hits


POSTET / 31.01.2015
ANTREKK: BLUE, RED AND WHITE


Genser Zara Skjorte Ralph Lauren Hansker Vet ikke Kåpe Zara Støvler Hunter Bukse Dr Denim Solbriller Ray Ban

- Åshild


POSTET / 28.01.2015
MARBLEJeg er en av de som har fått en skikkelig hang up på marmormønster denne høsten/vinteren. Drømmen hadde jo vært å hatt både marmorgulv og marmorvegger på soverommet. Men inntil videre må jeg ta til takke med vanlig tapet og gulvbelegg, men mobilen og pcen har fått føle på marmordilla'n min. Macbookskinnet kjøpte jeg på Etsy og dekselet til mobile bestilte jeg fra Caseapp. De selger også et dødsfint marmordeksel til iPhone 5 på Nelly nå, det finner du HER (adlink).

- Åshild


POSTET / 27.01.2015
ANTREKK: FAUX FUR
Fuskepels Zara Skinnjakke Zara Genser Cubus Bukse Dr Denim Sko Bianco Veske Alexander Wang

Her ser dere altså noen flere bilder av vesten jeg viste i forrige innlegg. Da jeg var i Berlin i høst, prøvde jeg denne vesten på Zara, men bestemte meg for å ikke kjøpe den. Som det svake shopppingmennesket jeg er, angret jeg så fort jeg hadde gått ut av butikken og deppet i flere måneder over at jeg ikke kjøpte denne hårete greia. Derfor var det stor lykke da jeg fant den på Zara sin nettside, til og med på salg. Woho. Noen lurte på hvor skinnjakka jeg brukte under vesten var fra, og den er altså også fra Zara. ♥Zara i mitt hjerte

- Åshild


POSTET / 26.01.2015
MINE SISTE INNKJØP

Hei! I går ryddet jeg i klærne mine, på grunn av krisetilstander på rommet. For å si det sånn, rommet så ut som klesbutikker gjør i romjulssalget (he-he, i vitsehumør i dag, Åshild). Inni blandingen av klær, sko, blader, kamera og pc, fant jeg noen av innkjøpene fra de forrige månedene. Det er en god stund siden jeg har vist dere innkjøp, så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det i dag.

Vintage jakke fra Calvin Klein

Genser fra Zara

Fuskepelsvest fra Zara

Kåpe fra Zara

Genser fra Zara

Jakke fra Mango

Skjerf fra Zara

- Åshild


POSTET / 25.01.2015
37 SPØRSMÅL

Hei! Jeg så det var flere av dere som ønsket at jeg la ut "50 spørsmål". Det synes jeg virket veldig gøy, så da dro jeg inn på bloggen til fineste Annette og lånte hennes "50 spørsmål". Selv har jeg bare svart på 37 av de 50 spørsmålene, så da blir det "37 spørsmål" i stedet. Here you go!

Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 22 år og 7 måneder (for å være helt presis).

Hvor høy er du? Jeg er 175 i følge passet mitt, selv liker jeg å si 176, så svaret vil vel være 175,5 - for å være helt presis her også, hehe.

Hvilken film så du sist? Top Gun, faktisk, haha. I julen brukte jeg mye tid på å se filmer fra 80-tallet som bestod av både fin kjærlighet og kjekke menn, og da passet Top Gun ypperlig. For å si det sånn, en ung Tom Cruise skuffer ikke :):)

Hvem ringte du sist? Mamma.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 11.27.

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det avhenger litt av situasjonen. Dersom beskjeden/spørsmålet er lengre enn fem setninger, foretrekker jeg å ringe. Men dersom det bare er et kjapt spørsmål, for eksempel "hva er det til middag?" foretrekker jeg sms.

Hva er ditt favorittsted? Det er, og kommer nok alltid til å være London og New York ♥ Ogsåå elsker jeg når jeg og pappa tar en roadtrip for å kjøpe is på sommeren, derfor kommer "bensinstasjoner på sommeren" på en god tredje plass, haha.

Hvilke sted foretrekker du minst? Bussholdeplassen i januar. Way too cold.

Når så du moren din sist? For typ ti min siden.

Hvilke julesang er din favoritt? Hver jul er det juleplata til Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø som står på repeat her i heimen, den er så fin!

