hits


POSTET / 28.02.2014
DAGENS ANTREKK 28/02/14

Genser: Urban Outfitters Skjorte: Gammel Bukse: Dr. Denim

Hva synes dere om denne måten å redigere bildene på? Liker eller misliker dere den?

- Åshild


POSTET / 27.02.2014
MICHAEL KORS WALLET

Hei! 

Da jeg var i London kjøpte jeg meg verdens fineste lommebok i fra Michael Kors. Det som var litt kjipt var at allerede første dagen etter jeg hadde kjøpt den, klarer jeg å grise en sort flekk på den. Veldig typisk meg (hee he), men heldigvis så ser man den ikke så veldig godt. Jeg kjøpte den på Michael Kors butikken i Bicester Village, noe som gjorde så prisen ble mye lavere enn orginalprisen, siden det er en outletbutikk.Hva synes du om lommeboken?

- Åshild


POSTET / 26.02.2014
London through fisheye

Hei! Rett før jeg skulle til London kjøpte jeg meg et deksel med en fisheyelinse på. Viss dere vil, kan jeg lage et eget innlegg om den en annen gang. Det er en skikkelig kul greie, og jeg elsker bildene som har på denne fisheye-effekten. Jeg tok endel bilder med denne da jeg var i London, så da kunne jeg vise dere noen av de. Jeg har redigert bildene på mobilen, og da brukte jeg to apper som heter VSCO cam og Faded, begge to er veldigveldig bra :-)

- Åshild


Heihei! Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde svart på den siste spørsmålsrunden jeg hadde. Jeg kommer til å dele opp svarene i flere innlegg, og denne første delen kommer jeg til å svare på skriftelig, men kanskje (merk kanskje) del to kommer på video, hehe. 

Hvor gammel er du? Jeg er 16 år, og blir 17 år 23 mai.

Favoritt serie? Keeping up with the Kardashians, Gossip Girl og Pretty little liars ♥♥♥ elsk

Snakker du dialekt? Ja, det gjør jeg. 

Hvilken linje går du på? Jeg går på vanlig studiespesialiserende :-)

Hva gjør du på en søndag? Det varierer fra søndag til søndag. Jeg er ofte med venner, men jeg kan også bare være hjemme og slappe av med serier og sånt.

Har du noen husdyr? Ja, jeg har en hund som heter Donald. Han er en toypuddel på seks år, og er verdens søteste hund.  

 

Har du instagram? Ja, det har jeg. Jeg heter aashildri, gjerne følg meg. Legg også igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så skal jeg titte innom din profil :-)

 

Hvilken fundation og solpudder bruker du? Jeg bruker foundationen Estee Lauder Double Wear og sjokoladepudderet i fra Too Faced. Begge produktene er heelt amazing.

 

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer for det meste i Photoshop. 

 

Hvilket kamera har du? Canon eos 550d.

 

Hvor høy er du? Sist jeg målte meg var jeg 176 cm tror jeg.

 

Viss du har noen flere spørsmål, gjerne still de i kommentarfeltet! 

- Åshild


POSTET / 22.02.2014
Antrekk i fra London

Jakke: Hollister Skjerf: Acne Sko: New Balance Lommebok: Michael Kors Bukse: Dr. Denim

Hei! Nå er vi tilbake i Norge igjen etter et veldig slitsomt reisedøgn. Jeg sov ingenting i natt, noe som gjorde denne dagen veldig tung. Men heldigvis gikk flyturen veldig fort, og jeg sovnet til og med før vi lettet og så våknet jeg rett før vi landet igjen. Brannalarmen gikk forresten på flyplassen i natt, så alle som var der måtte skynde seg og pakke alle sakene, og gå ut. Heldigvis var det ikke noe brann, og vi slapp fort inn igjen. Jeg har aldri vært med på noen evakuering før, men jeg synes det var skummelt nok og bare høre brannalarmen gå og pakke sakene sine, så jeg kan ikke forestille meg hvor skummelt og forferdelig det er når det er ordentlig brann. Huff av meg.

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 22.02.2014
Siste dagen

God kveld/natt/morgen!

