Åshild Ringhus - hits


POSTET / 09.07.2017
AASHILDRINGHUS.COM

Dette er i grunn nesten litt vemodig haha, for nå takker wossa for seg</3 - og jeg har flyttet bloggen min til AASHILDRINGHUS.COM Tusen takk til alle som har fulgt wossa opp igjennom årene, og jeg håper dere vil fortsette å følge meg HER ♥ Vi snakkes!


POSTET / 07.07.2017
Diverse diverse

Hei! Siden sist har jeg vært til tannlegen, det har regnet (påpeker dette ettersom jeg brukte gårsdagens innlegg til å skryte av at det ikke var meldt regn i Vinje så langt langtidsvarselet på yr viste) og jeg har sett en nesten-norsk etappeseier i Tour de France. Ellers har jeg også vurdert om jeg skal bytte blogg-domene fra blogg.no til wordpress. Jeg tok en endelig avgjørelse for litt siden, og landet på å gå over til wordpress. Wossa har nå eksistert siden jeg var 14 år (! sprøtt), så nå som jeg har kommet i 20-årene hehe, er planen at wossa skal takke for seg. For øyeblikket holder jeg på å fikse design osv., men det viser seg å være noget avansert for denne bloggdamen, og derfor tar det litt tid - men, håper alt kommer på plass om ikke alt for lenge :-)
POSTET / 06.07.2017
Sprø fakta

Hei og god kveld (igjen)! Håper dere har det fint, og njuter njuter sommer, og sommerferie for de som har det<333 Jeg er ekspert på å nyte sommerferie, så jeg har ingenting å utsette på min tilværelse om dagen. Tilværelsen blir ekstra fin når det er trope i Vinje, og det er ikke meldt dårlig vær så langt langtidsvarselet rekker wiho. Ellers har jeg nok en gang drømt om eksamen (haha teit, r d mulig??? lollis) og i morgen skal jeg til tannlegen.

Ettersom jeg ikke har noen bilder/filmer på lur, tenkte jeg å dele en video Mari viste meg for litt siden. Først og fremst vil jeg skryte av medier som Vouge, Vanity Fair, Harper's Bazaar, osv, som er skikkelig flinke til å lage bra og fine filmer som vi publikumere kan se på. Videoen under er altså en sånn video som Vanity Fair har laget med Jaden Smith, hvor han leser opp det jeg vil betegne som sprø fakta. Synes sånt er _så_ fascinerende og spennende haha, og håper det kommer en oppfølger til filmen.


POSTET / 05.07.2017
Irritasjon og nytt skjørt
Skjørt LEVIS Topp WEEKDAY Jakke VINTAGE Belte GUCCI 

Hallo hallo! Over ser dere et skjørt-innkjøp fra Glasgow. Jeg kan ikke huske forrige gang jeg kjøpte meg et skjørt, så det har det vært tydelig skjørtemanko i klesskapet mitt. Skjørtet er vintage og kjøpt på Urban Outfitters sin vintage-avdeling. Ellers er det et to ting som plager meg om dagen. Det første er at jeg jevnlig har mareritt om min forrige eksamen lollis. Vi har nemlig ikke fått den tilbake enda, noe som tydelig tærer på nattesøvnen min. For et par netter siden drømte jeg om at jeg ikke fikk tatt eksamen, ettersom jeg gikk meg vill i en spiraltrapp og ikke fant fram til riktig lesesal. Heldigvis er ikke dette en reell bekymring, siden eksamen er skrevet og levert, så jeg har da heldigvis fått tatt den. Ting nr. 2 som plager meg (og mange andre), er at Peter Sagan har blitt diskvalifisert i Tour de France:@@@@ Jeg er jo ikke en ekspert på feltet akkurat hehe, men etter mine publikumsøyner synes jeg ikke det var riktig beslutning. Håper avgjørelsen blir endra over natta, og at jeg våkner opp til en gladmelding i morgen. God natt! (Ja, etter et par korrekturlesninger forstår jeg at dette er et innlegg med uvanlig mange temaer haha - menmen, da håper jeg at jeg treffer et bredere publikum enn vanlig hehe#2)
 


POSTET / 03.07.2017
TB: Juli 2016

I løpet av helgen gikk jo juni over til å bli juli, så da tenkte jeg at det var passende med en liten recap av fjorårets juli som forsåvidt for det meste bestod av sommerjobb og Tour de France. I fjor, som de tidligere årene, jobbet jeg på min all-time-favorite-sommerjobb, nemlig <3Vinje utstillinga<3. Vinje utstillinga var en kunstutstilling som til min store sorg nå er lagt ned. Dette har vært en fast ingrediens i mine fem siste sommere - så må si at det er et stort tomrom i årets sommer. Men, heldigvis, er fjorårets andre viktige ingrediens fortsatt intakt og Tour de France er ikke nedlagt wiho.

