hits


POSTET / 27.02.2017
Antrekk fra NY


Sko FILIPPA K Bukse HM Kåpe MANGO Skjerf ZARA Veske LOUIS VUITTON (Bildene er tatt av Marthe ♥)


POSTET / 26.02.2017
NYFW17 VLOG: DAG 3

// Turen er sponset 

Hei og god søndag! Da er det tid for dagens NY-blogging:):) Som jeg skrev i går filmet jeg endel i løpet av dag 3, så her ser dere altså min andre vlog haha. Er lite rutinert når det gjelder vloggingen, så nesten hvert klipp begynner med "ja, nå e eg...". Jaja, øvelse gjør mester. Ellers vil jeg bare bemerke at jeg kommer med litt feilinformasjon når det gjelder "laging av leppestift". Det var nemlig fullbooka, og derfor ble det ingen leppestift. Dette er detaljer en urutta-vlogger glemmer å si på film, men nå har jeg iallefall fått avklart det haha. 


POSTET / 26.02.2017
NYFW17: dag 3 (video)

// Turen er sponset

Først vil jeg komme med en liten beskjed. Da jeg lagde dette innlegget skjønte jeg at jeg var dårlig til å ta bilder denne dagen (mye bildekluss for tiden haha), så det er ikke alt fra turens tredje dag jeg har fått fanget opp på foto. Men, heldigvis (igjen), har Kristian laget en film fra denne dagen også - så den ser dere nederst i innlegget. I tillegg filmet jeg en del, så det kommer en vlog fra NY dag 3 om ikke lenge.

Dag 3 var altså søndag 12. februar. Dagen startet med at vi kikket litt rundt i byen, før vi dro på trening med Adriana Lima! Det var skikkelig gøy, og skikkelig tungt haha! Har ikke vært så sliten siden løpetest på vgs, så sånn supermodel-trening gjorde virkelig inntrykk på latjente97 altså. Stedet vi trente heter Dogpound, og det er det cooleste treningssenteret jeg har vært på hittil i min treningssenter-karriere. En av øvelsene var blant annet å slå med slegge på traktorhjul. Dette var jo seff en øvelse som falt i smak hos meg, i og med at jeg ikke gjør annet når jeg er heime til gards i Vinje:O (morsom)

Etter treningen dro vi tilbake til hotellet for å fikse oss til kvelden. Jeg er jo en amatør når det gjelder alt av sminke, så gleden var stor da jeg fikk profesjonell-nyfw-sminkør hjelp med kveldens sminking av flinke Marthe wiho ♥ Etter Marthe hadde fjonga meg opp, dro vi videre på Maybelline sitt cocktailparty wiho#2, hvor vi koste oss resten av kvelden.

Filmen er laget av flinke Kristian Dale.


POSTET / 23.02.2017
NYFW17 VLOG: DAG 1 (video)

For øyeblikket sitter jeg med eksamensnerver level 1000 og gruer meg til morgendagen. Men i stedet for å blogge (mer) om eksamen atter en gang, tenkte jeg at jeg kunne fortsette med NY-bloggingen min. 

Da jeg var på reis, prøvde jeg meg på litt vlogging! Viktig beskjed: jeg er veldig amatør innenfor faget, så første vlog ble så som så - men håper dere liker den litt likevel. Selv synes jeg det er så gøy å se på andre sine vlogger, så da ville jeg prøve på det samme selv hehe:):) Nå kan jeg ikke bruke mer tid på sånne datagreier, for kjenner at eksamensnervene skrur seg opp enda flere levels, så jeg får ta meg en leserunde i notatene mine. Snakkes!


POSTET / 22.02.2017
NYFW17: dag 2 (video)

// Turen er sponset

Filmen er laget av flinke Kristian Dale.

Her ser dere en film fra NYFW dag 2! Planen var jo (som tidligere nevnt) at dette innlegget også skulle inneholde endel fotos by me fra dag 2, men som jeg skrev i går, har alle bildene fra denne dagen blitt sletta og minnebrikka mi er på akutten hos Japan Photo</3 (mvh. lei-seg,-men-morsom-jente-97). Heldigvis dokumenterte Kristian dagen på film, så dersom det går skeis med bildene mine, er minnene arkivert likevel. FJO. 

