Åshild Ringhus -


POSTET / 21.06.2017
Uken som gikk

Hallo hallo! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så mamma Ringhus, pappa Ringhus og datter Ringhus befinner seg nok sovende på flyet for øyeblikket, kjenner jeg oss rett. Som mor, så datter, si. Og som far, så datter, si. Så i mens vi sover oss til Skottland, oppdaterer jeg dere med forrige ukes "uken som gikk". 

UKENS OPPTUR // Den største oppturen forrige uke var seffis å bli ferdig med eksamen og at det var sommerferie !WIHO!. Jeg synes jo aldri eksamen er noe gøy, men forrige fredags eksamen var enda mindre gøy enn vanlig haha - så da var det ekstra deilig å bli ferdig med den.

UKENS NEDTUR // Som jeg tidligere har nemnt ble jeg rammet av en forkjølelse i begynnelsen av forrige uke. Dette gikk i og for seg fint, men jeg må si at jeg ble noget oppgitt da jeg fikk øreverk (noe jeg ikke har hatt siden jeg var 10 år sikkert) natten til eksamen haha. Det må jeg si var høyst unødvendig  Jaja, det er iallefall en liten trøst at jeg kan skylde på ørene dersom det går dårlig på eksamen (hehe) (neida).

UKENS OPPLEVELSE // Til tross for eksamen og upassende forkjølelse, koste jeg meg skikkelig masse forrige uke! God mat og gode venner<333 Ellers har jeg ingen ekstraordinære opplevelser å melde om i grunn. 

UKENS MAT // Noe av det beste jeg vet har plutselig blitt Grandiosa haha:( Jeg har jo vel og merke alltid likt grandiosa, men det er ikke før nå jeg har oppdaget hvor godt jeg synes det er. Ubeleilig..

UKENS PRODUKT // YSL sin "Teint Touche Eclat"-foundation! Synes den gir så fin glød til huden i disse sommertider. 

UKENS INNKJØP // Ettersom jeg mistet to av mine sko-favoritos i kofferten min, har jeg vært på jakt etter noen nye en god stund. Tidligere har jeg ikke klart å bestemme meg for hvilken type sko jeg skal ha, men på lørdag klarte jeg endelig å ta valget lollis og fant meg et par sko som falt i smak. 

UKENS LÆTTIS // Uken lættis er nødt til å være da jeg og Mari fraktet alle våre elleve bagasjeenheter på bussen fra Bergen til Vinje. Jeg var nesten i tvil om vi fikk lov til å ha med oss alt (av bussjåføren altså haha), men det viste seg at det er høy terskel for hva som blir for mye bagasje på Haukeliekspressen:):)

UKENS FLAUSE // Denne hendelsen skjedde i går, og kan altså egt ikke regnes med i denne "Uken som gikk" - men gæren som jeg er, tar jeg den med likevel hehe (morsom). I går kjørte jeg bil for første gang på et par uker, og regnet i grunn ikke med at det skulle være noe problematisk. Kjøreturen gikk smertefritt, helt til jeg kom til et kryss på en parkeringsplass, der jeg plutselig kjørte på venstre side av veien. Hmm, det er ikke bra. Viktig detaljer er at det ikke oppsto noen farlige situasjoner, jeg var (heldigvis) den eneste bilisten på området, og jeg lover meg selv å aldri være distré igjen.


POSTET / 20.06.2017
Pakkedag

Heihei! For min del begynte sommerferien på ekte i dag, for nå har jeg ankommet barndomsheimen og får servert saus-og-potet-middag. Oppholdet blir forsåvidt relativt kort, for i morgen drar vi til Skottland wiho. Som tidligere nemnt, bor Aslak (bror) der, så gleder meg veldig til å se hvordan han lever i det store utland. Resten av dagen i dag skal brukes til å pakke ut, for så å pakke igjen. Da jeg dro fra Bergen i går hadde jeg seks (!!) ulike bager/sekker/vesker/kofferter, så må si det var litt av et prosjekt å skulle frakte alt dette - men heldigvis har Haukeliekspressen stort bagasjerom, så da fikk jeg det med meg. Når det er sagt, er jeg jo helt latterlig dårlig til å pakke lett, men til mitt forsvar skal jeg jo være hjemme i to måneder haha:):)

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset


POSTET / 19.06.2017
VlogHallo! Her kommer vloggen som jeg begynte å filme på da jeg var i Stavanger. Ettersom jeg er en urutinert vlogger, ble det noget få klipp, så da filmet jeg pizzaen og brødskiva mi i tillegg:P:P haha teit. Uansett, håper den faller i smak hos noen av dere, og så skal jeg øve meg på å bli en rutinert vlogger i mellomtiden. Vi snakkes!