Når jeg ikke jobbet eller så på tv, tok jeg bilder av meg med skjerf og/eller skinnjakker (en aktivitet jeg fortsatt vedlikeholder godt). 

Ellers så er det jo ingenting som er bedre enn å sommerferiere med venner, så det var jo seffis høydepunktet også forrige juli. Ettersom vgs var fullført og universitetsgangen ikke var påbegynt, var fjorårets sommer ekstra "fri", da det ikke var noe faglige greier jeg burde lese på for å være forut min tid (ikke at jeg noengang i løpet av 20 år har gjennomført mine puggeplaner om sommerene haha).  

Fjorårets juli bestod også av endel nerver når det gjaldt å vente på svar fra Samordna Opptak. Jeg har sjelden blitt så letta som den dagen svaret kom, for fysøren _så_ stressa jeg var for disse studiegreiene månedene før haha. Når fremtiden omsider var avklart, brukte jeg de resterende juli (og august)-ukene på å ferdigstille meg som student. 


POSTET / 28.06.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Feriering i Glasgow var seffis forrige ukes opptur. Synes Glasgow er en skikkelig fin og hyggelig by, og jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal besøke bror. 

UKENS NEDTUR // Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tidvis kan ha noe flyskrekk. Ikke veldig alvorlige greiene og den rasjonelle delen av hjernen er klar over at det ikke er noe å være redd for, men den andre, irrasjonelle, delen av hjernen har en tendens til å være katastrofetenker når jeg er ute og flyr. Tidligere har jeg i grunn ikke opplevd noe skumle greier, annet enn litt turbulens haha, men på vei hjem fra Glasgow kom vi i en luftlomme, så flyet falt flere meter ned. Heldigvis gikk alt fint, så var jo ikke noe farlig, men må si at luftlommer ikke er noe jeg foretrekker når jeg er ute og flyr altså.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

UKENS OPPLEVELSE // Graduationen til Aslak! Som tidligere nemnt, var sermonien noe helt annet enn hva jeg er vant til fra mine tidligere uteksamineringer. En skotsk graduation bar preg av mye høytidelighet og ritual, så det var veldig gøy å se hvordan det hele foregikk. 

UKENS MAT // Forrige uke kjøpte jeg den beste isen jeg noengang har smakt haha; fløteis med smak av nutella og kinder. En fantastisk kombinasjon, si<333

UKENS INNKJØP // Det er nok beltet jeg blogget om i går. Ellers kostet Batiste-tørrsjampo i underkant av 20 kr. i Skottland, så det hamstret jeg endel av. UKENS PRODUKT // Nå som det er sommer og sol, har jeg begynt å blande inn litt foundation i solkremen min. Dette synes jeg funker fint, og er en fin måte å lage sin egen lettere versjon av foundationen sin. 


POSTET / 27.06.2017
Innkjøp

Heihei! Vi ankom Vinje noget sent i går, så da ble dette innlegget utsatt en dag. Hadde egentlig planer om å både ta bilder og blogge da jeg kom hjem hjem, men ettersom jeg (tydeligvis haha) blir ekstremt trøtt av å reise, var det litt for ambisiøst og jeg sovna jeg kort tid etter vi hadde parkert bilen. 

Ja, ellers tenkte jeg å blogge om det nye beltet mitt haha. I Glasgow hadde de i grunn alle butikker jeg kan navnet på, så mulighetene for shopping var upåklagelige. Jeg hadde i grunn ikke noen store planer om å handle noe særlig, men den gang ei, si. Da jeg gikk innom Gucci på House Of Fraser, oppdaget jeg dette GG-beltet. Jeg kikket etter det da jeg var i New York i vinter, men ettersom det var utsolgt i hele USA, ga jeg i grunn opp. Gleden var derfor stor da det ikke var utsolgt i Glasgow, og en svak kurs på pundet, var en ypperlig unnskyldning til å kjøpe det. (Mvh. materalistisk-jente-97)


POSTET / 24.06.2017
Antrekk: mønsterdamen

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 presetSkjorte GANNI Jakke SAMSØE Briller RAY BAN

