hits


POSTET / 29.01.2014
Jeg tar meg en pause

Hei dere! I det siste har bloggmotivasjonen min vært helt nede på bunn, og jeg håpte at motivasjonen ville komme tilbake etterhvert, men den har bare gått nedover. Derfor fant jeg ut at det var riktig for meg å ta meg en pause. Jeg vet ikke hvor lenge den kommer til å vare, men kanskje bare et par dager, eller kanskje et par uker. Vi får se. Jeg kommer tilbake så fort motivasjonen kommer igjen. Kjenner jeg meg selv rett, tar det ikke lang tid før jeg savner bloggingen igjen, hehe. Vi snakkes om ikke lenge! ♥ 


POSTET / 28.01.2014
Spørsmålsrunde

Hei!

Det er ikke så veldig lenge siden jeg hadde min forrige spørsmålsrunde, men siden jeg bare svarte halveis på den, tenkte jeg å sette i gang en ny en. Denne gangen tror jeg kanskje (merk, kanskje) at jeg skal svare på video, men er veldig usikker. Jeg har sikkert spilt inn typ femti viedoblogger uten å poste noen av de, pågrunn av at de har blitt supermislykkede. Det og skulle sitte alene på rommet å prate inn i et kamera er mye vanskeligere og kleinere enn det man skulle tro. Misunner alle de som er flinke foran kamera, kunne ønske jeg også var det. Jaja, jeg får ha det som et nyttårsforsett, hehe!

Er det noe du vil spørre meg om? Oog hvis det er noen spesiellle innlegg dere ønsker dere, så gjerne skriv det også!- Åshild


POSTET / 26.01.2014
PortraitsHei! I går bestemte jeg meg for å ta litt anderledes bilder enn det jeg bruker, nemlig potrettbilder. Jeg synes det er veldig fint med svart bakgrunn når man skal ta portrettbilder, for da kommer motivet ekstra godt frem. Men siden vi ikke har en svart vegg hjemme, tok jeg å hang et svart laken over døren, og stilte meg foran. Hehe, smart altså. Jeg skulle gjerne hatt en bedre blits, men det funket også med standard blitsen som er på kameraet. I stedet for å forklare alt nå, kan jeg lage et eget innlegg om hvordan jeg tok og redigerte disse bildene viss dere vil? :-)

I dag skal jeg bare være hjemme og gjøre masse skolearbeid. Jeg skal også prøve å få gjort klare noen blogginnlegg til dere, har dere noen innleggsønsker?

- Åshild


POSTET / 25.01.2014
Nye vintersko

Hei!

Nå som det har blitt vinter, var det på tide med noen nye og varmere sko. De siste årene har jeg brukt vårsko hele året uten å fryse, men denne vinteren har jeg vært såå mye kald på føttene, at jeg måtte få meg noen litt varmere sko. Som dere sikkert har sett, er jeg veldig glad i "ridesko". De er veldig enkle å ta på, noe som er et stort pluss for meg som er treg om morgenen og skal rekke bussen, og så synes jeg de itillegg er veldig classy og fine og passer til det meste. Dermed ble det til at jeg kjøpte ridesko denne gangen også, bare at de var fóret og hadde en glidlås på siden. Jeg kjøpte de litt før jul på Bianco til 549 kr, viss jeg ikke husker helt feil! :-)

- Åshild


POSTET / 24.01.2014
Dagens antrekk 24/01/14


Bukse: Dr. Denim Sko: Dr. Martens Jakke: Junkyard Skjerf: Cubus

Hva synes du? 

- Åshild


Hei! 

Det vanskeligeste med å skrive blogginnlegg, er å finne på hva jeg skal starte innlegget med. Jeg vet liksom ikke om jeg skal "gå rett på sak", eller om jeg skal skrive noe mer innledende viss dere skjønner. Livet som blogger as. I dag har jeg hvert på yoga igjen. Haha, jeg hadde forventet at jeg etterhvert skulle bli litt bedre og litt mykere, meen desverre har det bare godt andre veien. Jeg kommer nok ikke til å bli en yogagud, slik som jeg håpet. Men men, det er vel ikke idrettsgrenen i mitt liv likevel, I guess :-(((( 

For litt siden bestilte jeg en genser, og det er denne jeg har på meg på bildene under. I det siste har jeg startet å få en skikkelig greie for leopardmønster på hoodies. Synes det er veldig kult. Og da jeg så denne klarte selvfølgelig ikke Åshild og ikke kjøpe den. Meen jeg kan trøste meg med at jeg nesten (hehe, okei da, det var kanskje litt drøyt) ikke har kjøpt klær siden sommerferien, noe som vil snart si et halvt år, og det er ny pers.

Haha, herregud, for et rart innlegg. Jeg tror jeg runder av her, før det blir enda rarere. Vi snakkes! Hva har du gjort i dag?

- Åshild


POSTET / 22.01.2014
Min tumblr

Hei!

Beklager for min dårlige blogging den siste tiden, men motivasjonen har ikke vært helt på topp, og da har det ikke alltid vært like lett å finne på noe å blogge om. 

Flere av dere har lurt på om jeg har tumblr, og ja det har jeg. Det var lenge jeg ikke helt forstod hva tumblr var, men etterhvert som jeg fikk meg det selv skjønte jeg mer og mer. Og jeg lover dere, tumblr er fantastisk. Anbefaller alle til å bruke det, spesielt hvis dere leter etter inspirasjon, da garanterer jeg at dere finner noe på tumblr. Jeg kan sitte i timesvis og se gjennom ulike tumblrblogger, og etterhvert som jeg finner et bilde som jeg liker, reblogger jeg det. Dermed blir min tumblr på en måte et lite sammendrag av min inspirasjon. Tumblren min heter letsrunawaydreams.tumblr.com, dere finner den HER. Har du tumblr?

