hits


POSTET / 22.04.2015
SNEAKPEAK

Her kommer en liten sneakpeak på noen anntrekksbilder jeg tok for litt siden. Capsen ble med meg hjem fra New York som en suvernir. Når det er sagt, er det absolutt den mest brukte suverniren jeg har investert i. For dere skjønner, jeg er spesialist når det gjelder å kjøpe ubrukelige og unødvendige survernier. Så når det gjaldt survernirhandelen (haha, turist) over Atlanter'n, hadde jeg bestemt meg på forhånd for å kjøpe noe litt mer nyttig denne gangen - noe som resulterte i en New York Yankees-caps (...i tillegg til en "New York"-kjøleskap magnet og en miniatyr av Frihetsguddinen da ofc). 

- Åshild


POSTET / 17.04.2015
FAVOURITE DETAILS


Skinnjakke Zara // Veske Alexander Wang // Topp Lindex // Skjerf Louis Vuitton

For øyeblikket er det disse fire plaggene som er favoritter i garderoben. Selv elsker jeg spesielt toppen fra Lindex. Den har et veldig kult og enkelt snitt, i tillegg til at stoffet kan minne litt om semsket skinn - noe jeg liker utrolig godt. Gleder meg masse til å bruke disse favorittene nå som det er vår i luften og forhåpentligvis bestemmer snøen seg snart for å gå for godt.

- Åshild


POSTET / 14.04.2015
DENIM ON DENIM

Haha, jeg må le av disse bildene. Ca. alle bildene jeg tok denne dagen ble helt ubrukelige, så derfor er dagens bloggbilder litt så som så. På bilde nummer to ser det jo faktisk ut som om jeg skal deise bakover... Nå kaller pliktene på meg og det er tid for å få unnagjort dagens dose med skolearbeid - vi snakkes! 

- Åshild


POSTET / 12.04.2015
STEG FOR STEG: TVINNEKRANS

Nå er det en god stund siden jeg har hatt et hårinnlegg, så da tenkte jeg at det var på tide. Selv er jeg lite fantasifull når det gjelder håret mitt, og jeg bytter vanligvis mellom å ha det hengende ned, solbriller på hodet og sette det i hestehale. En annen avgjørende faktor til mitt kjedelige hår, er dårlig tid om morgenen. Denne sveisen er lett å lage, itillegg til at det er fort gjort, noe som er passende for de som ikke er morgenfugler - akkurat som meg, hehe.

Jeg begynner med å gre gjennom håret, og gjerne påføre litt tørrshampoo i slik at håret blir lettere å jobbe med. 

Deretter tvinner jeg luggen på den ene siden ved å dele håret i to seksjoner og "snurre" de sammen. 

Når jeg har tvinnet ferdig, fester jeg den første tvinningen bak hodet med en klype. 

Deretter gjør jeg akkurat det samme på den andre delen av luggen.

Og fester den andre delen sammen med den første.Når begge sidene er ferdige, liker jeg og løsne litt på kransen for å få en litt mer "tilfeldig" look. 

Deretter sprayer jeg litt hårspray, slik at sveisen holder seg lengre.... Oog så er den ferdig!

- Åshild


POSTET / 12.04.2015
VÅRFAVORITTER

// adlinks

HER // HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER HER // HER // HER // HER 

Over har jeg satt sammen noen kollasjer med favoritter for den kommende våren. Selv hadde jeg ikke sagt nei takk til noen av tingene. Den semska frynsejakken, den sorte bucketbaggen og Marc Jacobs klokken; yes please. Hva er dine favoritter?

- Åshild


POSTET / 10.04.2015
INNKJØP: NEW YORK

Heihei! Endelig er tiden inne for fredag, helg og alt som følger med det. Selv har jeg rukket å innta tv-posisjon og er klar for kveldens gullrekke på skjermen. Jeg må nesten le av meg selv når det gjelder tv på fredagen. Jeg er helt crazy etter å få med meg "mine faste fredagsprogrammer", som er Senkveld, Skavlan, The Voice og Nytt på Nytt for øyeblikket. Dersom det er fredager hvor jeg ikke har mulighet til å få med meg disse, bruker jeg gjerne halve lørdagsnatten til å sitte og se på nett-TV. Nåå vet dere altså litt mer om min tv-rutine på fredagskvelden, hehe.

Men over til hva innlegget egentlig skulle handle om. Da jeg var i New York, ble det ofc med noe nytt i kofferten. Jeg handlet ikke så veldig masse, men det ble likevel nok til at jeg måtte kjøpe en ny koffert for å unngå overvekt på hjemturen. Haha, jeg ler enda av tanken på synet da vi travet gjennom både China Town og Soho med tre nye trillekofferter på slep. Min nye jallakoffert i neonlilla holdt på å forårsake en fryktelig rulletrappulykke ved å sette hjulene fast i rulletrappen på i Topshop'n i Soho..."oh, sorry my suitcase, oh, sorry, oh..." Cool Åshild.

Genser // & Other Stories

Topp // Raulph Lauren

Tskjorte // Brandy Melville

Cardigan // Topshop

Concealer Chanel // Foundation Estée Lauder // Rouge Estée Lauder // Solpudder Terracotta // Blushstick NYX // Lipgloss Burtsbees // Foundation kost Morphie // Pudderkost Guerlain // Highlighter NYX // Leppestifter MAC 

Hva synes du om innkjøpet?

- Åshild


POSTET / 09.04.2015
STEG FOR STEG: ØYNEBRYN

Det var noen som spurte om jeg kunne vise dere hvordan jeg fikser brynene mine, i spørsmålsrunden. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et eget innlegg om det. Jeg har vist dere mine øyebrynsrutiner et par ganger tidligere, men jeg endrer på den hele tiden, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere min "brow routine" for øyeblikket. 

Når det gjelder produkter bruker jeg øyebrynspudder og kost til å fylle inn farge, brynsgel til å forme brynene og litt concealer for å highligte. Here you go! 

Det første jeg begynner med er å gre hårene slik jeg vil ha de og så legge de på plass med gel.

Deretter begynner jeg å fylle inn fargen. Som jeg har prøvd å vise på høyre bryn på bildet (haha, elendig tegning, Åshild), fyller jeg inn mest farge på den ytterste delen av brynet for så å duse den innover. Haha, jeg er ikke så god på forklaringer, men håper dere forstod noe - viss ikke, må dere bare spørre i vei :-)

Etter at fargen er lagt, går jeg over og børster på plass hårene igjen.Til slutt legger jeg litt concealer på øyebrynsbenet for å highlighte. Denne blender jeg først ut med pensel, før jeg går over med fingeren som "en siste finish"...Oog slik er det altså jeg får orden på brynene mine. Det er viktig å få med at jeg ikke er en brynsspesialist, men jeg synes det er så gøy å teste ut nye rutiner for så å fortelle dere om de etterpå. 

Håper dere likte innlegget, og dersom dere har noen ønsker til flere "steg for steg"-innlegg, tar jeg de gledelig i mot! :-)

- Åshild


POSTET / 08.04.2015
ANTREKK: VINTAGE LEVIS

Hei! Lenge siden sist. Påsken gikk latterlig fort for min del, til tross for en forkjølelse som valgte å komme på samme tidspunkt som påsken i år. Så da lå jeg for det meste på sofaen ufresh, med lue på hodet, skjerf rundt halsen og lite egnet for blogg. Derfor ble det en aldri så liten ferie på bloggfronten også, gitt. Men nå er både forkjølelsen og påsken forlatt criben, og hverdagsrutinene er i hus igjen. Haha, nå har det vert nok "hvorfor-jeg-ikke-har-blogget"-blogging for en god stund altså - vi snakkes ♥


Bukse Levis // Sko HER (adlink) // Topp Gina Tricot // Jakke Deadwoos // Briller Ray Ban

- Åshild