På dag 2 dro vi på visningen til Jonathan Simkhai! Det var så gøy, og visningen var _sjukt_ fin. Før showet var vi backstage og så på sminkelooken (som også var _sjukt_ fin), og amatør-meg fikk et par gode tips fra sånne flinke, profesjonelle Maybelline-sminkører wiho. Etter showet dro vi videre for å få manikyr, wiho#2. Selv har jeg verdens styggeste hender, så gleden var stor da neglene ble fjonget opp. Vi avsluttet dagen med middag, før jeg sovna i samme sekund som jeg la meg på senga. Med andre ord: en skikkelig gøy og fin dag :-)


POSTET / 21.02.2017
Antrekk og minnekort-trøbbel

Kåpe MANGO Bukse LEVIS Sko COMMON PROJECTS Skjorte GANNI

Da har tiden kommet for dagens wossa-oppdatering;);) Siden sist har det skjedd en svært upassende ting her i heimen. I går kveld skulle jeg lage det andre NY-innlegget, men til min store forskrekkelse var alle bildene fra NY dag 2, slettet. Ultrakjipt, med andre ord. Dermed gikk gårsdagens siste timer og dagens første til å prøve og redde disse bildene. Ikke vet jeg hvor de har blitt av, men nå har jeg brukt altfor mange kjipe penger på x-antall "recover SD-card"-programmer, uten noe hell. Løsningen på trøbbelet ble at jeg tok med brikka til Japan Photo, og nå krysser jeg alt jeg har for at de klarer og fikse opp i kløningen min. Er det mulig:(:( Dyrebare lesetimer til eksamen har også blitt ofret (haha mine egne prioriteringer vel og merke), så nå må alt det tapte bli tatt igjen.


POSTET / 20.02.2017
NYFW17: dag 1

// Turen er sponset

Heihei! Jeg har jo lovet dere grundige oppdateringer fra New York-turen min, så planen for den kommende tiden er å lage egne innlegg for hver dag jeg var på tur. Flinke Kristian var også med til NY. Og når sånne flinke filmmenn er med på tur,  resulterer det i sånne ordentlig profesjonelle filmsnutter, wiho! Det gleder jo en blogg-amatør sitt hjerte, så på slutten av noen av innleggene kommer det også til å være en liten filmsnutt.

Reisedagen, dvs. fredag 10. februar, startet med meg og mine hundre alarmer her i Bergen. Heldigvis, takk og pris (litt på rimern:P), hørte jeg de hundre alarmene mine, og stod opp i (ganske) god tid før avreise. Jeg tok fly fra Bergen til Oslo, hvor jeg møtte det fine reisefølget mitt.

Videre gikk turen inn på neste fly. Siden jeg alltid stiller sterkt når det gjelder soving, sov jeg 6 av 7 timer på flyet. Dermed gikk turen over havet svært fort, og plutselig var jeg i NY!

På grunn av tidsforskjellen, var det bare formiddag da vi ankom storbyen - så da brukte vi tiden på å kikke litt rundt i byen. Vi dro blant annet innom butikken Reformation. En skikkelig fin butikk, med skikkelig fine plagg. Dersom jeg ikke husker helt feil, er merket bærekraftig ved at de kun bruker resirkulert/vintage stoff i klærne sine, noe som gjør merket ekstra cool.

Etter by-kikkingen, dro vi på en hyggelig kafe og spiste, før vi dro tilbake til hotellet igjen. Vi bodde på Nomo Soho, et utrolig hyggelig og fint hotell, med en skikkelig fin utsikt. Under ser dere blant annet utsikten fra dusjen haha. Håper vel og merke at det ikke var like godt innsyn utenfra som innenfra. Heldigvis bodde jeg i attende etasje, si:):)

...Og her ser dere utsikten fra senga!! SPRØTTTTT.

Ja, da takker utsiktsentusiast97 for seg for i dag. Neste NY-innlegg kommer altså til å være dokumentasjon av NYFW dag 2. Da var vi blant annet på en såå fin visning, som jeg gleder meg til å vise dere fotos fra. 


POSTET / 19.02.2017
Innkjøp fra Tise
Kåpe SURFACE TO AIR

Dagen før jeg dro til NY, hentet jeg mitt første Tise-kjøp på Posten. Noen dager tidligere bestemte jeg meg for å finne en varm jakke som jeg kunne ha med meg på tur. Etter litt research, fant jeg ut at en teddyjakke var ideell til å holde på varmen. Prosessen videre gikk altså ut på å finne ut hvor jeg kunne kjøpe en sånn jakke. Og siden man finner alt mulig på Tise, sjekket jeg der først - og som overskriften sier, var dette en vellykka sjekk haha. Dette jakke-kjøpet vil jeg kategorisere som et godt kjøp, da det både er vennlig mot både miljø og lommebok WIHO (Viktig beskjed: dette er ikke reklame).