POSTET / 17.06.2017
Eksamensdamen har returnert

Hallo! Nå har eksamensdamen gått tilbake til å være bloggdamen, så da er wossa oppe og går igjen. Når det gjelder eksamen, får jeg klump i magen av å tenke på den og jeg må si at det blir noget spennende å få den tilbake haha. Men den tid, den sorg, si. Nå er det iallefall ferie wiho! Og fysøren så diggis det er. Jeg er jo en mester på å ta meg ferie, uavhengig om det er ferie eller ikke, så sommerferien skal virkelig nytes. Har store ambisjoner om å få øvd meg endel på filming, redigering, osv. i ferien - så dersom noen av dere har noen ideer til morsomme filmer, tas de imot med glede. Nå skal eks-eksamensdamen lage <3taco<3, så da avslutter jeg innlegget med noen stygge, men blide, bilder av meg og min lange hals. Snakkes!
POSTET / 14.06.2017
Dårlig timing

Hei hei hallo! Ganske long time, no see. Årsaken til dette er at wossa har vært deffekt i noen dager, på grunn av forkjølelse. Jeg har egentlig ikke noen grunn til å klage, for jeg kan ikke huske forrige gang jeg hadde feber, så det var vel på sin plass at jeg også fikk den årlige forkjølelsen. Men når det er sagt, vil jeg klage litt likevel haha. Det var nemlig høyst uppassende at forkjølelsen kom uka før eksamen. For siste-liten-mennesket meg, er nemlig denne uka hellig, og den enorme mengden repetering som jeg har utsatt så lenge jeg kan, skal bli unnagjort. Dermed har forkjølelsen ført til at både bloggen og bloggeren har måtte hvile mellom repeteringsslagene. Men, wiho, nå er det bare to dager til eksamen, så når den er levert - skal jeg omsider komme sterkere tilbake. See u:):)


POSTET / 09.06.2017
Dagens

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Skjorte GANNI Bukse LEVIS

Hallo og god fredag! For min del blir jeg alltid litt småsprø i hodet når det nærmer seg eksamen; jeg holder ikke styr på hva som er helg og hva som er hverdager. Vil tro de fleste av dere som leser dette allerede har fått ferie, men for min del gjenstår det en uke med lesing før siste eksamen er levert. Wiho det blir diggis! Sommerens første planer er å dra til Skottland. I motsetning til meg som kun er 20 % utdannet, er broren min 100 % ferdig utdannet, så da skal jeg oppleve min første skotske gradiuation - det blir stas! Gleder meg seffis til å se bror igjen, men jeg gleder meg også til å gjøre min favorittaktivitet; nemlig være turist. Er spesialist i å være turistete turist, så da skal selfiestangen endelig få luftet seg igjen;);) (hehe neida) (morsom). Snakkes!


POSTET / 08.06.2017
Spørsmålsrunde

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen fine dager på Vestlandssafari til Stavanger. Var jo seffis på konsert, og wiho så gøy det var! Har forsøkt å vlogge, men er veldig spent på å se hvor mye/lite jeg har filmet haha, så jeg får se hva det blir til. Ellers tenkte jeg at det var tid for en ny spørsmålsrunde. Har i grunn mistet litt kontrollen på hvor lenge det er siden forrige, men tror det nærmer seg en måned - så da sier jeg som jeg alltid sier; dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei!


POSTET / 07.06.2017
Skjerfdamen

På lik linje som Christian Ringnes, er også mitt absolutte favorittilbehør uten tvil, skjerf. Jeg bruker i grunn skjerf stort sett hver dag uavhengig temperatur, noe som er småirriterende - ettersom jeg føler meg nesten litt naken uten (haha lollis). Når det er sagt, er jeg jo et vanedyr ut av en annen verden, så vaner blir fort uvaner. Ikke at skjerfbruken er en fullverdig uvane enda, men for å unngå heteslag i sommer, har jeg bestemt meg for å gradvis trappe ned min bruk av skjerf.

En fin metode for å trappe ned på skjerfbruken, er å bytte ut store ullskjerf, med små silkeskjerf nå i sommermånedene som kommer. Min store favoritt når det gjelder både store ullskjerf og små silkeskjerf er jo ♥Holzweiler♥, så under har jeg brukt mitt seneste Holzweiler-skjerfinnkjøp på tre ulike måter. Sånne  små skjerf har jo så mange bruksområder; de kan brukes til både hår, hals, belte og pynt til veska - man får mye for pengene med andre ord hehe. 


