hits


POSTET / 31.07.2016
Uken som gikk #3

UKENS OPPTUR: I uken som gikk jobbet jeg hver dag, så har ikke så mye spennende å melde i grunn. Men klager absolutt ikke; ferie er ferie, så denne ukens opptur blir, enda en gang, at det er ferie :-)

UKENS NEDTUR: Hadde et fall ned en trapp tidligere uka, så det må jo seff bli ukens nedtur HEHE. 

UKENS CRAVING: Alt av mat. 

UKENS LÆTTIS: Dette er også nødt til å være fallet i trappa, rett og slett fordi det var klønete av meg. LOLZ.

UKENS MUSIKK: "Sunday" av Elin Bergman, "Closer" av The Chainsmokers, "Hurts So Good - Broiler Remix" av Astrid S og Broiler og "In The Name Of Love" av Martin Garrix.

UKENS PLAGG: Holder en knapp på sokker i sandaler as.

UKENS BEAUTYPRODUKT: En farget fuktighetskrem fra The Balm. Er positivt overrasket over den, så troor det kommer et eget innlegg om den senere. 

UKENS MATOPPLEVELSE: Alt av mat.


POSTET / 29.07.2016
Antrekk: svart og hvitt


Solbriller QUAY Vest ZARA Skjerf HOLZWEILER HER (sponset) Genser ABERCROMBIE

Nå nærmer det seg tid for flytting, og innenfor det feltet er jeg amatør as. Jeg har bare flyttet én gang tidligere, men da var jeg et år og ikke så opptatt av å huske alt av sko, skjerf og øredobber liksom. Jeg har jo så mye ræl som jeg egentlig bør kaste, men det er like vanskelig hver gang. Likevel så frister det lite å ta med ræl på flyttelasset, så det spørs om jeg ikke, én gang for alle, endelig skal få kvitte meg med alt rælet jeg har samlet i løpet av 19 år, woho.


POSTET / 27.07.2016
Studier

Jeg har jo flere ganger skrevet om at jeg skal studere til høsten, men ikke hva jeg skal studere - så her kommer altså svaret (haha); til høsten begynner jeg på rettsvitenskap ved universitetet i Bergen. Noen av dere har også spurt om jeg valgte studier utifra at jeg hadde realfag på vgs, svaret på det er altså nei. Grunnen til at jeg valgte realfag, var at jeg ikke hadde anelse om hva jeg skulle studere etter vg3. Jeg hadde forsåvidt ingen anelse gjennom store deler av vg3 også, men da alvorets time kom (dvs da søknadsfristen på Samordna opptak gikk ut), falt valget på juss.


POSTET / 25.07.2016
Antrekk: sokker i sandalene

Sko BIRKENSTOCK Genser HM Jakke VINTAGE Skjerf HOLZWEILER

Bildene over er et eksempel på at jeg har brutt "sokker-i-sandaler"-regelen utallige ganger denne sommeren:(:( Men siden jeg jobber på kunstutstilling i sommer, der det stadig er innom andre medlemmer av "sokker-i-sandalene"-banden - er jeg i svært godt selskap av gla'turister.


POSTET / 23.07.2016
Adidas Busenitz VulcSko ADIDAS (JUNKYARD) HER (sponset)

Har altfor dårlig tid og lite strøm til å blogge bra, så det får jeg ta igjen en annen dag. Jaja, håper dere har en kul lørdag:):):) 


POSTET / 22.07.2016
Fem år

22. juli 2011. 5 år siden. "Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen". Jeg sender varme tanker og uendelig med kjærlighet til alle pårørende.. ♥


POSTET / 21.07.2016
Thank u google

Er det noe jeg tror alle mennesker som bruker google har til felles, er at vi, en eller flere ganger, har søkt på hvordan vi skal gjøre noe. For eksempel "hvordan låse opp låst iphone?" eller "hvordan se på amerikansk netflix?". Jeg tyr hvertfall ofte til google de gangene jeg er i nød - og av og til disker google opp med noen skikkelig gode løsninger. Derfor tenkte jeg at jeg kunne samle noen top favorites-tips fra internett i et innlegg, woho. 

SLEEK HESTEHALE. Kim K har jo sleek hestehale on fleek (HAHA rim!!!), så da har Kardashian-fanen i meg ofc lyst til å være lik på sveisen. Derfor ble jeg glad da jeg fant en tutorial som viste hvordan man sleeker hestehal og får orden på alle craycray babyhår, du finner den HER.