POSTET / 17.02.2017
Favorittdager

// Turen er sponsetHei!! I går kom jeg hjem igjen fra New York. Det har vært en _fantastisk_ tur, og jeg savner det så allerede:(:( Har hatt det gøy og kost meg masse, og når man har det så gøy og koser seg så masse, flyr dagene forbi i superspeed. Gleder meg til å vise dere fotos osv, for kameraet var seff flittig i bruk. Jeg vet ikke akkurat når NY-bloggingen kommer, for til min store forskrekkelse er det kun en uke til eksamen (:O), så jeg må se litt hva jeg rekker den neste uken. Men så fort eksamen er levert, lover jeg at det skal bli fart på bloggingen. Vi snakkes!


POSTET / 16.02.2017
Antrekk: skjortaJakke SAMSØE Skjorte GANNI Bukse BIKBOK Sko ADIDAS

Denne skjorta har jeg blogga rekordmye om, med tanke på at jeg kun har hatt den et par uker. Årsaken til denne hyppige skjorte-blogginga er rett og slett at jeg liker den så godt. Synes Ganni har _så_ mye fint, både når det gjelder skjorter, kjoler, gensere, sokker, osv - med andre ord liker jeg alt de har. Den nye kolleksjonen deres er helt !!fantastisk!!. Skjortemennesket-meg har blant annet funnet årets sommer-skjorter (haha mvh. mann (60)) i denne kolleksjonen, så de er altså på toppen av min ønskeliste for øyeblikket.


Hva gjør du ved manglende motivasjon? Som det dårlige/tiltaksløse/late mennesket jeg er, så begynner jeg å se på tv når jeg mister motivasjon innenfor mine aktuelle motivasjonsfelt (dvs. skole, trening til tider, blogg, osv).

Bor du i kollektiv eller for deg selv? Jeg bor med min gode og snille og festlige venninde Mari-venninde ♥

Hvilke butikker handler du på? For øyeblikket handler jeg for det meste i de butikkene som er på Torgalmenningen og området rundt; hvilken butikk avhenger av hva jeg er på utkikk etter.

Favorittserier? Jeg ser egentlig veldig lite på sånne typisk netflix-serier, men jeg ser veldig mye på alt av norsk underholdnings tv haha. 

Hva er din typisk hverdag? Hva gjør du som regel etter skolen? Ukedagene varierer endel fra dag til dag, men jeg kan ta utgangspunkt i tirsdager, for tirsdager ser ofte sånn ca. like ut: Jeg våkner ca. 06.30 og fikser meg, spiser frokost osv. Deretter tar jeg bussen til skolen, for så å dra på noe som heter "arbeidsgruppe" kl. 08.15. Arbeidsgruppa er ferdig klokka 10, og da drar jeg på lesesalen. På tirsdager er jeg alltid fryktelig dårlig til å lese, så tiden på lesesalen blir ofte ganske kort. Deretter drar jeg ned i byen, hvor jeg av og til har et ærend eller to, før jeg tar bussen hjem. Hva jeg gjør på kvelden varierer, men en "vanlig tirsdagskveld" går ut på å spise, jobbe med oppgave og se på tv, i guess. 

Så du alltid tar på deg solkrem før du sminker deg, hvilken solkrem bruker du? For øyeblikket bruker jeg Dior sin "Bronze Beautifying"-solkrem med faktor 50. 

Trener du? Haha joda, jeg prøver da en gang i blant. 

Hvor lenge har du blogget? Jeg begynte å blogge i 2010, vel og merke på en annen blogg. Wossa-bloggen (haha) ble opprettet året etter, altså 2011, og siden den tid har jeg blogget ganske jevnlig med tre-fire større pauser. Så svaret på spørsmålet blir altså sju år inkludert et par pauser. 


POSTET / 14.02.2017
Antrekk: humongous kåpe


Kåpe MANGO Bukse BIKBOK Sko COMMON PROJECT

Kåpa jeg har på meg over er den eldste, og forsåvidt største, kåpa jeg har. Jeg kjøpte den en gang jeg var i London for et par år siden, og det var vel den som gjorde så jeg fikk blod på tann når det gjelder å kjøpe jakker/kåper. På lik linje som sko, er jakker en av mine favoritting å kjøpe. Når det er sagt, så er også mine mest bommete bomkjøp diverse jakker, men den over har vært en slager. Haha. Dette var et dårlig innlegg. Beklager for elendig innhold, men evnen min til kreativ blogging svikter når jeg skal forhåndskrive innlegg - men trening gjør vel mester, si. 


Jeg vet ikke om noen av dere husker at jeg la ut en spørsmålsrunde i slutten av november, for det har nemlig ikke jeg husket hehe. Men som jeg sier gang på gang; bedre sent enn aldri. 

Hva er det beste med Telemark? Seff Vinje!!! Ellers så synes jeg hele Telemark er et fryktelig trivelig sted hehe.

