POSTET / 25.06.2017
Hurra for bror

Hei! Nå har vi kommet til vår siste hele dag her i Glasgow, og vi forlater det store utland i morgen tidlig. Dagen i dag skal også brukes til å være turist, og planen for dagen er å dra på museum og i en botanisk hage (tror jeg??), i dag har vi altså steppa opp turistgamet til øverste level. Ellers er internettet hakket mer velfungerende i dag, så her kommer noen bilder fra to meter med bror sin graduation. Jeg synes det var fryktelig stas å få være med å graduetere (nytt ord) bror, og lillesøsterhjertet var stolt som aldri før - så dette var jo seffis en dag som måtte bli grundig dokumentert. 

Processed with VSCO with 4 preset

Her ser dere forresten kappa jeg snakket om i går. Hvilken farge man har på kappa si, avhenger av hvilken linje man har gått på. Høytidelig og kult i grunn, og noe helt annet enn hva jeg er vant med fra mine tidligere uteksamineringer på ungdomsskolen og vgs hehe

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Assisterende bloggfotograf, mamma, skulle ta et bilde av oss og universitetet:)

Processed with VSCO with 4 preset

Etter sermonien var avsluttet og bildene var tatt, dro vi for å spise middag. Vi spiste på et sted som heter Porter & Rye, hvor det var skikkelig god mat. I utgangspunktet har ikke jeg noe særlig peiling eller interesse for mat (annet enn at det er noen ting jeg liker, og andre ting jeg ikke liker), og for meg er taco taco, hamburger er hamburger og fisk er fisk. Men på denne restauranten forstod jeg at god mat, skiller seg veldig fra vond mat (mvh. obvious97). Ja, det jeg prøver å si her, hørtes nok mye bedre ut inni hodet mitt, enn det gjør på papiret - men, iallefall, poenget var at jeg fikk meg en skikkelig god middag på fredag haha.

Processed with VSCO with 4 preset


Processed with VSCO with 4 preset

De to siste bildene skulle egentlig være antrekksbilder, men jeg droppa det, ettersom jeg kom på at jeg har vist dette antrekket sjukis mange ganger før hehe. 


Camilla Heindorf
Så koselig:D
26.06.2017, 03:17
blog/website: http://camilovesalmosteverything.blogg.noNavn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:hits