Hvilken øyefarge har du? Veldig mørkeblå.

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Hmm, jeg synes sånne spørsmål er så vanskelige, og nesten litt skumle. Da er jeg 27 og forhåpentligvis har jeg en jobb og en kjekkas jeg elsker. Mer detaljert enn det har jeg ikke kommet frem til enda, men det skader ikke viss jobben og kjekkasen min befinner seg i London eller New York da, hehe.

Hva skremte deg om natten som barn? Når jeg var syk som liten, hadde jeg de sykeste feberfantasiene. Når jeg la meg om kvelden med feber, så jeg hele tiden tusenvis av enorme tomler som prøvde å trykke meg ned i bakken. Haha, det høres jo helt crazy ut, men den gang var det helt forferdelig. Jeg husker en natt da jeg sprang livredd inn til mamma og pappa med både sikkel og snørr hengende ned og spurte om de kunne file (cool) de svære tomlene på rommet mitt:(

Hva er din beste egenskap? Jeg liker å jobbe mot drømmene mine.

Hva er din verste egenskap? Jeg kan være fryktelig treig og surrete.

Hvor mange puter har du i sengen? Nå har jeg to puter i sengen min.

Hva er det rareste du har spist? Guri, jeg er så feig når det gjelder mat. Når jeg er ute og spiser "safer" jeg alltid, og bestiller meg pasta carbonara eller kjøttkaker. Såå blåskjell er nok det rareste jeg har spist (haha).

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker ullsokker, jeg. Det er fordi jeg fryser så utrolig lett på benene, og så fort jeg fryser på benene tenker jeg at jeg blir forkjølet, haha. Derfor har jeg alltid ullsokkene i sokkeskuffen (og på føttene forsåvidt), uansett årstid.

Hva hører du på akkurat nå? For tiden hører jeg for det meste på John Legend, Kanye West og Jay Z. 

Hvilken iskrem er din favoritt? Ben and Jerry's peanut butter cup. Jeg får vann i munnen bare ved tanken. Den isen er så latterlig god!

Hvilken dessert er din favoritt? Ben and Jerry's peanut butter cup ♥♥♥

Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke.

Liker du kaffe? Njaa, av og til, haha. Når jeg øver til prøve er kaffe'n min beste venn. Da smaker den godt, i tillegg til å holde meg våken. Når det er sagt, så er jeg altspisende så fort jeg setter meg ned for å jobbe med skole. Da kjenner jeg nesten ikke forskjell på sjokolade eller havregrøt.

Hva drikker du helst frokost? Melk eller vann.

Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Nrk P3. 

Nevn to historiske personer som interesserer deg? Coco Chanel og Nelson Mandela. 

Vil du ha barn? Ja, når jeg har utdanning, funnet drømmeprinsen, en god jobb, et eget sted å bo og føler meg klar en eller flere kids. Såå det er nok endel år til enda.

Kan du noen andre språk enn norsk? Haha, joda, jeg kan vel et og et halvt språk i tillegg til norsk. Engelsk og tysk. Tysk er det språket jeg kan halveis. Uansett om jeg burde kunne endel etter fem år med fullpakket tyskopplegg på skolen, er jeg den dårligste tysktalende personen jeg vet om. Krysser alt jeg har for at jeg ikke kommer opp i tysk til eksamen. 


Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

Hva bruker du helst penger på? For øyeblikket er det nok klær, men når jeg runder 18 blir det nok reising i stedet.

Eier du dyrebare smykker? For meg er smykkene som jeg har arvet etter bestemødrene mine veldig dyrebare (ikke nødvendigvis i verdi, men i betydning).

Hva er ditt favorittprogram på tv? For øyeblikket er det "Tjukken og lillemor", jeg synes det programmet er så morsomt!

Kan du stå på slalom? Joda, jeg kan vel egentlig det, men jeg er ikke noe særlig god da, haha.

Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert over personer som er omtenksomme, lykkelige, intelligente og målbevisste.

Hva er har du nærmest deg nå som er rødt? Smågodt, en rød tulipan og røde servietter.