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at flyet vårt skal gå, det går ikke før om noen timer, så da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt. Siste dagen brukte vi til enda litt mer shopping, hehe, og så var vi å så på Big Ben, Tower Bridge og London Eye. Haha, jeg stod og tok mange bilder av et bygg jeg trodde var Big Ben. Da jeg var ferdig med den lille shooten, synes jeg at jeg hadde fått så mange fine bilder, men så fant jeg ut at det ikke var Big Ben jeg hadde fotografert, men et annet stort bygg. Jeg fikk et par okei bilder av ordentlige Big Ben også heldigvis da. Turist vet du, hehe :-)

Jeg har hatt en superfin vinterferie i London, og jeg savner byen allerede. En gang skal jeg flytte til London, det har jeg bestemt meg for. Det er ikke bare byen som er fantastisk, men engelskmennene er superhyggelige og superhøflige og så eelsker jeg det britiske språket, synes det er såå fint. Jeg håper at jeg en gang lærer å snakke helt flytende britisk selv. Jeg har klare flere innlegg til dere etter denne turen, blant annet anntrekks- og innkjøpsinnlegg. Jeg tror jeg også må lage et innlegg med ulike flaue historier i fra denne uken. Haha, jeg tror jeg satt ny pers i å gjøre mange flaue ting på så kort tid. Jeg kan gi dere noen stikkord: høre feil, min svært dårlige engelsk og en (veldigveldig kjekk) kjekkas som jobbet på Abecrombie & Fitch....å, herregud :(:(:(

Har du noen flaue butikkhistorier?

- Åshild


POSTET / 21.02.2014
Første dagen i London

Hei! 

De siste to dagene har gått for det meste til shopping, men vi har også sett nye steder av London, noe som jeg synes er veldig gøy. I går traff jeg også noen supersøte svenske jenter som las bloggen min. Det er så utrolig koselig, jeg blir så glad! ♥ Jeg har vært litt sløv med å få tatt bilder de siste dagene, men jeg tok noen bilder første dagen som jeg ikke har fått vist dere enda. I morgen er siste hele dagen vi har her, så da skal jeg prøve å gå igjennom flest mulig butikker, for å kjøpe de siste innkjøpene. Nå skal jeg se litt på film, før jeg legger meg til å sove. De siste kveldene har jeg vært forferdelig trøtt og sliten og sloknet med en gang jeg har lagt meg. Det tar på å shoppe altså, hehee ;););)

- Åshild


POSTET / 18.02.2014
Gårsdagens antrekk 17/02/14


Kåpe: Mango Sko: Bianco Skjerf: Acne Bukse: Dr. Denim

Dette var egentlig gårsdagens antrekk. Men da vi hadde kommet frem til undergrunnen, løp jeg tilbake til hotellet å skiftet til en varmere jakke, fordi jeg var så redd for å bli kald, haha. Kåpen jeg har på meg her, kjøpte jeg på Mango her i London. Hele den første dagen gikk jeg i mange butikker og lette etter en svart kåpe, synes det er så fint. Jeg fant denne tilslutt, og da måtte jeg bare ha den. Sorry, mamma, jeg lover å ikke kjøpe flere jakker nå, heehe :):):)

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 17.02.2014
Dag 2 i London

Hei dere! 

I dag har vært nok en shoppingdag, bare at i dag var vi på Harrods og Westfield. Vi dro først på Harrods, og herreguud det var crazy - SÅ mye fint, og SÅ mange (desverre altfor dyre) ting som jeg har ønsket meg lwenge. Men desverre så gikk jeg tomhendt ut derifra :(:(:( Var livredd for å være uheldig å komme borti noe der, hadde vært litt kjipt og rast en hel hylle med Hermes vesker liksom. 

Etter vi hadde vært på Harrods dro vi på Westfieldsenteret i Startford. Når vi var på Harrods var det så mye å se på at jeg glemte helt å ta bilder, haha, noe som kanskje var veldig bra for jeg tviler litt på at det er lov å gå rundt å ta bilder med et stort speilreflekskamera der. Men hvertfall, så fikk jeg tatt et par bilder inne på Westfield. Vi var der i flere timer, men likevel rakk jeg ikke gå gjennom alle butikkene jeg hadde tenkt, det er med andre ord veldigveldig stort. Gleder meg til å vise dere hva jeg kjøpte på Hollister. Kan avsløre at det er enda en jakke (sorry mamz). Haha, jeg har en altfor stor kjærlighet til jakker. Jeg skal lage litt ulike innlegg med innkjøp etterhvert, sounds good?

♥♥♥♥ Denne skillingsbollen er det beste jeg noen gang har spist i hele mitt liv. Får vann i munnen bare av å tenke på den. Tror jeg må dra tilbake til Westfield bare for å kjøpe noen sånne, hehe.


Haha, dette bildet var det dødsflaut å ta. Jeg stod midt inne på Forever21, og startet å ha fotoshoot i speilet. Alt for bloggen altså ;););)

Hva har du gjort i dag?

