Åshild Ringhus -


POSTET / 05.01.2015
JUNKYARD EDITORIALHer ser dere noen av bildene fra jeg og fineste Kristine var på fotoshoot med Junkyard i Gøteborg i desember. Herregud, så gøy vi hadde det! ♥ Resten av bildene kan dere se på Junkyard - MAG.

- Åshild


POSTET / 29.07.2014
In the lake

Tok disse bildene da jeg var ute og badet i går. Vet egentlig ikke helt om jeg liker de eller ikke, men det var hvertfall sånn resultatet ble. Kameraet jeg brukte var Canon 5d mark ii, med objektivet canon ef 50 mm 1.4. 

Hva synes du om bildene?

- Åshild


POSTET / 24.04.2014
Bror og søsterHer ser dere noen av bildene jeg og broren min var ute og tok i går. Jeg synes det er så gøy og ha sånne "fotoshoots" med både familie og venner, bildene blir jo så fine når man tar de ute i tillegg.

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 02.04.2014
Red and white

- Åshild


POSTET / 17.03.2014
Potraits

Hei! Tok disse portrettbildene i går. Her ser dere også hvor mørkt håret mitt har blitt. Etterveksten har jo blitt så lang at det nesten er en hel ombre. Har egentlig veldig lyst til å gjøre noe med det, men jeg må vente til håret mitt ikke er like slitt. Noe som kan ta sin tid, hehe.

Hva synes du om bildene?

- Åshild


POSTET / 11.03.2014
Big ben og London eye

 

Hei! Den siste dagen dro vi bort til Westminster for å se på Big Ben og London eye. Planen var egentlig å bruke litt mere tid på attraksjoner, og litt mindre tid på shopping, men sånn ble det altså ikke, hehe. Men vi fikk hvertfall sett litt og tatt litt bilder. I tilfelle noen lurer på hvilken linse jeg brukte på disse bildene, så brukte jeg vidvinkelobjektivet, det er derfor kantene er litt skjeve :-)

Hva synes du om bildene?

- Åshild 


POSTET / 26.02.2014
London through fisheye

Hei! Rett før jeg skulle til London kjøpte jeg meg et deksel med en fisheyelinse på. Viss dere vil, kan jeg lage et eget innlegg om den en annen gang. Det er en skikkelig kul greie, og jeg elsker bildene som har på denne fisheye-effekten. Jeg tok endel bilder med denne da jeg var i London, så da kunne jeg vise dere noen av de. Jeg har redigert bildene på mobilen, og da brukte jeg to apper som heter VSCO cam og Faded, begge to er veldigveldig bra :-)

- Åshild


POSTET / 11.02.2014
Throwback

Briller: Bikbok

Hei! Jeg fant frem disse bildene igjen i dag, og redigerte de litt. De ble tatt i 2012, noe som er snart to år siden allerede. Herregud, jeg husker det så godt, det virker som om det var i går.

Tusen takk til nydelige Marie, for en superhyggelig anbefaling! ♥ Jeg blir så glad!! Anbefaler alle til å ta en titt på bloggen hennes :-)

- Åshild


POSTET / 09.12.2013
Bilder: LA caps


Capsen kjøpte jeg for ca et år siden på Junkyard

Hei! Tenkte bare å lage et kjapt innlegg, før jeg går tilbake til mattebøkene igjen. Vi har mattetentamen på onsdag, og da er det veldig snart jul (!!).  Åå, gleder meg så masse. Over ser dere noen av bildene jeg tok med vidvinkelobjektivet mitt i går. Prøver å ta litt ulike typer bilder, for å se hva som blir best. Så derfor lurer jeg på om hva dere synes den måten disse bildene ble tatt på?

Hva synes du?

- Åshild

hits