hits


POSTET / 31.05.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Som nemnt tidligere er jo Bergen ekstra fint for tiden, så da er det ekstra stas å være tilbake i <3favorittbyen<3.

UKENS NEDTUR // Denne uken har jeg mistet bussen unormalt mange ganger lollis, så det får bli ukens nedtur.  

UKENS FLAUSE // Da vi var på byvandring på søndag, bestemte vi oss for å gjøre søndagsmiddagen lettvin og kjøpe en engangsgrill og grille noen pølser. Stedet vi grillet (trodde vi) var en park ved siden av Brann stadion. Denne dagen hadde Brann kamp på hjemmebane, så vi oppdaget fort at vi hadde tent på grillen midt på en parkeringsplass (og ikke en park), da et tosifret antall biler med brannsupportere parkerte rundt oss og grillen vår haha. Det synes jeg var fryktelig flaut. Må jo ha sett noget rart ut - jeg hadde iallefall begynt å lure dersom noen hadde grillet midt på parkeringsplassen til fotballstadion i Vinje liksom he he:P:P

UKENS INNKJØP //  Ukens innkjøp er skjorta under fra Ganni!

UKENS LÆTTIS // Jeg lo så godt da jeg satt meg fast i asfalten haha teit, så tror det må være ukens lættis.

UKENS OPPLEVELSE // Ukens opplevelse er uten tvil Bergen forrige lørdag!!! Det var så varmt og fint her i byen, en skikkelig hyggelig sommerdag ♥

UKENS MAT // Forrige uke åt jeg en fryktelig god hamburger på UNA her i Bergen. I tillegg til burgeren, var også friesene og aoiloien deres fryktelig gode - så da var alle kriteriene for en optimal burgeropplevelse oppfylt. 

UKENS PRODUKT // Ettersom jeg måtte kaste min forrige eggdeler i begynnelsen av året pga rust haha, har savnet vært stort etter en skikkelig eggdeler. Så da jeg var på Ikea fikk jeg endelig fikset meg en ny en, så nå får jeg endelig rette eggskiver igjen.

UKENS MUSIKK // Etter jeg hørte "Gunerius"-coveret til Amanda Delara på Skam, ble jeg helt hekta. Synes den er SÅ bra!

UKENS CRAVINGS // Min store cravings om dagen er og forblir drumstick. Skjønner ikke hvorfor jeg er så glad i det??? Men sånn er det nå bare.


POSTET / 30.05.2017
Ikeadamen

Hallo ja! I dag har jeg hatt med meg kameraet i vesken, med en plan om å lage et minutt for minutt-innlegg. Kameraet ble bortglemt frem til jeg skulle gå inn inngangsdøren for kvelden, så da ble det ikke like mange bilder som planlagt. Men, uansett tenkte jeg at jeg kunne gi dere et kort sammendrag av min tirsdag haha. Denne tirsdagen begynte tidlig med lollis mange alarmer. Videre våknet jeg omsider av alarmene, for så å dra på skolen, hvor jeg var noen timer. På vei hjem igjen måtte jeg krysse noe som viste seg å være et nyasfaltert område. Distré97 var ikke klar over dette, før skoen hang fast i bakken og jeg hadde fiksa meg en ny såle av asfalt (morsom):P 

Utpå ettermiddagen dro vi på Ikea. Forrige Ikea-besøk nærmer seg et år siden, men ettersom det snart er tid for flytting igjen, har Ikea-høysesongen begynt for min del. I dag kjøpte jeg et par unødvendige innkjøp, i tillegg til en eggdeler. Synes det er greit å dra på et par kikke-runder, før man skal ta det endelig valget av hvilke møbler man skal kjøpe - fin metode for å unngå impulsive bomkjøp, si.