KNUST PUDDER. Dere har helt sikkert hørt om denne måten å redde knuste pudder på før, nemlig å ta litt antibac i det knuste pudderet, for så å "klappe" det sammen. Haha, dårlig til å forklare as always, men dere finner en tutorial HER. Har knust x-antall Mary-Lou Manizers, så dette er et velbrukt tips hos meg. 

LETTVIN GLØD. Selvbruning i ansiktet kan jo slå ut begge veier; enten blir det veldig fint og bronze goddess, eller så blir det mindre fint og ikke så bronze goddes. Jeg blir sjelden bronze goddes, haha. Så et tips jeg har hatt veldig nytte av, er å blande selvbruning med litt fuktighetskrem - da synes jeg det er enklere å få et okei resultat. 

KJIP NEGLELAKK. Det er alltid kjipt å oppdage at neglelakken har fått honning-konsistens:( Men dersom man tar litt neglelakkfjerner nedi honning-neglelakken, løsner det opp, og konsistensen og neglelakken er som før. YEY. 

BAZIMYCIN. Haha, dette er ikke noe google har lært meg, heller mitt tidligere tough-life. Da jeg, når jeg var ung og dum, var nesten like craycray som babyhåra mine (HAHA igjen!!!) fikk skrubbsår osv, tok mamma litt bazymicin på såret. Etter det har jeg brukt bazimycin flittig, og synes det funker til det meste. Tror egentlig ikke den er beregnet til å være en allround-salve, haha, men jeg synes den funker til alt fra urenheter til tørr nese. 


POSTET / 19.07.2016
Antrekk


Skjerf HOLZWEILER HER (sponset) Jakke BODASKINS (sponset) 


POSTET / 17.07.2016
Uken som gikk #2

UKENS OPPTUR: I dag kom endelig svaret på søknaden om utdanning til høsten, og det er verdens diggeste følelse å slippe og stresse så med å ikke vite akkurat hva jeg skal til neste år (oi, det var en lang og skikkelig dårlig setning). 

UKENS NEDTUR: Fezten i visdomstennene mine - det dunker så i munnen at jeg er sikker på at det er installert en sykt bra bass nedi der lixxxom:P:P 

UKENS CRAVING: Serranoskinke, bremykt og brau frå Øyfjell, haha. En fantastisk kombinasjon, nesten like godt som jordbær og vaniljesaus liksom. Til dere som ikke er dialekt-granner, så er brau flatbrød (og granne er nabo) HEHE morsom-Åshild.

UKENS LÆTTIS: Denne uken har jeg sett på noen funny videos på facebook, noe jeg lo godt av og synes var lættis.

UKENS MUSIKK: Har glemt å synke spotify offline, så det har blitt lite musikk etter at jeg gikk tom for 4G (pokemon).

UKENS TANKE: At verden er fryktelig urettferdig.

UKENS SERIE: Det er nødt til å være vlogene til Jon Olsson. Jeg har sikkert brukt 9 timer på Jon Olsson-vlogs den siste uken:):)

UKENS MATOPPLEVELSE: Brau frå Øyfjell. 


POSTET / 16.07.2016
Triwa Ivory Lansen Chrono


Klokke TRIWA HER (sponset)

Mottok denne fab klokka fra Triwa. Elsker klokker og elsker Triwa, så da er jo ofc en klokke fra Triwa midt i blinken. Ved å bruke koden "ÅSHILD" får du 15 % avslag på alt på TRIWA, woho. Koden er gyldig frem til 15. august. Vil også informere om at det ikke blir toll eller noen ekstra kostnader når man bestiller, da alle bestillingen til Norge blir sendt fra Norge, woho igjen.


POSTET / 15.07.2016
Verden

Ord blir fattige. Sender all mulig kjærlighet til Nice og resten av verden...♥


POSTET / 14.07.2016
Young, wild n free wossa

Jeg var i sterk tvil om jeg skulle poste noen goodies fra mappa "Telefon XD" , men siden det er throwback thursday i dag, ble det noen goodies likevel. Så her har dere en liten film fra jeg var ung og dum (og veldig dårlig i engelsk haha). COOL-GIRL-97<3


POSTET / 12.07.2016
"Telefon XD" og Bodaskins


Jakke BODASKINS (sponset)

I dag har jeg sett på flere fjortis-filmer av meg selv fra mappen "Telefon XD". Jeg har alltid vært klar over at det er smertefullt å se tilbake på fjortis-filmer, men jeg var ikke klar over at jeg var teit:(:( lolz as. Egentlig hadde det vært veldig gøy å vist noen av klippene til dere, men likevel så er jeg veldig usikker på om jeg tørr, haha, for det var, som sagt, svært smertefullt å se på. Si ifra dersom dette er noe dere ønsker da, så skal jeg ta en grundig vurdering om de er for teite eller ikke lizzm:P:P


POSTET / 12.07.2016
Foundation: Chanel P. L.

Hei! Siden jeg har vært så fryktelig uproduktiv i dag, tenkte jeg at jeg i det minste kunne finne noe å blogge om. Derfor bestemte jeg meg for å blogge om foundations, haha. I løpet av de siste årene har jeg testet veldig mange ulike foundationer. Så langt har jeg ikke lykkes i å finne "the perfect foundation" (haha tough life as) - men jeg har jo funnet noen jeg liker bedre enn andre. Såå derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en "serie" der jeg skriver om de ulike foundationene jeg har prøvd ut - både de jeg liker og de jeg ikke liker like godt - i håp om at det kan være til litt hjelp for noen av dere :)

Jeg er langt fra noen spesialist, og hvor godt man liker en foundation, kommer veldig an på hvilket resultat man er ute etter;  jeg liker middels dekke, med god holdbarhet. I tillegg vil jegsi at huden min er _veldig_ tørr, noe som spiller en stor rolle i hvilken foundation jeg foretrekker. 


DEKKEVNE: Chanel sin "Perfection Lumiére"-foundation vil jeg si har en middels dekkevne. I mine øyne dekker den ikke for mye, men heller ikke for lite. Jeg liker at den ikke fjerner alt av naturlig glød, men likevel jevner ut hudtonen.  

HOLDBARHET: Plutselig ble jeg usikker på om det heter "holdbarhet"? Haha, itilfelle det ikke heter det, mener jeg altså hvordan foundationen holder seg på huden. Jeg synes holdbarheten på denne er helt okei. Når det er sagt, kan det godt hende jeg har for høye krav når det gjelder nettop det - men jeg synes den fort kan bli litt skjoldete dersom jeg har hatt den på en hel dag. Likevel synes jeg den passer bra dersom planen er å ha på sminke kun for noen timer. 

 

KONSISTENS/FINISH: Konsistensen på Chanel sine produkter, overrasker meg alltid. Foundationen i seg selv er "glatt og myk", og huden får silke-preg etter man har påført den. Not bad. Finishen, for meg med tørr hud, er matt.

FARGE: Jeg liker forsåvidt fargen helt greit, men den er nok hakket mer oransje enn det jeg liker. Selvfølgelig gjelder dette bare for akkurat den fargen jeg har - det er jo mange flere alternativer.

PRIS: Mener denne koster i overkant av 400 kr, så det er jo en dyr foundation. Chanel as.

ELLERS: Den er veldig parfymert. Lukter jo seff dødsgodt, men dersom man reagerer med parfymerte produkter, er nok dette det største minuset ved den.

På bildet over ser dere hvordan resultatet blir. Her har jeg kun påført foundation, ikke noe concealer eller pudder osv.

Alt i alt vil jeg si at denne foundationen er helt midt på treet i mine øyne. Jeg liker veldig godt dekkevnen og finishen, men synes den er vel parfymert og holdbarheten er i korteste laget. Ville jeg kjøpt den igjen? Usikker. Dersom jeg er ute etter en foundation til spesielle anledninger, så kanskje ja, men dersom jeg er ute etter en foundation til å bruke til hverdags, så ville jeg nok gått for en annen. 


POSTET / 10.07.2016
Uken som gikk

Hei! Jeg synes det er så gøy å lese "uken som har gått"-innlegg på andre blogger - såå i dag får dere altså en liten oppsummering av mitt liv denne uken :-)

UKENS OPPTUR: Tanken på at det er sommerferie er ofc alltid opptur. 

UKENS NEDTUR: At jeg var uten internett og tv tidligere i dag. Haha teit, og absolutt ingenting å klage på. 

UKENS MUSIKK: Den siste uken har jeg hørt lite på musikk, men mye på podkast. Jeg har hørt veldig lite på podkast tidligere, skjønner ikke hvorfor - for det er jo så mye gøy høre på.

UKENS CRAVING: Skolebrød og kanelboller. En evig craving. 

UKENS TANKE: At jeg nesten er halvveis i sommerferien. Shit as, jeg som fortsatt tenker det er restitusjonsperiode etter eksamen.

UKENS LÆTTIS/FLAUSE: Mobil-videoer fra jeg var 12-14 år:(:( Jeg hadde forresten lagret de i mappen "Telefon XD", lolz as. 

UKENS MATOPPLEVELSE: Friskis fra fryseren. Kjøpte en pakke for å ha i fryseren for noen dager siden, noe som har resultert i gode matopplevelser erryday, woho.