hits


POSTET / 30.07.2014
Dagens antrekk 30/07/2014


Bukse Dr. Denim Sko Birkenstock Tskjorte Adidas Originals Klokke CMYK

Her ser dere resten av dagens antrekk. Det var noen som lurte på om jeg hadde kjøpt meg nye Birkenstocks, og det stemmer. Siden jeg likte de svarte såå godt, hadde jeg så lyst å få tak i hvite også, så da jeg så at det kun var et par igjen i min størrelse måtte jeg bare ha de, hehe. Jeg har kjøpt begge på Zaland i tilfelle noen lurer på det. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 30.07.2014
Sneakpeak

Her ser dere en liten (blurred) sneakpeak på dagens antrekk. Jeg hadde egentlig tatt ordentlige antrekksbilder til dere, men de ble så mislykket at jeg må heller ta noen nye som jeg legger ut senere. Akkurat nå er jeg på jobb, og har kun en dag igjen før jeg har et par dager fri. Jeg har nesten jobbet hele ferien, så uansett om det ikke er mange dagene jeg har fri, så blir de få dagene hvertfall heelt fantastiske. Det er veldig kjipt og ha jobbet nesten hver dag denne ferien som det har vært så useriøst fint vær. Dermed har det har blitt lite tanings her i gården ja, men men penger må man jo ha, hehe ;);)

- Åshild


POSTET / 29.07.2014
In the lake

Tok disse bildene da jeg var ute og badet i går. Vet egentlig ikke helt om jeg liker de eller ikke, men det var hvertfall sånn resultatet ble. Kameraet jeg brukte var Canon 5d mark ii, med objektivet canon ef 50 mm 1.4. 

Hva synes du om bildene?

- Åshild


POSTET / 28.07.2014
Dagens antrekk 28/07/2014
Bukse Dr Denim Sko Birkenstock Genser Vet ikke Klokke CMYK

Tidenes mest basic antrekk, men likevel er dette et av favorittantrekkene mine. Egentlig hadde jeg tatt på meg en oversized boyfriendjeans, men da jeg skulle gå til jobb var den litt for oversized og plutselig hadde wossa buksa på knea. Så da måtte jeg løpe tilbake for å skifte, og da ble det en dr denim i stedet. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 27.07.2014
The perfect nude

Tenkte å vise dere en favoritt i sminkemappa. Jeg er så glad i nude leppestifter, og har helt til for litt siden brukt mac sin leppestift i fargen hue glaze. Men nå har jeg fått en ny favoritt, nemlig mac i fargen myth. Den er i mine øyne den perfekte nudefargen, og den blir såå fin på. Jeg kommer definitivt til å beholde denne som favoritt en good stund.

- Åshild


POSTET / 26.07.2014
Antrekk: pink and blue


Jakke Levis Bukse Zara Bluse Cubus Sko Birkenstock Klokke CMYK Briller Sheinside

Da ble det enda et innlegg med sandaler, hehe. Tenkte ikke på det før jeg drev å redigerte de (noe dere ser jeg har hatt det gøy med :):):) ) i sted. På det nedereste og øverste bilde, ser det ikke ut som det er Birkenstocks men heller lærersandaler med borrelås, jaja. I tillegg til en skikkelig hang ups på sandaler, har jeg også en veldig hang ups på rosa bukser. Dere har sikkert lagt merke til det, for de tre siste antrekksinnleggene har jeg brukt rosa bukser. Tror jeg skal bli litt flinkere til å ha litt variasjon i antrekkene mine jeg, hehe. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 25.07.2014
WalkingBeklager for innlegg med bilder av de nye sandalene mine tredje dagen på rad, haha. Jeg hadde egentlig tatt noen antrekksbilder til dere, men de så rett og slett ikke ut. Skal prøve å heller ta noen bedre når jeg kommer hjem igjen fra jobb. Ellers har jeg egentlig ikke så mye å si, annet enn at jeg vil bare anbefale et innlegg til dere. Personlig føler jeg meg litt "stilforvirret", altså den ene dagen kan jeg kle meg veldig "swagete", i mens neste dag tar jeg på meg noe som er helt enkelt og mye mer klassisk. Selv har jeg ikke så lyst til å være så forvirret lengre og heller skape min helt egne personlig stil. Jeg har lyst til å få en stil som både er "classy" og "swag", rett og slett litt "swassy", he he ordspillet sitt det;););) For å få en personlig stil er det veldig viktig å ha en garderobe som man liker. Da jeg las dette innlegget til fine Ulrikke Lund, ble jeg veldig inspirert til å "renske" skikkelig opp i min egen garderobe. Det handler om hvordan man skal finne sin egen stil og hvordan man burde bygge opp garderoben sin. Anbefaler alle som er litt stilforvirrede, sånn som meg, til å lese det.

Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Åshild


POSTET / 24.07.2014
Gårsdagens antrekk
Sko Birkenstock Bukse Zara

Her ser dere gårsdagens antrekk. Veldig enkelt og basic, men veldig behagelig.

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 22.07.2014
Birkenstock


Fra Zalando (Flekkene som er inni er bare tørt gress fra gressklipperen altså, hehe)

Endelig er jeg også eieren av et par Birkenstock. Jeg har sett så mye sandaler på weheartit/tumblr/instagram/blogger osv, og jeg synes det har vært så fint. Så derfor bestemte jeg meg for at jeg selv skulle kjøpe meg et par. Men det som var, var at den modellen jeg skulle ha, var utsolgt overalt. Da jeg en kveld var på Zalando, så jeg at de hadde et par igjen i svart i størrelsen min, så da bestilte jeg de med en gang. Jeg er utrolig fornøyd, og de er faktisk superbehagelige å gå med. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 21.07.2014
Mine London tips

Hei! 

Siden kameraet mitt ble litt ødelagt sist uke, har jeg ikke fått tatt så mange antrekksbilder til dere som jeg hadde tenkt. Jeg fikk melding av Elkjøp i dag om at det var ferdig, så da får jeg hentet det senere i dag. Men inntil da tenkte jeg og komme med noen London tips til dere. Dersom dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg absolutt elsker London. Byen er helt fantastisk, engelskmenn er de hyggeligste menneskene jeg vet om og shoppingen er amaaazing. Jeg har bare vært i London to ganger, så jeg kan ikke si at jeg er lommekjent, men jeg har hvertfall noen tips jeg kan dele med dere. 

Lag en liste. Mitt første tips til dere er å lage en liste med ting du har lyst til å oppleve i mens du er der, da sparer man mye tid og får kjempemasse ut av turen. Det samme gjelder forsåvidt med shopping, lag en liste over butikker du har lyst til å besøke og over ting du har lyst til å kjøpe. 

Hotell. Dersom du skal til London, anbefaler jeg og finne et hotell som er i gåavstand til Oxford Street. Begge gangene jeg har vært der har vi bodd på hotell som har vært i en annen "bydel", og dermed har vi måtte tatt undergrunnen hver dag. Dersom man bor ganske sentralt slipper man og ta undergrunnen og kan heller gå, dermed sparer man både tid og penger. 

Bicester Village. Da jeg var i London i år, hadde vi en dag der vi dro inn til Bicester Village. Det er en liten "landsby" der det kun blir solgt kjente merkeklær i fabrikkutsalg, det vil si at er det mye billigere enn ordinær pris. Her snakker vi merker som Celine, Mulberry, Michael Kors, Burberry osv. Lover dere, det er shoppingheaven! Bicester Village lå litt utenfor London, så vi måtte ta tog og så en buss som het "shoppingexpress" som gikk direkte dit, men det gikk veldig fint.

Westfield. Dersom det er stygt vært eller man har lyst til å gå inne på et senter, anbefaler jeg å ta turen til Westfield. For og komme dit tar man Central Line (undergrunnen) til White City eller Shepard's Bush. Senteret er enormt, med over 300 kjente butikker. Her finner man blant annet Hollister, Victoria's Secret, Forever 21, Urban Outfitters og Primark. 

Harrods. Herregud, for et senter! Dit dro vi innom mest for opplevelsen, for alt av klær hvertfall var sjukt dyrt der. Overalt i senteret var det sikkerhetsvakter, og jeg er sikker på at de var kjempelei av nysjerrige turister, sånn som meg og paps som gikk med Umbro sekk og regnjakke, hehe. Men det å bare være der inne var en opplevelse i seg selv. Vi var ikke i alle etasjene, men det vi rakk og se var helt crazy hvertfall.

Madame Tussauds. Den ene dagen hadde vi bestemt oss for å dra på Madame Tussauds, men vi hadde ikke tenkt på at det var lurt å kjøpe billetter før så vi slapp og stå i laange billettkøen. Vi sto i kø i ca en time, da vi fikk vite at det minst var en time til og vente. Så da droppet vi det og det ble ikke noe annet enn bare en tissepause for meg på Madame Tussauds (noe som forsåvidt også innebar køventing) :(:( 

Har du noen Londontips?

- Åshild


POSTET / 19.07.2014
8 fakta om meg

Hei! Da tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg med litt fakta om meg. For å si det sånn så er det ikke så veldig mange 'nødvendige' fakta i dette innlegget, men heller helt unødvendige fakta - rett og slett noen funfacts :-)

♦ En periode cravet jeg sykt på tørkede erter, fetaost og karamell. Altså, ikke alt dette sammen i en matrett (haha, æsj), men hver for seg. For eksempel fetaost kunne jeg spise til hva som helst (nesten), men så gikk jeg lei, men nå elsker jeg det igjen.

