POSTET / 26.05.2017
Ryddedugnad

// Adlinks

I går ryddet jeg i skapet mitt, og oppdaget hvor mye ræl som samler seg i løpet av 20 år. Jeg er i grunn ikke så flink til å ha sånne ryddedugnader i klærne mine, så nå var det på tide. Forundrer meg stadig over hva som har fått meg til å kjøpe diverse plagg, for jeg må si jeg er eier av svært mange !rare! plagg. Nå som det nærmer seg/er sommer, er jo det en fin anledning til å bytte ut gamle plagg man er forsynt av, med fine nye sommersplagg hehe. Under ser dere noen av mine sommersfavoritos fra NA-KD wiho:):)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER


POSTET / 26.05.2017
Antrekk og diverse gjøremål


Bukse MONKI Briller RAY BAN Sko NIKE Genser HOLZWEILER

Hallo! I det siste har jeg blitt sprø i hodet og ikke klart å holde styr på de ulike dagene. Mandag kan likeså godt være lørdag, og onsdag kan være søndag liksom. Henger nok sammen med at jeg har levd et slaraffenliv på bygda den siste uka, og har dermed blitt sløv i både kropp og hode. Foruten noe skolegreier, har jeg i grunn ikke hatt noe jeg ha fått unnagjort. Men så kom jeg på; det går jo an å gjøre ting før man , altså være forut sin tid (for å dra en rød tråd til et tidligere innlegg he he:P:P). Så gleden er nå stor etter å ha fått fikset diverse lite spennende, men nødvendige, gjøremål. Snakkes.


POSTET / 25.05.2017
14 fakta (video)


POSTET / 24.05.2017
Dagens antrekk


Sko PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & ClotheJakke DESIGNERS REMIX Bukse MONKI Skjorte GANNI Briller RAYBAN

Hallo! For øyeblikket sitter jeg og redigerer en video, i tillegg til å nyte livet uten oppgave som skal leveres. Gårsdagens oppgave ble levert i løpet av forrige natt, tradisjonen tro; kun noen timer før fristen. Jeg forstår ikke at det er mulig å være så flink til å utsette innleveringer, som det jeg er. Men jeg lener meg på at jeg jobber best under press hehe. Det store problemet er i grunn ikke at jeg jobber best under press - for det kan jo forsåvidt være bra til tider - problemet ligger i at jeg ikke jobber uten press, noe som gjør det problematisk å være forut min tid. Jaja, sånn er livet. Jeg har jo tross alt blitt en gammel og klok 20-åring, så klokskapen starter vel å fungere om litt (morsom). 


POSTET / 23.05.2017
Spørsmålsrunde

I dag har endelig dagen kommet hvor jeg også omsider har blitt 20 år wiho haha. Har i grunn betegnet meg som 20 år en god stund, så nå var det på tide at det ble realiteten si. Første dag som 20 år har blitt brukt til å skrive ferdig oppgave. Hadde egentlig bestemt meg for at innleveringa skulle ferdigstilles i mens jeg fortsatt var 19-åring, sånn ble det altså ikke. Men når det er sagt, bursdag er bursdag, så det er jo seffis stas og gøy uansett :-)

Ettersom det nærmer seg en måneds tid siden forrige spørsmålsrunde, tenkte jeg at det var på tide med en ny. Så dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei! Mvh. naturfotografen97;);)

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset


POSTET / 22.05.2017
Uken som gikk

Hei hei hallo! Nå er det en god stund siden forrige "uken som gikk" - den enkle årsaken til det er at jeg er lat og har ikke fått gjort det før nå. 

UKENS OPPTUR // Seffis 17. mai og henge med venna<33 Finnes ikke bedre si. 

UKENS NEDTUR // At kofferten enda ikke har kommet til rette......haha:( Vet jeg maser fryktelig mye om den kofferten, men det viser at wossa synes tapet av kofferten var verre å innse enn forventet. Den er vel og merke ikke regnet som tapt før på fredag, så det er fortsatt et par dager med håp igjen. 

UKENS OPPLEVELSE // Denne kategorien skapte jeg her og nå, i anledning at jeg har en opplevelse jeg vil fortelle om hehe. Forrige uke var jeg på spontan safari, da jeg var ute og kjørte bil. Det var vel og merke ikke jeg som oppsøkte safarien, safarien oppsøkte meg langs E134. I løpet av to bilturer så jeg fem (!) grevlinger, to harer, en rev og en elg - det vil jeg betegne som en sprø opplevelse. 

UKENS MAT // Hver gang jeg ankommer barndomsheimen kommer jeg på hvor godt jeg liker sånn ordentlig middag med poteter og saus osv haha YUM.

UKENS PRODUKT // Det er ikke så lenge siden jeg skrev om mitt seneste innkjøp innenfor hudkrem, nemlig Bare Minerals sin "Butter Drench". En fryktelig feit og god krem, som redder min uttørka hud for øyeblikket. Du finner en litt lettere versjon av den ("Bare Haven") HER (adlink).

UKENS (DÅRLIGSTE) INNKJØP // Denne kategorien måtte endres litt på, ettersom jeg gjennomførte et svært dårlig innkjøp forrige uke. Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter et sånt stativ jeg kan feste kameraet på (også kalt kamerastativ når jeg tenker meg om haha), for så å feste det i bilen. Her om dagen kjøpte jeg meg et sugekopp-kamerastativ til bil på Clas Ohlson. Dessverre, funket ikke stativet på noen som helst måte - prøvde til og med å assistere sugekoppen med strikk, uten hell. Jaja, dersom du vet hvor jeg kan få tak i slike stativ (som funker), please let me know.

UKENS MUSIKK // Denne uka har jeg i grunn hørt svært mye på podkast, og mine favoritter for øyeblikket er Tusvik & Tønne, Harm & Hegseth, Konspirasjonspodden, Purk eller skurk og Musette.

UKENS CRAVINGS // adlinks

+ follow Åshild Ringhus on APPRL


POSTET / 21.05.2017
TB: Juni 2016

Hallo og god søndag! En uke siden jeg skrev det sist, og som vanlig synes jeg tiden går usedvanlig fort. I den anledning tok jeg en svipp innom arkivet mitt fra juni 2016, for å se hva jeg blogget om da. Synes det er sprøtt å tenke på at jeg allerede har blogget i (snart) et år etter bloggpausa jeg hadde i vg3.

Ja, som sagt, var juni 2016 altså måneden jeg gikk inn i rollen som blogger igjen. Da var wossa rusten, og hadde (dette er ingen spøk forresten) glemt hvordan både kamera og photoshop fungerte haha lollis. 

Ellers var dette måneden hvor jeg ble trekt opp til eksamen, gjennomførte eksamen og ble ferdig på vgs. Jeg har vel nevnt dette et par ganger tidligere, men jeg må understreke hvor nervevrak jeg var de siste månedene før eksamen i vg3. Var så nervøs for hva jeg kom opp i, og tanken på at resten av livet kom til å bli avgjort av de neste eksamene (haha nå var jeg dramatisk her), var noget skummel ja. Men før jeg visste ordet av det, var eksamen levert og det var tid for sommerferie wiho.

I begynnelsen av sommerferien kjørte Mari og jeg til Bergen med flyttelasset vårt, hvor vi også ferierte en ukes tid. Selv om både Vinje og barndomsheimen hos mor og far ligger nært til hjertet, var det skikkelig stas å endelig flytte til by hehe. Og når det er sagt, vil jeg også tilføye at jeg er fryktelig fornøyd med valget av by. <3Bergen<3 as.

Ellers la jeg også ut en video på bloggen i juni. Filmen er vel og merke ikke fra juni, men fra høsten året før. Den er også svært svært kort haha - men bedre enn ingenting, si:):)


POSTET / 20.05.2017
Sweatshirts

// Innlegget inneholder adlinks

GENSER LE COQ

Hei! For øyeblikket sitter jeg og skriver oppgave. Og tradisjonen tro når jeg skriver oppgave, surfer jeg endel rundt på den store internetten. Favorittaktivitet på den store internetten er å se på klær hehe, så i den forbindelse har jeg satt sammen et par kollasjer med de cooleste sweatshirtene jeg fant på surferunden min.

+ follow Åshild Ringhus on APPRL

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det coole sko og coole gensere. Jeg vil i grunn betegne meg som en samler når det gjelder disse to typer gjenstander - more is more, og jeg får aldri nok. For øyeblikket troner det en hoodie fra Kappa på toppen av ønskelista mi. Fant den ikke på dagens surferunde, men oppdaterer dersom jeg finner den.

GENSER REEBOK & GENSER HOLZWEILER

 

+ follow Åshild Ringhus on APPRL

Her har jeg samlet noen av mine favoritos. Både Holzweiler, Ganni og Gestuz er jo så flinke på å lage coole sweatshirts, i tillegg synes jeg Wood Wood har skikkelig mye kult (deriblant genser nr. 2 fra toppen). Wood Wood selger de blant annet på Lot333 i Bergen. Er ikke så lenge siden jeg besøkte butikken for første gang, og fyrsøren, for en cool butikk!! Så dersom du er i Bergen en gang, anbefales det på det sterkeste å ta en tur innom Lot333. Bare så alt er på det rene, vil jeg påpeke at dette ikke er noe reklame haha.

GENSER PATAGONIA

(Dagens spørsmål: hvor mange ganger skrev wossa "cool" i dette innlegget?????)


POSTET / 19.05.2017
Favoritt x 2


Genser HOLZWEILER Skjerf HOLZWEILER 

Ettersom jeg omsider nærmer meg 20 år, tenkte jeg at jubileumet var en fin unnskyldning for å kjøpe noe jeg har ønska meg skikkelig lenge. Holzweiler har jo en spesiell plass i hjertet mitt, og det er uten tvil mitt all time favorittmerke . Skjerfet dere ser over (og som dere forsåvidt har sett mange ganger før haha. Det er nok mitt mest brukte plagg ja), var mitt aller første Holzweiler-innkjøp - og har siden første dag vært en stor favoritt. Et annet plagg som har blitt en stor favoritt, er jubileumsgaven til meg selv hehe, nemlig hoodien dere ser over. Synes den er så fin og enkel, men samtidig skikkelig kul wiho.


POSTET / 18.05.2017
Vlog frå ein vanlig hverdag


POSTET / 18.05.2017
Hurra

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Før jeg tar kvelden, tenkte jeg å si gratulerer med dagen og håper dere alle har hatt en fin 17. mai ♥ Nå sovner snurredamen på bildene - så vi snakkes mer i morgen!


POSTET / 16.05.2017
GET TO KNOW ME TAG (VIDEO)


POSTET / 15.05.2017
Innkjøp og tørketid

Heihei! Min mandag startet som en mandag ofte gjør; jeg spiste frokost, for så å dra på skolen. Denne mandagsmorgenen var en av de dagene hvor livet var hardt, og en interessekonflikt mellom å sove lenge eller dra på skolen, sto på for fullt. Heldigvis var selvdisiplinen velfungerende i dag, så jeg kom meg opp og dro på skolen. Ellers mottok jeg nøklene til mitt kommende hjem (etter sommeren) i dag. Synes det er så gøy å innrede leiligheten på ulike måter inni hodet mitt haha, så nå må jeg bare få tak i lignende møbler i virkeligheten - tar gladelig i mot tips til sider hvor de selger coole/fine/praktiske interiørting:):)

En annen aktivitet jeg har gjennomført i dag, er å kjøpe meg en fuktighetskrem til ansiktet haha. Jeg har aldri hatt noe særlig peiling på hudpleie, og bruker i grunn stort sett de samme produktene som jeg alltid har gjort. Men, når det er sagt, synes jeg det er veldig viktig å ta vare på huden, men likevel er jeg ikke så flink selv. Men med god hjelp fra flinke folk som jobber i butikk, har jeg har jeg funnet meg et par produkter jeg har troa på.

Solkremen til høyre har jeg skrevet om flere ganger før. Denne er kanskje mitt mest mustete must-have for øyeblikket. Og ettersom jeg mistet den forrige i den long loste kofferten min, måtte jeg gå til innkjøp av en ny. I tillegg til å være solkrem, inneholder den såpass mye shine i seg, at jeg bruker den vel så godt som strobing-krem. Synes den gir en veldig fin og naturlig glød, noe som seffis er tommel opp.

Kremen til venstre, er altså den fuktighetskremen jeg kjøpte i dag. Årsaken til dette innkjøpet, var at ansiktet mitt faller av (morsom), ettersom jeg er så sabla tørr om dagen. Derfor gikk jeg til et sted de solgte kremer og spurte etter noe feite, sterke saker. Jeg endte altså opp med denne kremen fra Bare Minerals som heter "Butter Drench". Har allerede påført et lag med den, og så langt er jeg fornøyd og ansiktet sitter på igjen. Kan legge inn en liten notis i et innlegg når jeg har brukt den over en lengre periode, og fortelle hvordan ståa er da. Dersom noen skulle være interessert, finner du den lettere versjonen som heter "Bare Haven" HER (adlink). 


POSTET / 14.05.2017
Svar på spørsmål (video)

Hallo og god søndag! Her kommer svarene fra den andre månedlige spørsmålsrunden. Enn så lenge er denne nye tradisjonen vedlikeholdt, så det blir spennende å se hvor lenge det varer. Avslutningsvis vil jeg bare legge til en merknad: jo mer jeg har sett på videoen, jo mer ubekvem synes jeg at jeg ser ut lollis haha. Jaja sånn er livet. Håper den er brukbar anyways og at dere får svar på noe av det dere lurer på:):)


POSTET / 14.05.2017
Dagens antrekk

Skjerf ZARA Kåpe ZARA Veske HOLZWEILER HER (sponset) Bukse DR DENIM HER (adlink) PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & Clothe

Siden sist, har jeg kommet hjem fra møte og koffertleting i Oslo. For å gi en siste oppdatering på denne kofferten min, ble den ikke funnet i går heller, så nå gir jeg opp letingen for godt haha. Har kjøpt meg nytt objektiv, og så har jeg et gammelt kamera liggende - så når objektivet ankommer postkassen, er wossa sterkere tilbake.

Ellers var jeg også i møte med ♥Maybelline♥ i går. Som jeg tidligere har nevnt, har jeg et større samarbeid med de. I den forbindelse er jeg veldig heldig å få teste mange av deres produkter, for så å dele de produktene jeg liker med dere. Det finnes jo ulike måter å vise frem produkter på, feks. "first impressions", "step by step-tutorial" med et enkelt produkt eller "full face-tutorial" hvor jeg bruker flere produkter - og derfor lurer jeg på hva dere liker best? Og synes dere det er mest gøy med vanlig blogginnlegg med bilder og tekst, eller liker dere video bedre? 

hits