hits


POSTET / 30.06.2017
Vlog: Glasgow

Bloggen er preget av mye Glasgow-blogging for tiden, men her kommer det siste innlegget. Ettersom sommerens prosjekt er å bli flinkere til film og sånn, måtte jeg seffis forsøke å vlogge da vi var i det store utland. Jeg har funnet ut at jeg ikke er så flink til å "fortelle en historie" når jeg vlogger, så det endelige resultatet består oftest av tilfeldige klipp - men håper noen liker det også :-)​
POSTET / 28.06.2017
Uken som gikk

UKENS OPPTUR // Feriering i Glasgow var seffis forrige ukes opptur. Synes Glasgow er en skikkelig fin og hyggelig by, og jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal besøke bror. 

UKENS NEDTUR // Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tidvis kan ha noe flyskrekk. Ikke veldig alvorlige greiene og den rasjonelle delen av hjernen er klar over at det ikke er noe å være redd for, men den andre, irrasjonelle, delen av hjernen har en tendens til å være katastrofetenker når jeg er ute og flyr. Tidligere har jeg i grunn ikke opplevd noe skumle greier, annet enn litt turbulens haha, men på vei hjem fra Glasgow kom vi i en luftlomme, så flyet falt flere meter ned. Heldigvis gikk alt fint, så var jo ikke noe farlig, men må si at luftlommer ikke er noe jeg foretrekker når jeg er ute og flyr altså.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

UKENS OPPLEVELSE // Graduationen til Aslak! Som tidligere nemnt, var sermonien noe helt annet enn hva jeg er vant til fra mine tidligere uteksamineringer. En skotsk graduation bar preg av mye høytidelighet og ritual, så det var veldig gøy å se hvordan det hele foregikk. 

UKENS MAT // Forrige uke kjøpte jeg den beste isen jeg noengang har smakt haha; fløteis med smak av nutella og kinder. En fantastisk kombinasjon, si<333

UKENS INNKJØP // Det er nok beltet jeg blogget om i går. Ellers kostet Batiste-tørrsjampo i underkant av 20 kr. i Skottland, så det hamstret jeg endel av. UKENS PRODUKT // Nå som det er sommer og sol, har jeg begynt å blande inn litt foundation i solkremen min. Dette synes jeg funker fint, og er en fin måte å lage sin egen lettere versjon av foundationen sin. 


POSTET / 27.06.2017
Innkjøp

Heihei! Vi ankom Vinje noget sent i går, så da ble dette innlegget utsatt en dag. Hadde egentlig planer om å både ta bilder og blogge da jeg kom hjem hjem, men ettersom jeg (tydeligvis haha) blir ekstremt trøtt av å reise, var det litt for ambisiøst og jeg sovna jeg kort tid etter vi hadde parkert bilen. 

Ja, ellers tenkte jeg å blogge om det nye beltet mitt haha. I Glasgow hadde de i grunn alle butikker jeg kan navnet på, så mulighetene for shopping var upåklagelige. Jeg hadde i grunn ikke noen store planer om å handle noe særlig, men den gang ei, si. Da jeg gikk innom Gucci på House Of Fraser, oppdaget jeg dette GG-beltet. Jeg kikket etter det da jeg var i New York i vinter, men ettersom det var utsolgt i hele USA, ga jeg i grunn opp. Gleden var derfor stor da det ikke var utsolgt i Glasgow, og en svak kurs på pundet, var en ypperlig unnskyldning til å kjøpe det. (Mvh. materalistisk-jente-97)


POSTET / 25.06.2017
Hurra for bror

Hei! Nå har vi kommet til vår siste hele dag her i Glasgow, og vi forlater det store utland i morgen tidlig. Dagen i dag skal også brukes til å være turist, og planen for dagen er å dra på museum og i en botanisk hage (tror jeg??), i dag har vi altså steppa opp turistgamet til øverste level. Ellers er internettet hakket mer velfungerende i dag, så her kommer noen bilder fra to meter med bror sin graduation. Jeg synes det var fryktelig stas å få være med å graduetere (nytt ord) bror, og lillesøsterhjertet var stolt som aldri før - så dette var jo seffis en dag som måtte bli grundig dokumentert. 