POSTET / 06.06.2017
Favorittkamera

Hei! I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en liten kameraanbefaling. Det har jeg ikke gjort før (tror jeg??), så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det. Noe av det gøyeste jeg vet, er å teste ut nye kameraer, objektiver osv. Synes det er så gøy å se på fine bilder og filmer som flinke fotofolk står bak! Selv prøver jeg å plukke opp et tips jeg kommer over, og da er youtube midt i blinken. Når det gjelder feks hvordan bruke photoshop og andre adobe-programmer, finnes det _så_ mange bra youtube-guider der ute.

I løpet av min tid som blogger har jeg stort sett brukt speilreflekskamera - men før jeg skulle til NY i vinter, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg et kamera som var enklere å ta med seg. I tillegg hadde jeg lyst på et kamera som var godt egnet til å filme med, noe som i grunn var det viktigste kriteriet. På de kompaktkameraene jeg har brukt tidligere, har kvaliteten på film vært noget dårlig. Av den grunn var jeg usikker på hva jeg kunne forvente av et sånt minikamera da jeg startet googlingen min. Etter en god del søk, landet jeg på Canon G7X, og kjøpte det kort tid etter.

Og, wiho så fornøyd jeg er! Først og fremst vil jeg skryte av videofunksjonen. Stabilisatoren er blant annet sjukis bra. I tillegg vil jeg trekke fram at fargene på auto-innstillinga er skikkelig fine, ikke for kalde og ikke for varme. Jeg er også skikkelig fornøyd med fotofunksjonen; bildene blir skarpe og fine - noe som seffis er viktig. Endelig konklusjon er dermed at dersom jeg skulle valgt ett kamera jeg skulle hatt resten av livet, hadde det vært dette hehe.


POSTET / 05.06.2017
Måneden som gikk: mai


POSTET / 03.06.2017
Anbefaling: øyenskygge

N Y X  F U L L  T H R O T T L E " R I O T "

I dag tenkte jeg å komme med en produktanbefaling. Nyx har jo så mye fin, og ikke minst, bra sminke. I tillegg er det et av de rimeligste sminkemerkene man finner, så jeg vil si at man får svært mye for pengene (viktig beskjed: dette er ikke reklame haha). Jeg har ønsket meg "Full Throttle"-palettet deres i fargen "Riot" _så_ lenge, men hittil har det vært utsolgt overalt. Tidligere denne uken dro jeg innom Cubus for å lete atter en gang, og der var det endelig! Wiho:):)

Det siste året har jeg blitt skikkelig glad i varme farger på øyenskygger (hmm var det en rar setning??? har lest den så mange ganger at jeg har mistet dømmekraften), og for øyeblikket er jeg veldig begeistra for blant annet oransje og burgunder. Synes det er så fint med litt farge på øyenlokkene, iallefall med tanke på at jeg til tider er ganske så dårlig på å bruke farger på klær osv hehe. Det er jo litt ekstra stas å fjonge opp øyenlokkene når som det nærmer seg/er sommer. Avslutningsvis vil jeg legge til en viktig merknad; jeg har ikke prøvd produktet ordentlig enda, så jeg vet ikke hvordan kvaliteten og fargene er - men kommer tilbake med en ordentlig review om litt. Jeg synes det hadde vært gøy og forsøkt å lage en tutorial hvor jeg bruker palettet, men før den tid trengs det litt testing og trening, ja.POSTET / 01.06.2017
Antrekk
Skjorte CUBUS Bukse WEEKDAY Jakke PRIMEBOOTS (reklame, jakken er sponset fra Shoe & ClotheSko NIKE


POSTET / 31.05.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Som nemnt tidligere er jo Bergen ekstra fint for tiden, så da er det ekstra stas å være tilbake i <3favorittbyen<3.

UKENS NEDTUR // Denne uken har jeg mistet bussen unormalt mange ganger lollis, så det får bli ukens nedtur.  

UKENS FLAUSE // Da vi var på byvandring på søndag, bestemte vi oss for å gjøre søndagsmiddagen lettvin og kjøpe en engangsgrill og grille noen pølser. Stedet vi grillet (trodde vi) var en park ved siden av Brann stadion. Denne dagen hadde Brann kamp på hjemmebane, så vi oppdaget fort at vi hadde tent på grillen midt på en parkeringsplass (og ikke en park), da et tosifret antall biler med brannsupportere parkerte rundt oss og grillen vår haha. Det synes jeg var fryktelig flaut. Må jo ha sett noget rart ut - jeg hadde iallefall begynt å lure dersom noen hadde grillet midt på parkeringsplassen til fotballstadion i Vinje liksom he he:P:P

UKENS INNKJØP //  Ukens innkjøp er skjorta under fra Ganni!

