Åshild Ringhus -


POSTET / 19.02.2017
Innkjøp fra Tise
Kåpe SURFACE TO AIR

Dagen før jeg dro til NY, hentet jeg mitt første Tise-kjøp på Posten. Noen dager tidligere bestemte jeg meg for å finne en varm jakke som jeg kunne ha med meg på tur. Etter litt research, fant jeg ut at en teddyjakke var ideell til å holde på varmen. Prosessen videre gikk altså ut på å finne ut hvor jeg kunne kjøpe en sånn jakke. Og siden man finner alt mulig på Tise, sjekket jeg der først - og som overskriften sier, var dette en vellykka sjekk haha. Dette jakke-kjøpet vil jeg kategorisere som et godt kjøp, da det både er vennlig mot både miljø og lommebok WIHO (Viktig beskjed: dette er ikke reklame).


POSTET / 27.11.2016
Innkjøp

Lite variasjon i overskriftene mine om dagen. Men til tross for at jeg har brukt denne flere ganger på kort tid, fant jeg ut at jeg måtte bruke den enda en gang, siden jeg ikke kom på noen bedre. I dette innlegget skal jeg vise dere to nye plagg. Begge plaggene har én ting til felles, og det er nemlig at de har fargen svart (??, stiller et par spørsmålstegn bak om svart er en farge, da jeg vet dette er et kjært diskusjonstema for mange hehe). Haha ja det var altså dagens innlegg, spennende som alltid.

Tan på hendene<33 Skjorte HM

Genser BIKBOK


POSTET / 12.11.2016
Innkjøp fra København


Kortholder GUCCI

Da jeg var i København, var jeg innom himmelen aka Gucci (morsom:P). Der brukte jeg tullete mye penger på en kortholder. Likevel vil jeg kategorisere kortholderen som et godt kjøp, for den har vært i bruk hver dag siden jeg kjøpte den. Drømmen er jo seff en veske med tilsvarende mønster på, men det tror jeg må vente noen år for å si det sånn he he. 


POSTET / 14.09.2015
MTWMTFSS WEEKDAY

Hei! Jeg fortsetter med "vise-tingene-mine"-bloggingen, og selv om noen kanskje synes det er kjipt og kjedelig, håper jeg det er noen som liker det også da, hehe. I dag skal jeg vise dere en tskjorte, i tillegg til å gi creds til Weekday. Det er egentlig ikke så mye å si om tskjorten, annet enn at jeg liker den og synes fargen er fin. Når det gjelder Weekday, blir jeg bare mer og mer imponert over den butikken hver gang jeg er der. Jeg liker så godt den enkle stilen, samtidig som alle plaggene er dødskule. Bra jobba, Weekday!- Åshild


POSTET / 10.04.2015
INNKJØP: NEW YORK

Heihei! Endelig er tiden inne for fredag, helg og alt som følger med det. Selv har jeg rukket å innta tv-posisjon og er klar for kveldens gullrekke på skjermen. Jeg må nesten le av meg selv når det gjelder tv på fredagen. Jeg er helt crazy etter å få med meg "mine faste fredagsprogrammer", som er Senkveld, Skavlan, The Voice og Nytt på Nytt for øyeblikket. Dersom det er fredager hvor jeg ikke har mulighet til å få med meg disse, bruker jeg gjerne halve lørdagsnatten til å sitte og se på nett-TV. Nåå vet dere altså litt mer om min tv-rutine på fredagskvelden, hehe.

Men over til hva innlegget egentlig skulle handle om. Da jeg var i New York, ble det ofc med noe nytt i kofferten. Jeg handlet ikke så veldig masse, men det ble likevel nok til at jeg måtte kjøpe en ny koffert for å unngå overvekt på hjemturen. Haha, jeg ler enda av tanken på synet da vi travet gjennom både China Town og Soho med tre nye trillekofferter på slep. Min nye jallakoffert i neonlilla holdt på å forårsake en fryktelig rulletrappulykke ved å sette hjulene fast i rulletrappen på i Topshop'n i Soho..."oh, sorry my suitcase, oh, sorry, oh..." Cool Åshild.

