hits


POSTET / 27.05.2015
MAC DIVA

Hei! Onsdag, nøyaktig én uke og én dag siden sist. I det siste har mellomrommene mellom hvert innlegg blitt skremmende store. Jeg dropper unnskyldninger og forklaringer denne gangen, rett og slett fordi jeg ikke har noen. Eksamensperioden satt virkelig spor etter seg på bloggfronten, og det ser ut som om det-å-ikke-blogge-uvanen har hatt vanskeligere for å slippe taket enn det jeg regnet med. Det at dere likevel tar turen innom bloggen, til tross for dårlige oppdateringer, setter jeg uendelig pris på - tusen takk ♥

Nå, over til noe helt annet. Selv har jeg en fryktelig stor kjærlighet for nude leppestifter. Denne kjærligheten har så og si utviklet seg til en avhengighet, noe som resulterer i et stort forbruk av nude leppestifter. Dersom jeg skal pynte meg litt ekstra liker jeg og bytte ut nude-fargen med en vinrød-farge. Under ser dere min ikke-nude-favoritt. Jeg kjøpte den på Mac, og fargen heter "diva". Jeg har lagt ut bilder hvor jeg har på meg denne tidligere, så til dere som har lurt på hvilken farge jeg har brukt, er dette altså svaret :-)

Hva er din favoritt leppestift?

- Åshild


POSTET / 19.05.2015
VINTAGE FAVOURITES

Hei dere! Endelig har denne ukens etterlengtede tirsdagskveld kommet, noe som er så latterlig godt. Grunnen til denne kveldsgleden min er matteeksamen som endelig er unnagjort. Den siste uken har vært så mye fylt med matte og skolearbeid at jeg nesten hadde glemt hvordan jeg levde livet mitt. Heldigvis fant jeg ut av hvordan jeg gjør det, noe som resulterte i is og hamburger, woho

Jaja, nok om eksamen og junkfood. La oss snakke om et par av mine vintagefavoritter istedet, hehe. Selv fikk jeg øynene opp for vintage samtidig som jeg fikk sansen for Levis shortser. Google-søk som "hvor kjøpe levis shorts i norge" og "ebay levis shorts buy" ble gjennomført daglig, og det var i min ivrige googleing jeg fant oppdaget at vintage var redningen. Etter jeg besøkte Velouria Vintage for første gang, var jeg helt frelst og vintageshopping er høyt opp på listen over mine favorittaktiviteter for å si det sånn. 

Selv elsker jeg vintage denim - kvaliteten er upåklagelig og stoffet blir finere og finere etter hvert som det blir mer slitt. Under ser dere to av mine vintage denimfavoritter. Olajakken er en vintage Calvin Klein som jeg kjøpte i Sverige, og buksen er fra Fretex på Grünerløkka. Liker du vintage?

- Åshild


POSTET / 13.05.2015
ANTREKK: BLACK COAT
Kåpe Zara // Skjerf Zara // Bukse Dr Denim // Sko Bianco by Camilla Phil // Briller Ray Ban 

For øyeblikket sitter jeg på skolen og jobber med matte. Vi hadde eksamenstrekk i skriftlig i dag og hele klassen min kom opp i matte. Personlig synes jeg det både var greit og ikke så greit på en gang. Det er utrolig godt å bli ferdig med eksamen allerede neste tirsdag, men jeg merker at jeg er lite gira på å sitte inne i finværet med mattebøkene i dagene fremover. Men når det er sagt, så tror jeg den latterlig gode følelsen det er å være ferdig på tirsdagskvelden er verdt alle tapte solfyltedager og netflixtitting, hehe. 

Har du kommet opp i eksamen?

- Åshild


POSTET / 12.05.2015
Floke frisør

//Produktene er sponset

Hei! For litt siden var jeg så heldig å motta noen hårprodukter fra Floke Frisør som jeg har testet ut i et par uker. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har prøvd noen bedre produkter - de er rett og slett helt amazinge!

Det som er så kult med Floke, er at de tilbyr et grønt alternativ til vanlig hårpleie. Det vil si at de tilbyr en hårpleie som er renere, sunnere og mer miljøvennlig enn i vanlige frisørsalonger. De jobber med et mål om å ta vare på helsen til kunden, til frisøren og ta vare på miljøet - i tillegg til at de er utrolig flinke på det de gjør. Floke har salonger på Voss, i Bergen, i Åsane og Jølster - bestill time på hjemmesiden deres HER ♥Som sagt, var jeg så heldig prøve noen av produktene som Floke har i salongene sine. De er fra det australske hårpleiemerket EVO, som er opptatt av "truth, beauty and justice", noe som resulterer i økologiske, supergode hårprodukter som gir et friskt og sunt hår.Gluttony Volume Shampoo: Denne sjampo'n er fylt med proteiner som styrker håret, i tillegg til å gi volum - noe som passer ypperlig til mitt livløse og flate hår, hehe. // Bride Of Gluttony Volume Conditioner: Etter jeg har brukt sjampoen, påfører jeg denne balsamen som etterlater håret glansfult og fylt med volum. Denne gir også full UV beskyttelse til håret. 

