hits


POSTET / 31.03.2017
Jente (70)

Etter å ha skrevet oppgave stort sett hele onsdagen, fant vi ut at vi måtte finne på noe gøy på kvelden. Derfor bestemte vi oss for å dra til bryggen på vift. I og med at jeg er trofast turist, hadde jeg med kameraet for å ta turistbilder. Å være turist er en aktivitet jeg liker, så det er en aktivitet jeg stadig gjør. Når jeg er hjemme i Vinje liker jeg så godt å kjøre rundt i toyota-gliset på det jeg liker å kalle 'sightseeing' (lolz). Selv om jeg har sett stedene tusen ganger før, synes jeg det er like stas hver gang haha. Og selv om jeg har sett bryggen x-antall ganger også, synes jeg det var like stas denne onsdagen.Som den pensjonisten jeg prøver å være, har Bryggeloftet blitt en stor favoritt haha. De gangene jeg skal ha meg fiskesuppe, går jeg alltid hit (mvh. jente (70)). Årsaken til det, er at de, uten tvil, har verdens beste fiskesuppe. Tidligere har jeg ikke vært så begeistret for den type suppe, men takket være Bryggeloftet har det åpnet seg en helt ny verden. Med andre ord, anbefaler jeg både Bryggeloftet og suppa deres på det varmeste.

Ja, da var dagens Tripadvisor-innlegg ferdig. Vi snakkes!


// Innlegget er skrevet i samarbeid med Maybelline

Her kommer en liten tutorial om hvordan man kan bruke Maybelline sin "Master Sculpt"-palette. Paletten kommer i to ulike farger; Light Medium og Medium Dark - og inneholder altså en kontureringsfarge og en highlight. I filmen bruker jeg Light Medium, men tidligere har jeg for det meste brukt Medium Dark. Selv liker jeg begge fargene veldig godt, så hvilken farge jeg velger, avhenger av hvilket resultat jeg ønsker. 

Jeg har et par krav til produkter for at de skal gå inn under kategorien "produkter jeg liker". Deriblant må produktet score høyt på "farge", "pigmentering" og "påføring". Jeg har jo allerede vært litt innom fargen, men vil fremheve at man kan bygge opp intensiteten en hel del, uten at det blir for mye. Dette henger nok tett sammen med at både highlighteren og kontureringsfargen er akkurat passe pigmentert, så produktene blander seg fint inn i huden. Ellers er det også et stort pluss at den er lett å påføre. Det følger forresten med både speil og påføringsbørste i paletten, så her har man alt man trenger i et produkt wiho! 


Hei. Ny tirsdag (nå onsdag) - ny nattblogging! De siste dagene har vært av den type dag hvor jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer. Lurer kanskje på om jeg har fått varige mén etter jeg stilte klokka, og lever derfor en time for sent - ikke vet jeg (morsom). Uansett, dårlig eller god tid, så vil jeg betegne både mandag og tirsdag som veldig typiske hverdager. Jeg har ikke gjort noe spesielt, annet enn det jeg gjør på en hverdag. Jeg har blant annet fått ny favorittsang; Cezinando sin "håper du har plass". På mandag både våkna, satt på bussen, så på tv, gjorde skolearbeid, sovna jeg med refrenget på full vreng inni hodet. Det er sjelden jeg har opplevd at en sang har klistra seg så godt. Takk og pris for at den er bra, si. 

Når det gjelder denne tirsdagen, våknet jeg heldigvis tidsnok, til tross for at jeg hadde skrudd av alle alarmene mine i søvne (!!SKREKKEN!!). Videre dro jeg på skolen, for så å dra tilbake fra skolen (mrs. obvious:P:P #2). I dag var det tropetendenser i Bergen, så det måtte seff nytes. Ellers har jeg vært helt loco i hodet i dag. Ikke nok med at jeg slo av alarmene mine, men jeg klarte å dra på butikken uten lommebok. Dette merket jeg ikke før alle varene var ferdig pipt, og jeg skulle betale. Jeg avverga situasjonen ved å si "ånei ånei ånei, eg har glømt lommeboka mi!!!!! Då e det ikkje aktuelt likavel HEHE", blusset opp rødminga mi og forlot butikken etter å ha beklaget meg grundig for unødvendig piping av varer. Ultraflaut. Heldigvis fikk jeg summet meg etter kløneriet, så jeg fikk med meg alle obligatoriske program på tv likevel wiho.

