Åshild Ringhus -


POSTET / 04.07.2014
Inspirasjon: Zara lookbook


Alle bildene er lånt fra Zara

Planen var egentlig og ta mange fine antrekks- og innkjøpsbilder til dere i dag, men siden jeg har blitt skikkelig forkjølet, må jeg drøye det litt. Men da tenkte jeg at jeg kunne lage enda et inspirasjonsinnlegg til dere, denne gangen med bilder fra Zaras ulike lookbooker. Jeg kan trygt si at Zara er en av mine absolutte favorittbutikker. Alle plaggene er så gjennomførte og enkle, noe som jeg liker veldig godt. Som dere ser på bildene over er alle antrekkene veldig enkle, men likevel så classy og gjennomførte. Zara har forresten salg på nettbutikken deres nå, selv klikket jeg hjem et par plagg i går. Så dersom du er ute etter noen fine kupp, burde du ta turen innom der. 

Har du en favorittbutikk?

- Åshild


POSTET / 20.06.2014
Fredagsinspo


Love love love

- Åshild


POSTET / 18.03.2014
Tuseday inspiration

Hei! Har akkurat kommet hjem i fra trening, og sitter og spiser i mens jeg ser på tv. Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut et innlegg med bilder i fra i dag, men siden jeg ikke hadde tatt noen bilder i dag, ble det litt vanskelig, hehe. Isteden lagde jeg et par inspokolasjer som jeg ville legge ut. Alle bildene er i fra tumblr :-)

- Åshild


POSTET / 12.02.2014
Drømmestilen

Hei!

Etter jeg startet å bruke tumblr, for jeg heele tiden ny inspirasjon. Jeg kan sitte i flere timer og bare sitte å se på bilder, uten å merke at tiden går. Jeg lover dere, viss dere starter med tumblr, kommer dere ikke til å klare å slutte. Det er rett og slett helt aaamazing. Denne gangen lagde jeg en kolasj med bilder som beskriver min "drømmestil" for øyeblikket.

Stilen min endrer seg mye hele tiden. En dag har jeg lyst til å ha på meg baggy jeans med en kul hettegenser og en annen dag har jeg lyst til å ha på meg skjorte og vaffeljakke. Jeg har altså ikke helt funnet min stil enda og noe av det morsomeste jeg vet er å eksprimentere med ulike stiler og plagg osv.

Nå for tiden liker jeg veldig godt tidløse og basic plagg i svarte- og gråtoner. Synes det både er klassisk og kult på samme tid, noe som er et stort pluss i mine øyner. Før jeg skal til London tror jeg at jeg må lage meg en handleliste med lignende plagg som dere ser på bildene, for det er ikke akkurat kjipt å ha noe av dette i klesskapet, hehe.Har du noen "favorittstil"?

- Åshild


POSTET / 07.02.2014
Fredagsinspo

Bildene hentet jeg fra tumblren min.

Heihei! Det har blitt null blogging de siste dagene, så da tenkte jeg å lage to innlegg i dag i stedet. På onsdag var jeg nesten ikke hjemme, og i går var jeg såå trøtt og la meg klokka ni (!!! crazytidlig) og dermed ble det ikke så mye tid til overs. Nå er det mattetime, så jeg må reise. Vi snakkes! 

- Åshild

 


POSTET / 15.01.2014
Inspirasjon

Åh, elskerelskerelsker disse bildene. Se så fine! I dag hadde jeg ikke noe så veldig mye å blogge om, så da tenkte jeg at det var på tide med et inspoinnlegg igjen. Når jeg bladde i gjennom weheartit for å finne bilder, ble jeg sittende mye lengre enn planlagt. Jeg tror alle vi som er mye på weheartit, er enige om at weheartit er litt magisk. Det synes hvertfall jeg, for når jeg sitter å blar og blar og drømmer meg vekk i alle bildene, flyr tiden såå fort avgårde. Er du glad i å se på weheartit?

- Åshild


POSTET / 22.11.2013
Move from home

Heihei!

Som jeg skrev for litt siden, drev jeg å byttet rom. Men siden det nye rommet var så utrolig kaldt, valgte jeg å bytte tilbake til det gamle rommet mitt. Det skal jeg gjøre i dag, men jeg vil ha endel endringer, såå da har jeg sett mye rundt på nettet, spesielt på weheartit og tumblr, for å finne interiør inspirasjon. Jeg har lest om denne tumblren på flere blogger, og jeg tenkte at jeg også skulle anbefale den. Den heter Move From Home, og inneholder ulike interiør bilder. Bildene er helt fantastiske, og mesteparten er akkurat i den stilen jeg liker det. Du finner den HER, så viss du er ute etter inspirasjon til interiør, burde kikke der. 

- Åshild


POSTET / 07.11.2013
Fanny Lyckman

Heihei! Det er mange som har spurt om hvor jeg henter inspirasjon fra, og svaret på det er at jeg henter inspirasjon i fra hvor som helst. Men jeg har flere ulike stilikoner, og en av de er Fanny Lyckman, som dere ser på bildene over. Herregud, se på den fantastiske stilen, og ikke minst, hun er jo så pen. Jeg har lest bloggen hennes i flere år nå, og hun er absolutt et forbilde både innen stil og blogg. Hun har både en dødskul og en så fin stil, hvor hun balanserer "kulheten" og "finheten" akkurat sånn jeg liker. Er dere på leting etter inspirasjon, anbefaler jeg dere å se på hennes outifts, lover dere at dere får nok av inspirasjon da, hehe!

- Åshild

hits