Åshild Ringhus -


POSTET / 26.05.2017
Ryddedugnad

// Adlinks

I går ryddet jeg i skapet mitt, og oppdaget hvor mye ræl som samler seg i løpet av 20 år. Jeg er i grunn ikke så flink til å ha sånne ryddedugnader i klærne mine, så nå var det på tide. Forundrer meg stadig over hva som har fått meg til å kjøpe diverse plagg, for jeg må si jeg er eier av svært mange !rare! plagg. Nå som det nærmer seg/er sommer, er jo det en fin anledning til å bytte ut gamle plagg man er forsynt av, med fine nye sommersplagg hehe. Under ser dere noen av mine sommersfavoritos fra NA-KD wiho:):)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER


POSTET / 26.05.2017
Antrekk og diverse gjøremål


Bukse MONKI Briller RAY BAN Sko NIKE Genser HOLZWEILER

Hallo! I det siste har jeg blitt sprø i hodet og ikke klart å holde styr på de ulike dagene. Mandag kan likeså godt være lørdag, og onsdag kan være søndag liksom. Henger nok sammen med at jeg har levd et slaraffenliv på bygda den siste uka, og har dermed blitt sløv i både kropp og hode. Foruten noe skolegreier, har jeg i grunn ikke hatt noe jeg ha fått unnagjort. Men så kom jeg på; det går jo an å gjøre ting før man , altså være forut sin tid (for å dra en rød tråd til et tidligere innlegg he he:P:P). Så gleden er nå stor etter å ha fått fikset diverse lite spennende, men nødvendige, gjøremål. Snakkes.


POSTET / 25.05.2017
14 fakta (video)


POSTET / 22.05.2017
Uken som gikk

Hei hei hallo! Nå er det en god stund siden forrige "uken som gikk" - den enkle årsaken til det er at jeg er lat og har ikke fått gjort det før nå. 

UKENS OPPTUR // Seffis 17. mai og henge med venna<33 Finnes ikke bedre si. 

UKENS NEDTUR // At kofferten enda ikke har kommet til rette......haha:( Vet jeg maser fryktelig mye om den kofferten, men det viser at wossa synes tapet av kofferten var verre å innse enn forventet. Den er vel og merke ikke regnet som tapt før på fredag, så det er fortsatt et par dager med håp igjen. 

UKENS OPPLEVELSE // Denne kategorien skapte jeg her og nå, i anledning at jeg har en opplevelse jeg vil fortelle om hehe. Forrige uke var jeg på spontan safari, da jeg var ute og kjørte bil. Det var vel og merke ikke jeg som oppsøkte safarien, safarien oppsøkte meg langs E134. I løpet av to bilturer så jeg fem (!) grevlinger, to harer, en rev og en elg - det vil jeg betegne som en sprø opplevelse. 

UKENS MAT // Hver gang jeg ankommer barndomsheimen kommer jeg på hvor godt jeg liker sånn ordentlig middag med poteter og saus osv haha YUM.

UKENS PRODUKT // Det er ikke så lenge siden jeg skrev om mitt seneste innkjøp innenfor hudkrem, nemlig Bare Minerals sin "Butter Drench". En fryktelig feit og god krem, som redder min uttørka hud for øyeblikket. Du finner en litt lettere versjon av den ("Bare Haven") HER (adlink).

UKENS (DÅRLIGSTE) INNKJØP // Denne kategorien måtte endres litt på, ettersom jeg gjennomførte et svært dårlig innkjøp forrige uke. Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter et sånt stativ jeg kan feste kameraet på (også kalt kamerastativ når jeg tenker meg om haha), for så å feste det i bilen. Her om dagen kjøpte jeg meg et sugekopp-kamerastativ til bil på Clas Ohlson. Dessverre, funket ikke stativet på noen som helst måte - prøvde til og med å assistere sugekoppen med strikk, uten hell. Jaja, dersom du vet hvor jeg kan få tak i slike stativ (som funker), please let me know.

