hits


POSTET / 28.02.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL

I det siste har jeg vært elendig til å svare på kommentarer, noe som jeg gjerne vil endre på og bli mye flinkere til. Derfor har jeg gått gjennom kommentarfeltene på de siste innleggene og samlet de i et eget innlegg. Heretter skal jeg begynne å bli mye flinkere til å svare på spørsmålene deres, men jeg lurer på hva dere liker best - at jeg svarer direkte i kommentarfeltet eller at jeg lager flere svar innlegg som dette?

Hvor er denne buksa fra? Dette er en vintage Levis som jeg kjøpte på UFF i Oslo ved Østbanehallen.

Kan du ha sminkevideo? Jeg har spilt inn flere sminkevideoer som aldri har blitt publisert - av god grunn. Enten har kameraet ikke vært fokusert, lyset vært dårlig eller så har bloggeren ikke vært egnet for å være foran videokameraet den dagen, haha. Så derfor holder jeg meg til sminkeinnleggene mine enn så lenge. Men det kan hende at det plutselig dukker opp en video en dag.

Hvor har du kjøpt kamerastativet ditt? Jeg kjøpte kamerastativet mitt på Expert for to år siden. Tviler på at det fortsatt er ute i butikk, men her er et som ligner :-) 

Hvor er denne genseren fra? Tiger Of Sweden :-)

Hvor har du kjøpt de oversized Levis jakkene dine? Jeg har kjøpt begge Levis jakkene mine på Velouria Vintage på Grünerløkka i Oslo. 

Kunne du legge ut linken til Macbookskinnet i marmor fra Etsy? HER :-)

Hvor i London kjøpte du New Balance skoene dine? De kjøpte jeg på Footlocker i Oxford Street.

Hvor høy er du? 176 cm ca.

Hvilken størrelse har du i Svea Serena jakken din? Small.

Kan du vise hva du pakket i kofferten da du dro til New York? Hver gang jeg skal ut å reise, pakker jeg ca to ting i kofferten én måned før jeg drar. Haha, jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det, men det er vel sikkert for å prøve å få  hjernen min til å tro at "denne gangen skal jeg være ute i good tid med å pakke". Denne gangen lå det også en bok og et belte (haha) en god stund før jeg skulle dra, men resten av kofferten ble ikke fylt før kvelden før jeg skulle dra. Da hadde jeg ikke tid til å planlegge pakkingen min noe særlig, så da puttet jeg alt det nødvendige jeg har med hver gang jeg er ute å reiser, i tillegg til ekstra mange klesplagg, jakker og sko siden det ikke er hver dag man skal på Fashion Week. Men for å trekke frem mitt beste New-York-ferie-i-februar pakketips, er det å ta med en hel haug varme klær. Selv trodde jeg at de norske vinterene hadde gjort denne bygdejenta beinhard mot all slags kulde. Dette gjaldt ikke New York sin kulde, gitt. En blanding av minusgrader og vind i NY, gjør så enhver turist burde ta med seg et par ekstra ullsokker i kofferten.

Hva heter skrifttypen i headeren din? Den heter "Signerica", du finner den her.

Hvilke farge har du på Ray Ban pilotbrillene dine? Jeg har de i fargen "gold and green", direktelink her

Hvor er den rosa kjolen du bruker i dette innlegget fra? Den er fra Ganni. Desverre bare lånte jeg den, men jeg hadde ikke takket nei til å ha den i garderoben selv for å si det sånn.

Hvor er denne genseren fra? Den er fra Bikbok.

Hvor kjøpte du Mulberry vesken din? Den kjøpte jeg på Mulberry butikken på tax free'n til Stansted. Dersom du skal til London og er ute etter å spare litt penger på en veske, anbefaler jeg å bruke en dag til og dra til Bicester Village. Dette er en liten shoppinglandsby med merker som Mulberry, Ralph Lauren, Celine, Burberry, Michael Kors, osv, hvor alt er fabrikkutsalg, noe som vil si at det er mye billigere enn vanlige butikker. Selv kjøpte jeg noen Ralph Lauren skjorter der, som kun kostet en treddel av norsk pris. 