UKENS LÆTTIS // Jeg lo så godt da jeg satt meg fast i asfalten haha teit, så tror det må være ukens lættis.

UKENS OPPLEVELSE // Ukens opplevelse er uten tvil Bergen forrige lørdag!!! Det var så varmt og fint her i byen, en skikkelig hyggelig sommerdag ♥

UKENS MAT // Forrige uke åt jeg en fryktelig god hamburger på UNA her i Bergen. I tillegg til burgeren, var også friesene og aoiloien deres fryktelig gode - så da var alle kriteriene for en optimal burgeropplevelse oppfylt. 

UKENS PRODUKT // Ettersom jeg måtte kaste min forrige eggdeler i begynnelsen av året pga rust haha, har savnet vært stort etter en skikkelig eggdeler. Så da jeg var på Ikea fikk jeg endelig fikset meg en ny en, så nå får jeg endelig rette eggskiver igjen.

UKENS MUSIKK // Etter jeg hørte "Gunerius"-coveret til Amanda Delara på Skam, ble jeg helt hekta. Synes den er SÅ bra!

UKENS CRAVINGS // Min store cravings om dagen er og forblir drumstick. Skjønner ikke hvorfor jeg er så glad i det??? Men sånn er det nå bare.


POSTET / 30.05.2017
Ikeadamen

Hallo ja! I dag har jeg hatt med meg kameraet i vesken, med en plan om å lage et minutt for minutt-innlegg. Kameraet ble bortglemt frem til jeg skulle gå inn inngangsdøren for kvelden, så da ble det ikke like mange bilder som planlagt. Men, uansett tenkte jeg at jeg kunne gi dere et kort sammendrag av min tirsdag haha. Denne tirsdagen begynte tidlig med lollis mange alarmer. Videre våknet jeg omsider av alarmene, for så å dra på skolen, hvor jeg var noen timer. På vei hjem igjen måtte jeg krysse noe som viste seg å være et nyasfaltert område. Distré97 var ikke klar over dette, før skoen hang fast i bakken og jeg hadde fiksa meg en ny såle av asfalt (morsom):P 

Utpå ettermiddagen dro vi på Ikea. Forrige Ikea-besøk nærmer seg et år siden, men ettersom det snart er tid for flytting igjen, har Ikea-høysesongen begynt for min del. I dag kjøpte jeg et par unødvendige innkjøp, i tillegg til en eggdeler. Synes det er greit å dra på et par kikke-runder, før man skal ta det endelig valget av hvilke møbler man skal kjøpe - fin metode for å unngå impulsive bomkjøp, si.


POSTET / 29.05.2017
Innkjøp
Skjorte GANNI

Hallo! Ny mandag, ny uke og kun et par uker igjen til sommerferie WÆ det er sprøtt. Enda sprøere er det å tenke på at jeg nærmer meg 20 % ferdigutdannet haha. Hvertfall med tanke på at jeg fortsatt føler meg som den uvitende studenten jeg var da jeg var 0 % ferdigutdannet. Foruten å undre meg over hvor mange prosent ferdigutdannet jeg er, har jeg vært på skolen, kjørt med bybanen og hatt en bomtur til If Skadeforsikring her i Bergen. Mitt store prosjekt om dagen er å få oversikt over innholdet i den forsvunnede kofferten, for så å fikse alt i orden med reiseforsikring og diverse - og i den forbindelse var det ønskelig med litt kundeservice fra If. Men siden If her i Bergen har en defekt ringeklokke, måtte jeg returnere til bybanen igjen.

I denne godt omtalte kofferten, lå også :(dessverre:( et av mine all time favorite-klesplagg, nemlig denne skjorta. Sorgen og savnet har vært stort, men nå har den blitt erstattet med en ny favorittskjorte fra Ganni. Jeg kjøpte den på ♥Ganni♥ her i Bergen - og som jeg har skrevet flere ganger tidligere, er jeg glad i det merket!