UKENS MUSIKK // Denne uka har jeg i grunn hørt svært mye på podkast, og mine favoritter for øyeblikket er Tusvik & Tønne, Harm & Hegseth, Konspirasjonspodden, Purk eller skurk og Musette.

UKENS CRAVINGS // adlinks


POSTET / 21.05.2017
TB: Juni 2016

Hallo og god søndag! En uke siden jeg skrev det sist, og som vanlig synes jeg tiden går usedvanlig fort. I den anledning tok jeg en svipp innom arkivet mitt fra juni 2016, for å se hva jeg blogget om da. Synes det er sprøtt å tenke på at jeg allerede har blogget i (snart) et år etter bloggpausa jeg hadde i vg3.

Ja, som sagt, var juni 2016 altså måneden jeg gikk inn i rollen som blogger igjen. Da var wossa rusten, og hadde (dette er ingen spøk forresten) glemt hvordan både kamera og photoshop fungerte haha lollis. 

Ellers var dette måneden hvor jeg ble trekt opp til eksamen, gjennomførte eksamen og ble ferdig på vgs. Jeg har vel nevnt dette et par ganger tidligere, men jeg må understreke hvor nervevrak jeg var de siste månedene før eksamen i vg3. Var så nervøs for hva jeg kom opp i, og tanken på at resten av livet kom til å bli avgjort av de neste eksamene (haha nå var jeg dramatisk her), var noget skummel ja. Men før jeg visste ordet av det, var eksamen levert og det var tid for sommerferie wiho.

I begynnelsen av sommerferien kjørte Mari og jeg til Bergen med flyttelasset vårt, hvor vi også ferierte en ukes tid. Selv om både Vinje og barndomsheimen hos mor og far ligger nært til hjertet, var det skikkelig stas å endelig flytte til by hehe. Og når det er sagt, vil jeg også tilføye at jeg er fryktelig fornøyd med valget av by. <3Bergen<3 as.

Ellers la jeg også ut en video på bloggen i juni. Filmen er vel og merke ikke fra juni, men fra høsten året før. Den er også svært svært kort haha - men bedre enn ingenting, si:):)


POSTET / 20.05.2017
Sweatshirts

// Innlegget inneholder adlinks

GENSER LE COQ

Hei! For øyeblikket sitter jeg og skriver oppgave. Og tradisjonen tro når jeg skriver oppgave, surfer jeg endel rundt på den store internetten. Favorittaktivitet på den store internetten er å se på klær hehe, så i den forbindelse har jeg satt sammen et par kollasjer med de cooleste sweatshirtene jeg fant på surferunden min.

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det coole sko og coole gensere. Jeg vil i grunn betegne meg som en samler når det gjelder disse to typer gjenstander - more is more, og jeg får aldri nok. For øyeblikket troner det en hoodie fra Kappa på toppen av ønskelista mi. Fant den ikke på dagens surferunde, men oppdaterer dersom jeg finner den.

GENSER REEBOK & GENSER HOLZWEILER

 

Her har jeg samlet noen av mine favoritos. Både Holzweiler, Ganni og Gestuz er jo så flinke på å lage coole sweatshirts, i tillegg synes jeg Wood Wood har skikkelig mye kult (deriblant genser nr. 2 fra toppen). Wood Wood selger de blant annet på Lot333 i Bergen. Er ikke så lenge siden jeg besøkte butikken for første gang, og fyrsøren, for en cool butikk!! Så dersom du er i Bergen en gang, anbefales det på det sterkeste å ta en tur innom Lot333. Bare så alt er på det rene, vil jeg påpeke at dette ikke er noe reklame haha.

GENSER PATAGONIA

(Dagens spørsmål: hvor mange ganger skrev wossa "cool" i dette innlegget?????)