Genser // & Other Stories

Topp // Raulph Lauren

Tskjorte // Brandy Melville

Cardigan // Topshop

Concealer Chanel // Foundation Estée Lauder // Rouge Estée Lauder // Solpudder Terracotta // Blushstick NYX // Lipgloss Burtsbees // Foundation kost Morphie // Pudderkost Guerlain // Highlighter NYX // Leppestifter MAC 

Hva synes du om innkjøpet?

- Åshild


POSTET / 26.01.2015
MINE SISTE INNKJØP

Hei! I går ryddet jeg i klærne mine, på grunn av krisetilstander på rommet. For å si det sånn, rommet så ut som klesbutikker gjør i romjulssalget (he-he, i vitsehumør i dag, Åshild). Inni blandingen av klær, sko, blader, kamera og pc, fant jeg noen av innkjøpene fra de forrige månedene. Det er en god stund siden jeg har vist dere innkjøp, så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det i dag.

Vintage jakke fra Calvin Klein

Genser fra Zara

Fuskepelsvest fra Zara

Kåpe fra Zara

Genser fra Zara

Jakke fra Mango

Skjerf fra Zara

- Åshild


POSTET / 26.11.2014
INNKJØP

Heihei! I dag skulle jeg egentlig legge ut en videoblogg fra da jeg var i Berlin på klassetur. Men siden bygdas wifi dekning ikke alltid strekker til, ble youtube opplastningen avbrutt enda en gang. Jeg skal prøve å få lastet den opp slik at den er ute i løpet av de nærmeste dagene, såå den kommer snart. Derfor ble altså dagens innlegg heller et innkjøpsinnlegg. Blusen har jeg jo rukket å vist dere flere ganger allerede, men her kommer den altså en gang til, hehe. Bluse fra River Island HER (adlink)Blazer fra Zara Skjerf fra CubusGenser fra Bikbok

Kåpe fra Bikbok

Hva synes du om innkjøpene?

- Åshild


POSTET / 24.10.2014
Innkjøp fra Berlin

Heihei! Her kommer innkjøpene mine fra Berlin. Denne gangen ble det lite klær, men pengene gikk likevel fort nok, for denne gangen ble de brukt på tax free. Herregud, jeg visste at jeg synes det var gøy å kjøpe sminke og parfyme, men  gøy som det var denne gangen, visste jeg ikke. Det resulterte i litt for mange (u)nødvendige nye produkter til sminkepungen. Jeg kjøpte meg også verdens fineste klokke i fra Michael Kors, har ønsket meg denne så lenge, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe den som en julegave til meg selv (hehe, tidlig i gang med gavene i år ja wossa) på denne turen. 

Skjerf fra Zara

Skjerf fra Gina Tricot

Klokke fra Michael Kors

Foundation fra Chanel

Parfyme fra Dolce & Gabbana

Lipgloss fra Chanel

Compactpowder fra Chanel

Parfyme fra Elie Saab

Hva synes du om innkjøpene?

- Åshild


POSTET / 02.10.2014
Nike air forceSko fra Nike

Å, endelig kan jeg si at jeg er eieren av et par Nike Air Force 1 sko. Jeg har sett de overalt på weheartit, tumblr og instagram så lenge, og da har selvfølgelig Åshild cravet på de siden, hehe. Etter en lang nettjakt, fant jeg endelig et par som var i størrelsen min, såå da var ikke jeg ikke treig med å klikke de hjem. Dersom noen lurer på hvor jeg bestilte de fra, så var det Zalando, men de har de også inne på Junkyard nå. 

Likte du skoene?

- Åshild


POSTET / 26.09.2014
Pakke i posten
Kåpe fra Zara

Endelig helg! Nå er alle prøvene i denne uken unnagjort, og fy søren så godt det er med et par dager fri. Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det en pakke og ventet på meg. Den inneholdt en ny kåpe jeg bestilte meg på det punktet jeg var mest håpløs under fysikklesingen. Det lettet på humøret mitt både da, og i dag, hehe. Jeg er såå fornøyd med den, så min grå kåpe er nok nødt til å dele favorittjakkeførsteplassen med denne - herregud, meg og jakker altså.

Hva synes du om kåpa?