Er det noe mer du lurer på?

- Åshild


POSTET / 25.02.2015
NYFW DAG 2

Hei dere! Jeg fortsetter New York bloggingen min, og siden jeg har så mange bilder og så mye jeg har lyst til å fortelle dere, deler jeg innleggene min inn i ulike dagene. 

Det var søndag og Ringhusa var klar for dag to på New York Fashion Week. Vi startet dagen med en deilig frokost, før vi dro videre til Lincoln Center hvor dagens visning fant sted. Det var tid for "Custo Barcelona" visning, og jeg var så heldig og få komme backstage en tur før selve visningen startet.Sminkenlooken til Custo Barcelona var en naturlig hudsminke med ferskenfarget rouge i kinnene, naturlige bryn og en tynn oransje liner over øyet. Selv elsket jeg denne looken, veldig enkel, men den oransje lineren gjorde det likevel veldig "fashion". Visningen var utrolig bra, med såå mye fint. Custo Barcelona mikser dødskule prints og lekre snitt på et magisk vis, noe som resulterer i litt av en visning. (Dersom dere vil se mer av Custo Barcelona på fashionweek, kan dere gå inn her).Vi fikk også tid til et lite Starbucks besøk mellom backstage og visningen. Siden New York serverte en svært sur vind denne søndagen, var Starbucks sin varme veldig god å ha. Tnx Starbucks<3Siden mobilkameraet ble brukt flittig da jeg var over Atlanter'n, tenkte jeg at det var gøy å vise dere litt av kamerarullen fra NY. Helt til venstre ser dere en av Maybelline sine flinke makeupartister klargjør en av Custo Barcelona sine modeller, i midten ser dere en av New Yorks mange gater og helt til høyre ser dere mitt flotte selskap på Starbucks ♥

Senere på kvelden dro vi på en superhyggelig restaurant som heter Waverly Inn. Etter vi hadde satt oss ned og hatt hode nedi menyen en god stund, forteller Cathrine fra L'oreal om karen på bordet ved siden av. Denne karen er ikke hvem som helst, men det er jo selveste Pharrell Williams som også var gira på Waverly Inn sin hamburger denne søndagen. Selv synes jeg dette er dødskult, og det tar ikke lang tid før jeg har tatt opp mobilen for å smugfotografere celeb'n på nabobordet. Dette har kelneren fått med seg og går bort til meg å sier at all fotografering er forbudt (ops:(). Et halvt sekund og litt rødming senere, er mobilen nedi veska igjen og både jeg og Pharrell er klare for middag.

Nok en fantastisk dag var over, og atter en gang lå jeg i hotellsengen klar for enda en natt søvn før jeg skulle ta fatt på den kuleste mandagen i hele mitt liv.

- Åshild


POSTET / 22.02.2015
NYFW DAG 1

Hei! Først og fremst vil jeg forklare hva som skjedde med "bloggen blir selvfølgelig med i kofferten til NY". Pc, kamera og kamerakabel var pakket, men siden nettet på hotellet ikke var bra nok til å søke på spotify, hadde jeg ikke mulighet til å oppdatere bloggen. Derfor kommer jeg til å blogge masse om New York i de kommende dagene i stedet. Håper det går fint! 


Herlighet, for en tur - jeg har hatt det så bra! Tusen takk til Maybelline Norge, L'oreal Norge og mitt fantastiske reisefølge for å ta meg med på dette eventyret ♥ 

Vi kom frem til New York sent fredagskveld, la fra oss bagasjen på (det dødskule) hotellet hvor vi skulle bo, før vi dro på en restaurant like ved hotellet og spiste god mat. Deretter var det rett til sengs, og jeg fikk meg en (litt for) god natt søvn. Jeg sov så godt at jeg sov over alle de tjue (no joke) alarmene jeg hadde satt på "bare sånn i tilfelle". Haha, heldigvis kom jeg meg omsider opp av den fantastiske hotellsengen, og det var tid for frokost. Tre pannekaker senere, var det klart for første dag på New York Fashion Week (æææ !!!).