- Åshild


POSTET / 20.01.2014
Antrekk: skinnjakke og skjorte

Skjorte: Kappahl Jakke: Bikbok Sko: Bianco Skjerf: Acne

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 19.01.2014
Videoblogg: 2013

Hei! 

Da 2012 var slutt, lagde jeg en film med klipp i fra 2012 som jeg la ut på bloggen. Jeg lagde også en samme type film fra 2013, som jeg ville dele med dere. Da jeg skulle finne klipp til den, så så jeg at jeg har filmet veldig lite, så dette året skal jeg filme mye mer. Men hvertfall så tok jeg og klippet sammen noen klipp som jeg fant på dataen, og lagde en film ut av det. Håper dere liker den! Og forresten, får dere til å åpne den på mobilene deres? Fordi da jeg skulle se den fikk jeg ikke til å åpne den på iphonen.

Hva synes du om filmen?

- Åshild


POSTET / 18.01.2014
Litt nytt

Heihei! I dag sto jeg på slalom igjen for første gang på to år. Herre, jeg husket at jeg likte det veldig godt, men jeg hadde helt glemt at det var SÅ gøy. Skal tilbake igjen i morgen, og jeg gleder meg allerede. For litt siden kjøpte jeg meg litt nye uteklær. Jakken bestile jeg fra Junkyard, og er fra merket Volcolm, og buksen kjøpte jeg på Sport1 og er fra merket O'neil.

- Åshild


POSTET / 16.01.2014
Favoritt i klesskapet

Jakke fra Bikbok

- Åshild


POSTET / 15.01.2014
Inspirasjon

Åh, elskerelskerelsker disse bildene. Se så fine! I dag hadde jeg ikke noe så veldig mye å blogge om, så da tenkte jeg at det var på tide med et inspoinnlegg igjen. Når jeg bladde i gjennom weheartit for å finne bilder, ble jeg sittende mye lengre enn planlagt. Jeg tror alle vi som er mye på weheartit, er enige om at weheartit er litt magisk. Det synes hvertfall jeg, for når jeg sitter å blar og blar og drømmer meg vekk i alle bildene, flyr tiden såå fort avgårde. Er du glad i å se på weheartit?

- Åshild


POSTET / 14.01.2014
Dagens antrekk 14/01/14

Topp: HM Sko: Bianco Cardigan: Vero Moda Bukse: Dr. Denim Skjerf: Cubus

Hei! Nå er det faktisk en stund siden jeg har hatt antrekksbilder, i hvertfall i forhold til før, da bloggen nesten så og si kun bestod av antrekksbilder. Skulle egentlig ta bildene ute, men før jeg hadde somlet meg ut, var det jo allerede helt mørkt, så da tok jeg de inne istedet. Håper de ble greie likevel. I dag skal jeg ikke gjøre noe som helst, annet enn å se på ♥Pretty Little Liars♥. Også tenkte jeg at jeg egntlig skulle trene litt, men kjenner jeg meg rett blir det nok heller Pretty Little Liars i stedet. Men heldigvis er det tanken som teller da, hehehe ;););)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 13.01.2014
Sommeren as

Hei! Fant disse bildene i fra sommer, og som jeg gleder meg til sommeren. Her jeg bor er det masse snø, og for min del kunne det like godt kun vært snø i jula. Den største grunnen til at jeg ikke liker vinteren så godt er på grunn av kulda, jeg hater å fryse. For at jeg skal gå ut av døra nå må jeg jeg ta på meg typ tjue lag med ullklær for å ikke å fryse. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke gjør så veldig mye for å ikke fryse, for det er ikke akkurat så veldig mye varme i en tynn bukse og en tynn skjorte, hehee. Jeg vet hvertfall at så fort jeg blir voksen, skal jeg flytte til Maldivene og bare sole meg, ligge i hengekøye, drikke ananasjuice og høre på Drake hele dagen ♥can't wait♥

Savner du sommeren?

- Åshild


POSTET / 12.01.2014
Anbefaling: selvbruning

Hei! I dag tenkte jeg at jeg ville anbefalle en selvbruning til dere. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har prøvd maange ulike selvbruninger uten å bli fornøyd. Men hittil har jeg funnet en favoritt som jeg er veldig fornøyd med. Den gir en veldig fin og naturlig farge, som holder seg lenge. Here you go! Jeg vil også si at dette innlegget ikke er reklame.

Denne kremen er fra Xen-Tan, og heter "Dark Lotion Absolute Luxe". Jeg bestilte den i fra Feeluniqe.com, som er en amerikansk side, der den var mye billigere enn i norge. Men da jeg fikk den, kom det toll i tillegg, noe som gjorde at den likevel ble mye dyrere enn norsk pris. Så dersom dere skal bestille den, anbefaler jeg dere å bestille den fra en norsk side :-)

Før påførte jeg selvbruning bare med hendene, noe som medførte at fargen ble superskjoldete og ujevn, og dagen etter var jeg helt oransj inne i håndflatene. Men da jeg startet å påføre den med en "selvbruninghanske", ble fargen mye jevnere og jeg slapp å få oransje håndflater. Man får kjøpt de hos Vita, Kicks osv.

Dette er skrubben eller peelingen jeg bruker. Før man tar selvbruning er det veldig lurt å peele huden - da fjerner man de døde hudcellene og dermed får et jevnere og finere resultat. Skrubben gjør også så fargen holder lengre. Denne er fra Nivea, og jeg kjøpte den på HM.

Har du noen selvbruningtips?

- Åshild