- Åshild


POSTET / 11.09.2014
Innkjøp: klær

Hei! For et par dager siden la jeg ut et innkjøpsinnlegg der jeg viste litt ulike ting som jeg har kjøpt i det siste. Jeg tenkte og gjøre det samme i dag, bare denne gangen med klær. Flere av plaggene har dere nok sett i antrekksinnlegg før, så alt er ikke helt nytt for dere, hehe. Men uansett, her er noen av mine sommerinnkjøp. 

Caps fra Abecrombie Genser fra Vero Moda (troor jeg)Genser fra Nelly


Genser fra CarlingsTopp fra Monki

Ogsåå må jeg si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått. Det betyr så utrolig mye, og selv om jeg ikke er så flink til å svare alltid, er jeg så takknemlig for hver og en av de. Selvfølgelig skal jeg, så fort jeg har tid, sette meg ned og svare dere. Tusen takk, love you all! ♥

Likte du innkjøpene?

- Åshild


POSTET / 05.09.2014
Innkjøp

Nå har jeg akkurat våknet fra en littfor lang powernap, og har potetgullet ved siden av meg i mens jeg sitter og ser på idol ♥fredager as♥. Etter idol, må jeg sette meg ned med fysikk, kjemi og matte for å jobbe for harde livet, så litt kjip fredag likevel. Drømte forresten noe helt crazy i løpet av powernapen i sted. Jeg drømte at jeg løp gjennom syvhundre vinduer, syvhundre dørstokker og til slutt kom jeg en kodebrikke. Haha, det er jo helt sykt. 

Nå ble det masse snakking her, over til innlegget. I sommer har jeg gjort flere innkjøp, både av ting og klær. Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av de innkjøpene som ikke er klær.

Sy om igjen av Jenny Skavlan fra Ark kr 299

Passholder HER sminkekoster HER fra Ebay

Kopp fra Starbucks

Sko HER

Hva gjør du i dag?

- Åshild


Ellers vil jeg bare oppfordre alle leserene mine til å stemme på fantastiske Jeanette i Zalando Nordic Blogger Awards 2014 HER. Jeg har stemt, gjør det du også ♥


POSTET / 22.08.2014
Nude topp

Topp fra Zara

Her ser dere et av mine seneste innkjøp, nemlig denne toppen jeg kjøpte på Zara. Herregud, for en enorm greie jeg har for alt som er nude denne høsten. Jeg tror nitti prosent av alt som ikke er sort, hvitt eller grått, er nude i garderoben, så det er vel snart på tide med litt mer farge, men det er sånn jeg liker det, hehe. 

Har du en farge du har på veldig mange klær? 

- Åshild


POSTET / 09.08.2014
Innkjøp: turtleneck

Hei! Tusen takk for alle innleggsforslagene jeg fikk i går. Det er veldig fint å få litt hjelp fra dere med idéer til hva jeg skal blogge om, for av og til er hodet mitt helt tomt. Også er det jo tross alt dere som skal lese det, så da er det jo bra at det faller i smak :-)

Over ser dere to nye basic høyhals(?) gensere. Disse så jeg i den nye kolleksjonen til Mango, og måtte bare ha de. Jeg synes det er så fint og enkelt med høyhalsete gensere, spesielt og kombinere det med en enkel bukse og ha en enkel jakke over. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 22.07.2014
Birkenstock


Fra Zalando (Flekkene som er inni er bare tørt gress fra gressklipperen altså, hehe)

Endelig er jeg også eieren av et par Birkenstock. Jeg har sett så mye sandaler på weheartit/tumblr/instagram/blogger osv, og jeg synes det har vært så fint. Så derfor bestemte jeg meg for at jeg selv skulle kjøpe meg et par. Men det som var, var at den modellen jeg skulle ha, var utsolgt overalt. Da jeg en kveld var på Zalando, så jeg at de hadde et par igjen i svart i størrelsen min, så da bestilte jeg de med en gang. Jeg er utrolig fornøyd, og de er faktisk superbehagelige å gå med. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 16.07.2014
Innkjøp: nye bukser

Hei! Som jeg skrev for litt siden hadde jeg bestilt og kjøpt meg noe nytt i fra Zara, blant annet tre bukser. Hehe, jeg har fått en så uvane med å kjøpe flere veldig like ting, men i litt ulike farger og fasonger. Så dette er kanskje de mest like buksene jeg noen gang har kjøpt, men jeg klarte virkelig ikke bestemme meg for hvilken jeg likte best, såå da ble det alle tre, heh. Jeg må bare si at de ikke er  like som det ser ut på bildene, men pågrunn av redigeringen er fargene helt like på bildene. Alle buksene er i verdens mest behagelige stoff, så det virker som om man går i joggebukse, men likevel ser de veldig fine og ordentlige ut. 


