hits


POSTET / 29.04.2017
HELSINKI VLOG

// I samarbeid med Maybelline

♥♥♥


POSTET / 28.04.2017
Forslag til video?

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

Nå er klokka alt for mye her i Helsinki, og det er ikke mange timene før jeg skal dra til flyplassen igjen, men før den tid må kofferten pakkes ferdig. Jeg har hatt en skikkelig gøy og bra tur, men den forteller jeg mer om senere. Iallefall, tanken bak dette innlegget var å høre med dere om dere har noen forslag/ønsker til videoer jeg kan lage. Har skikkelig lyst til å bli flinkere til å lage videoer, men har manko på kreativitet når det gjelder hva videoene skal handle om. Av den grunn trenger jeg litt hjelp av dere - så dersom du har noen ideer, må du veldig gjerne skrive de i en kommentar :-)


POSTET / 26.04.2017
All black

// Innlegg i samarbeid med Zalando

I samarbeid med Zalando har jeg fått velge meg ut en look med inspirasjon fra en av editorialene deres. Jeg valgte denne looken og ble, som alltid, inspirert av Tine Andrea sin utrolig kule stil. 


POSTET / 26.04.2017
Bergen - Helsinki

// Reise i samarbeid med Maybelline

Jeg avsluttet mandagen med at jeg la meg rundt midnatt, med håp om å få et par timer søvn. Men ettersom min største frykt er å forsove meg, og da spesielt når jeg har et fly å rekke, turte jeg ikke falle inn i dyp søvn. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre andre, svært nødvendige ting istedenfor, nemlig å synke Spotify-spillelister offline. Etter alle spillelistene var i orden, sto jeg opp og lagde meg tidlig frokost/sen kveldsmat. Turen gikk så til Flesland, for så å mellomlande i Oslo, før vi var fremme i Helsinki. I løpet av dagene jeg er her skal jeg være med Maybelline på et event og to shooter i forbindelse med ulike produkter som skal bli lansert/har blitt lansert - wiho, det blir spennende!

 

Da vi landet i Helsinki, dro vi til studioet hvor den første shooten skulle være. Der traff vi resten av ♥Maybelline-teamet♥, og ble sminket, frisert og shinet klare til fotos.Etter fotosene var ferdig, dro Madelene, Linda og jeg til hotellet vårt og la fra oss sakene våre, før vi dro for å spise sushi. Jeg er en relativt uerfaren sushispiser, men synes det er skikkelig godt. Har vært dårlig med sushi i Vinje, si, men nå som jeg har blitt bydame i Bergen, er sushi-mulighetene noget større haha. Sushien her i Helsinki var iallefall ultragod - så da jeg returnerte til hotellet var jeg god og mett, og forsåvidt ganske trøtt. Jeg var så trøtt at jeg la meg i åtte-tiden og sovnet like etter. Jeg har ikke lagt meg så tidlig på sikkert 12 år, så det var en ny, men god, opplevelse haha. 

Fininger ♥​


POSTET / 25.04.2017
2010 vs. 2017

Dette innlegget er skrevet i mens jeg sitter og venter på flyet mitt på Flesland. Tradisjonen tro er det kun jeg og et par representanter fra den eldre garde som har møtt opp på dette tidspunktet, og for øyeblikket sitter vi og venter på Fleslands personell, så sikkerhetskontrollen og koffertgreia kan åpne. På lik linje som den eldre garde, liker jeg også å ha goood tid på flyplassen. Er livredd for at et eller annet skal skje så jeg ikke rekker flyet mitt, så bedre med for mye, enn for lite tid, si. Mvh. Mrs. Obvious. 

Ettersom jeg hadde null peiling på hva dette innlegget skulle handle om, måtte jeg grave langt ned i fantasien. Og etter en god gammeldags idemyldring, kom jeg frem til at jeg kan lage et tb-innlegg der jeg sammenligner meg selv i 2010m med meg selv i 2017 haha - tanken bak er å finne ut hvor mye wossa97 har forandra seg i løpet av 7 år på diverse punkter. 