Processed with VSCO with 4 preset

Her ser dere forresten kappa jeg snakket om i går. Hvilken farge man har på kappa si, avhenger av hvilken linje man har gått på. Høytidelig og kult i grunn, og noe helt annet enn hva jeg er vant med fra mine tidligere uteksamineringer på ungdomsskolen og vgs hehe

Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with 4 preset

Assisterende bloggfotograf, mamma, skulle ta et bilde av oss og universitetet:)

Processed with VSCO with 4 preset

Etter sermonien var avsluttet og bildene var tatt, dro vi for å spise middag. Vi spiste på et sted som heter Porter & Rye, hvor det var skikkelig god mat. I utgangspunktet har ikke jeg noe særlig peiling eller interesse for mat (annet enn at det er noen ting jeg liker, og andre ting jeg ikke liker), og for meg er taco taco, hamburger er hamburger og fisk er fisk. Men på denne restauranten forstod jeg at god mat, skiller seg veldig fra vond mat (mvh. obvious97). Ja, det jeg prøver å si her, hørtes nok mye bedre ut inni hodet mitt, enn det gjør på papiret - men, iallefall, poenget var at jeg fikk meg en skikkelig god middag på fredag haha.

Processed with VSCO with 4 preset


Processed with VSCO with 4 preset

De to siste bildene skulle egentlig være antrekksbilder, men jeg droppa det, ettersom jeg kom på at jeg har vist dette antrekket sjukis mange ganger før hehe. 


POSTET / 24.06.2017
Antrekk: mønsterdamen

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 presetSkjorte GANNI Jakke SAMSØE Briller RAY BAN

Hei og god lørdag! Hadde egentlig planer om å legge ut bilder fra gårsdagens graduation, men ettersom internettet her i Glasgow er noget treigt i dag, sparer jeg det til senere. Iallefall, en skotsk graduation var litt av en opplevelse! Hele sermonien var sprø svær, noe som er naturlig, da nærmere tusen studenter (tror jeg hehe) ble gradueta (nytt ord) samtidig. Sermonien i seg selv var Harry Potter level 1000 (morsom), for universitet kunne likeså godt vært Galtvort og studentene hadde på seg kapper i ulike farger haha. Skal ikke legge skjul på at det var gøy for meg som tidligere Harry Potter-blodfan (hadde en drøm om å melde meg på Kvitt eller Dobbelt til og med<333) lollis. Ja, mer om Harry Potter-sermonien senere, nå skal jeg spise lunsj! Vi snakkes.


POSTET / 23.06.2017
Vandring & taco i Glasgow

Hallo hallo! Ettersom både det å blogge og være turist krever endel dokumentasjon, prøver jeg iherdig å bruke kameraet så mye jeg kan. Selv har min nye favorittaktivitet blitt å ta bilder av hus/gater/natur haha, så vet ikke hvor underholdene bildene er, menmen la gå.

Nå har akkurat den tredje dagen i det store utland begynt for min del. I dag er det Aslak sin graduation, så det gleder jeg meg skikkelig til! Synes det blir veldig spennende å se hvordan en sånn sermoni er her, for vil tro at det er ganske annerledes enn det jeg er vant med fra mine avslutninger på ungdomsskolen og videregående hehe. Men før den tid har jeg planer om å fortsette byvandringen vi startet med i går. Her er jeg og Aslak, også omtalt som to meter med bror i gårsdagens innlegg (morsom).Gårsdagen gikk til å spise og vandre rundt i byen. Vi åt lunsj på et sted som heter "Piece", og der hadde de _verdens beste_ baguette! Haha, det er sjelden jeg har spist noe som jeg liker  godt, så det må jeg si var litt av et scoop. Etter scoopet, vandret vi videre mot det jeg tror er hovedgata (?) her i Glasgow, og kikket i butikker. Selv om jeg skrøyt av at jeg hadde blitt så gammel og klok at jeg liker andre attraksjoner enn kun butikker, må jeg understreke at jeg synes det er like gøy å kikke i butikker, som jeg alltid har synes hehe. Når det gjelder shoppingen her i Glasgow, inneholder byen alle de butikkene jeg var på utkikk etter, så det var jo stas. Etter at butikkrunden var avsluttet, dro vi tilbake til leiligheten for å spise taco wiho. Taco er jo livets gave, så kunne ikke avsluttet dagen på bedre vis, si.