Det var tid for mitt aller første backstagebesøk og visning. Det var den flinke designeren Mara Hoffman som skulle ha visning, og jeg var så heldig og være flue på veggen under forbredelsene før visning. Det var veldig gøy å få se hvordan modeller, frisører og makeupartister jobber og lager noe som resulterer i et utrolig fint og profesjonelt moteshow.

Her ser dere Lottie, en av makeupstylistene til Maybelline. Hun hadde ansvaret for sminken under Mara Hoffman visningen. Jeg benyttet muligheten til å spørre henne om tre sminketips denne våren; smokeyeyes, naturligsminket hud og naturlige bryn.

Her var jeg så heldig å få hilse på designeren selv, Mara Hoffman.

Fire glade damer klare for NYFW. Her ser dere tre av de fem flotte damene jeg var så heldig å få dra på tur med. 

Etter Mara Hoffman-visningen, dro vi videre til Milk Studios, hvor vi skulle være backstage og se på visningene til Sandy Liang og Isa Arfen. Disse visningene var ikke vanlige catwalkvisning, men modellene var oppstilt slik at det heller ble "utstillingsvisninger" - en veldig kul måte å vise frem de freshe kolleksjonene på. 

På Sandy Liang-visningen ble det fokusert på en naturlig hudsminke, bustete bryn og en tykk grafisk liner over øyet. 

På visningen til Isa Afren var det Maybelline Spania sin flinke makeupartist, Gato, som hadde ansvaret for sminken.

Det ble fokusert på en naturlig hudsminke med glød og røde kinn, naturlige bryn og vinrøde lepper.Etter visningene dro vi å spiste en herlig middag, før dagen ble avsluttet på samme måte som den startet; nemlig med en god natts søvn i den fantastiske hotellsengen. Vi snakkes!

- Åshild


POSTET / 12.02.2015
Én dag igjen

Hei dere! Nå kan dere tro det er en glad Åshild som traver mellom badet, soverommet, kjøkkenet, vaskerommet, osv i frykt for å glemme ett eller annet. Fysøren som jeg gleder meg til å oppleve byen som jeg har stalket i årevis, både på instagram, tumblr, weheartit eller google. Dette er en by som alltid har vært favorittbyen min, til tross for at jeg aldri har vært der, haha. Etter å ha sett den første episoden av "Gossip Girl" var jeg helt frelst og tenkte "shit, det er jo paradis". 

I den kommende uken skal jeg få oppleve drømmen om Fashion Week, ta selfie med frihetsgudinnen, shoppe i Soho og sove i hotellseng. Og i tillegg til alt dette, er jeg så heldig å få reise med et utrolig herlig Maybelline team, vakreste Emilie og flotteste Hélène - for en fantastisk gjeng! ♥

Nå må de siste tingene pakkes, kofferten må lukkes og jeg må komme meg i sengs. God natt, vi snakkes i NY :D:D

- Åshild


POSTET / 09.02.2015
MIN SMINKERUTINE: HUD

Selv endrer jeg sminkerutinen min hele tiden. Ikke så drastiske endringer, men litt endringer når det gjelder concealer, foundation, pudde, osv, skjer hele tiden. Jeg får veldig sensitiv hud på vinteren, enten er den superfet, supertørr eller alt på en gang. Derfor kan sminken være litt vrien på denne tiden av året. Men etter litt eksprimentering har jeg funnet en rutine som passer til den huden jeg har for øyeblikket. Jeg viser ikke hvilke produkter jeg bruker i dette innlegget, men dersom dere ønsker det, kan jeg lage et eget innlegg om det senere :-)

Det første jeg begynner med er å legge foundation. For øyeblikket bruker jeg en oljefri lys foundation som jeg blander med en foundation med olje i en "mellomfarge", i tillegg til en oljefri mørkere foundation. Dermed finner jeg både "oljenivået" og fargen jeg ønsker, slik at både jeg og huden min blir fornøyd.

