hits


POSTET / 30.03.2015
SPØRSMÅLSRUNDE

Hei! Nå tenker dere nok "aiaiai, jøss, et nytt innlegg". Og jeg skjønner dere godt, for jeg sitter og tenker "aiaiai, jøss, et nytt innlegg". Den siste tiden har jeg blogget så lite at jeg har glemt hvordan jeg gjør det. Både tastaturet, kameraet og bloggeren selv hadde støvet ned, så nå var det på tide å få orden på sakene igjen. Nå er det jo endelig påskeferie, noe jeg har litt blanda (for all del, flest gode) følelser til. Ferie er jo alltid digg, men tanken på at det blir et voldsomt stress med karakterer, tentamener og eksamener etterpå er ikke like digg. Men, haha, nå virker det nesten som jeg skal sitte med høye stabler av skolebøker rundt meg hele påsken, men det blir det lite av, gitt. Siden min kjære bygd viser seg og være tidenes winter wonderland denne påsken, tror jeg jammen at jeg må ta frem skiene og være skiturist denne påsken.

Som overskriften sier, så har jeg altså tenkt å sette i gang en spørsmålsrunde. Det kommer nok ikke til å bli svar på video denne gangen heller, men jeg skal prøve og svare så godt jeg kan på det skriftlig. Jeg har jo lovet dere et skoleinnlegg så lenge, men aldri publisert det. Derfor tenkte jeg at dere kan spørre om alt dere lurer på angående skole i spørsmålsrunden i stedet, slik at jeg får svart dere på alt dere lurer på :-) 

Og, forresten, vinnerene av begge konkurransene er kåret og mail er sendt. Gratulerer til dere! ♥

- Åshild


POSTET / 22.03.2015
NYFW DAG 4 OG DAG 5

Hei! Lenge siden sist.Fraværet mitt de siste dagen er rett og slett grunnet av lite blogglyst og en god dose skolearbeid. Siden jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, tar jeg meg en liten pause når jeg ikke synes det er så gøy. Men, hey, plutselig var det søndag og helg igjen og da hadde jeg plutselig masse tid til overs og gira på å få til litt bloggings igjen, hehe.


New York bloggingen er bare halvveis, og vi har kommet frem til dag 4. Siden jeg var latterlig dårlig til å dokumentere denne dagen, slår jeg sammen dag 4 og 5.

Det var tirsdag og tid for å være turist og for shopping (woho). Etter å ha besøkt 9/11 memorial musemet, dro vi videre til 21st century, et gigantisk outlet. Jeg følte jeg hoppet rett inn i den serien på TLC hvor folk i USA driver å samler rabattkuponger for å kunne gå på Target for å fylle fem handlekurver med makaroni og tomatsaus, bare at det var var klær og ikke makaroni og tomatsaus. Til tross for hundrevis av handlevogner og lange køer, var det overraskende oversiktig og utrolig mye fint - her snakker vi alt fra Hermes veske til Burberry trench.

Her ser dere meg som måtte ta pause i outletvandringen i undertøysavdelingen. 

Da vi skulle dra til hotellet igjen, skjedde det noe kult. Vi stod ute på gaten på jakt etter gul taxi, da det var en mann som kom bort til oss. Han spurte om vi hadde lyst til å få en limmotur tilbake til hotellet, kun for noen få dollar. Da tok det ikke lang tid før vi satt i den hviten limousinen med hendene fulle av bæreposer og hadde verdens kuleste taxitur. Haha, herlighet, så gøy!!

Siste stopp denne dagen, var middag på Buddakan. Det er forresten på denne restauranten at Carrie og Big har forlovelsesfesten i Sex and The City, noe som var veldig gøy for Ringhusa som synes ingenting er morsomere enn å se steder hun har sett på film. Maten der var helt himmelsk, og som vanlig ble dagen avsluttet med masse latter med mitt flotte reisefølge.

Neste dag ble startet med en fantastisk pannekakefrokost. Deretter var tiden kommet for turen sin siste visning og backstagebesøk, "Nanette Lepore".Her ser dere looken for visningen. Den bestod av naturlig hud, naturlige bryn, lilla lepper og massse mascara - dødskult!!