Ultraturist97


Heihei! For øyeblikket sitter jeg i en skotsk sofa og forsøker iherdig å få fiksa opp i reiseforsikringa mi etter at den long-lost-kofferten min forsvant. Har blitt telefonvenn med If sitt kundeservice, så nå sitter jeg atter en gang i telefonkø. En ting jeg har merket meg etter at jeg har blitt fast inventar i telefonkøer til diverse kundeservice, er at hyggelige og serviceinnstilte folk er det beste som finnes (ms. obvious).

Og apropos hyggelige og serviceinnstilte folk, så scorer menneskene her i Skottland høyt! Da turistene fra Vinje skulle sette seg på en skotsk versjon av flybussen, hadde verken jeg eller de to resterende turistene, mamma og pappa, tenkt på å ta ut kontanter for å betale bussen, ettersom man ikke kunne betale med kort. Da jeg forklarte kløneriet til sjåføren, sa han at det var null problem å vente på oss, i mens turistene løp inn for å ta ut penger - wiho, topscore innen service og hyggelighet, si :)

Ja, jeg kan jo ta et lite sammendrag av gårsdagen. Den begynte forsåvidt med at jeg våkna, for så å sove i bilen til bussen, i bussen til flyet, på flyet til bussen, og til slutt i bussen til Glasgow. Etter vi ankom byen, møtte vi to meter med bror, som guidet turistene litt rundt i byen sin. Etter guidingen ble turistene og to meter med bror sultne, så da bestemte vi oss for å dra og kjøpe pizza, før vi dro tilbake til leiligheten. 

Planen for dagen i dag, er å være enda mer turister. Synes det er _så_ gøy å besøk nye byer, så gleder meg veldig til å se mer av Glasgow. Tidligere har det hovedsakelig vært en by sine butikker som har fått min oppmerksomhet, men nå har jeg endelig blitt så gammel og klok at også andre ting er spennende å se haha. Så dersom noen av dere har vært i Glasgow, og har noen turisttips på lur - tas de i mot med glede :):)


POSTET / 21.06.2017
Uken som gikk

Hallo hallo! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så mamma Ringhus, pappa Ringhus og datter Ringhus befinner seg nok sovende på flyet for øyeblikket, kjenner jeg oss rett. Som mor, så datter, si. Og som far, så datter, si. Så i mens vi sover oss til Skottland, oppdaterer jeg dere med forrige ukes "uken som gikk". 

UKENS OPPTUR // Den største oppturen forrige uke var seffis å bli ferdig med eksamen og at det var sommerferie !WIHO!. Jeg synes jo aldri eksamen er noe gøy, men forrige fredags eksamen var enda mindre gøy enn vanlig haha - så da var det ekstra deilig å bli ferdig med den.

UKENS NEDTUR // Som jeg tidligere har nemnt ble jeg rammet av en forkjølelse i begynnelsen av forrige uke. Dette gikk i og for seg fint, men jeg må si at jeg ble noget oppgitt da jeg fikk øreverk (noe jeg ikke har hatt siden jeg var 10 år sikkert) natten til eksamen haha. Det må jeg si var høyst unødvendig  Jaja, det er iallefall en liten trøst at jeg kan skylde på ørene dersom det går dårlig på eksamen (hehe) (neida).

UKENS OPPLEVELSE // Til tross for eksamen og upassende forkjølelse, koste jeg meg skikkelig masse forrige uke! God mat og gode venner<333 Ellers har jeg ingen ekstraordinære opplevelser å melde om i grunn. 

UKENS MAT // Noe av det beste jeg vet har plutselig blitt Grandiosa haha:( Jeg har jo vel og merke alltid likt grandiosa, men det er ikke før nå jeg har oppdaget hvor godt jeg synes det er. Ubeleilig..

UKENS PRODUKT // YSL sin "Teint Touche Eclat"-foundation! Synes den gir så fin glød til huden i disse sommertider. 

UKENS INNKJØP // Ettersom jeg mistet to av mine sko-favoritos i kofferten min, har jeg vært på jakt etter noen nye en god stund. Tidligere har jeg ikke klart å bestemme meg for hvilken type sko jeg skal ha, men på lørdag klarte jeg endelig å ta valget lollis og fant meg et par sko som falt i smak. 

UKENS LÆTTIS // Uken lættis er nødt til å være da jeg og Mari fraktet alle våre elleve bagasjeenheter på bussen fra Bergen til Vinje. Jeg var nesten i tvil om vi fikk lov til å ha med oss alt (av bussjåføren altså haha), men det viste seg at det er høy terskel for hva som blir for mye bagasje på Haukeliekspressen:):)

UKENS FLAUSE // Denne hendelsen skjedde i går, og kan altså egt ikke regnes med i denne "Uken som gikk" - men gæren som jeg er, tar jeg den med likevel hehe (morsom). I går kjørte jeg bil for første gang på et par uker, og regnet i grunn ikke med at det skulle være noe problematisk. Kjøreturen gikk smertefritt, helt til jeg kom til et kryss på en parkeringsplass, der jeg plutselig kjørte på venstre side av veien. Hmm, det er ikke bra. Viktig detaljer er at det ikke oppsto noen farlige situasjoner, jeg var (heldigvis) den eneste bilisten på området, og jeg lover meg selv å aldri være distré igjen.


POSTET / 20.06.2017
Pakkedag

Heihei! For min del begynte sommerferien på ekte i dag, for nå har jeg ankommet barndomsheimen og får servert saus-og-potet-middag. Oppholdet blir forsåvidt relativt kort, for i morgen drar vi til Skottland wiho. Som tidligere nemnt, bor Aslak (bror) der, så gleder meg veldig til å se hvordan han lever i det store utland. Resten av dagen i dag skal brukes til å pakke ut, for så å pakke igjen. Da jeg dro fra Bergen i går hadde jeg seks (!!) ulike bager/sekker/vesker/kofferter, så må si det var litt av et prosjekt å skulle frakte alt dette - men heldigvis har Haukeliekspressen stort bagasjerom, så da fikk jeg det med meg. Når det er sagt, er jeg jo helt latterlig dårlig til å pakke lett, men til mitt forsvar skal jeg jo være hjemme i to måneder haha:):)

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with 4 preset


POSTET / 19.06.2017
VlogHallo! Her kommer vloggen som jeg begynte å filme på da jeg var i Stavanger. Ettersom jeg er en urutinert vlogger, ble det noget få klipp, så da filmet jeg pizzaen og brødskiva mi i tillegg:P:P haha teit. Uansett, håper den faller i smak hos noen av dere, og så skal jeg øve meg på å bli en rutinert vlogger i mellomtiden. Vi snakkes!


POSTET / 18.06.2017
Master Blush & Bronze (video)

ANNONSE: I SAMARBEID MED MAYBELLINEHei hei hallo! For øyeblikket holder jeg på med å ferdigstille flyttelasset mitt. Skal vel og merke bare flytte opp én etasje haha, så det vil jeg betegne som luksus. Å flytte er jo litt av en prosess, så det er svært praktisk å bare kunne bære lasset opp et par trappetrinn wiho. Det er først nå jeg forstår hvilket rælemenneske jeg er, og hvor mye ræl som jeg presterer å samle opp i løpet av et år. Tenkte i grunn at jeg hadde vært nogenlunde flink til å kvitte meg med unødvendige gjenstander fortløpende dette året, men den gang ei. Jaja, sånn er livet:/

