hits


POSTET / 31.05.2014
Oslo

Heihei!

De siste dagene har det ikke blitt noe særlig blogging siden jeg har vært i Oslo. På onsdag morgen tok jeg og Mari bussen inn til Oslo, hvor vi skulle på Miley Cyrus konsert og i tillegg være i Oslo et par ekstra dager. Selvfølgelig blir jeg skikkelig syk på tirsdagskvelden, og våkner opp med en forferdelig forskjølelse på onsdagen, haha lol, så typisk meg. Men tross forkjølelsen (hehe), ble det en superfin tur. Da vi kommer frem til Oslo på onsdagen går vi først til hotellet, så kikker vi litt i butikker og så drar vi til Telenor Arena på konsert. Selv har jeg vært fan av Miley så lenge jeg kan huske, så det og endelig få se henne live var heelt utrolig. Dama er jo klin gæren, men fyfader, hun er jo også så utrolig flink! Neste dag, altså på torsdagen, dro vi på klessalget til Andrea Badendyck, Stine Steen og Sophie Elise. Etter å ha lest bloggene deres så lenge, var det kjempegøy og møte de, så herlige og søte jenter! Der kjøpte jeg meg et par støvler, som jeg tenkte å vise dere i et eget innkjøpsinnlegg sammen med resten av innkjøpene. På fredag gikk vi bare rundt i Oslo og shoppet, spiste og koste oss - herlig! ♥

Jeg møtte også flere av bloggleserene mine da jeg var i Oslo. utrolig hyggelig at dere kommer bort, og herregud, dere er så søte! Jeg blir så utrolig glad. Gjerne send bildene dere tok med meg på epost (wossablogg@hotmail.com). Igjen, tusen takk, dere er så bra♥ 

Var du på Miley konsert?

- Åshild


Hei!

Wow, jeg har vært så utrolig treig til å svare på spørsmålsrunden min, men nå kommer endelig del to. Håper dere liker den!

Hvor kjøpte du Levis jakken din? Jeg kjøpte selve jakken på Velouria Vintage på Grünerløkka, naglene kjøpte jeg på Ebay og så tok jeg og festet de på selv på skuldrene. 

Hva er ditt største ønske? Hmm, jeg synes alltid sånne spørsmål er litt vanskelige. Men akkurat nå er mitt største ønske å være lykkelig, noe jeg forsåvidt også er, så det blir vel heller det å fortsette og være lykkelig. Jeg har hatt endel sykdom i min nærmeste familie det siste året, så da ønsker jeg også at sykdommen skal forsvinne. Hva gjør du på fritiden? På fritiden elsker jeg og være med venner, noe jeg også bruker veldig mye tid på. Dette er det flere av dere som har spurt om, men grunnen til at jeg skriver såpass lite om hva jeg gjør på fritiden, er fordi jeg har valgt at bloggen min skal først og fremst være en moteblogg og ikke en hverdagsblogg. Men når det er sagt, så synes jeg det selv er utrolig gøy å lese hverdagsblogger, så dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen hverdagsinnlegg i ny og ne.

Favoritt kjendis? Jeg har egentlig mange favs når det kommer til kjendiser, men jeg kan jo nevne noen av de; Jenny Skavlan, Fanny Lyckman, Tone Damli, Kardashian familien (er blodfan) og ofc Justin Bieber da ♥♥♥♥

Din beste og verste side? Jeg er en person som er veldig glad. Jeg blir veldig fort glad for småting også, noe som jeg egentlig er veldig glad for. Wow, nå ble det mange "glad" her. Men hvertfall, så skal det ikke så mye til før jeg får en liten ekstra glede i hverdagen. For eksempel viss vi har et godt pålegg i kjøleskapet til forkost, kan det gjøre så dagen min blir så sykt bra, haha. Når det kommer til min verste side, er det nok det at jeg kan være sykt distre. Wow, dere aner faktisk ikke hvor distre jeg kan være. Så fort tankene mine er et annet sted, drar også bevegelsene mine et annet sted. En gang så hadde jeg lagt mobilen min i kjøleskapet, ille kan det faktisk være.... :(

Hvor stor familie har du? Min nærmeste familie består av mamma, pappa og broren min (og så hunden min da).

Hvordan har du det nå, har du det fint? Synes sånne spørsmål er superhyggelige! ♥ Jo, jeg har det ganske bra for øyeblikket. Jeg er lykkelig, noe jeg er veldig takknemlig for. Selvfølgelig er det ting i livet mitt også som ikke er så sykt fett i tillegg til at jeg også har noen nedturer som alle andre, men jeg har flest oppturer noe som gjør at "helheten" blir veldig lykkelig. 

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Helt i fra første dagen jeg oppdaget "blogg", har jeg alltid vært fan. Den første tiden, hadde jeg utroolig lyst til å starte en blogg selv, men turte ikke. Etter kanskje et år som kun bloggleser lagde jeg meg min første blogg, som inneholdt tusenvis av farger i designet og jeg blogget på nynorsk, vel og merke nynorsk med endel skrivefeil, haha. Etterhvert slettet jeg den første bloggen og opprettet denne i stedet i 2011. 

Favoritt apper? Mine absolutte favoritter når det kommer til apper, er VSCO cam og afterlight.

Nå må jeg runde av, men dersom du har flere spørsmål, er det bare og spørre i kommentarfeltet :-)

- Åshild 


POSTET / 27.05.2014
The get fit diary

Heihei! Idag hentet jeg en pakke i posten som inneholdt en liten bok. For litt siden bestilte jeg meg denne lille notatboken i fra Etsy etter å ha sett den på bloggen til fine Eirin Kristiansen. Dette er ingen reklame i tilfelle noen lurer på det, men kun et lite tips til dere. Denne boken er en "Get fit diary", der man kan skrive ned de dagene man trener og sånt. Personlig, så er jeg svært ustrukturert når det kommer til trening, men jeg synes det er gøy å kunne notere ned de gangene jeg faktisk trener (hehe), og eventuelle forbedringer, osv. Jeg kjøpte min her.

- Åshild


POSTET / 26.05.2014
Sommerfavoritter: topper

Hei! Været nå for tiden er rett og slett helt fantastisk. Det er sol fra morgen til kveld, noe som er så godt. Norge viser seg fra sin mest fab side, hvertfall her jeg bor, og det liker jeg. Siden det er så fint vær og nærmer seg så fort sommer, tenkte jeg at jeg kunne starte å vise dere noen av mine sommerfavoritter. Først ut er noen av mine sommertopper, vel og merke hadde jeg tenkt å ta med flere, men desverre så gjorde det rotete rommet mitt det umulig å finne resten.

Bikbok

Cubus

Bikbok

Bikbok

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 24.05.2014
Antrekk: skjørt og knit
Skjørt bestemor Genser HM Klokke CMYK Sko Toms Veske Mulberry

Hei! Jeg har kjøpt meg nytt kamera, så nå venter jeg på at det kommer i posten. Ææ, gleder meg såå masse. Denne gangen kjøpte jeg meg Canon 5d mark ii. Dette kameraet har jeg ønsket meg utrolig lenge, og da jeg så at det var en fotograf som solgte det på finn.no til en ganske rimelig pris, kunne jeg ikke unngå å kjøpe det. Så derfor kommer jeg til å selge det kameraet jeg har nå på bloggen i nærmeste fremtid. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 22.05.2014
Musikktips

Heihei! I det siste har jeg lett så mye etter noen bra sanger, og etter mye spotify, itunes, youtube-kikking har jeg funnet et par sanger som jeg liker godt, som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Det er helt sikkert mange av dere som har hørt de før, men det er hvertfall noe av mine favs nå for tiden.

Neon Indian // Polish Girl

Sigma // Nobody To Love

Enrique Iglesias // Still Your King 

Discloseure feat. Sam Smith // Latch

Har du noen sangtips?

- Åshild


POSTET / 21.05.2014
God natt

Heihei! Beklager for den sene oppdateringen, men jeg har vært super uproduktiv i hele dag, og da var bloggen et av offerene. Jeg har egentlig ikke gjort noe som helst i dag, utenom å sove, herregud, jeg har vært så s-y-k-t trøtt. Helt unormalt trøtt, sovnet så hardt i et friminutt i dag at jeg startet å drømme at jeg var inni en klokke tror jeg (wat???). I tillegg har jeg hatt veldig trøbbel med nettet i dag, og da har det å sove vært det morsomeste å gjøre. Wow, det ble mye tanker om søvn i et innlegget. Men nå går jeg og legger meg igjen (lol). God natt, vi snakkes!

- Åshild


POSTET / 20.05.2014
Nike air max

Hei! Fikk et leserspørsmål om jeg kunne vise nike air max skoene mine, og det kan jeg selvfølgelig. Disse her er egentlig veldig gamle, tre-fire år tror jeg, men jeg kjøpte de litt for store, så da passer de enda. Man ser på modellen at de er ganske gamle, fordi det har kommet mange nyere modeller nå som er enda finere. Har snart bursdag, så da kan jeg jo ønske meg et par nye da, hehe :-)

Likte du de?


Forresten, så tror jeg at jeg kanskje skal ha meg nytt kamera. Og dermed kommer jeg trolig til å selge det jeg har nå på bloggen. Så derfor lurte jeg på om noen av dere var interesserte i å kjøpe et Canon eos 550d i god stand til 3500 kr? Dersom du er det, legg igjen en kommentar, så skal jeg lage et mer detaljert innlegg når det er bestemt om jeg skal selge det.

- Åshild


POSTET / 18.05.2014
Antrekk: Wöllf og Levis


Skjørt HM Sko Bianco Tskjorte Wöllf Jakke Levis Briller Sheinside

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 17.05.2014
17 maiGratulerer med dagen, Norge! Håper alle har hatt en fin dag, og spist masse is/kaker/pølser osv. Nå er jeg dødstrøtt, så jeg skal legge meg nå. Men vi snakkes i morgen. God natt!♥

- Åshild


POSTET / 15.05.2014
Victoria & Henrik

Hei! Som jeg skrev for litt siden, fikk jeg en pakke med noen nydelige klesplagg i fra en superfin butikk som ligger i Lunde i Telemark som heter Victoria og Henrik. Butikken selger klær, sko og accesories fra flere ulike merker, blant annet Second Female, Maison Scotch, Blue Roses, Samsøe og Marenas. Følg Victoria & Henrik på instagram HER og lik facebooksiden deres HER

Tusen takk til Victoria & Henrik! 

Skjørt Maison Scotch

Tskjorte Blue Roses

Skjorte Maison Scotch

// Produktene er sponset

- Åshild


POSTET / 14.05.2014
Antrekk: boyfriendjeans
Bukse Bikbok Sko New Balance Genser ? Klokke CMYK

Hei! Nå har jeg akkurat hatt en powernap, lagd taco og bare slappet av. Jeg skulle egentlig ha jobbet med en innlevering, meen det har jeg drøyd, så da får jeg sette i gang med det nå.

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 13.05.2014
Tirsdag

Heihei! 

I dag har det vært en dag der jeg har fått gjort en del, dere vet jo etterhvert min kjærlighet til sånne dager, hehe. Men hvertfall så har jeg fått unnagjort flere ting, blant annet så har jeg fått tatt flere bilder til bloggen, som jeg skal vise dere. Og så må jeg bare si at det var så hyggelig med alle de fine tilbakemeldingene på videobloggen i går. Jeg synes det var dødsskummelt og skulle legge ut en video der jeg snakket, men når dere var så positive, var det jo bare gøy, hehe. Så det kan godt hende det dukker opp flere pratevideoer snarttt :-)

Hva har du gjort i dag?

- Åshild


Hei dere! Da har jeg fått lastet opp innkjøpsvideoen, den ble ikke så veldig lang, fordi jeg glemte å ta med nesten halvparten av tingene jeg kjøpte, hehe, men det får bare være. Dette er også den første videoen der jeg snakker, og jeg lover dere, det er noe av det vanskeligeste (og kleineste) jeg noengang har gjort. Måtte sikkert spille inn tjue filmer, før det ble en som var litt vellykket. Her får dere også høre dialekten min, som sikkert mange av dere synes er veldig rar, meen dersom det er noen ord dere lurer på hva betyr, er det bare å spørr, haha lol. Here you go!

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 11.05.2014
Snart ny videoblogg

Hei dere! Endelig har jeg fått spilt inn innkjøpsvideoen i fra London. Herregud, det har tatt lang tid, men nå er det endelig gjort. Skal få redigert den og lastet den opp så fort som mulig, men jeg vet ikke om jeg rekker og bli ferdig med det i dag, så det kan hende den ikke kommer ut før i morgen. Nå er middagen klar her hjemme, så jeg må runde av her. Vi snakkes!  - Åshild