktivitet blitt å ta bilder av hus/gater/natur haha, så vet ikke hvor underholdene bildene er, menmen la gå.

Nå har akkurat den tredje dagen i det store utland begynt for min del. I dag er det Aslak sin graduation, så det gleder jeg meg skikkelig til! Synes det blir veldig spennende å se hvordan en sånn sermoni er her, for vil tro at det er ganske annerledes enn det jeg er vant med fra mine avslutninger på ungdomsskolen og videregående hehe. Men før den tid har jeg planer om å fortsette byvandringen vi startet med i går. Her er jeg og Aslak, også omtalt som to meter med bror i gårsdagens innlegg (morsom).Gårsdagen gikk til å spise og vandre rundt i byen. Vi åt lunsj på et sted som heter "Piece", og der hadde de _verdens beste_ baguette! Haha, det er sjelden jeg har spist noe som jeg liker  godt, så det må jeg si var litt av et scoop. Etter scoopet, vandret vi videre mot det jeg tror er hovedgata (?) her i Glasgow, og kikket i butikker. Selv om jeg skrøyt av at jeg hadde blitt så gammel og klok at jeg liker andre attraksjoner enn kun butikker, må jeg understreke at jeg synes det er like gøy å kikke i butikker, som jeg alltid har synes hehe. Når det gjelder shoppingen her i Glasgow, inneholder byen alle de butikkene jeg var på utkikk etter, så det var jo stas. Etter at butikkrunden var avsluttet, dro vi tilbake til leiligheten for å spise taco wiho. Taco er jo livets gave, så kunne ikke avsluttet dagen på bedre vis, si.

Ultraturist97


Thomas Frydenberg
Det er lite som slår en god baguette.
23.06.2017, 15:48
blog/website: http://thomasfrydenberg.blogg.no
Camilla Heindorf
<3 Ser koselig ut:)
24.06.2017, 02:15
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.no
Madeleine
Hvor er vesken din og det sjalet fra? Sykt fint<3
25.06.2017, 19:02
Celine
Hej! Ville bara säga att jag kikat in på din blogg sedan många år tillbaka och jag älskar verkligen alla fina bilder. Skulle du kunna göra en liten tutorial på hur du redigerar? Skulle uppskattas sååå mycket. Kram! <3
26.06.2017, 04:04
blog/website: http://nouw.com/celineekelundNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits