hits


POSTET / 30.04.2014
Rommet mitt

Heihei! Jeg tok noen kjappe bilder av rommet mitt i går, jeg husker ikke om jeg har lagt ut bilder av rommet mitt sånn det er nå før, men jeg tror ikke det (?). For øyeblikket sitter jeg på bussen til tanten min, og skal ha en liten pause i Oslo, før jeg dra videre. Vi snakkes!


POSTET / 28.04.2014
Antrekk: sort og hvit


Jakke Sheinside Genser HM Sko Dr. Martens Caps Broren min sin

Hei dere! Legger inn et kjapt innlegg, før jeg fortsetter med lekser. Har tentamen i engelsk i morgen, så er heldigvis ikke så veldig mye stoff jeg må lese på. Men er sykt trøtt nå, så vil blir fortest mulig ferdig og så sove. Vi snakkes i morgen. God natt ♥

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 27.04.2014
Nytt i klesskapet

Kåpe HER

Genser HER

Skjorte HER

Solbriller HER

//Spnoset

- Åshild


POSTET / 26.04.2014
Vinneren av vaffeljakken

Heihei! 

Da har jeg trukket vinneren av vaffeljakke-konkurransen, og vinneren ble Julie Omdal! Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en epost! ♥ Og til alle dere andre, tusen takk for at dere deltok. Det kommer snart flere nye konkurranser, kanskje dere vinner da :-)- Åshild


POSTET / 24.04.2014
Bror og søsterHer ser dere noen av bildene jeg og broren min var ute og tok i går. Jeg synes det er så gøy og ha sånne "fotoshoots" med både familie og venner, bildene blir jo så fine når man tar de ute i tillegg.

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 23.04.2014
Onsdag

Hei dere! Nå sitter jeg faktisk og ser på fotballkamp. Eller jeg er på dataen, og det er broren min som ser på fotballkamp, men det var bare en så bra setning og starte innlegget med (lol). Etter endel masing fra min side, hehe, var vi ute isted og tok noen bilder som jeg tenkte å vise dere i morgen. Det er forresten veldig mange som har spurt om jeg har trekt vinneren av vaffeljakke-konkurransen. Jeg har ikke gjort det enda, men jeg skal gjøre det veldig snart.Ellers har jeg ikke så mye og si annet enn at jeg og Mari kidnappet av en av russebilene på skolen vår i dag. Vi ble kjørt opp på et berg, og for at vi skulle komme oss ned igjen lovte jeg å gi en shoutout til de her på bloggen, haha. Så alle sammen, følg Full Pupp 2014 på instagram HER og lik facebooksiden deres HER. Til tross for kidnappingen (hehe), er de en gjeng supre girls altså, hehe! :-)

En sinna førstis og noen glade (dritt)russ, hehe ;););)


Hva har du gjort i dag? 

- Åshild


POSTET / 21.04.2014
Nytt klesstativ

I natt fikk jeg ikke sove, så i mens jeg lå i sengen fikk jeg så lyst til å forandre på rommet, igjen. I 2014 har jeg forandret rommet så mange ganger allerede, men det er fordi jeg synes det er så gøy og så blir jeg aldri helt fornøyd, hehe. Men her ser dere hvertfall hvordan det ble når jeg hang opp et diy klesstativ, det er samme type klesstativ som jeg har vist tideligere på bloggen. Stangen er bare en gammel trampolinesikkerhetsnettstang (wow langt ord) stang, som er festet med hyssing. Superenkelt :-)

Hva synes du?

- Åshild

Kjole Vero Moda Veske Mulberry Jakke Bikbok Skjerf og briller Cubus

Heihei! Nå er det kun en dag igjen av påskeferien, og jeg kan ikke akkurat skryte av bloggingen min denne ferien heller, meen har vært mye med familie og venner oog dermed valgt og legge bloggen litt til siden. Fra nå av skal jeg også bli flinkere til å svare på kommentarene fra dere, har nesten ikke svart på noen i det siste, men skal bli flinkere nå. Jeg er alt for dårlig til å si det, men jeg er utrolig takknemlig for alle som klikker innom bloggen min, og alle de fine kommentarene jeg får. Tusen takk ♥ Dersom du har blogg, legg gjerne bloggadressen din igjen i kommentarfeltet, så skal jeg stikke innom og legge igjen en kommentar. 