- Åshild


POSTET / 16.02.2014
Dagens antrekk 16/02/14
Jakke: HER Skjerf: Acne Skjorte: Ralph Lauren Sko: Bianco Bukse: Dr Denim

Hei! Nå er vi kommet tilbake på hotellet etter en fin dag i London. I dag var vi bare i Oxford Street og shoppet, kjøpte meg et par ting som jeg skal vise dere snart. Jeg har også tatt mange bilder som jeg også skal vise dere etterhvert. Tusen takk for alle tipsene i forrige innlegg, vi skal definitivt ta i bruk flere av de. Planen for i morgen er ikke helt klar, så det kan godt hende at vi drar til et av de stedene dere anbefalte! Nå skal jeg se litt på serie, før jeg legger meg til å sove. Vi snakkes i morgen! 

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 15.02.2014
London bby

Hei!

Nå er vi endelig fremme her på hottellet i London. Guud, jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker denne byen. Reisen var lang, men gikk veldig fint, bortsett fra at flyet var litt forsinket. Hotellet er superfint, med treningsrom, spa, baseng og boblebad. I tillegg ligger det rett ved siden av et kjøpesenter med Topshop, River Island, Behrska osv. Med andre ord så er jeg veldig veldig fornøyd, heehe. I morgen er det søndag, og jeg vet ikke helt hva vi skal enda. Men jeg leste at mange av butikkene i Oxford Street er søndagsåpne, så da blir det nok litt shopping tenker jeg. Nå er jeg supertrøtt og gleder meg såå til å sove. Har dere noen Londontips, noe jeg liksom gjøre eller en butikk jeg innom? :-)

- Åshild


POSTET / 14.02.2014
Vinterferie

Hei! 

Fredag igjen, og denne fredagen har jeg ventet lenge på. Endelig er det blitt ♥vinterferie♥. Har gledet meg så til denne ferien, fordi jeg skal til London. Æææ, som jeg gleder meg! Jeg var jo i London sist vinterferie også, og som jeg har skrevet så mange ganger før, ble jeg såå forelsket i byen, og ikke minst shoppingen, hehe. Jeg satser på å innføre Londontur i vinterferien som en årlig tradisjon her i familien, det hadde ikke gjort noe. Ha en fin dag, vi snakkes!

Hva skal du i dag?

- Åshild


POSTET / 12.02.2014
Drømmestilen

Hei!

Etter jeg startet å bruke tumblr, for jeg heele tiden ny inspirasjon. Jeg kan sitte i flere timer og bare sitte å se på bilder, uten å merke at tiden går. Jeg lover dere, viss dere starter med tumblr, kommer dere ikke til å klare å slutte. Det er rett og slett helt aaamazing. Denne gangen lagde jeg en kolasj med bilder som beskriver min "drømmestil" for øyeblikket.

Stilen min endrer seg mye hele tiden. En dag har jeg lyst til å ha på meg baggy jeans med en kul hettegenser og en annen dag har jeg lyst til å ha på meg skjorte og vaffeljakke. Jeg har altså ikke helt funnet min stil enda og noe av det morsomeste jeg vet er å eksprimentere med ulike stiler og plagg osv.

Nå for tiden liker jeg veldig godt tidløse og basic plagg i svarte- og gråtoner. Synes det både er klassisk og kult på samme tid, noe som er et stort pluss i mine øyner. Før jeg skal til London tror jeg at jeg må lage meg en handleliste med lignende plagg som dere ser på bildene, for det er ikke akkurat kjipt å ha noe av dette i klesskapet, hehe.Har du noen "favorittstil"?

- Åshild


POSTET / 11.02.2014
Throwback

Briller: Bikbok

Hei! Jeg fant frem disse bildene igjen i dag, og redigerte de litt. De ble tatt i 2012, noe som er snart to år siden allerede. Herregud, jeg husker det så godt, det virker som om det var i går.

Tusen takk til nydelige Marie, for en superhyggelig anbefaling! ♥ Jeg blir så glad!! Anbefaler alle til å ta en titt på bloggen hennes :-)

- Åshild


POSTET / 10.02.2014
Antrekk: skinnjakke og heels

Jakke, skjerf og skjorte: Cubus Sko: Jeffrey Campbells

God kveld! Nå sitter jeg nesten sovende og ser på tv. I natt glemte jeg så og si å legge meg, fordi jeg satt og så på intervju med Cara Delevigne. FOR en dødskul dame. Jeg satt og så på intervju i et par timer, før jeg kom på at jeg skulle opp om bare to (!!!) timer. Hehe, for å si det sånn merker jeg det veldig godt nå at jeg har sovet veldig lite, så jeg vurderer sterkt å legge meg nå veldig snart. Ha en fin kveld!

- Åshild