hits


POSTET / 31.03.2014
London momentsHei! Alle disse London innleggene altså, håper det går fint, er ikke så veldig mange igjen nå, hehe. Jeg skulle egentlig vise dere en dødskul topp jeg fikk i fra en ungdomsbedrift for litt siden i dag, men siden jeg ikke fant minnebrikken min, får jeg heller vise dere den en annen gang. Nå skal jeg ta meg et bad (i badekar altså, ikke noe utebading på Åshild enda nei ;);) ), før jeg skal øve litt på en framføring vi har i morgen. Da jeg skrudde på macen så jeg at klokken var en time mer enn det klokkene hjemme viste, for som vanlig har ikke familien Ringhus stilt klokkene sine, hehe. Dermed fikk jeg plutselig en time dårligere tid, og dette er også grunnen til min sene blogging. Vi snakkes i morgen!

- Åshild 


POSTET / 30.03.2014
Videoblogg: London 2014

Hei! Klipte sammen en liten film med klipp i fra London. Den ble ikke så veldig lang, siden jeg ikke hadde filmet så veldig mye, men det ble en liten film likevel. Herregud, som jeg savner London - gatene, butikkene, stemningen, caféene og ikke minst, engelskmennene. Håper det ikke er altfor lenge til neste gang. 


 Det har ikke blitt noe blogging fra min side de siste dagene, av personlige grunner. En nær slektning døde brått, og dermed har de siste dagene hvert veldig tunge og triste. Håper dere forstår ♥ 


POSTET / 25.03.2014
Details of the day

Jakke Levis Hettejakke Junkyard

Heihei! Tirsdag, som etter min mening er den verste dagen i uken, er snart over. Noe som vil si at det nærmer seg fort helg, heldigvis. Denne uken kan fint gå under kategorien "helvetesuke", på grunn av aalt skolearbeidet. Fikk heldigvis unnagjort en innlevering og en prøve i dag, så da er det ikke like mye igjen. Nå har jeg akkurat spist middag, og sitter og ser litt på tv før jeg skal starte på skolearbeidet. Senere i dag skal jeg ikke så veldig mye annet enn å gjøre skolearbeid, trene litt også skal jeg kanskje treffe Mari, så det blir koselig! ♥

Hva skal du i dag?

- Åshild


POSTET / 24.03.2014
Dagens antrekk 24/03/14


Jakke Urban Outfitters Genser HM Skjorte Ralph Lauren Sko Bianco

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 23.03.2014
Cravings
SPRING CRAVINGS
Jakke Acne Clutch YSL Solbriller Celine Topp Monki Kjole // Sko Alexander Wang // Hatt HM // Kjole Jones and Jones Bukse vet ikke Veske Alexander Wang Genser Acne Parfyme Dior

Se så mye fint! Jeg var inne og så på Polyvore i natt, og da fant jeg såå mye fint som jeg ville dele med dere. Alle disse tingene på kolasjen, er alle veldig høyt på ønskelisten. Spesielt Celine brillene - herregud, så fine de er. Det er sånne briller Tone Damli bruker i Imagine musikkvideoen, og det var der jeg så de først. Du kan se den HER ♥

Har du noe du ønsker deg?

- Åshild 


POSTET / 21.03.2014
Ny genser

Genser HER (sponset)

Hei! Nå sitter jeg og jobber med Naturfag. Vi har prøve i neste uke om genteknologi, noe som jeg synes er kjempe vanskelig. Men for en gang skyld skal jeg være litt tidlig ute med puggingen, så jeg slipper og sitte hele kvelden/natten før, hehe. Hva gjør du nå?

- Åshild


POSTET / 19.03.2014
Mattips

Hei! For første gang i løpet av min bloggtid så vil jeg dele et mattips med dere. Siden jeg er elendig og superlat når det kommer til å lage mat, er denne "matretten" veldig enkel og grei. Denne retten er veldig grei dersom man vil ha et lite mellommåltid, den er også veldig sunn og ikke minst så er det dritgodt, det synes hvertfall jeg.

Du trenger speltlomper, brunost, banan og noen jordbær.