Da vi stod og ventet på at visningen skulle begynne, dukket det opp et elegant og kjent ansikt, Kelly Rutherford, hun som spiller Lily i Gossip Girl. Hehe, dette synes jeg var veldig gøy og benyttet anledningen til å knipse et par bilder av filmstjernen.Visningen var utrolig bra. Såå mange fine mønster, fasonger og farger, kjære vene!

Etter Nanette Lepore visningen, dro vi videre på shopping. Dette var den siste hele dagen vår i denne fantastiske byen, noe som betydde at dette var dagen det skulle svi i lommeboka, hehe.

Etter shoppingen, dro vi tilbake til hotellet og det var tid for å fikse på sminken, gre håret og skifte til litt finere klær. Det var nemlig tid for vår aller siste middag på denne fantastiske turen. 

Vi hadde booket bord på Tao, en amazing restaurant rett ved hotellet vår. Restauranten hadde en utrolig kul stil over seg, og jeg fikk nesten litt følelsen av at jeg var i "det gamle Egypt" - spesielt med den lysende statuen som dere ser på bildet til venstre...

Og når vi først snakker om den lysende statuen. Vi hadde fått bord rett foran den, så i det jeg tok opp kameraet så det ut som om jeg hadde tatt på meg tidenes krone for anledningen. Dette synes jeg var kjempemorsomt, og benyttet anledningen til å tulle litt med mobilkamereaet og lysmannen... he he morsom, Åshild.

Dagen ble avsluttet med pakking av koffert og en god siste natts søvn i den fantastiske hotellsengen. 

- Åshild


POSTET / 18.03.2015
ANTREKK: BLACK
Kåpe Zara Bukse Dr Denim Sko Bianco Veske Alexander Wang Briller Celine

Så gøy at det er så mange som har meldt seg på konkurransen. Den pågår i en hel uke, så dersom du ikke har meldt deg på enda, har du fortsatt god tid til å gjøre det. Ellers er det ikke så veldig mye spennende som skjer om dagene for min del. Det eneste jeg har den siste tiden, er å jobbe med matte og spise stekt egg. Jeg har matteprøve i morgen, og pugging er en ypperlig aktivitet og kombinere med spising av stekt egg. Tja, når jeg leser igjennom dette innlegget skjønner jeg hvor uinteressant dette er - så jeg runder av her, jeg. Ha en fin onsdag! Vi snakkes.

- Åshild 


POSTET / 14.03.2015
BABY SKIN EVENT

Heihei! Nå er det blitt en stund siden sist, og jeg aner ikke hvor tiden har blitt av - men nå er det endelig helg, og good tid til å blogge. Sist gang jeg blogget, var jeg i Oslo for å være med Det Nye og Maybelline på frokostevent i sammenheng med lanseringen av Maybelline sin nye Baby Skin. Det var et utrolig hyggelig og morsomt event, og så gøy at det var så mange som kom. Kjære vene, for en flott start på en onsdag; deilig frokost, masse sminke, goodiebags, utrolig søte jenter og to fantastiske team, Det Nye og Maybelline. Tusen takk til alle som kom og lagde denne superfine onsdagsmorgenen ♥

Siden det ikke var alle som hadde mulighet til å komme, har jeg tre goodiebags fra eventet som jeg vil dele ut til tre av leserene mine. Det eneste du trenger å gjøre for og være med i trekningen, er å legge igjen navn og mailadresse i kommentarfeltet :-)

- Åshild


POSTET / 09.03.2015
VIDEO: MAYBELINE TUTORIAL

Heihei! I Januar var jeg så heldig å få være med Maybelline til Helsinki og spille inn makeup- og stylingstutorials. Vi spilte inn tre videoer med ulike looker. Herlighet, så gøy det var! Nå har to av tutorielsene blitt lagt ut og jeg troor det ikke er lenge til den tredje kommer. Jeg kommer til å legge ut alle filmene her på bloggen, såå under ser dere altså looken "classic og sophisticaded" :-)

Og forresten, på ondsdag skal jeg være med på noe gøy. Da skal jeg nemlig være med på frokostevent med Det Nye og Maybelline hvor det blir lansering av Maybelline sin nye Baby Skin. Dersom du har lyst til å være med, kan du melde deg på ved å sende sms DNYBABY til 2205 (3,-). Jeg gleder meg masse, og håper vi sees! ♥

- Åshild


POSTET / 05.03.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL #2

Heihei! Jeg forstod at det var flere av dere som ønsket at jeg skulle lage flere innlegg hvor jeg svarte på spørsmål - så da gjør jeg det. Selv synes jeg dette er en veldig fin måte og gjøre det på, siden det av og til er flere som lurer på det samme og da får jeg svart flere samtidig :-)

Kunne du laget et innlegg hvor du viser hvordan du tar bildene av deg selv? Hvordan får du svart bakgrunn? Ja, det kan jeg gjøre - tusen takk for god idé :-) Når det gjelder den svarte bakgrunnen, så er det faktisk bare et gammelt filmlerret som jeg har hengt opp bakfrem, haha.