Hei og god lørdag! Hadde egentlig planer om å legge ut bilder fra gårsdagens graduation, men ettersom internettet her i Glasgow er noget treigt i dag, sparer jeg det til senere. Iallefall, en skotsk graduation var litt av en opplevelse! Hele sermonien var sprø svær, noe som er naturlig, da nærmere tusen studenter (tror jeg hehe) ble gradueta (nytt ord) samtidig. Sermonien i seg selv var Harry Potter level 1000 (morsom), for universitet kunne likeså godt vært Galtvort og studentene hadde på seg kapper i ulike farger haha. Skal ikke legge skjul på at det var gøy for meg som tidligere Harry Potter-blodfan (hadde en drøm om å melde meg på Kvitt eller Dobbelt til og med<333) lollis. Ja, mer om Harry Potter-sermonien senere, nå skal jeg spise lunsj! Vi snakkes.


POSTET / 21.06.2017
Uken som gikk

Hallo hallo! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så mamma Ringhus, pappa Ringhus og datter Ringhus befinner seg nok sovende på flyet for øyeblikket, kjenner jeg oss rett. Som mor, så datter, si. Og som far, så datter, si. Så i mens vi sover oss til Skottland, oppdaterer jeg dere med forrige ukes "uken som gikk". 

UKENS OPPTUR // Den største oppturen forrige uke var seffis å bli ferdig med eksamen og at det var sommerferie !WIHO!. Jeg synes jo aldri eksamen er noe gøy, men forrige fredags eksamen var enda mindre gøy enn vanlig haha - så da var det ekstra deilig å bli ferdig med den.

UKENS NEDTUR // Som jeg tidligere har nemnt ble jeg rammet av en forkjølelse i begynnelsen av forrige uke. Dette gikk i og for seg fint, men jeg må si at jeg ble noget oppgitt da jeg fikk øreverk (noe jeg ikke har hatt siden jeg var 10 år sikkert) natten til eksamen haha. Det må jeg si var høyst unødvendig  Jaja, det er iallefall en liten trøst at jeg kan skylde på ørene dersom det går dårlig på eksamen (hehe) (neida).

UKENS OPPLEVELSE // Til tross for eksamen og upassende forkjølelse, koste jeg meg skikkelig masse forrige uke! God mat og gode venner<333 Ellers har jeg ingen ekstraordinære opplevelser å melde om i grunn. 

UKENS MAT // Noe av det beste jeg vet har plutselig blitt Grandiosa haha:( Jeg har jo vel og merke alltid likt grandiosa, men det er ikke før nå jeg har oppdaget hvor godt jeg synes det er. Ubeleilig..

UKENS PRODUKT // YSL sin "Teint Touche Eclat"-foundation! Synes den gir så fin glød til huden i disse sommertider. 

UKENS INNKJØP // Ettersom jeg mistet to av mine sko-favoritos i kofferten min, har jeg vært på jakt etter noen nye en god stund. Tidligere har jeg ikke klart å bestemme meg for hvilken type sko jeg skal ha, men på lørdag klarte jeg endelig å ta valget lollis og fant meg et par sko som falt i smak. 

UKENS LÆTTIS // Uken lættis er nødt til å være da jeg og Mari fraktet alle våre elleve bagasjeenheter på bussen fra Bergen til Vinje. Jeg var nesten i tvil om vi fikk lov til å ha med oss alt (av bussjåføren altså haha), men det viste seg at det er høy terskel for hva som blir for mye bagasje på Haukeliekspressen:):)

UKENS FLAUSE // Denne hendelsen skjedde i går, og kan altså egt ikke regnes med i denne "Uken som gikk" - men gæren som jeg er, tar jeg den med likevel hehe (morsom). I går kjørte jeg bil for første gang på et par uker, og regnet i grunn ikke med at det skulle være noe problematisk. Kjøreturen gikk smertefritt, helt til jeg kom til et kryss på en parkeringsplass, der jeg plutselig kjørte på venstre side av veien. Hmm, det er ikke bra. Viktig detaljer er at det ikke oppsto noen farlige situasjoner, jeg var (heldigvis) den eneste bilisten på området, og jeg lover meg selv å aldri være distré igjen.


POSTET / 20.06.2017
Pakkedag

Heihei! For min del begynte sommerferien på ekte i dag, for nå har jeg ankommet barndomsheimen og får servert saus-og-potet-middag. Oppholdet blir forsåvidt relativt kort, for i morgen drar vi til Skottland wiho. Som tidligere nemnt, bor Aslak (bror) der, så gleder meg veldig til å se hvordan han lever i det store utland. Resten av dagen i dag skal brukes til å pakke ut, for så å pakke igjen. Da jeg dro fra Bergen i går hadde jeg seks (!!) ulike bager/sekker/vesker/kofferter, så må si det var litt av et prosjekt å skulle frakte alt dette - men heldigvis har Haukeliekspressen stort bagasjerom, så da fikk jeg det med meg. Når det er sagt, er jeg jo helt latterlig dårlig til å pakke lett, men til mitt forsvar skal jeg jo være hjemme i to måneder haha:):)

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset


POSTET / 19.06.2017
VlogHallo! Her kommer vloggen som jeg begynte å filme på da jeg var i Stavanger. Ettersom jeg er en urutinert vlogger, ble det noget få klipp, så da filmet jeg pizzaen og brødskiva mi i tillegg:P:P haha teit. Uansett, håper den faller i smak hos noen av dere, og så skal jeg øve meg på å bli en rutinert vlogger i mellomtiden. Vi snakkes!


POSTET / 17.06.2017
Eksamensdamen har returnert

Hallo! Nå har eksamensdamen gått tilbake til å være bloggdamen, så da er wossa oppe og går igjen. Når det gjelder eksamen, får jeg klump i magen av å tenke på den og jeg må si at det blir noget spennende å få den tilbake haha. Men den tid, den sorg, si. Nå er det iallefall ferie wiho! Og fysøren så diggis det er. Jeg er jo en mester på å ta meg ferie, uavhengig om det er ferie eller ikke, så sommerferien skal virkelig nytes. Har store ambisjoner om å få øvd meg endel på filming, redigering, osv. i ferien - så dersom noen av dere har noen ideer til morsomme filmer, tas de imot med glede. Nå skal eks-eksamensdamen lage <3taco<3, så da avslutter jeg innlegget med noen stygge, men blide, bilder av meg og min lange hals. Snakkes!
POSTET / 14.06.2017
Dårlig timing

Hei hei hallo! Ganske long time, no see. Årsaken til dette er at wossa har vært deffekt i noen dager, på grunn av forkjølelse. Jeg har egentlig ikke noen grunn til å klage, for jeg kan ikke huske forrige gang jeg hadde feber, så det var vel på sin plass at jeg også fikk den årlige forkjølelsen. Men når det er sagt, vil jeg klage litt likevel haha. Det var nemlig høyst uppassende at forkjølelsen kom uka før eksamen. For siste-liten-mennesket meg, er nemlig denne uka hellig, og den enorme mengden repetering som jeg har utsatt så lenge jeg kan, skal bli unnagjort. Dermed har forkjølelsen ført til at både bloggen og bloggeren har måtte hvile mellom repeteringsslagene. Men, wiho, nå er det bare to dager til eksamen, så når den er levert - skal jeg omsider komme sterkere tilbake. See u:):)


POSTET / 09.06.2017
Dagens

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Skjorte GANNI Bukse LEVIS

Hallo og god fredag! For min del blir jeg alltid litt småsprø i hodet når det nærmer seg eksamen; jeg holder ikke styr på hva som er helg og hva som er hverdager. Vil tro de fleste av dere som leser dette allerede har fått ferie, men for min del gjenstår det en uke med lesing før siste eksamen er levert. Wiho det blir diggis! Sommerens første planer er å dra til Skottland. I motsetning til meg som kun er 20 % utdannet, er broren min 100 % ferdig utdannet, så da skal jeg oppleve min første skotske gradiuation - det blir stas! Gleder meg seffis til å se bror igjen, men jeg gleder meg også til å gjøre min favorittaktivitet; nemlig være turist. Er spesialist i å være turistete turist, så da skal selfiestangen endelig få luftet seg igjen;);) (hehe neida) (morsom). Snakkes!


POSTET / 08.06.2017
Spørsmålsrunde

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen fine dager på Vestlandssafari til Stavanger. Var jo seffis på konsert, og wiho så gøy det var! Har forsøkt å vlogge, men er veldig spent på å se hvor mye/lite jeg har filmet haha, så jeg får se hva det blir til. Ellers tenkte jeg at det var tid for en ny spørsmålsrunde. Har i grunn mistet litt kontrollen på hvor lenge det er siden forrige, men tror det nærmer seg en måned - så da sier jeg som jeg alltid sier; dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei!