- Åshild


POSTET / 24.01.2015
BLOGGLØRDAGHeihei dere! Denne lørdagen har jeg brukt til litt av hvert. Blant annet å lage flere innlegg som skal være klare i tilfelle det blir nye bloggkriser som det har vært litt for mange av allerede i det siste. Når jeg driver med mine bloggdugnader, blir det alltid et sabla rot. Skinnjakker ligger overalt, sko forsvinner og pudder knuser. Litt av noen ekstreme tilstander altså. Jeg tenker å fortsette med skinnjakker overalt, sko forsvinninger og knuste pudder i morgen, så derfor lurer jeg på hvilke innlegg dere ønsker dere fremover? Ellers håper jeg at dere får en sweet lørdag babes, vi snakkes ♥

- Åshild


POSTET / 23.01.2015
ANTREKK: NUDE AND BLACKJakke Junkyard XXXY Genser Zara Veske Alexander Wang Skjerf Vet ikke Briller Ray Ban

"Neimen, jøss, nytt blogginnlegg?!" tenker dere nok - noe jeg forstår veldig godt. Nå har de siste innleggene mine for det meste gått ut på at jeg har beklaget for dårlig blogging, noe som det har vært behov for fordi bloggingen min har vært latterlig dårlig i det siste. Derfor velger jeg å droppe den talen denne gangen, og heller bøye meg i støvet for at det endelig er fredag, woho! God helg ♥

- Åshild


POSTET / 20.01.2015
ANTREKK: LAIDBACK


Bukse Topshop Jakke Bodaskins(sponset) Cardigan Soaked In Luxury Topp Newyorker Sko Birkenstocks 

Haha, som dere ser, har Åshild lekt seg med kolasjer i dag. Og marmor. Det er egentlig disse to ordene som beskriver hvor lite produktiv jeg har vært i dag. Jeg har lagd kolasjer og sett på marmogreier på weheartit. Herregud. Egentlig så har jeg tusenvis av nødvendige ting jeg heller burde ha gjort, men marmoren og kolasjene fristet mer, gitt. Og en altfor lang powernap. Dere skjønner, i natt sov jeg typ en halvtime før jeg bråvåknet og cravet latterlig mye på speilegg. Jeg var så bråsulten at jeg løp ned, stekte meg egg, lagde oboy og så på "Tjukken og lillemor". Gud, som jeg koste meg. Jeg koste meg litt for mye, for da jeg fikk sumlet meg i sengs igjen, var over halve natten gått og Åshild fikk altfor lite søvn. Nattens festligheter forårsaket nemlig at jeg ikke rakk skolebussen, en liten råkjøring (neida, mamma kjørte, da er toppfart på 30 km/t, hehe) for å rekke skolebussen og, som sagt, en altfor lang powernap. Hvordan har din tirsdag vært?

- Åshild


POSTET / 19.01.2015
BILDEDRYSS FRA FINLAND

Hei! De siste dagene har, som sagt, flydd av sted og derfor har det blitt lite tid til blogging. Men dagene har ikke bare vært travle, de har også vært utrolig morsomme og spennende. Jeg har vært så heldig å få være med et fantastisk Maybelline team og spille inn sminke- og stylingtutorials. Vi spilte inn tre ulike tutorials, og disse kommer til å bli publisert i løpet av vinteren/våren.

På onsdagen lukte jeg igjen en altfor full koffert, og satt meg på bussen til Oslo. Turen gikk videre fra Oslo til Helsinki samme dag, og da vi landet i Finland var det duket for en fabelaktig middag med folk fra både norske, finske og nordiske Maybelline, såå hyggelig. Etter en god natts søvn og en amazing hotellfrokost, dro vi til location hvor vi skulle filme den dagen. Gud, som jeg koste meg - det er så gøy å jobbe med så flinke og profesjonelle folk!- Åshild


POSTET / 18.01.2015
ANTREKK: GREY COAT AND AW

Jakke Glamorous Sko Primeboots Kjole Cubus Skjerf Cubus Briller Ray Ban Veske Alexander Wang

Beklager så mye for min dårlige blogging de siste dagene. Jeg har vært opptatt så og si hele tiden og dagene har flydd forbi. Hva jeg har drevet med, skal jeg fortelle dere mer om i neste innlegg. Vi snakkes ♥

- Åshild


POSTET / 13.01.2015
ANTREKK: ALL BLACK
Bukse Dr Denim Sko Primeboots Kåpe Zara Genser Mango Skjerf LV