Vet ikke om sånne innlegg er noe gøy, men for variasjonens del, har jeg bestemt meg for å prøve litt forskjellig. Jeg synes det er vanskelig å vite hvilke typer innlegg som faller i smak, så alle tilbakemeldinger blir satt veldig pris på hehe :)


POSTET / 26.03.2017
Dagens antrekk


Jakke STUTTERHEIM Veske HOLZWEILER HER (sponset) Genser HM Bukse MONKI

Nå er det søndag igjen (mrs. obvious:P:P), og på lik linje som forrige søndag, må også denne søndagen brukes til å få gjort ting jeg har utsatt tidligere i uken. Vel og merke går det fint med en søndag hvor småkjipe ting må bli gjort, når resten av helga har vært skikkelig gøy. En av helgens aktiviteter var å dra på bowling haha! Jeg regnet meg frem til at jeg ikke har bowlet på 6 år, så spisskompetansen var ikke på plass. Den uteble forsåvidt begge rundene, så etter mangel på både strike, spare og poeng i det hele tatt, led jeg et fryktelig dobbeltap. Jaja, sånn er livet, si:(:(


POSTET / 25.03.2017
36 Q/A (video)

For ca et år siden la jeg ut et innlegg hvor jeg svarte på 36 spørsmål. Og siden det begynner å bli en stund siden, tenkte jeg at jeg kunne svare på de samme spørsmålene et år senere, bare på film haha. Er vel og merke ingen mester til å lage sånne filmer, men, som alltid, trøster jeg meg med at øvelse gjør mester hehe:):) 


POSTET / 25.03.2017
Salg på Nelly: Malene Birger


HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER ​(adlinks)

Malene Birger har lenge vært en stor favoritt hos meg, og i den forbindelse var gleden stor da jeg så at Nelly hadde 40 % avslag på flere fine favoritos. Over ser dere noen av favoritesene, og for øyeblikket er toalettmappa (nr 3) høyt på ønskelista. Tilbudet gjelder til og med 27. mars, så her gjelder det å være kjapp, si :-)


POSTET / 25.03.2017
Innkjøp fra New York

Den siste tiden har jeg vært en urutinert blogger. Det har blitt endel uregelmessig blogging om natten, og jeg må si at dette er en arbeidsteknikk jeg misliker. Inntil jeg har klart å bli kvitt denne uvanen, kommer det nå enda et innlegg om natten. 

Muligheten for shopping i New York er jo seff upåklagelig. Det er jo en opplevelse bare å se inn i butikkvinduene, for man ser jo alt mulig. En dag jeg var ute på tour i byen, kom jeg til å tenke på om det er noen varer man ikke finner der?? Eller finner man virkelig alt mulig der liksom 4realz?? Tipper sistnevnte. Jeg fant iallefall det jeg var på utkikk etter, i tillegg til litt ekstra (som alltid). 

Armbånd fra Hermes

Dette innkjøpet er vel det innkjøpet jeg har vært mest i tvil om jeg skulle gjennomføre eller ei, noen gang. Var veldig usikker på om jeg skulle lytte til hodet eller hjertet, for hodet sa at det var tullete mye penger å bruke på et armbånd. Men ettersom jeg er en mester i å rettferdiggjøre tullete innkjøp, fant jeg en unnskyldning og tenkte 'det er jo tross alt et fryktelig fint minne'. Hittil har jeg iallefall ikke angret, og når jeg først skulle kjøpe det, så er det jo gøy å ha det som 'et fryktelig fint minne' fra NY hehe.

Blad fra flyplassen

Ettersom jeg er verdens mest turistete turist, har jeg laget meg noen små tradisjoner (haha lollis) når jeg er ute og reiser. Jeg har to tradisjoner som jeg alltid følger strengt; nemlig å kjøpe et blad og en kjøleskapsmagnet fra hvert sted jeg besøker. Glemte å fotografere turens kjøleskapsmagnet, dessverre:/:/ Men over ser dere altså bladet. Denne gangen kjøpte jeg et blad hvor det er samlet intervju og reportasjer om Obama fra Vogue, The New Yorker, osv., som har blitt gitt ut i løpet av perioden han var president - bladet har selvfølgelig fått en viktig plass på bladhylla mi ♥

Smykke fra Le Primitive

Dette kjøpte jeg på det markedet som jeg snakket om i et tidligere innlegg. Sist jeg skrev om det husket jeg ikke navnet, men nå har jeg endelig funnet det ut. Markedet heter Broadway Market, og ligger altså i/på (?) Broadway. Smykket kostet ikke mange dollarsene, så vil kategorisere det som et godt kjøp. 


POSTET / 23.03.2017
Oppgavevakuum
Skjerf HOLZWEILER Kåpe ZARA Sko PRIMEBOOTS fra Shoe And Clothe (sponset)

Som jeg var inne på i forrige innlegg, har livet handlet mye om oppgavejobbing den siste uken. Omsider, etter mange timer somlig, endel timer lesing og uvisst antall timer skriving, ble oppgava mi endelig ferdig. Selv om oppgaveskriving kan være verdens kjipeste ting, synes jeg forsåvidt det er veldig spennende å fordype seg såpass mye i et tema, at man til slutt kan produsere en egen oppgave om det. Det er jo ikke alltid oppgava blir av høyeste kvalitet, men høy kvalitet eller ei - noe lærer man jo. Jaja, det var vel tidenes tørreste innlegg fra min side, men la gå. Nå skal jeg sove, god natt.


POSTET / 20.03.2017
Trenchcoat og oppgave

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER (adlinks)

Nå sitter jeg og skriver oppgave, og i den forbindelse er det jo mye gøyere å gjøre alt annet:D:D "Alt annet" innebærer jo seff å gå innom Nelly, og denne gangen var intet unntak. Som vanlig har Nelly skikkelig mye fint, og jakke-jenta har, som vanlig, finne mange jakker som falt i smak. Derfor har jeg laget en liten kollasj med fine trenchcoater haha wiho. Nå som det nærmer seg vår, er det jo endelig sesong for litt tynnere jakker. Etter 19 kalde vintere i Vinje, er vinterjakka mi støpt på meg gjennom vintermånedene, så gleden er stor når det nærmer seg vår og vårjakke-vær. Gleden kan sammenlignes med overgangen fra krokkodille-sherocksene til blinke-joggesko da jeg var liten. Den gang fantes det ikke et sikrere vårtegn enn discolys på sålene.


POSTET / 19.03.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Denne uken har jeg endelig fått fiksa endel jeg lenge har skulle fiksa, deriblant å levere mobil og data til reperasjon. Når det gjelder noen visse ting, feks levere mobil og data til reprasjon, kan jeg være så latterlig tiltaksløs. Dette er en uvane jeg veldig gjerne vil bli kvitt haha, så nå skal jeg ligge i hardtrening for å bli et effektivt menneske. Det blir nytt og spennende.

UKENS NEDTUR // Jeg er usikker på om jeg tillater meg selv å si at det å levere mobilen til reperasjon er ukens nedtur?? For det er jo verdens mest tullete ting å klage over. 