POSTET / 18.05.2017
Vlog frå ein vanlig hverdag


POSTET / 18.05.2017
Hurra

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Før jeg tar kvelden, tenkte jeg å si gratulerer med dagen og håper dere alle har hatt en fin 17. mai ♥ Nå sovner snurredamen på bildene - så vi snakkes mer i morgen!


POSTET / 16.05.2017
GET TO KNOW ME TAG (VIDEO)


POSTET / 12.05.2017
Bergen - Vinje - Oslo

 Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with 4 preset

Hei hei hallo! For øyeblikket sitter jeg på Gardemoen og venter på at de som styrer med bagasjen her på lufthavnen skal komme på jobb - for nå skal jeg ta saken i egne hender og lete etter den sabla kofferten selv. Haha ER SÅ LEI av kundeservice "hi hi this is Åshild I've lost my bag do u know where it is", flyplass og annet bagasjeræl for øyeblikket, at dersom jeg ikke finner den i dag gir jeg opp letingen.

Ellers er jeg hjemme i Vinje noen dager, og lever det gode liv hos mor og far. Som alltid er det skikkelig deilig å komme hjem en tur og alt som hører med. Håper egentlig å få tatt endel bilder (dersom kameraet blir funnet, vel og merke) i mens jeg er hjemme, for jeg må si at Vinje stiller sterkt når det gjelder fin natur og sånn. Så planen er altså å være en flinkere og mer aktiv blogger så fort kameraet er i hus.

 Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with 4 preset


POSTET / 08.05.2017
Måneden som gikk (video)


POSTET / 03.05.2017
Irriterende koffert

Hei hei hallo! Nå har det seg sånn at kofferten med kameraet mitt (dette er vel og merke, typisk nok, første gang noensinne jeg har lagt kameraet i kofferten, og ikke i håndbagasjen) fortsatt er sporløst forsvunnet, så av den grunn er det en liten pause i bloggingen min inntil dette problemet er løst. De siste dagene har jeg blitt fast inventar ved ankomst-servicen på Flesland, i håp om å få noen good news. Hittil har de gode nyhetene uteblitt, men jeg lever fortsatt i håpet om at den dukker opp snart haha:D:D Vi snakkes!


POSTET / 28.04.2017
Forslag til video?

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Nå er klokka alt for mye her i Helsinki, og det er ikke mange timene før jeg skal dra til flyplassen igjen, men før den tid må kofferten pakkes ferdig. Jeg har hatt en skikkelig gøy og bra tur, men den forteller jeg mer om senere. Iallefall, tanken bak dette innlegget var å høre med dere om dere har noen forslag/ønsker til videoer jeg kan lage. Har skikkelig lyst til å bli flinkere til å lage videoer, men har manko på kreativitet når det gjelder hva videoene skal handle om. Av den grunn trenger jeg litt hjelp av dere - så dersom du har noen ideer, må du veldig gjerne skrive de i en kommentar :-)


POSTET / 26.04.2017
All black

// Innlegg i samarbeid med Zalando

I samarbeid med Zalando har jeg fått velge meg ut en look med inspirasjon fra en av editorialene deres. Jeg valgte denne looken og ble, som alltid, inspirert av Tine Andrea sin utrolig kule stil. 


POSTET / 25.04.2017
2010 vs. 2017

Dette innlegget er skrevet i mens jeg sitter og venter på flyet mitt på Flesland. Tradisjonen tro er det kun jeg og et par representanter fra den eldre garde som har møtt opp på dette tidspunktet, og for øyeblikket sitter vi og venter på Fleslands personell, så sikkerhetskontrollen og koffertgreia kan åpne. På lik linje som den eldre garde, liker jeg også å ha goood tid på flyplassen. Er livredd for at et eller annet skal skje så jeg ikke rekker flyet mitt, så bedre med for mye, enn for lite tid, si. Mvh. Mrs. Obvious. 

Ettersom jeg hadde null peiling på hva dette innlegget skulle handle om, måtte jeg grave langt ned i fantasien. Og etter en god gammeldags idemyldring, kom jeg frem til at jeg kan lage et tb-innlegg der jeg sammenligner meg selv i 2010m med meg selv i 2017 haha - tanken bak er å finne ut hvor mye wossa97 har forandra seg i løpet av 7 år på diverse punkter. 

ALDER // 13 (2010) - snart 20 (2017)

BOSTED // Vinje (2010) - Bergen (2017)

HÅRFARGE // Lilla/svart/første gang jeg farga håret (2010) - kommunegrå (2017)

SKOLE // Åmot Skule (2010) - UiB (2017)

FAVORITTMATRETT // Kjøttkaker (2010) - taco (2017)

DRØMMEYRKE // Skuespiller haha (2010) - hmm vet ikke (2017)

STØRSTE ØNSKE // Ha en iphone (2010) - hmm #2 klarer ikke velge (2017)

FAVORITTPLAGG // Lee-buksa mi fra WOW (2010) - skjerf og jakker og skjorter seff (2017)

MOBIL // En klappmobil fra Sony Ericsson (2010) - Iphone (2017)

MEDLEMSKAP // Gosupermodel (2010) - Tv2 Sumo (2017)

LAND JEG BESØKTE DETTE ÅRET // Spania (2010) - USA og Finland (2017)

BESTE KJØP // Ipod (2010) - powerbank (2017)

FAVORITTSERIE // One Tree Hill (2010) - de fleste nrk-serier (2017)

STØRSTE UTGIFTSPOST // Iste (2010) - husleie (2017)

FAVORITTBLAD // Topp (2010) - alt som er spennende (2017) 

DRØMMEREISEMÅL // London (2010) - Australia (2017)


Heihei! Nå er det et par dager siden sist. Siden sist har jeg endelig blitt ferdig med eksamen. Torsdagen gikk til den resterende panikklesingen, fredag bestod av eksamen og feiring av ferdig eksamen, og gårsdagen ble brukt til eksamensrestitusjon. Men nå er jeg tilbake og klar for å ta igjen det tapte hehe. 

// Behandlingene er sponset

Forrige uke hadde jeg et par pauser i eksamenslesinga for å fikse både bryn og vipper wiho. Alltid stas å bli fjonga opp, og som vanlig ble jeg skikkelig fornøyd. Ina på Brow Rehab fikset brynene mine, og hun er så utrolig flink!! Behandlingen jeg bruker kalles altså "brynsløft", og består av farging og voksing. Kan si med hånda på hjertet, ti kniver i hjertet osv., at jeg aldri kunne vært mer fornøyd og er fascinert over den brynsmagien de utfører på Brow Rehab hehe.

På tirsdag dro jeg til flinke MonicaBeauty London for å ta en behandling som heter "LVL Vippeløft". Den går ut på at dine naturlige naturlige vipper får en permanent bøy, volum og farge, og resultatet varer opp til 8 (!!) uker. Selv bruker jeg vippeserumet fra Nouveau (som dere ser under) etter behandling, for å styrke vippene. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut vippeløft, for å se om det funket på mine rett-fram-vipper. Mine rett-fram-vipper har nå blitt rett-opp-vipper wiho, så jeg er skikkelig fornøyd og glad for at vippetanga kan forbli urørt for noen uker!


POSTET / 19.04.2017
Antrekk og eksamensnedtelling

Jakke SAMSØE Genser MANGO Briller RAYBAN Bukse DR. DENIM Sko FILIPPA K

Jeg har lite spennende å melde om dagen, for dagene går for det meste til eksamenslesing. Nå er det bare to dager til den er overstått, noe som selvfølgelig blir sjukt godt. Det er veldig deilig å tenke på at jeg snart er ferdig med 3/4 eksamener wiho. Da er det plutselig kun en igjen, og når den er gjennomført, er det plutselig sommerferie - det er sprøtt!! Men før den tid er det mye gøy som skjer. Neste uke skal jeg blant annet til Finland med Maybelline, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg skal være der i fire dager, og blogg-wossa skal seff dokumentere hver dag grundig. Vi snakkes!