ALDER // 13 (2010) - snart 20 (2017)

BOSTED // Vinje (2010) - Bergen (2017)

HÅRFARGE // Lilla/svart/første gang jeg farga håret (2010) - kommunegrå (2017)

SKOLE // Åmot Skule (2010) - UiB (2017)

FAVORITTMATRETT // Kjøttkaker (2010) - taco (2017)

DRØMMEYRKE // Skuespiller haha (2010) - hmm vet ikke (2017)

STØRSTE ØNSKE // Ha en iphone (2010) - hmm #2 klarer ikke velge (2017)

FAVORITTPLAGG // Lee-buksa mi fra WOW (2010) - skjerf og jakker og skjorter seff (2017)

MOBIL // En klappmobil fra Sony Ericsson (2010) - Iphone (2017)

MEDLEMSKAP // Gosupermodel (2010) - Tv2 Sumo (2017)

LAND JEG BESØKTE DETTE ÅRET // Spania (2010) - USA og Finland (2017)

BESTE KJØP // Ipod (2010) - powerbank (2017)

FAVORITTSERIE // One Tree Hill (2010) - de fleste nrk-serier (2017)

STØRSTE UTGIFTSPOST // Iste (2010) - husleie (2017)

FAVORITTBLAD // Topp (2010) - alt som er spennende (2017) 

DRØMMEREISEMÅL // London (2010) - Australia (2017)


POSTET / 24.04.2017
Finland

 Processed with VSCO with a9 preset

 Processed with VSCO with a9 preset

Som jeg nevnte for et par dager siden, drar jeg til Finland med Maybelline i natt wiho. Skal ha med kamera til både film og foto, så tar sikte på å både blogge, vlogge og snappe (heter @aashildringhus på snap hehe) fra hele turen. For øyeblikket har jeg det ultratravelt. Planen er å pakke, skrive oppgave, fikse datagreier og sove noen timer før avreise. Men det spørs om ikke søvnen må vente til flyet, for nå begynner det å bli få timer igjen til å gjennomføre disse aktivitetene. Vi snakkes i Helsinki!


Heihei! Nå er det et par dager siden sist. Siden sist har jeg endelig blitt ferdig med eksamen. Torsdagen gikk til den resterende panikklesingen, fredag bestod av eksamen og feiring av ferdig eksamen, og gårsdagen ble brukt til eksamensrestitusjon. Men nå er jeg tilbake og klar for å ta igjen det tapte hehe. 

// Behandlingene er sponset

Forrige uke hadde jeg et par pauser i eksamenslesinga for å fikse både bryn og vipper wiho. Alltid stas å bli fjonga opp, og som vanlig ble jeg skikkelig fornøyd. Ina på Brow Rehab fikset brynene mine, og hun er så utrolig flink!! Behandlingen jeg bruker kalles altså "brynsløft", og består av farging og voksing. Kan si med hånda på hjertet, ti kniver i hjertet osv., at jeg aldri kunne vært mer fornøyd og er fascinert over den brynsmagien de utfører på Brow Rehab hehe.

På tirsdag dro jeg til flinke MonicaBeauty London for å ta en behandling som heter "LVL Vippeløft". Den går ut på at dine naturlige naturlige vipper får en permanent bøy, volum og farge, og resultatet varer opp til 8 (!!) uker. Selv bruker jeg vippeserumet fra Nouveau (som dere ser under) etter behandling, for å styrke vippene. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut vippeløft, for å se om det funket på mine rett-fram-vipper. Mine rett-fram-vipper har nå blitt rett-opp-vipper wiho, så jeg er skikkelig fornøyd og glad for at vippetanga kan forbli urørt for noen uker!


POSTET / 19.04.2017
Antrekk og eksamensnedtelling

Jakke SAMSØE Genser MANGO Briller RAYBAN Bukse DR. DENIM Sko FILIPPA K

Jeg har lite spennende å melde om dagen, for dagene går for det meste til eksamenslesing. Nå er det bare to dager til den er overstått, noe som selvfølgelig blir sjukt godt. Det er veldig deilig å tenke på at jeg snart er ferdig med 3/4 eksamener wiho. Da er det plutselig kun en igjen, og når den er gjennomført, er det plutselig sommerferie - det er sprøtt!! Men før den tid er det mye gøy som skjer. Neste uke skal jeg blant annet til Finland med Maybelline, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg skal være der i fire dager, og blogg-wossa skal seff dokumentere hver dag grundig. Vi snakkes!


POSTET / 18.04.2017
Svar på spørsmål (video)

Her kommer svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for en ukes tid siden. Håper den nyoppstarta tradisjonen med en spørsmålsrunde i måneden er en tradisjon jeg klarer å vedlikeholde. Ettersom jeg ikke alltid er like flink til å svare på kommentarer, tenker jeg også å ta med ubesvarte spørsmål fra kommentarfeltet i spørsmålsrundene. Jeg synes i grunn det er veldig gøy å svare på spørsmål, så dersom du lurer på noe, er det seff bare å spørre :-)


POSTET / 17.04.2017
Steg for steg: øyenbryn

// Innlegg i samarbeid med Maybelline

For litt siden fikk jeg tilsendt noen brynsprodukter fra Maybelline, som jeg har vært så heldig å få teste ut. Produktene jeg bruker i dette innlegget er altså fra Maybelline sin <3Brow Precise-serie<3. Jeg har allerede skrevet endel om Fiber Filleren deres - den har vært en favoritt fra første stund jeg brukte den. Å fikse bryn er jo livets kunst, og jeg er jo ingen guru på feltet - men under ser dere iallefall hvordan jeg gjør det. 

Det første jeg begynner med, er å bruke Maybelline sin Micro Pencil for å lage en "skisse" til neste steg. Med "skisse" mener jeg å tegne en slags ramme rundt brynene, så jeg får den formen jeg ønsker. I tillegg bruker jeg Micro Pencilen til å tegne "jukse-hår" på steder hvor det er litt manko hehe. 

Deretter bruker jeg Pro Palettet til å fylle inn farge i "skissen" jeg lagde i forrige steg. Palettet består av brynsvoks, brynspudder og highlight, i tillegg til at det følger med en skråkost til påføring. Over ser dere hvordan jeg bruker brynspudderet; jeg påfører endel farge ytterst på brynet, for så å påføre mindre innerst. Dermed får brynet litt "ombre-effekt", noe jeg igrunn liker veldig godt. Etter jeg har påført pudderet, påfører jeg litt highlight på brynsbenet.

Jeg avslutter livets kunst med å påføre den tidligere nevnte Fiber Filleren. Denne bruker jeg til å gre alle brynshåra oppover, et triks jeg lærte av flinke Marthe da jeg var i New York. I tillegg til å holde brynene på plass, inneholder den også litt farge. Synes denne miksen gjør resultatet ekstra fint og naturlig wiho. 


POSTET / 16.04.2017
Ting jeg aldri lærte

Ettersom det atter en gang er eksamensperiode, blir bloggingen litt halvhjerta om dagen. For å prøve og gjøre den helhjerta, tenkte jeg å forhåndsskrive noen innlegg som jeg har på lur. Dermed unngår jeg at verken blogginga eller eksamenslesinga blir mer halvhjerta enn nødvendig. Dette innlegget er altså et av noen forhåndsskrevne innlegg, og handler om ting jeg aldri har lært. Vet ikke hvor spennende det er for andre å lese om, men håper noen liker iallefall haha. Alle punktene er vel og merke aktiviteter jeg har gått helhjerta inn for å lære, men aldri fått til:/:/ Jaja, livet går videre selv om man verken kan stupe eller slå hjul, si.


Stupe. Først og fremst vil jeg påpeke at jeg ikke er i mitt rette element når jeg er i vannet. Er over gjennomsnittet dårlig til det meste, og må seffis alltid holde meg for nesa. I de siste årene av barneskolen/begynnelsen av ungdomsskolen forsøkte jeg iherdig å lære å stupe, uten hell. 

Slå hjul. På lik linje som forrige punkt, har jeg også gitt opp å lære meg å slå hjul. Jeg er dessverre så lite turner det går an, så med min manglende koordinasjon, er nok også dette et umulig prosjekt. 

Hoppe fire trappetrinn på fotballtrening. Da jeg var yngre og aktiv fotballspiller, hadde vi en fast bolk på trening hvor vi skulle hoppe i trapper. Å ha god spenst er jo en fordel når man spiller fotball, noe jeg seff ikke hadde haha. Jeg husker jeg hadde som mål å klare å hoppe fire trappetrinn år etter år, men det ble med tanken helt til fotballkarrieren min var over..............:/

Spille gitar. En yngre versjon av wossa97, spilte ikke bare fotball, men også gitar. Uansett hvor hardt jeg prøvde å vekke mitt musikalske øre, klarte jeg ikke lære meg mer enn et par grep i løpet av de to årene jeg gikk på kulturskolen. 

Induksjon. Dette var noe vi hadde i mattetimene i vg3. Jeg trodde forsåvidt at jeg kunne induksjon sånn nogenlunde, helt til jeg fikk tilbake den matteprøva der induksjon var temaet. Er i grunn ikke så mye annet spennende å si om induksjon, annet enn at jeg er og forblir dårlig på induksjon.


 

 


POSTET / 16.04.2017
Ordnet uorden

Jeg har en tendens til å ha noe uorden i skuffene mine. Dette er en av mine mange dårlige egenskaper jeg ønsker å gjøre noe med, så derfor fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg noen sorteringsbokser. Jeg dro seff til butikken som har alt, Søstrene Grene, for å få tak i sånne bokser. Synes dette var en god måte å få orden i sysakene mine hehe, så derfor ville jeg tipse dere om disse. Boksene dere ser her kostet mellom 20 og 60 kroner, og er ideelle til å sortere alt mulig i. 


POSTET / 14.04.2017
Hade Finje


Skjorte TOPSHOP Jakke SAMSØE Skjerf HOLZWEILER Briller RAY BAN

Da er jeg, jakka og skjerfet mitt tilbake på bloggen. Dagens gjøremål går ut på å pakke og sitte på Haukeliekspressen. Påskeferien min er, som tidligere nemnt, blitt halvert som følge av en ubeleilig plassering av eksamen neste uke, så derfor må jeg og tonnskofferten returnere til Bergen i dag. Været her i bygda mi er jo akkurat sånn som været skal være i påska, noe som gjør Vinje ekstra fint i dag (=Finje) (morsom). Av den grunn hadde jeg ikke hatt noe i mot og forlenget ferien noen dager, men det får vente. Håper Bergen sjokkerer med sjukt fint påskevær de neste dagene - det hadde vært noe det!


POSTET / 11.04.2017
Antrekk: bukse fra 5 klasse

Skinnjakke ZARA Vest ZARA Sko ADIDAS Genser MANGO Briller RAY BAN Bukse VERO MODA

Som jeg overskrifta sier, er denne buksen ca. 10 år gammel. Jeg har alltid kviet meg litt for å rydde ut av klesskapet, "itilfelle jeg får bruk for det plagget en gang". Dette er vel og merke en dårlig egenskap, og i 90 % av tilfellene får jeg aldri bruk for plagget igjen, men denne buksa tilhører de resterende 10 %. Da jeg handlet denne som 10-åring var den saggete og humongous, men 10 år senere passet den hakket bedre haha. Når det er sagt, setter jeg meg stadig mål om å bli flinkere til å selge ting på Tise eller sende det til Fretex, Uff, osv. Er jo så unødvendig at ting noen andre trenger, skal ligge i klesskapet mitt "itilfelle jeg får bruk for det en dag". 


POSTET / 10.04.2017
Uken som gikk

Ukens opptur // Forrige uke dro Marte, Margrethe, Mari og jeg på Stian Blipp show wiho ♥ Det var skikkelig gøy, og det var flere ganger jeg lo så godt at tårene sprutet hehe. En annen opptur var jo seff å komme hjem til påske og treffe venner og familie igjen. 

Ukens mat // Mammas middag, som jeg forsåvidt skriver om hver gang jeg er hjemme.

Ukens lættis // Først og fremst vet jeg ikke om andre enn meg synes dette er noe gøy haha, men jeg har iallefall ledd godt av det. For litt siden ringte en så festlig telefonselger til meg. Da jeg sa at jeg ikke var interessert svarte han: "jaja thats life, da får jeg bare rulle videre" - noe jeg synes var ultralollis HEHE.

Ukens nedtur // Som jeg har skrevet om et par ganger tidligere, klarte jeg å slette alle bildene mine fra 2014. Jeg leverte dataen til "dataredning" på Eplehuset, i håp om at bildene skulle komme tilbake. Forrige uke hentet jeg dataen min, og det viste seg at nesten ingen av bildene ble funnet:(:( Må innrømme at det var svært kjipt, og at jeg har brukt litt tid til å deppe over kløneriet mitt den siste uken. Men jeg får si som telefonselgeren; jaja thats life, da får jeg bare rulle videre:P:P (morsom).Ukens flause // Ettersom det er en god stund siden forrige gang jeg kjørte bil, var jeg litt småbekymra for at jeg hadde mistet kjøreferdighetene mine. Heldigvis eksisterte evnen til å kjøre bil fortsatt, og jeg fikk toyota-beistet til å rulle. Men til tross for at jeg fortsatt hadde evnen til å kjøre, var kvaliteten på kjøringa mi vært litt så som så. Har tydeligvis hatt litt troubles med å gire riktig, noe som har ført til at jeg og toyota-beistet har nærmest hoppet fremover på veien. Men, viktig beskjed: jeg har ikke skapt noen trafikkfarlige situasjoner altså, hehe. 

Ukens sang // Hele det nye albumet til The Chainsmokers. Det er så bra! 

Ukens produkt // Hmm, kanskje solkrem.

Ukens innkjøp // Den Trippel-isen jeg kjøpte i Drangedal i går var fryktelig god.