UKENS TANKE // Dette er et kjært tema på min blogg, og jeg blogger om det litt for ofte, men la gå. Ukens tanke er nemlig at tiden går fryktelig fort, og da spesielt  med tanke på det siste året. Synes det er helt sprøtt å tenke på at for et år siden hadde jeg ikke vært russ en gang, og nå nærmer jeg meg ferdig med første studieår. Synes det er merkelig å tenke på at jeg snart er 1/5 ferdigutdannet haha. Fortsatt noen år til vel og merke, men dersom de neste årene skal gå like fort, er jeg 5/5 ferdigutdannet før jeg vet ordet av det. SPRØTT.

UKENS SANG // Jeg elsker det nye albumet til Zara Larsson. For øyeblikket er favorittene Symphony og TG4M<333 

UKENS MATOPPLEVELSE // På et av kafebesøkene mine forrige uke åt jeg en fryktelig god rett som het "boboli" (?? tror jeg). Det var et slags brød fylt med marinert kylling, dressing og grønnsaker, og det smakte upåklagelig. Mmm yum love it.

UKENS INNKJØP // Det må også bli boboli. Mmm yum love it.


POSTET / 18.03.2017
Dagens antrekk

Skjerf ZARA Kåpe ZARA Veske ALEXANDER WANG Bukse DR DENIM HER (adlink) PRIMEBOOTS HER (adlink)

Ja, her ser dere altså dagens antrekk. Som vanlig er jeg veldig kreativ når det gjelder farger, elsker å eksprimentere med farger jeg ikke bruker så ofte (morsom). Til tross for at jeg har en oppgave som absolutt burde blitt skrevet på, har jeg hatt en skikkelig fin lørdag. Er jo en mester på å utsette ting, så det å ha skolearbeid hengende over seg har blitt en vane. Men siden jeg er en mester på å kose meg selv om jeg har skolearbeid på vent, er det jo i grunn no problem:):)

Denne lørdagens planer var blant annet å dra til byen med Mari og Siri ♥ Vi dro på kafe wiho, og spiste god mat og koste oss. Som tidligere nevnt, er det å dra på kafe min all time favorittaktivitet, så da er jo det den perfekte aktivitet på en lørdag. Været i Bergen var fantastisk i dag (iallefall en del av dagen), og da er det ekstra fint å vandre rundt i byen. Planen for resten av kvelden er å jobbe litt med skole (jaja, lov å håpe, si) og, ikke minst; spise taco. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg kunne spist taco til både jul, bryllup, nyttårsaften osv, for min kjærlighet for den retten er ubeskrivelig as.


POSTET / 17.03.2017
Brow Rehab

Hei! Først og fremst vil jeg takke for så hyggelig respons på forrige innlegg. Det gleder blogg-hjertet mitt, og jeg krysser alt jeg har for at bloggingen min blir litt gøyere og, ikke minst, mer variert heretter :-)


// Sponset behandling

På onsdag gjorde jeg noe jeg har hatt lyst til lenge; nemlig å fikse brynene mine! Selv synes jeg at fiksing av egne bryn er en umulig oppgave, så da er det veldig stas å få hjelp av flinke, profesjonelle brynsfiksere på Brow Rehab her i Bergen, wiho ♥ 

Jeg finner høy underholdningsverdi i å se tilbake på brynshistorien min, og jeg har aldri vært særlig fornøyd med hva jeg og pinsetten min har fiksa på egenhånd. Men nå derimot, kunne jeg ikke vært mer fornøyd! Brynsløft og farging av flinke Ina på Brow Rehab gjorde virkelig susen - og jeg må si at det er luksus å slippe det umulige prosjektet å sminke brynene på morgenen altså :-)


POSTET / 17.03.2017
Upersonlig97

Hei! I det siste har jeg lagt meg til en uvane som går ut på at jeg glemmer å blogge?? Hva i alle dager, si?! Dette har sjelden vært tilfellet i løpet av de 6 årene denne bloggen har eksistert, men nå har det altså skjedd opp til flere ganger i måneden. Liker ikke denne negative utviklingen, så problemet må bli tatt ved roten. Jeg mistenker at både bloggen og bloggeren bak, trenger noen forbedringer for å holde dampen gående.

En ting jeg har tenkt på lenge, er at jeg har en sabla upersonlig blogg. Det eneste jeg blogger om er skinnjakker og kåper, og jeg må si at jeg har veldig lyst til å få litt mer dybde i bloggingen min enn som så. Dere må jo tro at jeg ikke er noe annet enn en vandrende jakke?:(? (morsom). Men fra spøk til alvor; planen min fremover er først og fremst å begynne og hverdagsblogge litt. Så i den forbindelse tenkte jeg at jeg kunne innlede dybde-bloggingen min (haha lollis), med å blogge om hva jeg gjorde denne torsdagen. Dagen (som nå har blitt gårsdagen) begynte med at jeg våknet og åt frokost osv, før jeg tok fatt på dagens ærender. Dagens ærender bestod av to kjipe ærender; levere mobilen til reperasjon og levere dataen til reperasjon. Årsaken til mobil-trøbbelet aner jeg ikke. Derimot, når det gjelder data-trøbbelet, er det veldig selvforskyldt (dessverre). Årsaken har jeg skrevet om tidligere, nemlig at jeg klarte å slette alle (!) bildene mine - dvs. alle bilder fra 2014:( Griner av tanken, for nettopp det å miste bilder har lenge vært en stor frykt. Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv, så jeg håper Eplehuset klarer å fikse opp i kløneriet mitt. 

Etter jeg og Mari hadde vært på min reperasjonsrunde, dro vi på kafe og spiste lunsj. Å spise ute er min favorittaktivitet i hele verden. Synes det er hyggelig, og jeg gleder meg til jeg er pensjonist, for da skal jeg dra på kaferunder hver dag wiho.

Torsdagen ble seff avsluttet med at jeg ble rørt av parsermonien på Paradise, før jeg omsider gikk for å legge meg. Så nå må jeg sove! GOD NATT.


POSTET / 15.03.2017
NYFW17 DAG 6: VLOG


POSTET / 14.03.2017
NYFW17: DAG 6

// Turen er sponset

Her kommer altså det siste NY-innlegget. For øyeblikket redigerer jeg på den siste vlogen, så vil tro den kommer ut i løpet av morgendagen. I morgen er det akkurat en måned (!! tiden flyr) siden bildene under ble tatt, så da var det på høy tid at de kom på bloggen, si.

Denne dagen startet med at vi dro til Brooklyn Bridge for å filme. I og med at vi var der før klokka 07, fikk vi med oss soloppgangen. Seff veldig stas å få se en ordentlig NY-soloppgang for turisten. Bare det å være på Brooklyn Bridge var jo veldig stas i seg selv. Det nærmeste jeg har vært brua tidligere, er film/instabilde/postkort, så da var det veldig gøy å få oppleve den live wiho. 

Etterpå dro vi tilbake til hotellet. Her vil jeg benytte sjansen til å understreke hvor godt jeg likte å leve livet på Nomo Soho: all time favorite-hotel4ever<333

Etter vi hadde pakket og sjekket ut av hotellet, gikk vi en :(siste:( tur rundt og kikket i byen. Vi var blant annet innom et skikkelig cool marked i nærheten av hotellet, hvor de hadde alt mulig. Dette alt mulig-stedet er et sted jeg vil anbefale dersom dere skal til NY, men ettersom jeg ikke husker hva alt mulig-stedet heter, er det ikke stort til hjelp (skal oppdatere dersom jeg kommer på navnet).

Fine Marthe ♥

...Og så var det tid for hjemreise:(:( Sove-mestern meg sov seff 90% av flyturen, så før jeg visste ordet av det var jeg tilbake i Bergen. Må si det var en hard overgang å gå fra verdens gøyeste tur, til å komme hjem til regn og straks eksamen (viktig beskjed: et tullete luksusproblem).