Deretter påfører concealer. Nå som det er vinter og huden blir fortere tørr, påfører jeg kun cocealer under øynene og på neseryggen. Da unngår jeg å få tørre "concealerflak" på de tørre stedene.

Etter concealer bruker jeg kompaktpudder til å "sette" både foundation og concealer så det holder litt lengre.Helt til slutt er det tid for å få litt glød. Da bruker jeg mitt kjære sjokoladepudder som jeg påfører i tinning og på kinnben - og så er jeg ferdig.

- Åshild


POSTET / 07.02.2015
ANTREKK: GREY, BLACK AND NUDE


Kåpe Glamorous Genser Bikbok Skinnjakke Deadwood Hanske Vet ikke Sko HER (adlink) 

Dersom det hadde vært en konkurranse i spennende overskrifter, er jeg sikker på at jeg hadde kommet på sisteplass. Det samme gjelder forsåvidt spennende blogginnlegg, Jeg skulle så gjerne hatt en fantastisk penn som fikk det kjedeligste til å bli spennende, de dårlige vitsene til bra vitser og få frem humoren i enhver dagligdags situasjon. Jeg trøster meg med at "øvelse gjør mester" og skal fra nå av begynne og lese de nedstøvede bøkene i bokhyllen. Men nok om mine nedstøvede bøker for denne gang - hæla i taket, tenna i tapeten, det er jo lørdag babes, håper den blir dritbra!

- Åshild


POSTET / 06.02.2015
WANTS FOR FEBRUARY

For meg går nettshopping og forkjølelse som hånd i hanske. Denne forkjølelsen er ikke et unntak, og de siste timene har jeg kombinert "Mitt dansecrew", "Nytt på nytt", "Skavlan" og "Senkveld" titting med å sette sammen kollasjer med favoritter fra Nelly. Kåper, bomberjakker, kryssbluser, Adidas favoritter og turtlenecks er plagg som kommer til å prege min garderobe i februar. Hva er dine favorittplagg for øyeblikket?

HER // HER // HER // HER  


 HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER

//adlinks

- Åshild

 


POSTET / 06.02.2015
WELL, HELLO FRIDAY

Også var det alle disse selfiene da. Haha, men siden en kjip forkjølelse har ankommet criben min, tenkte jeg at noen gamle selfies er bedre enn noen snørrete antrekksbilde liksom;););) Men hey, det er jo fredag - og fredag er alltid bra, til tross for forkjølelse eller ikke. Selv skal jeg feire denne fredagen med cheeseburger, daimsjokolade og pepsi max, woho. Vi snakkes!

- Åshild


POSTET / 02.02.2015
SØNDAGSTIPS: VOLUM

Hei dere! Siden jeg var så himla uproduktiv i går, ble ikke gårsdagens "søndagstips" ferdig før mandag og derfor utsett én dag - men bedre sent enn aldri, ikke sant? Hehe. Denne (forrige) ukens søndagstips er ikke akkurat noe hokus pokus, men et tips jeg selv bruker flittig. Da jeg spratt ut av magen til mamma var jeg en liten kiddo med helt sort hår, hanekam og supervolum. Desverre forsvant minipunker'n sitt supervolum ettervhert som jeg ble eldre. Heldigvis finnes det tørrshampoo, hårspray og tuperingskam som redder mitt volumanglede hår.Det første jeg starter med er å dele håret inn i seksjoner og spraye det med tørrshampoo. Deretter tuperer jeg håret "lett", slik at resultatet holder lengre.

For å få volum bak, deler jeg håret inn i tre seksjoner (som forsøkt vist på bildet til høyre, haha). Her tupperer jeg litt ekstra, slik at det blir enda mer volum her.

For å holde på volumet, sprayer jeg hele håret med hårspray.

Etter all tørrshampoo, hårspray og tupering, er det blitt litt av et reir med hår. For å dempe dette reiret, grer jeg i gjennom håret med min kjære Tangeled Teaser. 

...ferdig! 

- Åshild