Icon Welder Hot Tool Shaper: En varmebeskyttende spray som gir full UV beskyttelse, mykner og gir håret hold. // Day Of Grace Leave-In Conditioner Dette er en lett balsam som man påfører i tørt hår, slik at håret blir "preppa" før styling. Da blir håret enklere og jobbe med, noe som gjør så resultatet blir bedre.. 

Builder´s Paradise Working Spray: En lett spray, med sterk hold, som gjør håret utrolig lett å jobbe med. Selv må jeg alltid ha produkter i håret for å style det, og da er denne ypperlig. // Helmut Finishing Spray: Når jeg er ferdig med alt av styling, påfører jeg denne som en "siste finish". Den gir utrolig bra hold, i tillegg til å gi en passe mengde med glans. 

Water Killer Dry Shampoo: En helt fantastisk tørrshampoo som etterlater en "myk og nyvasket"-look.

Dersom det er noen av dere som ønsker å jobbe innenfor Floke eller åpne egen Flokesalong, anbefaler jeg å ta kontakt med flinkeste Irene, som er gründeren bak Floke, på irene@floke.no. Lik facebook siden til Floke HER og følg de på instagram HER ♥ 

- Åshild


POSTET / 09.05.2015
DET NYE: SMINKEVIDEOER

 "Hvordan sminke bryn", "hvordan få lange vipper" og "hvordan dekke kviser" er kjente google-søk i loggen min. Selv synes jeg dette alltid har vært vanskelig å finne svar på, så det var til min store glede da Det Nye publiserte videoer hvor man får svar på nettopp dette, i tillegg til mange andre spørsmål man finner nedi sminkemappa. Det er den flinke redaksjonssjefen i Det Nye, Mari Ruus, som deler sine beste skjønnhetstips. Under finner dere linker til alle videoene.

♥ Få perfekte bryn HER

♥ Fem produkter til glødende hud HER

Fjern mørke ringer under øynene HER

Få lange og fyldige vipper HER

Hvordan legge foundation HER

Hvordan dekke kviser HER

Slik legger du eyeliner HER

Lær deg konturering på 1-2-3 HER

Unngå dette når du legger rouge HER
- Åshild


POSTET / 07.05.2015
ANTREKK: GRÅTT, SORT & NUDE
Sko Bianco by Camilla Pihl // Bukse Dr. Denim // Kåpe Glamorous // Skjerf Zara // Solbriller Celine // Veske Alexander Wang

Denne ukas torsdag har endelig kommet, og vi er én dag nærmere ukens mest hellige dag, nemlig fredag. Jeg kjenner at jeg er latterlig klar for helg, taco og Nytt på nytt. For min del forbereder jeg meg på en skikkelig mattehelg siden vi har tentamen på mandag, men for all del, helg er helg. Det blir mye skolesnakk for tiden, men nå er det siste innspurt før sommeren oog da blir det slutt på skolesnakket for en good stund. Vi snakkes!

- Åshild


POSTET / 06.05.2015
TILBAKE

Hei dere! Lenge siden sist. Jeg skjønner godt viss dere har tenkt "hvor i alle dager ble det av henne da?". Det siste dere hørte fra meg, var at jeg viste New York Rangers capsen min. Grunnen til dette er ikke noe særlig dramatisk eller spennende, men rett og slett bare noe så kjedelig som eksamen... Rett etter sommeren bestemte jeg meg for å ta et av årets valgfag som privatist. Superchill med et år med mange fritimer og mindre stress, tenkte jeg. Men plutselig var det april og det var tid for å ta et sabla skippertak. Jeg forventet det var endel jobb, men haha, jeg fikk meg tidenes lærepenge da jeg innså hvor mye jobb jeg hadde foran meg. Såå det er rett og slett derfor det har vært stille fra denne kanten de siste ukene. Heldigvis gikk eksamen bra og jeg lærte at jeg aldri skal utsette skolearbeid (hilsen Åshild på 17 år, som for øyeblikket utsetter tentamensøvingen, nice, hehe). Nå skal jeg spise gulrotkake og se på Kardashians, i mens jeg tenker på hvor sjukt godt det skal bli med sommerferie. Håper dere får en dritkul onsdagskveld - vi snakkes! ♥

- Åshild