POSTET / 28.05.2017
<3Bergen<3


Kjole ZARA Jakke URBAN OUTFITTERS Veske ALEXANDER WANG

Nå er bygdedamen tilbake i <3Bergen<3, og fysøren for en finis by jeg bor i! Nå som det er såpass sommer og trope her, er jo byen ekstra fin. Dagens aktivitet i sommertropen har vært byvandring haha. Planen var egentlig å dra på en kort vandring, for så å ta fatt på dagens livsviktige, altfor mange, gjøremål. Men det endte jo seffis med at de livsviktige, altfor mange, gjøremålene ikke ble gjort, og vår korte tur, ble mye lengre enn først planlagt. Vel og merke er det ingenting som er hyggeligere og viktigere (hehe) enn å nyte fine sommerdager, så slik sett ble jo et viktig gjøremål unnagjort i dag likevel:):)


POSTET / 26.05.2017
Ryddedugnad

// Adlinks

I går ryddet jeg i skapet mitt, og oppdaget hvor mye ræl som samler seg i løpet av 20 år. Jeg er i grunn ikke så flink til å ha sånne ryddedugnader i klærne mine, så nå var det på tide. Forundrer meg stadig over hva som har fått meg til å kjøpe diverse plagg, for jeg må si jeg er eier av svært mange !rare! plagg. Nå som det nærmer seg/er sommer, er jo det en fin anledning til å bytte ut gamle plagg man er forsynt av, med fine nye sommersplagg hehe. Under ser dere noen av mine sommersfavoritos fra NA-KD wiho:):)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER


POSTET / 26.05.2017
Antrekk og diverse gjøremål


Bukse MONKI Briller RAY BAN Sko NIKE Genser HOLZWEILER

Hallo! I det siste har jeg blitt sprø i hodet og ikke klart å holde styr på de ulike dagene. Mandag kan likeså godt være lørdag, og onsdag kan være søndag liksom. Henger nok sammen med at jeg har levd et slaraffenliv på bygda den siste uka, og har dermed blitt sløv i både kropp og hode. Foruten noe skolegreier, har jeg i grunn ikke hatt noe jeg ha fått unnagjort. Men så kom jeg på; det går jo an å gjøre ting før man , altså være forut sin tid (for å dra en rød tråd til et tidligere innlegg he he:P:P). Så gleden er nå stor etter å ha fått fikset diverse lite spennende, men nødvendige, gjøremål. Snakkes.


POSTET / 25.05.2017
14 fakta (video)


POSTET / 22.05.2017
Uken som gikk

Hei hei hallo! Nå er det en god stund siden forrige "uken som gikk" - den enkle årsaken til det er at jeg er lat og har ikke fått gjort det før nå. 

UKENS OPPTUR // Seffis 17. mai og henge med venna<33 Finnes ikke bedre si. 

UKENS NEDTUR // At kofferten enda ikke har kommet til rette......haha:( Vet jeg maser fryktelig mye om den kofferten, men det viser at wossa synes tapet av kofferten var verre å innse enn forventet. Den er vel og merke ikke regnet som tapt før på fredag, så det er fortsatt et par dager med håp igjen. 

UKENS OPPLEVELSE // Denne kategorien skapte jeg her og nå, i anledning at jeg har en opplevelse jeg vil fortelle om hehe. Forrige uke var jeg på spontan safari, da jeg var ute og kjørte bil. Det var vel og merke ikke jeg som oppsøkte safarien, safarien oppsøkte meg langs E134. I løpet av to bilturer så jeg fem (!) grevlinger, to harer, en rev og en elg - det vil jeg betegne som en sprø opplevelse. 

UKENS MAT // Hver gang jeg ankommer barndomsheimen kommer jeg på hvor godt jeg liker sånn ordentlig middag med poteter og saus osv haha YUM.

UKENS PRODUKT // Det er ikke så lenge siden jeg skrev om mitt seneste innkjøp innenfor hudkrem, nemlig Bare Minerals sin "Butter Drench". En fryktelig feit og god krem, som redder min uttørka hud for øyeblikket. Du finner en litt lettere versjon av den ("Bare Haven") HER (adlink).

UKENS (DÅRLIGSTE) INNKJØP // Denne kategorien måtte endres litt på, ettersom jeg gjennomførte et svært dårlig innkjøp forrige uke. Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter et sånt stativ jeg kan feste kameraet på (også kalt kamerastativ når jeg tenker meg om haha), for så å feste det i bilen. Her om dagen kjøpte jeg meg et sugekopp-kamerastativ til bil på Clas Ohlson. Dessverre, funket ikke stativet på noen som helst måte - prøvde til og med å assistere sugekoppen med strikk, uten hell. Jaja, dersom du vet hvor jeg kan få tak i slike stativ (som funker), please let me know.

UKENS MUSIKK // Denne uka har jeg i grunn hørt svært mye på podkast, og mine favoritter for øyeblikket er Tusvik & Tønne, Harm & Hegseth, Konspirasjonspodden, Purk eller skurk og Musette.

UKENS CRAVINGS // adlinks

hits