Hvor redigerer du bildene dine på bloggen og på instagram? Jeg redigerer for det meste bildene mine på bloggen i Photoshop og så bruker jeg VSCO cam og Afterlight til bildene på insta. 

Hvordan holder du brunfargen på vinteren? Jeg må takke selvbruning og sminke for min lille brunfarge om vinteren. Selv har jeg hatt latterlig mange sminke- og selvbruningskriser, noe som har resultert i både grå, grønn, oransje og blå (wat???) nyanser i ansiktet. Not cool. Forhåpentligvis er det ikke så ille nå lengre, og Sunspa og Xen Tan er store favoritter når det gjelder selvbruningsmerker.

Hvor er den hvite turtlenecken i dette innlegget fra? Den er fra Rag & Bone. Hvorfor tok du ikke bilde med Cody Simpson? Ble det for "fangirl" eller hva er greia haha? Haha, ja du har helt rett. Åshild var rett og slett litt for feig og nervøs for å virke som en smågæren fangirl på coctailparty jaa, heehee.

Jeg kan ikke finne sjokoladepudderet fra Too Faced på Coverbrands lengre, vet du noen annet sted jeg kan kjøpe det? Dessverre:( Coverbrands er den eneste norske siden som jeg vet at har solgt det. Krysser både fingre, tær og alt jeg har for at det kommer inn igjen. 

Kan du lage shoppingguide og innkjøpsinnlegg fra New York? Ja, det kan jeg gjøre! :-)

Hvilket fotoutstyr bruker du? Jeg bruker for det meste kameraet Canon 5d mark ii, med objektivet Canon ef 50mm 1.4.

Er kosten fra Coverbrands? Det stemmer, du finner den her

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild


POSTET / 04.03.2015
ANTREKK: NYFWSko HER Bukse Vintage Levis Genser Mango Kåpe Zara Skjerf Acne Veske Alexander Wang

Flere av dere lurte på hvor buksen jeg hadde på disse bildene var fra. Oog det er altså en vintage Levis. Jeg kjøpte den på UFF i Oslo rett ved Østbanehallen. Jeg har lenge lett etter "den perfekte Levis'n", og hadde forberedt meg på en skikkelig Levis-jakt i Oslo den dagen. Men da jeg kom inn på UFF hang den der og lyste mot meg, til og med i både riktig størrelse og vask. TNX UFF<3

- Åshild


POSTET / 03.03.2015
NYFW DAG 3

Heihei! Da er det klart for at jeg forteller dere om dag 3 i denne fantastiske byen. Som jeg skrev i forrige New York-innlegg, var dette den kuleste mandagen i hele mitt liv. Here you go!

Jeg og fine Marthe, den flinke makeupartisten til Maybelline Norge, startet dagen med litt shopping i Soho. Shoppingen denne morgenen, skulle jeg bruke til å finne kjole til kveldens coctailparty som vi skulle på sammen med Maybelline. Etter litt hurtigshopping, fant jeg meg to kjoler og tenkte "nå er du hvertfall sikret finstas til i kveld" og droppet prøverommet. Det viste seg og være et dumt valg, for da jeg prøvde kjolene (15 min før vi skulle dra på coctailparty), viste det seg at begge var for små. Haha, det er så typisk meg. Heldigvis reddet Marthe meg ved å låne vekk et skjørt, så jeg slapp og dra på coctailparty i hotellmorgenkåpe, he he. 

Etter shoppingen var det klart for brunch på The Standard, et dødskult hotell. Åshild valgte å brunche (er det et ord?? haha) i amerikansk stil, og bestilte en diger burger med en haug av pommes frites ved siden. NAM. Jeg og resten av de flotte damene koste oss som bare det, og det var et superhyggelig måltid med masse latter og prat.