Hva er din blogg?

- Åshild


POSTET / 19.04.2014
Victoria & Henrik

Hei dere! For litt siden var jeg så heldig og mottok denne fine pakken i fra butikken Victoria & Henrik. Jeg skal lage et annet innlegg der jeg viser klærne litt bedre frem, men i første omgang tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan de ser ut :-)Tskjorte Blue Roses

Skjorte Maison Scotch

Skjørt Maison Scotch

Følg Victoria & Henrik på instagram HER og lik facebooksiden deres HER ♥

- Åshild


POSTET / 16.04.2014
InspoveggerHei! Jeg synes det er veldig fint når man har litt veggpynt på veggen, og synes det gir veldig "liv" til rommet. Siden store deler av veggene på rommet mitt var veldig "nakent" og tomt, bestemte jeg meg for å skrive ut litt ulike bilder, logoer og quotes som jeg ville henge opp og lage noen inspovegger. Så dersom du er lei av rommet ditt eller noe, skriv ut litt i fra tumblr og heng det opp :-)

- Åshild


POSTET / 15.04.2014
Antrekk: Kåpe og skjorte

Skjorte Vet ikke Bukse Dr Denim Kåpe Mango

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 14.04.2014
Mine statement smykkerI dag ryddet jeg litt i skuffene mine, og fant frem disse smykkene. Nå som det er vår og kjolesesong, er det mange anledninger der man får bruk for smykker. Selv er mitt favoritt sommerantrekk en lang maxikjole og et stort statement smykke, synes det er såå fint!

- Åshild


POSTET / 13.04.2014
Søndag

Heihei! I dag er formen mye bedre, feberen er nesten helt vekk og hodet dunker ikke like mye lengre. Dermed kan jeg bruke denne søndagen til å få unnagjort en del. Har ikke akkurat fått gjort så veldig mye enda, annet enn å gjøre rommet skikkelig rotete og så har jeg lest litt blogger, hehe. Men det er jo tross alt ferie så da har jeg god tid til å få unnagjort ting. Jeg hadde egentlig tenkt å gå ut og ta noen antrekksbilder i dag, men siden det er så forferdelig mye vind her, tørr jeg ikke ta med kameraet og stativet ut, itilefelle det blir blåst ned, såå det får vente. Dere vet, blogglivet as ;););)


Skulle ta noen bilder med hunden min i sted. Bildene skulle egentlig være søte og weheartit-ish, men med en ganske bildesky hund og en uelegant Åshild ble resultatet noe helt annet, som dere ser. Herregud, det ser jo ut som jeg prøver å spise stakkaren. 

Hva gjør du i dag?

- Åshild


POSTET / 12.04.2014
By Benedichte


Smykke By Benedichte

Hei! Har så lite inspirasjon når det gjelder bloggen om dagen. Føler at jeg kun blogger om det samme hele tiden, og i lengden blir det veldig kjedelig for dere. Skal prøve å lage flere innlegg til bloggen i ferien, så da lurer jeg på om det er noen bestemte innlegg dere ønsker dere? 

- Åshild


POSTET / 11.04.2014
Fine sanger

Heihei! Endelig er den forferdelige samfunnsfagprøva over, og nå er det ♥ferie♥. Selv starter jeg ferien med feber og hodevondt, men jeg håper det går fort over. I går lagde jeg en ny spotify spilleliste med fine og rolige sanger, både nye og gamle. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele et par av mine favoritter med dere. 

Ellie Goulding ft. Tinie Tempah // Hanging On

Coca Cola reklamen  // You've Got The Love

Mighty Oaks // Brother

Daughter // Youth

M83 // Midnight City

Har du noen musikktips?

- Åshild