Alle er fra Zara

Likte du buksene?

- Åshild


POSTET / 06.07.2014
Innkjøp: Celine New Audrey

Fra Celine, modellen heter Celine New Audrey 41805/S

Herregud, jeg trodde aldri at jeg skulle oppleve at jeg var eieren av et par Celine New Audrey briller før jeg var blitt voksen. Haha, for dere som ikke er så interesserte høres det nok helt crazy ut at jeg sier det for et par briller liksom, men for meg er disse brillene såå amazing. Da vi var på shopping i Bulgaria, var det en opptiker på et av senterene som solgte kun merkebriller til en mye billigere penge enn norske priser. Selv var jeg veldig skeptisk i starten, men da jeg spurte om de var ekte, viste han meg "serienummeret" til brilleparet, og dermed fikk jeg bekreftet det. Det endte altså med at jeg kjøpte meg disse brillene, og jeg angrer ikke et sekund. Har ønsker meg de så lenge, så det er utrolig gøy at de endelig er mine. Jeg har ikke fått tatt noen ordentlige bilder der jeg har de på enda, men dersom dere lurer på hvordan de ser ut er det de samme som Tone Damli bruker på dette bildet.

Har du noen favoritt solbriller?

- Åshild


POSTET / 26.06.2014
Nye solbriller

Hei! Her om dagen kjøpte jeg bladet ELLE, og da fikk jeg med disse kule brillene dere ser nedenfor. Da jeg var i Bergen lette jeg etter noen lignende briller med fargerike glass, men jeg kunne ikke finne det på noen av butikkene jeg var innom. Men så så jeg at disse var med i denne månedens utgave av ELLE, og dermed kjøpte både bladet og briller. Såå dersom dere er ute etter samme briller, så finner dere de der. Haha, woow, når jeg leser gjennom dette innlegget merker jeg at det virker som jeg har skrevet tidenes samarbeidsinnlegg med ELLE, men null sammarbeid eller reklame av wossa i dette innlegget altå, så vet dere det :):):)

- Åshild


POSTET / 17.06.2014
Nye sko

Hei! Beklager det lille bloggfraværet, men jeg har vært uten wifi en stund og mobilnettet mitt har (selvfølgelig, hehe) blitt brukt opp, så daa fikk jeg ikke blogget på et par dager. Men nå er jeg hvertfall tilbake - med wifi, hehe. Da jeg var i Bergen, kjøpte jeg meg et nytt par sko. Siden jeg fant ut at jeg ikke kunne bruke det planlagte antrekket på intervjuet, måtte jeg stresshoppe rundt i Bergen rett før. Da endte jeg opp med en ny topp og et par nye sko som dere ser her under. Det jeg liker spesielt godt med disse er stroppene på siden, de gir skoen en "cut-out" look, noe jeg liker veldig godt. Jeg kjøpte de på Bianco, og de kostet 1199 kr, tror jeg.Hva synes du om skoene?

- Åshild


POSTET / 05.06.2014
Nye hunterstøvler


Fra Hunter

Som jeg skrev i Oslo-innlegget var vi på klessalg med noen bloggere sist torsdag. Siden vi var ganske langt bak i køen, var det fleste av plaggene allerede solgt da vi kom inn. Men likevel var det flere superfine klær og sko igjen, og det som ble med meg hjem var et par grå Hunter støvler. Jeg har alltid vært veldig glad i støvler, spesielt Hunter støvler, og jeg synes det er dødskult og kombinere støvler med en hvit litt "hippie"-aktig kjole.

- Åshild

hits