Kan du vise oss din hudpleierutine? Når det gjelder min hudpleierutine, så er det ikke noe avanserte greier. Jeg begynner med å fjerne sminka mi med Simple-servietter, deretter bruker jeg Garnier sitt Cleansing water til å rense, for så å avslutte med en fuktighetskrem fra Embrolysse.. 

Har du noen tips til å få en bra klassisk stil uten å kvele lommeboka? Er det for eksempel sånn at du tenker nøye igjennom vært kjøp og hva du faktisk trenger, eller er du impulsiv og fort svir litt for mye på unødvendig bomkjøp? Mitt beste tips for å få en stil man liker, er å bruke plagg man liker, uavhengig trender og "hva som er kult" osv. Tidligere var jeg fryktelig flink til å handle på impuls, noe som førte til x-antall tullete bomkjøp. Men, heldigvis, har jeg skjerpa meg nå og kjøper sjelden (med unntak) ting med mindre jeg har tenkt nøye igjennom det. Begynner endelig å bli gammel og klok, si. 

Har skjønt at du går på rettsvitenskap i Bergen, og lurte på om du kunne skrevet litt om hvordan du synes studiet er? Både i forhold til selve studiet og Bergen som studentby? Ja, det kan jeg gjøre! Selv er jeg veldig fornøyd, både når det gjelder studiet og Bergen som by. Når det gjelder studiet, synes jeg først og fremst det er veldig interessant og spennende, noe jeg er veldig glad for, i og med at det er planen for de neste fire ++ årene som kommer. Studiet er lagt opp så vi blir ferdig med et og et fag, det vil si at eksamenene er spredt utover hele året. Denne oppbygningen passer skippertakmennesket-meg veldig bra, så jeg holder meg noenlunde ajour. Jeg har heller ikke noe å klage på når det gjelder Bergen som by/studentby. Jeg har vel og merke ingenting å sammenligne med, men i mine øyne kunne jeg ikke vært mer fornøyd :-)

Hvilke blader liker du å lese? Jeg kjøper for det meste Det Nye, Costume og/eller Elle. I tillegg liker jeg å kjøpe Vogue, Kinfolk, Harpers Bazar osv. Når det er sagt, så er dette blader jeg sjelden leser, men har til pynt på hylla mi. 

Hvordan fant du ut hva du skulle studere og når bestemte du deg? Dette var egentlig en ganske naturlig prosess (om jeg kan kalle det det??? haha). Vg3 begynte med at jeg ikke hadde peiling, og hadde titalls mulige studier i tankene som jeg tenkte at "sikkert er gøy". Etterhvert som tiden gikk, ble studiene jeg hadde i tankene færre og færre, og det var vel ca. rundt juletider jeg bestemte meg for rettsvitenskap. Akkurat hvorfor valget falt på det vet jeg ikke, men jeg vil tro at jeg "synes det så spennende ut" - noe som heldigvis stemte. Også så jeg "Making a murder" den jula, så kanskje det var avgjørende faktor??? Ikke vet jeg. 

Hvilke andre studier stod det mellom? Jeg husker at psykologi var et veldig aktuelt alternativ, ellers så hadde jeg blant annet statsvitenskap, sammenlignende politikk og organsiasjon og administrasjonsvitenskap (??) på søknaden min. 

Har du tenkt til å fortsette på rettsvitenskap? Ja, det har jeg.


POSTET / 11.02.2017
Antrekk & bloggknepJakke MEOTINE Bukse LEVIS Sko COMMON PROJECTS

Dette antrekket er ganske så likt det forrige antrekket jeg la ut. Årsaken til dette, er en godt bevart bedriftshemlighet i bloggverden (iallefall i min bloggverden, haha). Disse to ulike antrekkene ble nemlig fotografert med to minutters mellomrom. Og i dette mellomrommet, foretok jeg meg et jakke-skifte. Dette knepet er et kjært og velbrukt knep, hvertfall de dagene hvor jeg må være ultraeffektiv - noe jeg måtte være denne dagen (skulle jo tross alt rekke å se et program på tv:P)


POSTET / 10.02.2017
Travel på FleslandWiho, i dag drar jeg til New York!!! For øyeblikket sitter jeg på Flesland, og planen var egentlig å skrive et litt utfyllende innlegg om diverse diverse. Men nå fikk jeg plutselig fryktelig dårlig tid! Flyet mitt boarder straks, og før den tid har jeg diverse diverse jeg må rekke å gjøre. Men, rekker å legge inn et par praktiske opplysninger haha; jeg vet ikke hvor mye jeg rekker å blogge når jeg er i NY, så derfor har jeg forhåndsskrevet et par innlegg, som kommer til å komme de neste dagene som jeg er på vift i storbyen. Har seff med kamera osv, så det kommer til å bli masse NY-blogging når jeg kommer hjem igjen :-) Nå boarder flyet! Vi snakkes!!