Åshild Ringhus -


POSTET / 30.06.2014
Inspirasjon: Molly Rustas
Alle bildene er lånt HERFRA

Wow! Jeg elsker stilen til denne dama. Hun klarer å kombinere alle plagg til en utrolig kul stil, men samtidig med sitt eget særpreg. Dette er en svensk blogger som heter Molly Rustas. Første gang jeg var inne på bloggen hennes var et par år siden, og etter det har jeg vært gjevnlig inne på den. Dersom jeg er tom for inspirasjon en dag, enten når det kommer til stil eller blogg, kikker jeg ofte innom denne bloggen. Dere finner bloggen til fine Molly HER.

Har du en blogganbefaling?


POSTET / 15.05.2014
Victoria & Henrik

Hei! Som jeg skrev for litt siden, fikk jeg en pakke med noen nydelige klesplagg i fra en superfin butikk som ligger i Lunde i Telemark som heter Victoria og Henrik. Butikken selger klær, sko og accesories fra flere ulike merker, blant annet Second Female, Maison Scotch, Blue Roses, Samsøe og Marenas. Følg Victoria & Henrik på instagram HER og lik facebooksiden deres HER

Tusen takk til Victoria & Henrik! 

Skjørt Maison Scotch

Tskjorte Blue Roses

Skjorte Maison Scotch

// Produktene er sponset

- Åshild


POSTET / 01.03.2014
APP ANBEFALING: FADED

Heihei! I dag tenkte jeg og komme med app anbefaling. De mest brukte appene på iphonen min, er bilderedigeringsappene. Jeg har tideligere vist dere den en favoritten min, VSCO cam, men nå tenkte jeg å vise dere den andre favoritten min som heter Faded. Det jeg liker så godt med denne appen, er at den har en funksjon som heter "Dust+sctratches" som legger til støv på bildene og gjør så bildene ser veldig "vintage" ut. Den inneholder også veldig mange kule effekter og brå verktøy som gjør bildene såå fine!

Har du en app du vil anbefalle?

- Åshild


POSTET / 12.01.2014
Anbefaling: selvbruning

Hei! I dag tenkte jeg at jeg ville anbefalle en selvbruning til dere. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har prøvd maange ulike selvbruninger uten å bli fornøyd. Men hittil har jeg funnet en favoritt som jeg er veldig fornøyd med. Den gir en veldig fin og naturlig farge, som holder seg lenge. Here you go! Jeg vil også si at dette innlegget ikke er reklame.

Denne kremen er fra Xen-Tan, og heter "Dark Lotion Absolute Luxe". Jeg bestilte den i fra Feeluniqe.com, som er en amerikansk side, der den var mye billigere enn i norge. Men da jeg fikk den, kom det toll i tillegg, noe som gjorde at den likevel ble mye dyrere enn norsk pris. Så dersom dere skal bestille den, anbefaler jeg dere å bestille den fra en norsk side :-)

Før påførte jeg selvbruning bare med hendene, noe som medførte at fargen ble superskjoldete og ujevn, og dagen etter var jeg helt oransj inne i håndflatene. Men da jeg startet å påføre den med en "selvbruninghanske", ble fargen mye jevnere og jeg slapp å få oransje håndflater. Man får kjøpt de hos Vita, Kicks osv.

Dette er skrubben eller peelingen jeg bruker. Før man tar selvbruning er det veldig lurt å peele huden - da fjerner man de døde hudcellene og dermed får et jevnere og finere resultat. Skrubben gjør også så fargen holder lengre. Denne er fra Nivea, og jeg kjøpte den på HM.

Har du noen selvbruningtips?

- Åshild


POSTET / 22.10.2013
App anbefaling: VSCO cam

Heihei!
Noen av dere har lurt på hvilken type mobil jeg har, og jeg har iPhone 5. I den sammenhengen tenkte jeg at jeg kunne gi dere en app anbefalling. Jeg bruker mobilen veldig mye til å ta bilder, og mange av bildene redigerer jeg også på mobilen. Helt siden jeg fikk min første iPhone har jeg prøvd hundrevis av redigeringsapper uten å finne en som jeg har vært 100 prosent fornøyd med, helt til jeg fant denne appen. Den heter som sagt, VSCO cam, og den er DØDSBRA! Jeg har kjøpt premiumversjonen, og da har jeg rundt femti superfine effekter. Det som jeg liker så godt med denne appen, er at effektene gir en så naturlig "polaroid-look".

Disse bildene redigerte jeg i VSCO cam! :-)

Har du en app anbefaling?

- Åshild


POSTET / 06.09.2013
På sykehuset

Hei dere! FOR en dag. Akkurat nå ligger jeg faktisk på sykehuset. Det er ikke noe alvorlig tror jeg, men det som skjedde var at plutselig besvimte jeg. Jeg var så og si helt "borte" i ca. en time, før jeg "våknet" ordentlig i ambulansen på vei til sykehuset. Jeg aner virkelig ikke hvorfor det skjedde, så håper de finner ut av det. I nuet er jeg koblet til ulike ledninger, har et par nåler i armen og ligger egentlig og slapper av, haha! God helg :-)

- Åshild

hits