POSTET / 07.06.2017
Skjerfdamen

På lik linje som Christian Ringnes, er også mitt absolutte favorittilbehør uten tvil, skjerf. Jeg bruker i grunn skjerf stort sett hver dag uavhengig temperatur, noe som er småirriterende - ettersom jeg føler meg nesten litt naken uten (haha lollis). Når det er sagt, er jeg jo et vanedyr ut av en annen verden, så vaner blir fort uvaner. Ikke at skjerfbruken er en fullverdig uvane enda, men for å unngå heteslag i sommer, har jeg bestemt meg for å gradvis trappe ned min bruk av skjerf.

En fin metode for å trappe ned på skjerfbruken, er å bytte ut store ullskjerf, med små silkeskjerf nå i sommermånedene som kommer. Min store favoritt når det gjelder både store ullskjerf og små silkeskjerf er jo ♥Holzweiler♥, så under har jeg brukt mitt seneste Holzweiler-skjerfinnkjøp på tre ulike måter. Sånne  små skjerf har jo så mange bruksområder; de kan brukes til både hår, hals, belte og pynt til veska - man får mye for pengene med andre ord hehe. 


POSTET / 06.06.2017
Favorittkamera

Hei! I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten kameraanbefaling. Det har jeg ikke gjort før (tror jeg??), så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det. Noe av det gøyeste jeg vet, er å teste ut nye kameraer, objektiver osv. Synes det er så gøy å se på fine bilder og filmer som flinke fotofolk står bak! Selv prøver jeg å plukke opp et tips jeg kommer over, og da er youtube midt i blinken. Når det gjelder feks hvordan bruke photoshop og andre adobe-programmer, finnes det _så_ mange bra youtube-guider der ute.

I løpet av min tid som blogger har jeg stort sett brukt speilreflekskamera - men før jeg skulle til NY i vinter, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg et kamera som var enklere å ta med seg. I tillegg hadde jeg lyst på et kamera som var godt egnet til å filme med, noe som i grunn var det viktigste kriteriet. På de kompaktkameraene jeg har brukt tidligere, har kvaliteten på film vært noget dårlig. Av den grunn var jeg usikker på hva jeg kunne forvente av et sånt minikamera da jeg startet googlingen min. Etter en god del søk, landet jeg på Canon G7X, og kjøpte det kort tid etter.

Og, wiho så fornøyd jeg er! Først og fremst vil jeg skryte av videofunksjonen. Stabilisatoren er blant annet sjukis bra. I tillegg vil jeg trekke fram at fargene på auto-innstillinga er skikkelig fine, ikke for kalde og ikke for varme. Jeg er også skikkelig fornøyd med fotofunksjonen; bildene blir skarpe og fine - noe som seffis er viktig. Endelig konklusjon er dermed at dersom jeg skulle valgt ett kamera jeg skulle hatt resten av livet, hadde det vært dette hehe.


POSTET / 05.06.2017
Måneden som gikk: mai


POSTET / 03.06.2017
Anbefaling: øyenskygge

N Y X  F U L L  T H R O T T L E " R I O T "

I dag tenkte jeg å komme med en produktanbefaling. Nyx har jo så mye fin, og ikke minst, bra sminke. I tillegg er det et av de rimeligste sminkemerkene man finner, så jeg vil si at man får svært mye for pengene (viktig beskjed: dette er ikke reklame haha). Jeg har ønsket meg "Full Throttle"-palettet deres i fargen "Riot" _så_ lenge, men hittil har det vært utsolgt overalt. Tidligere denne uken dro jeg innom Cubus for å lete atter en gang, og der var det endelig! Wiho:):)

Det siste året har jeg blitt skikkelig glad i varme farger på øyenskygger (hmm var det en rar setning??? har lest den så mange ganger at jeg har mistet dømmekraften), og for øyeblikket er jeg veldig begeistra for blant annet oransje og burgunder. Synes det er så fint med litt farge på øyenlokkene, iallefall med tanke på at jeg til tider er ganske så dårlig på å bruke farger på klær osv hehe. Det er jo litt ekstra stas å fjonge opp øyenlokkene når som det nærmer seg/er sommer. Avslutningsvis vil jeg legge til en viktig merknad; jeg har ikke prøvd produktet ordentlig enda, så jeg vet ikke hvordan kvaliteten og fargene er - men kommer tilbake med en ordentlig review om litt. Jeg synes det hadde vært gøy og forsøkt å lage en tutorial hvor jeg bruker palettet, men før den tid trengs det litt testing og trening, ja.POSTET / 01.06.2017
Antrekk
Skjorte CUBUS Bukse WEEKDAY Jakke PRIMEBOOTS (reklame, jakken er sponset fra Shoe & ClotheSko NIKE