Over til videoen! I denne videoen tester dialektbomba Maybelline sine "Master Blush" og "Master Bronze" paletter. Liker fargene _så_ godt, og gleder meg til å fjonge meg opp i sommer ved hjelp av disse. Tenker å komme tilbake med en liten review når jeg har brukt de over en lengre periode. Palettene kan kjøpes på blant annet Vita, H&M og Cubus, så de er heldigvis enkle å få tak i. Vil også gjøre dere oppmerksom på at jeg har et spennende musikkvalg i videoen haha. Etter å ha sett den et par ganger, konkluderte jeg med at sangen passer bedre til zumba enn sminkevideo lollis. Jaja (igjen), la gå. 


POSTET / 17.06.2017
Eksamensdamen har returnert

Hallo! Nå har eksamensdamen gått tilbake til å være bloggdamen, så da er wossa oppe og går igjen. Når det gjelder eksamen, får jeg klump i magen av å tenke på den og jeg må si at det blir noget spennende å få den tilbake haha. Men den tid, den sorg, si. Nå er det iallefall ferie wiho! Og fysøren så diggis det er. Jeg er jo en mester på å ta meg ferie, uavhengig om det er ferie eller ikke, så sommerferien skal virkelig nytes. Har store ambisjoner om å få øvd meg endel på filming, redigering, osv. i ferien - så dersom noen av dere har noen ideer til morsomme filmer, tas de imot med glede. Nå skal eks-eksamensdamen lage <3taco<3, så da avslutter jeg innlegget med noen stygge, men blide, bilder av meg og min lange hals. Snakkes!
POSTET / 14.06.2017
Dårlig timing

Hei hei hallo! Ganske long time, no see. Årsaken til dette er at wossa har vært deffekt i noen dager, på grunn av forkjølelse. Jeg har egentlig ikke noen grunn til å klage, for jeg kan ikke huske forrige gang jeg hadde feber, så det var vel på sin plass at jeg også fikk den årlige forkjølelsen. Men når det er sagt, vil jeg klage litt likevel haha. Det var nemlig høyst uppassende at forkjølelsen kom uka før eksamen. For siste-liten-mennesket meg, er nemlig denne uka hellig, og den enorme mengden repetering som jeg har utsatt så lenge jeg kan, skal bli unnagjort. Dermed har forkjølelsen ført til at både bloggen og bloggeren har måtte hvile mellom repeteringsslagene. Men, wiho, nå er det bare to dager til eksamen, så når den er levert - skal jeg omsider komme sterkere tilbake. See u:):)


POSTET / 09.06.2017
Dagens

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
Skjorte GANNI Bukse LEVIS

Hallo og god fredag! For min del blir jeg alltid litt småsprø i hodet når det nærmer seg eksamen; jeg holder ikke styr på hva som er helg og hva som er hverdager. Vil tro de fleste av dere som leser dette allerede har fått ferie, men for min del gjenstår det en uke med lesing før siste eksamen er levert. Wiho det blir diggis! Sommerens første planer er å dra til Skottland. I motsetning til meg som kun er 20 % utdannet, er broren min 100 % ferdig utdannet, så da skal jeg oppleve min første skotske gradiuation - det blir stas! Gleder meg seffis til å se bror igjen, men jeg gleder meg også til å gjøre min favorittaktivitet; nemlig være turist. Er spesialist i å være turistete turist, så da skal selfiestangen endelig få luftet seg igjen;);) (hehe neida) (morsom). Snakkes!


POSTET / 08.06.2017
Spørsmålsrunde

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra noen fine dager på Vestlandssafari til Stavanger. Var jo seffis på konsert, og wiho så gøy det var! Har forsøkt å vlogge, men er veldig spent på å se hvor mye/lite jeg har filmet haha, så jeg får se hva det blir til. Ellers tenkte jeg at det var tid for en ny spørsmålsrunde. Har i grunn mistet litt kontrollen på hvor lenge det er siden forrige, men tror det nærmer seg en måned - så da sier jeg som jeg alltid sier; dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei!