hits


POSTET / 30.06.2014
Inspirasjon: Molly Rustas
Alle bildene er lånt HERFRA

Wow! Jeg elsker stilen til denne dama. Hun klarer å kombinere alle plagg til en utrolig kul stil, men samtidig med sitt eget særpreg. Dette er en svensk blogger som heter Molly Rustas. Første gang jeg var inne på bloggen hennes var et par år siden, og etter det har jeg vært gjevnlig inne på den. Dersom jeg er tom for inspirasjon en dag, enten når det kommer til stil eller blogg, kikker jeg ofte innom denne bloggen. Dere finner bloggen til fine Molly HER.

Har du en blogganbefaling?


POSTET / 29.06.2014
Levis jakke


Fra Levis

Kjøpte denne jakken (lol, jeg og jakker altså) på Velouria Vintage da jeg var i Oslo sist gang. Den er egentlig litt for oversized synes jeg, så jeg vurderer å gi den i bursdagsgave til broren min, men er litt usikker fordi jeg synes den har en så fin farge.

- Åshild


POSTET / 28.06.2014
Tyrkia 2013

I fjor sommer var jeg til Tyrkia med Mari ♥ Vi dro til en kjempefin "ferieby" som het Icemeler. Det er en by som er "åpen" kun noen måneder vært år, når det er feriesesong. Derfor er byen et kjempefint sted og dra på ferie til. Vi koste oss supermasse, og hadde en utrolig fin ferie, med masse bading, sol og mye god mat - såå herlig!

Hehe, jeg var kjempeopptatt av å smøre meg skikkelig godt med solfaktor 30 den første dagen, men med null farge etter en hel dag med soling bestemte jeg meg for å ikke smøre meg like godt neste dag. Så etter dag to var jeg supersolbrent med de sykeste "verdenskart" skillene. Men heldigvis gjorde aftesun susen, og dermed var jeg ikke altfor rød da jeg landet på norsk jord igjen. 

Heheh, sweet

Loveyou ♥

Har du vært i Tyrkia?

- Åshild


POSTET / 27.06.2014
Cardigan
Fornøydjente97

Cardiganen finner dere HER (sponset).

- Åshild


POSTET / 26.06.2014
Nye solbriller

Hei! Her om dagen kjøpte jeg bladet ELLE, og da fikk jeg med disse kule brillene dere ser nedenfor. Da jeg var i Bergen lette jeg etter noen lignende briller med fargerike glass, men jeg kunne ikke finne det på noen av butikkene jeg var innom. Men så så jeg at disse var med i denne månedens utgave av ELLE, og dermed kjøpte både bladet og briller. Såå dersom dere er ute etter samme briller, så finner dere de der. Haha, woow, når jeg leser gjennom dette innlegget merker jeg at det virker som jeg har skrevet tidenes samarbeidsinnlegg med ELLE, men null sammarbeid eller reklame av wossa i dette innlegget altå, så vet dere det :):):)

- Åshild


POSTET / 25.06.2014
Skopelos 2012

Høsten 2012 dro jeg og mamma til den greske øya Skopelos AKA verdens fineste sted. Lover dere, dersom dere ikke har vært der burde dere absolutt dra dit. Dere kommer til å bli helt forelsket i stedet, sinnsykt fine strender og en utrolig hyggelig by.På Skopelos ble endel av "Mamma Mia" filmen spilt inn. Dersom dere har sett filmen, skjønner dere hva jeg snakker om når jeg sier at det er et superfint sted. Den ene dagen var vi på "Mamma Mia"-tour, hvor vi dro rundt på øya og besøkte ulike steder hvor filmen var spilt inn. Vi var blant annet oppe ved den kirken som er med i filmen, så flere av strendene hvor ulike scener hadde blitt spilt inn og vi så også hotellet hvor de bodde i filmen. Det var hvertfall utrolig gøy, spesielt for meg som blir så starstrucked av folk og steder som jeg har sett på film, hehe.

Her ser dere litt av den stranden vi var på så og si hver dag. Den ene dagen så skulle jeg på en liten "oppdagelsestur", og gikk over det fjellet dere ser på bildet. Da jeg hadde kommet over så jeg at der var det en enda finere strand der, så da satt jeg meg ned og solte meg. Etter en liten stund så jeg meg litt rundt, og plutselig ser jeg mange nakne mennesker som kaster jeg uti havet. Da hadde wossa forvillet seg bort på en nudiststrand gitt. Her var vi på en strand som faktisk hadde blitt kåret til verdens fineste strand (tror jeg?), og det var ikke uten grunn. Sanden var kritt hvit og vannet var krystallklart og helt turkist. Utroolig fint!

Haha, jeg skjønner ikke hvorfor i alle dager jeg legger ut dette bilde av meg, men synes det var så utrolig stygt at det ble litt morsomt. Men her ser dere altså en stygg, blek og sminkefri kiddo, som akkurat hadde kjøpt seg ny dykkermaske i en gresk sjappe. Den måtte ofc testes ut i gresk farvann.

Her ser dere Ringhus i full gang med å snorkle rundt. Det var ikke så veldig mye spennende jeg fikk se, foruten en mann uten badebukse, not that cute :(:(:( 

Desverre startet den greske maske og ta inn sykt mye saltvann etter en kort stund, noe som gjorde snorkleturen veldig kort og førte en ganske blind (og blek) Åshild opp igjen av vannet. 

Alt i alt var det en kjempefin tur, med mye sol, god mat og bading! ♥

Har du vært på en "sykt fin gresk øy"?

- Åshild


POSTET / 24.06.2014
Nude kåpe


Kåpe HER (sponset)

Denne våren/sommeren har jeg fått et nytt favorittplagg, nemlig kåpe. Tror jeg har skrevet det tusen ganger før, men jeg synes det er såå fint. Får virkelig ikke nok av det, og vil helst ha en kåpe i alle slags farger. Herregud, jeg må le litt av min enorme lidenskap av jakker. Ca femti prosent av alle plaggene mine jeg eier er jakker, og mamma blir like fortvilt hver gang jeg kommer hjem med en ny jakke, haha. Over ser dere en ny jakke (sry, mamma :(:( ) jeg mottok for noen dager siden. Den er veldig tynn og passer godt nå om sommeren. Fikk først samme jakke i sort og den likte jeg så godt, så da var jeg så heldig og fikk tilsvarende kåpe i nude. 

Har du noen favorittplagg?

- Åshild


POSTET / 23.06.2014
Avreise

Heihei! Når dere leser dette er jeg på vei til varmere strøk sammen med Vilde, herlig! ♥ Jeg har ikke med meg maccen, men har lagd mange forhåndskrevne innlegg som blir publisert etterhvert. Har blandt annet lagd mange innkjøpsinnlegg, anntrekksinnlegg og så har jeg lagd noen innlegg med bilder i fra tidligere reiser. Da jeg spurte om hva dere hadde lyst til at jeg blogget om, var det en av tingene, så da tenkte jeg at det passet ekstra godt nå som jeg er ute og reiser på en ny reise. Har med kameraet, så skal ta flere bilder som jeg kan vise dere når jeg kommer hjem igjen. Vi snakkes! 

Hva skal du i ferien?

- Åshild


POSTET / 21.06.2014
Antrekk: kåpe og hattKåpe Mango Hatt Lindex Sko Bianco 

Kjøpte denne kåpen på Mango da jeg var i Oslo for litt siden. Jeg så den først på nettet, og da den var utsolgt der, håpet jeg at jeg skulle finne den i vanlig butikk i stedet. Noe jeg var så heldig og gjøre. Det var kun en igjen i L, så kåpen er ganske oversized, men det synes jeg ikke gjør noe når det er den type kåpe :-)

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 20.06.2014
Fredagsinspo


Love love love

- Åshild


POSTET / 19.06.2014
Antrekk: bluse og skinnjakke
Bluse Bikbok Jakke Sheinside Bukse Dr Denim Sko Nelly

Hei! Idag har jeg hatt tidenes clean up i klesskapet mitt. Jeg har også flyttet alle klærne inn i et nytt "klesskap". Haha, jeg må le av hvor mange ganger jeg flytter klærene mine ut og inn i fra rom til rom. Men nå er planen å la de være der jeg har lagt de nå en god stund før jeg flytter de neste gang. 

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 18.06.2014
Anbefaling: neglelakker

Hei dere! I dag tenkte jeg og komme med et par neglelakk tips. I det siste har jeg fått skikkelig en skikkelig "hang up" på neglelakker, og skifter farge på neglene flere ganger i uken. Jeg har nesten blitt så glad i å lakke neglene at det har blitt en uvane, haha, for all lakkeringen fører til at flere av rommene i huset stinker neglelakk og neglelakkfjerner, hehe ops. I det siste har jeg også kjøpt flere lakker i fra ulike merker, og dermed funnet mine favoritter. De lakkene jeg liker aller best er de i fra Isadora og Essie, prisen er ganske mye høyere enn f.eks lakkene fra Depend, men fargen holder seg dermed mye lengre.

Det å ha stelte negler synes jeg er utroolig fint. Før lakket jeg neglene mine så og si aldri, men nå er det sjelden jeg går en dag uten. Desverre er jeg ikke en av de som ble født med superfine hender og negler, men heller litt mannlige(?) fingrer og skjøre negler :(:(:(. Men for å gjøre det beste ut av situasjonen (haha, lol), har jeg lakket disse stubbene av noen fingrer med fransk manikyr. Derfor ville jeg vise dere mine favoritter når det kommer til fransk manikyr. 

Alle lakkene er kjøpt på Lindexfra Essie, i fargen Spaghetti StrapFra Isadora, i fargen Tip White

I tillegg til disse to, bruker jeg en Top Coat i fra Essie. Dersom du ønsker et litt langvarig resultat, bør du bruke en top coat som du tar litt utenfor hele neglen for på en måte å "forsegle" lakken.
Her ser dere resultatet. Dersom noen lurer på hvor ringene er fra, er de fra HM.

Har du noen neglelakk favoritter?

- Åshild


POSTET / 17.06.2014
Nye sko

Hei! Beklager det lille bloggfraværet, men jeg har vært uten wifi en stund og mobilnettet mitt har (selvfølgelig, hehe) blitt brukt opp, så daa fikk jeg ikke blogget på et par dager. Men nå er jeg hvertfall tilbake - med wifi, hehe. Da jeg var i Bergen, kjøpte jeg meg et nytt par sko. Siden jeg fant ut at jeg ikke kunne bruke det planlagte antrekket på intervjuet, måtte jeg stresshoppe rundt i Bergen rett før. Da endte jeg opp med en ny topp og et par nye sko som dere ser her under. Det jeg liker spesielt godt med disse er stroppene på siden, de gir skoen en "cut-out" look, noe jeg liker veldig godt. Jeg kjøpte de på Bianco, og de kostet 1199 kr, tror jeg.Hva synes du om skoene?

- Åshild


POSTET / 14.06.2014
Det Nye jenta 2014

Hei! Som jeg skrev på onsdagen, hadde jeg fått en beskjed om noe gøy jeg skulle være med på på torsdagen. Den beskjeden var at jeg hadde blitt trekt ut til å være med videre i "Det Nye jenta  2014" der jeg skulle på et intervju sammen med sju andre, hvor to av oss kunne komme videre til selve konkurransen i Oslo. Dette intervjuet skulle fåregå i Bergen, så natt til onsdag tok jeg bussen til Bergen, der jeg var fremme tidlig torsdagsmorgen. Selv sover jeg utrolig godt på buss, så det var ikke noe problem. Sov til og med så godt at jeg ikke merket at bussen var på en ferje, haha. 

Senere på torsdagen dro jeg til stedet hvor intervjuet skulle være, der traff jeg de andre jentene som også skulle være med. Herregud, for noen herlige jenter! Senere på kvelden var det et shoppingevent på Warehouse, der de kunngjorde de to som gikk videre til konkurransen Oslo. Hvem de to var, får dere greie på til høsten da det kommer på tv. Det var en helt fantastisk dag, som jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på ♥
Fine, fantastiske jentene! ♥

- Åshild


POSTET / 12.06.2014
Antrekk: black & white


Bukse Dr. Denim Bluse Bikbok Genser Vet ikke Sko Nelly.com Briller Sheinside

Hva synes du?

- Åshild