The Standard bydde på mer enn kul utsikt og digge burgere. Denne mandagen holdt også en del av fashion week til i dette bygget. Etter brunchen heiset vi opp noen etasjer, hvor vi fikk komme backstage på visningen til "Brock" - et merke proppfult med enkle snitt og kule prints, I love it. Vi dro fra The Standard, for så å oppleve noe veldig kult. Det kan godt hende flere av dere allerede har fått det med dere, siden jeg ikke akkurat var treig med å legge ut bilde på insta, hehe. Jeg var nemlig så heldig å få være med Maybelline Norge og møte to av Maybelline sine ansikter, Gigi Hadid og Jourdan Dunn (æææ!!).

Herlighet, så gøy det var!! To utrolig flotte og dyktige damer som jeg så lenge har vært så fan av. Dere kan tro det var en glisende og gira Åshild som gikk ut i New York sine gater igjen. 

Etter stjernemøtet var det tid for å jakte etter en yellow cab - det var nemlig seks shoppingglade damer som var klare for å ta fatt på NY sin fantastiske shopping.

Et par (mange) dollar senere, var vi tilbake i én av New York sine mange cab's - denne gangen med bilfronten vekk fra Soho og rettet mot hotellet vårt. Tiden var inne for å legge sminken, fikse håret og hoppe i finstasen.

Da vi ankom coctailpartyet, ble vi møtt av tidenes utsikt. Det var helt sjukt! Location for kvelden var i en toppleilighet med utsikt over store deler av byen. Heelt magisk, med andre ord.

Til venstre ser dere flere av Maybelline sine ansikter, blant annet Jourdan Dunn som også hadde funnet veien til samme toppleilighet som Ringhusa denne kvelden gitt. I midten ser dere de fineste damene som var til stede den kvelden, nemlig mitt smashinge reisefølge. Og helt til høyre ser dere meg som er svært begeistret for den sjuke utsikten.


Jeg benyttet meg av muligheten til å ta selfies med utsikten. Etter jeg hadde gjort meg ferdig med fotoshooten og flyttet blikket mitt opp fra mobilen, fikk jeg meg litt av en overaskelse. Plutselig stod Cody Simpson (!!!) et par meter foran meg (bilde nummer to er altså et smugbilde hehe). Dette stresset et ungpikehjerte veldig, og i følge kamerarullen min var det tydelig at jeg var nervøs for å ha appelsinrester igjen i tennenene. Cool. 

Grunnen til at Mr.Simpson var på party denne kule mandagen, var at kjæresten, Gigi Hadid, også var med Maybelline på coctailparty. Over ser dere resultatet fra de bildene jeg tok av dette flotte paret (haha kry blogger). Oog når jeg først er inne på denne Cody skrytinga, kan jeg jo fortelle også fortelle om da Cody Simpson handshaka med Åshild Ringhus. Ikke at førsteintrykket jeg gav er noe særlig å skryte av da, haha, for det eneste jeg klarte å si på min bygdeengelsk var "Well, hello yes, i'm Åshild yes.... we have two meters snow home where I live. It's cold yes". Great, Åshild.... 

Etter en utrolig morsom og fin kveld med flotte damer og magisk utsikt, var det enda en gang tid for å legge seg. Den kuleste mandagen i hele mitt liv var bikket midnatt, og jeg var klar for å ta fatt på den kuleste tirsdagen i hele mitt liv. Vi snakkes ♥

- Åshild


POSTET / 02.03.2015
ANTREKK: VINTAGE CALVIN KLEIN


Jakke Vintage Calvin Clein Cardigan Topshop Tskjorte Brandy Melville Sko HER Veske Alexander Wang

Her ser dere det nyeste tilskuddet i min skosamling. Jeg har lenge siklet på de, og da det nærmet seg New York tur, tenkte jeg at det var en glimrende unnskyldning for å kjøpe seg noen Adidas Superstars. Det jeg ikke tenkte på var at det kanskje var lurt å vente med og kjøpe de til jeg kom frem til NY, i stedet for å kjøpe de i siste liten i Oslo. Haha, dere kan tro jeg måtte le da jeg fant ut at den amerikanske prisen nesten var 1/3 av norsk pris. Jaja, dagens tips fra Åshild er altså at man ikke burde kjøpe Adidas Superstars i Norge rett før man skal New York, hee hee;););) Ellers håper jeg at dere får en dritkul mandag - vi snakkes!