♦ Noe av det mest irriterende jeg vet er sokker som er hull i på stortåa. Det er så ubehagelig, og det er sjelden jeg blir så oppgitt (haha), som når jeg har tatt på meg en sokk som jeg merker det er hull i.

♦ Når jeg ser på tv, ser jeg faktisk uvanelig mye på nyheter og spesielt på nyhetskanalen, haha. Det er rett og slett fordi jeg synes det er veldig interessant og så får jeg nesten litt "panikk" dersom jeg ikke aner hva som skjer/har skjedd rundt omkring i verden. Merkelig greie, men det kunne være en fordel når vi hadde quiz på ungdomskolen, lol.

♦ Jeg synes hvite marmorbygg er så utrolig fint, og jeg har lagret så mange bilder av marmorhus på mobilen. En av drømmene mine for fremtiden, er å bo i et marmorhus/blokk enten i London eller New York.

♦ Leser så og si aldri bøker, men dersom jeg først finner en bra en, leser jeg den alltid flere ganger. Det samme gjelder forsåvidt filmer, jeg ser sjelden en ny film, men jeg ser heller en film jeg vet jeg liker flere ganger.

♦ Rett før jeg fikk min første mobil, ønsket jeg meg så mobil at jeg klipte ut bilder fra Elkjøp-reklamer, limte på en stein og så lekte jeg at det var mobilen min. Haha, herregud.

♦ Jeg er mye mer glad i faget matte, enn språkfag. Har hatt tysk i fire år, men kan så vidt si to tyske setninger. Har et år igjen med tysk og da skal vi ha tysktentamen og kanskje tyskeksamen (!!!). Fy fader, jeg må lære meg så mye tysk i sommer :(:(

- Åshild


POSTET / 18.07.2014
Innkjøpsvideo

Hei! 

Denne videoen skulle egentlig komme mye tidligere i dag, men siden det tok flere timer og laste den opp kom den ikke før nå. Her er altså en liten innkjøpsvideo med ting som jeg har kjøpt i sommer, glemte selvfølgelig flere ting, men det viser jeg i innlegg i stedet. Videoen ble superklein, men bortsett i fra at jeg stirrer i kameraet hele tiden, håper jeg den ble helt ok. Nå skal jeg legge meg, god natt! 

Hva synes du om videoen?

- Åshild


POSTET / 16.07.2014
Innkjøp: nye bukser

Hei! Som jeg skrev for litt siden hadde jeg bestilt og kjøpt meg noe nytt i fra Zara, blant annet tre bukser. Hehe, jeg har fått en så uvane med å kjøpe flere veldig like ting, men i litt ulike farger og fasonger. Så dette er kanskje de mest like buksene jeg noen gang har kjøpt, men jeg klarte virkelig ikke bestemme meg for hvilken jeg likte best, såå da ble det alle tre, heh. Jeg må bare si at de ikke er  like som det ser ut på bildene, men pågrunn av redigeringen er fargene helt like på bildene. Alle buksene er i verdens mest behagelige stoff, så det virker som om man går i joggebukse, men likevel ser de veldig fine og ordentlige ut. 


Alle er fra Zara

Likte du buksene?

- Åshild


POSTET / 15.07.2014
Dagens antrekk 15/07/2014
Topp Batoko Bukse Zara Sko Nike Cardigan Vero Moda Klokke CMYK Solbriller Celine

Mange av dere mener at antrekksbildene mine har blitt så mørke, noe jeg forsåvidt kan forstå at dere mener. Bildene i dag ble ikke et unntak, bare i dag ble de supermørke. Neste gang skal jeg ikke ha så mørke "locations" heller, men heller prøve og finne noen lyse og fine steder og ta bilder i stedet.

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 13.07.2014
Hvordan jeg redigerer bilder

Hei! Det er flere av dere som har spurt om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg kan ikke gi dere et fasit svar på det, siden det er forskjellig fra gang til gang, men jeg kan vise dere et eksempel på hvordan jeg av og til gjør det. Når jeg skal redigere, ser jeg på hvilken farger som er i bildet fra før - hvilke farger vil jeg gjøre svakere og hvilke farger vil jeg forsterke? Jeg er ikke så flink til å redigere enda, men jeg håper at jeg en dag blir så flink at jeg klarer å ta/redigere bilder som er like bra som bildene til Fanny Lyckman og Angelica Blick, DET hadde vært noe det. 

Programmet jeg bruker i denne editorialen er Photoshop, men de tilsvarene verktøyene er også tilgjengelige i Gimp, såå man kan like fint bruke Gimp. Here you go!1. Selektiv fargekorigering. Med dette verktøyet kan man endre hver enkel fargetone i bildet. Til dette bildet endret jeg kun gulskjæret i bildet, og heller gjorde bildet litt mer "rødlig". 
2. Kurver

3. Kulør/metning

Liker dere slike innlegg?

- Åshild