POSTET / 29.05.2017
Innkjøp
Skjorte GANNI

Hallo! Ny mandag, ny uke og kun et par uker igjen til sommerferie WÆ det er sprøtt. Enda sprøere er det å tenke på at jeg nærmer meg 20 % ferdigutdannet haha. Hvertfall med tanke på at jeg fortsatt føler meg som den uvitende studenten jeg var da jeg var 0 % ferdigutdannet. Foruten å undre meg over hvor mange prosent ferdigutdannet jeg er, har jeg vært på skolen, kjørt med bybanen og hatt en bomtur til If Skadeforsikring her i Bergen. Mitt store prosjekt om dagen er å få oversikt over innholdet i den forsvunnede kofferten, for så å fikse alt i orden med reiseforsikring og diverse - og i den forbindelse var det ønskelig med litt kundeservice fra If. Men siden If her i Bergen har en defekt ringeklokke, måtte jeg returnere til bybanen igjen.

I denne godt omtalte kofferten, lå også :(dessverre:( et av mine all time favorite-klesplagg, nemlig denne skjorta. Sorgen og savnet har vært stort, men nå har den blitt erstattet med en ny favorittskjorte fra Ganni. Jeg kjøpte den på ♥Ganni♥ her i Bergen - og som jeg har skrevet flere ganger tidligere, er jeg glad i det merket!


POSTET / 28.05.2017
<3Bergen<3


Kjole ZARA Jakke URBAN OUTFITTERS Veske ALEXANDER WANG

Nå er bygdedamen tilbake i <3Bergen<3, og fysøren for en finis by jeg bor i! Nå som det er såpass sommer og trope her, er jo byen ekstra fin. Dagens aktivitet i sommertropen har vært byvandring haha. Planen var egentlig å dra på en kort vandring, for så å ta fatt på dagens livsviktige, altfor mange, gjøremål. Men det endte jo seffis med at de livsviktige, altfor mange, gjøremålene ikke ble gjort, og vår korte tur, ble mye lengre enn først planlagt. Vel og merke er det ingenting som er hyggeligere og viktigere (hehe) enn å nyte fine sommerdager, så slik sett ble jo et viktig gjøremål unnagjort i dag likevel:):)


POSTET / 26.05.2017
Ryddedugnad

// Adlinks

I går ryddet jeg i skapet mitt, og oppdaget hvor mye ræl som samler seg i løpet av 20 år. Jeg er i grunn ikke så flink til å ha sånne ryddedugnader i klærne mine, så nå var det på tide. Forundrer meg stadig over hva som har fått meg til å kjøpe diverse plagg, for jeg må si jeg er eier av svært mange !rare! plagg. Nå som det nærmer seg/er sommer, er jo det en fin anledning til å bytte ut gamle plagg man er forsynt av, med fine nye sommersplagg hehe. Under ser dere noen av mine sommersfavoritos fra NA-KD wiho:):)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER

HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER


POSTET / 26.05.2017
Antrekk og diverse gjøremål


Bukse MONKI Briller RAY BAN Sko NIKE Genser HOLZWEILER

Hallo! I det siste har jeg blitt sprø i hodet og ikke klart å holde styr på de ulike dagene. Mandag kan likeså godt være lørdag, og onsdag kan være søndag liksom. Henger nok sammen med at jeg har levd et slaraffenliv på bygda den siste uka, og har dermed blitt sløv i både kropp og hode. Foruten noe skolegreier, har jeg i grunn ikke hatt noe jeg ha fått unnagjort. Men så kom jeg på; det går jo an å gjøre ting før man , altså være forut sin tid (for å dra en rød tråd til et tidligere innlegg he he:P:P). Så gleden er nå stor etter å ha fått fikset diverse lite spennende, men nødvendige, gjøremål. Snakkes.


POSTET / 25.05.2017
14 fakta (video)


POSTET / 24.05.2017
Dagens antrekk


Sko PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & ClotheJakke DESIGNERS REMIX Bukse MONKI Skjorte GANNI Briller RAYBAN

Hallo! For øyeblikket sitter jeg og redigerer en video, i tillegg til å nyte livet uten oppgave som skal leveres. Gårsdagens oppgave ble levert i løpet av forrige natt, tradisjonen tro; kun noen timer før fristen. Jeg forstår ikke at det er mulig å være så flink til å utsette innleveringer, som det jeg er. Men jeg lener meg på at jeg jobber best under press hehe. Det store problemet er i grunn ikke at jeg jobber best under press - for det kan jo forsåvidt være bra til tider - problemet ligger i at jeg ikke jobber uten press, noe som gjør det problematisk å være forut min tid. Jaja, sånn er livet. Jeg har jo tross alt blitt en gammel og klok 20-åring, så klokskapen starter vel å fungere om litt (morsom). 


POSTET / 23.05.2017
Spørsmålsrunde

I dag har endelig dagen kommet hvor jeg også omsider har blitt 20 år wiho haha. Har i grunn betegnet meg som 20 år en god stund, så nå var det på tide at det ble realiteten si. Første dag som 20 år har blitt brukt til å skrive ferdig oppgave. Hadde egentlig bestemt meg for at innleveringa skulle ferdigstilles i mens jeg fortsatt var 19-åring, sånn ble det altså ikke. Men når det er sagt, bursdag er bursdag, så det er jo seffis stas og gøy uansett :-)

Ettersom det nærmer seg en måneds tid siden forrige spørsmålsrunde, tenkte jeg at det var på tide med en ny. Så dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei! Mvh. naturfotografen97;);)

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset


POSTET / 22.05.2017
Uken som gikk

Hei hei hallo! Nå er det en god stund siden forrige "uken som gikk" - den enkle årsaken til det er at jeg er lat og har ikke fått gjort det før nå. 

UKENS OPPTUR // Seffis 17. mai og henge med venna<33 Finnes ikke bedre si. 

UKENS NEDTUR // At kofferten enda ikke har kommet til rette......haha:( Vet jeg maser fryktelig mye om den kofferten, men det viser at wossa synes tapet av kofferten var verre å innse enn forventet. Den er vel og merke ikke regnet som tapt før på fredag, så det er fortsatt et par dager med håp igjen. 

UKENS OPPLEVELSE // Denne kategorien skapte jeg her og nå, i anledning at jeg har en opplevelse jeg vil fortelle om hehe. Forrige uke var jeg på spontan safari, da jeg var ute og kjørte bil. Det var vel og merke ikke jeg som oppsøkte safarien, safarien oppsøkte meg langs E134. I løpet av to bilturer så jeg fem (!) grevlinger, to harer, en rev og en elg - det vil jeg betegne som en sprø opplevelse. 

UKENS MAT // Hver gang jeg ankommer barndomsheimen kommer jeg på hvor godt jeg liker sånn ordentlig middag med poteter og saus osv haha YUM.

UKENS PRODUKT // Det er ikke så lenge siden jeg skrev om mitt seneste innkjøp innenfor hudkrem, nemlig Bare Minerals sin "Butter Drench". En fryktelig feit og god krem, som redder min uttørka hud for øyeblikket. Du finner en litt lettere versjon av den ("Bare Haven") HER (adlink).

UKENS (DÅRLIGSTE) INNKJØP // Denne kategorien måtte endres litt på, ettersom jeg gjennomførte et svært dårlig innkjøp forrige uke. Jeg har nemlig lenge vært på utkikk etter et sånt stativ jeg kan feste kameraet på (også kalt kamerastativ når jeg tenker meg om haha), for så å feste det i bilen. Her om dagen kjøpte jeg meg et sugekopp-kamerastativ til bil på Clas Ohlson. Dessverre, funket ikke stativet på noen som helst måte - prøvde til og med å assistere sugekoppen med strikk, uten hell. Jaja, dersom du vet hvor jeg kan få tak i slike stativ (som funker), please let me know.

UKENS MUSIKK // Denne uka har jeg i grunn hørt svært mye på podkast, og mine favoritter for øyeblikket er Tusvik & Tønne, Harm & Hegseth, Konspirasjonspodden, Purk eller skurk og Musette.

UKENS CRAVINGS // adlinks

+ follow Åshild Ringhus on APPRL


POSTET / 21.05.2017
TB: Juni 2016

Hallo og god søndag! En uke siden jeg skrev det sist, og som vanlig synes jeg tiden går usedvanlig fort. I den anledning tok jeg en svipp innom arkivet mitt fra juni 2016, for å se hva jeg blogget om da. Synes det er sprøtt å tenke på at jeg allerede har blogget i (snart) et år etter bloggpausa jeg hadde i vg3.

Ja, som sagt, var juni 2016 altså måneden jeg gikk inn i rollen som blogger igjen. Da var wossa rusten, og hadde (dette er ingen spøk forresten) glemt hvordan både kamera og photoshop fungerte haha lollis. 

Ellers var dette måneden hvor jeg ble trekt opp til eksamen, gjennomførte eksamen og ble ferdig på vgs. Jeg har vel nevnt dette et par ganger tidligere, men jeg må understreke hvor nervevrak jeg var de siste månedene før eksamen i vg3. Var så nervøs for hva jeg kom opp i, og tanken på at resten av livet kom til å bli avgjort av de neste eksamene (haha nå var jeg dramatisk her), var noget skummel ja. Men før jeg visste ordet av det, var eksamen levert og det var tid for sommerferie wiho.

I begynnelsen av sommerferien kjørte Mari og jeg til Bergen med flyttelasset vårt, hvor vi også ferierte en ukes tid. Selv om både Vinje og barndomsheimen hos mor og far ligger nært til hjertet, var det skikkelig stas å endelig flytte til by hehe. Og når det er sagt, vil jeg også tilføye at jeg er fryktelig fornøyd med valget av by. <3Bergen<3 as.

Ellers la jeg også ut en video på bloggen i juni. Filmen er vel og merke ikke fra juni, men fra høsten året før. Den er også svært svært kort haha - men bedre enn ingenting, si:):)


POSTET / 20.05.2017
Sweatshirts

// Innlegget inneholder adlinks

GENSER LE COQ

Hei! For øyeblikket sitter jeg og skriver oppgave. Og tradisjonen tro når jeg skriver oppgave, surfer jeg endel rundt på den store internetten. Favorittaktivitet på den store internetten er å se på klær hehe, så i den forbindelse har jeg satt sammen et par kollasjer med de cooleste sweatshirtene jeg fant på surferunden min.

+ follow Åshild Ringhus on APPRL

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det coole sko og coole gensere. Jeg vil i grunn betegne meg som en samler når det gjelder disse to typer gjenstander - more is more, og jeg får aldri nok. For øyeblikket troner det en hoodie fra Kappa på toppen av ønskelista mi. Fant den ikke på dagens surferunde, men oppdaterer dersom jeg finner den.

GENSER REEBOK & GENSER HOLZWEILER

 

+ follow Åshild Ringhus on APPRL

Her har jeg samlet noen av mine favoritos. Både Holzweiler, Ganni og Gestuz er jo så flinke på å lage coole sweatshirts, i tillegg synes jeg Wood Wood har skikkelig mye kult (deriblant genser nr. 2 fra toppen). Wood Wood selger de blant annet på Lot333 i Bergen. Er ikke så lenge siden jeg besøkte butikken for første gang, og fyrsøren, for en cool butikk!! Så dersom du er i Bergen en gang, anbefales det på det sterkeste å ta en tur innom Lot333. Bare så alt er på det rene, vil jeg påpeke at dette ikke er noe reklame haha.

GENSER PATAGONIA

(Dagens spørsmål: hvor mange ganger skrev wossa "cool" i dette innlegget?????)


POSTET / 19.05.2017
Favoritt x 2


Genser HOLZWEILER Skjerf HOLZWEILER 

Ettersom jeg omsider nærmer meg 20 år, tenkte jeg at jubileumet var en fin unnskyldning for å kjøpe noe jeg har ønska meg skikkelig lenge. Holzweiler har jo en spesiell plass i hjertet mitt, og det er uten tvil mitt all time favorittmerke . Skjerfet dere ser over (og som dere forsåvidt har sett mange ganger før haha. Det er nok mitt mest brukte plagg ja), var mitt aller første Holzweiler-innkjøp - og har siden første dag vært en stor favoritt. Et annet plagg som har blitt en stor favoritt, er jubileumsgaven til meg selv hehe, nemlig hoodien dere ser over. Synes den er så fin og enkel, men samtidig skikkelig kul wiho.


POSTET / 18.05.2017
Vlog frå ein vanlig hverdag


POSTET / 18.05.2017
Hurra

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset

Før jeg tar kvelden, tenkte jeg å si gratulerer med dagen og håper dere alle har hatt en fin 17. mai ♥ Nå sovner snurredamen på bildene - så vi snakkes mer i morgen!