Som dere ser på bildene, så tar jeg rett og slett og høvler noen skiver brunost, og skjærer opp jordbær og banan og legger på osten. Jeg har en rar greie med at jeg synes ting smaker så mye bedre når jeg spiser det med kniv og gaffel, så jeg spiser dette som en slags pizza, haha. Men du kan også rulle det som en lompe med "fyll" i, det er også veldig godt.

Har du et mattips?

- Åshild


POSTET / 18.03.2014
Tuseday inspiration

Hei! Har akkurat kommet hjem i fra trening, og sitter og spiser i mens jeg ser på tv. Jeg hadde egentlig tenkt å legge ut et innlegg med bilder i fra i dag, men siden jeg ikke hadde tatt noen bilder i dag, ble det litt vanskelig, hehe. Isteden lagde jeg et par inspokolasjer som jeg ville legge ut. Alle bildene er i fra tumblr :-)

- Åshild


POSTET / 17.03.2014
Potraits

Hei! Tok disse portrettbildene i går. Her ser dere også hvor mørkt håret mitt har blitt. Etterveksten har jo blitt så lang at det nesten er en hel ombre. Har egentlig veldig lyst til å gjøre noe med det, men jeg må vente til håret mitt ikke er like slitt. Noe som kan ta sin tid, hehe.

Hva synes du om bildene?

- Åshild


POSTET / 16.03.2014
Antrekk: knit og skjørt

Genser HM Skjørt HM Skjerf Acne Veske Mulberry Sko Bianco Briller Cubus

Her ser dere litt flere bilder av den nye vesken min. Det var flere som lurte på hvor mye jeg betalte for den, og jeg betalte 6500 kr. Norsk pris ligger på ca 8000, men siden jeg kjøpte den på tax free i London, ble den mye billigere. Det ble også spurt om hvilken modell vesken var, og det er den største versjonen av Mulberry Brynmore Messenger Bag. Jeg har plass til både mac og bøker i den, noe som er veldig greit i skolesammenheng. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 14.03.2014
Konkurranse: vinn vaffeljakke

Heihei! Da setter jeg i gang med enda en konkurranse der dere kan vinne en "vaffeljakke" fra Sheinside enda en gang. Jeg hadde en lik konkurranse tidligere, der dere kunne vinne akkurat samme jakke. Den er veldig lik vaffeljakka mi som jeg kjøpte på Zara, med mørk blåfarge med brune skinndetaljer. 

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta, er å:

- Like facebooksiden til bloggen min HER.

- Trykke på "LIKER" knappen nederst i innlegget.

- Dersom du har Bloglovin, gjerne følg meg HER. 

- Når dere har gjort det, kommenter en kommentar der du skriver at du har gjort det, og så navn og mailadresse.

Lykke til! ♥
POSTET / 13.03.2014
Ny kåpe
Kåpe HER (sponset produkt)

Fikk denne fine kåpen i posten i går. Som jeg tror jeg har skrevet flere ganger, har jeg en veldig obsession på kåper for tiden. Synes det er så fint og så classy og enkelt. Det passer ekstra godt med kåper nå tidlig på våren, da det er for varmt med dunjakke og for kaldt med skinnjakke. Selv likte jeg veldig godt fargene og mønsteret på denne, og jeg gleder meg masse til å bruke den fremover. 

Hva synes du om kåpen?

- Åshild


Skjørt HM Jakke Bikbok Skjerf Bikbok Sko Bianco

Hva synes du?

 - Åshild


POSTET / 11.03.2014
Big ben og London eye

 

Hei! Den siste dagen dro vi bort til Westminster for å se på Big Ben og London eye. Planen var egentlig å bruke litt mere tid på attraksjoner, og litt mindre tid på shopping, men sånn ble det altså ikke, hehe. Men vi fikk hvertfall sett litt og tatt litt bilder. I tilfelle noen lurer på hvilken linse jeg brukte på disse bildene, så brukte jeg vidvinkelobjektivet, det er derfor kantene er litt skjeve :-)

Hva synes du om bildene?

- Åshild 


POSTET / 10.03.2014
Antrekk: all black


Kåpe Mango Sko Nelly Bukse: Dr. Denim

Hva synes du?

- Åshild