Nå skal jeg snart sette i gang og pakke til noe veldig spennende. Akkurat hva det er sier jeg ikke enda, men dere får vite det veldig snart. Før jeg setter i gang med pakkingen, er jeg nødt til å ta en liten powernap. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg virkelig helt bortreist. Jeg forstod verken hvor jeg var, hva jeg var eller hvorfor i alle dager jeg måtte stå opp så tidlig på grunn av en irriterende vekkerklokke. Grunnen til at en irriterende vekkerklokke virkelig ringte ofret jeg ikke en tanke, noe som resulterte i at jeg forsov meg fem minutter. Egentlig er ikke fem minutter så mye, men i dag var fem min nok til at jeg ikke rakk bussen. Men jenta kom seg på skolen likevel grunnet en far som ville være med på en svært tidlig roadtrip. Der har dere altså min morgen. Ellers har jeg handlet sjokomelk i kantinen, gjort skolearbeid, lest nyheter, tatt et par bilder og spist middag. Hva har du gjort i dag?

- Åshild


POSTET / 12.01.2015
DETAILSHer kommer noen detaljer fra det forrige antrekket jeg postet. Jeg skulle egentlig ta alle bildene ute den dagen, men femten minusgrader, tynn trenchcoat og et kamera som ikke vil ta bilde var ikke en god kombinasjon. Derfor ble det kun knipset tre bilder før jeg drasset med den tynne trenchcoaten, kameraet, byttet ut femten minus med femten plussgrader og gjorde rommet mitt om til outfitstudio i stedet. Håper dere synes inne bilder også er okei? Og forresten, over til noe helt annet. Mange av dere har spurt om hvor genseren jeg brukte i gårsdagens innlegg og i "How to: highlight" innlegget er fra. Svaret er Tiger Of Sweden og det er verdens beste ullgenser. - Åshild


Neimen, hei! Lenge siden sist. Plutselig ble bloggen min en blogg som manglet en blogger. Hvor ble det av henne? Denne gangen har jeg ingen unskylding. Jeg har ikke hatt mye skolearbeid eller hatt det travelt. Jeg har rett og slett bare ikke blogget. Sry:( 

I dette innlegget vil jeg vise dere mine leppeprodukt must haves. Jakken min er alltid fylt opp med titalls lypsyler i tillegg til disse to produktene jeg viser dere under. Jeg har blitt helt avhengig av å ha noe fuktighet til leppene mine tilgjengelig hele tid og har utviklet en egen rutine på hvordan jeg gjør det; først lypsyl, så leppestift og til slutt lipgloss. Leppestift fra Mac i fargen "Hue"

Lipgloss fra Chanel i fargen "Wild Rose 119"Har du noen "lip must haves"?

- Åshild


POSTET / 06.01.2015
ANTREKK: TRENCHCOATTrenchcoat YAS Bukse Dr Denim Hansker Vet ikke Genser Bikbok

Hvordan har de første dagene på jobb/skole etter jul vært for dere? Oog til dere som fortsatt har ferie, kos dere! "Ferie" er høyt oppe på listen min over favoritting i hele verden, men når døgnrytmen ble så crazy at jeg ikke sovnet før halv åtte på morgenen, kjente jeg savnet etter gode rutiner altså. Uansett om rutiner ikke er min sterkeste side, var det overraskende godt å komme tilbake til de. Nåja Åshild, nå må du ikke ta helt av med disse rutinene. Jeg må nok inrømme at det er noen rutiner jeg kunne spart meg for, slik som lekser.....og tysk tentamen....som er i morgen. Derfor må jeg sette i gang med tyskpuggingen som jeg har utsett altfor lenge:( Vi snakkes!

Forresten, jeg har vært så heldig å få ta over instagrammen til Det Nye denne uken. Gå gjerne inn på @detnye på Instagram og følg med! ♥

- Åshild


POSTET / 05.01.2015
JUNKYARD EDITORIALHer ser dere noen av bildene fra jeg og fineste Kristine var på fotoshoot med Junkyard i Gøteborg i desember. Herregud, så gøy vi hadde det! ♥ Resten av bildene kan dere se på Junkyard - MAG.

- Åshild