POSTET / 18.04.2017
Svar på spørsmål (video)

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for en ukes tid siden. Håper den nyoppstarta tradisjonen med en spørsmålsrunde i måneden er en tradisjon jeg klarer å vedlikeholde. Ettersom jeg ikke alltid er like flink til å svare på kommentarer, tenker jeg også å ta med ubesvarte spørsmål fra kommentarfeltet i spørsmålsrundene. Jeg synes i grunn det er veldig gøy å svare på spørsmål, så dersom du lurer på noe, er det seff bare å spørre :-)


POSTET / 16.04.2017
Ting jeg aldri lærte

Ettersom det atter en gang er eksamensperiode, blir bloggingen litt halvhjerta om dagen. For å prøve og gjøre den helhjerta, tenkte jeg å forhåndsskrive noen innlegg som jeg har på lur. Dermed unngår jeg at verken blogginga eller eksamenslesinga blir mer halvhjerta enn nødvendig. Dette innlegget er altså et av noen forhåndsskrevne innlegg, og handler om ting jeg aldri har lært. Vet ikke hvor spennende det er for andre å lese om, men håper noen liker iallefall haha. Alle punktene er vel og merke aktiviteter jeg har gått helhjerta inn for å lære, men aldri fått til:/:/ Jaja, livet går videre selv om man verken kan stupe eller slå hjul, si.


Stupe. Først og fremst vil jeg påpeke at jeg ikke er i mitt rette element når jeg er i vannet. Er over gjennomsnittet dårlig til det meste, og må seffis alltid holde meg for nesa. I de siste årene av barneskolen/begynnelsen av ungdomsskolen forsøkte jeg iherdig å lære å stupe, uten hell. 

Slå hjul. På lik linje som forrige punkt, har jeg også gitt opp å lære meg å slå hjul. Jeg er dessverre så lite turner det går an, så med min manglende koordinasjon, er nok også dette et umulig prosjekt. 

Hoppe fire trappetrinn på fotballtrening. Da jeg var yngre og aktiv fotballspiller, hadde vi en fast bolk på trening hvor vi skulle hoppe i trapper. Å ha god spenst er jo en fordel når man spiller fotball, noe jeg seff ikke hadde haha. Jeg husker jeg hadde som mål å klare å hoppe fire trappetrinn år etter år, men det ble med tanken helt til fotballkarrieren min var over..............:/

Spille gitar. En yngre versjon av wossa97, spilte ikke bare fotball, men også gitar. Uansett hvor hardt jeg prøvde å vekke mitt musikalske øre, klarte jeg ikke lære meg mer enn et par grep i løpet av de to årene jeg gikk på kulturskolen. 

Induksjon. Dette var noe vi hadde i mattetimene i vg3. Jeg trodde forsåvidt at jeg kunne induksjon sånn nogenlunde, helt til jeg fikk tilbake den matteprøva der induksjon var temaet. Er i grunn ikke så mye annet spennende å si om induksjon, annet enn at jeg er og forblir dårlig på induksjon.


 

 


POSTET / 16.04.2017
Ordnet uorden

Jeg har en tendens til å ha noe uorden i skuffene mine. Dette er en av mine mange dårlige egenskaper jeg ønsker å gjøre noe med, så derfor fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg noen sorteringsbokser. Jeg dro seff til butikken som har alt, Søstrene Grene, for å få tak i sånne bokser. Synes dette var en god måte å få orden i sysakene mine hehe, så derfor ville jeg tipse dere om disse. Boksene dere ser her kostet mellom 20 og 60 kroner, og er ideelle til å sortere alt mulig i. 

hits