hits


POSTET / 09.07.2017
AASHILDRINGHUS.COM

Dette er i grunn nesten litt vemodig haha, for nå takker wossa for seg</3 - og jeg har flyttet bloggen min til AASHILDRINGHUS.COM Tusen takk til alle som har fulgt wossa opp igjennom årene, og jeg håper dere vil fortsette å følge meg HER ♥ Vi snakkes!


POSTET / 07.07.2017
Diverse diverse

Hei! Siden sist har jeg vært til tannlegen, det har regnet (påpeker dette ettersom jeg brukte gårsdagens innlegg til å skryte av at det ikke var meldt regn i Vinje så langt langtidsvarselet på yr viste) og jeg har sett en nesten-norsk etappeseier i Tour de France. Ellers har jeg også vurdert om jeg skal bytte blogg-domene fra blogg.no til wordpress. Jeg tok en endelig avgjørelse for litt siden, og landet på å gå over til wordpress. Wossa har nå eksistert siden jeg var 14 år (! sprøtt), så nå som jeg har kommet i 20-årene hehe, er planen at wossa skal takke for seg. For øyeblikket holder jeg på å fikse design osv., men det viser seg å være noget avansert for denne bloggdamen, og derfor tar det litt tid - men, håper alt kommer på plass om ikke alt for lenge :-)
POSTET / 06.07.2017
Sprø fakta

Hei og god kveld (igjen)! Håper dere har det fint, og njuter njuter sommer, og sommerferie for de som har det<333 Jeg er ekspert på å nyte sommerferie, så jeg har ingenting å utsette på min tilværelse om dagen. Tilværelsen blir ekstra fin når det er trope i Vinje, og det er ikke meldt dårlig vær så langt langtidsvarselet rekker wiho. Ellers har jeg nok en gang drømt om eksamen (haha teit, r d mulig??? lollis) og i morgen skal jeg til tannlegen.

Ettersom jeg ikke har noen bilder/filmer på lur, tenkte jeg å dele en video Mari viste meg for litt siden. Først og fremst vil jeg skryte av medier som Vouge, Vanity Fair, Harper's Bazaar, osv, som er skikkelig flinke til å lage bra og fine filmer som vi publikumere kan se på. Videoen under er altså en sånn video som Vanity Fair har laget med Jaden Smith, hvor han leser opp det jeg vil betegne som sprø fakta. Synes sånt er _så_ fascinerende og spennende haha, og håper det kommer en oppfølger til filmen.


POSTET / 05.07.2017
Irritasjon og nytt skjørt
Skjørt LEVIS Topp WEEKDAY Jakke VINTAGE Belte GUCCI 

Hallo hallo! Over ser dere et skjørt-innkjøp fra Glasgow. Jeg kan ikke huske forrige gang jeg kjøpte meg et skjørt, så det har det vært tydelig skjørtemanko i klesskapet mitt. Skjørtet er vintage og kjøpt på Urban Outfitters sin vintage-avdeling. Ellers er det et to ting som plager meg om dagen. Det første er at jeg jevnlig har mareritt om min forrige eksamen lollis. Vi har nemlig ikke fått den tilbake enda, noe som tydelig tærer på nattesøvnen min. For et par netter siden drømte jeg om at jeg ikke fikk tatt eksamen, ettersom jeg gikk meg vill i en spiraltrapp og ikke fant fram til riktig lesesal. Heldigvis er ikke dette en reell bekymring, siden eksamen er skrevet og levert, så jeg har da heldigvis fått tatt den. Ting nr. 2 som plager meg (og mange andre), er at Peter Sagan har blitt diskvalifisert i Tour de France:@@@@ Jeg er jo ikke en ekspert på feltet akkurat hehe, men etter mine publikumsøyner synes jeg ikke det var riktig beslutning. Håper avgjørelsen blir endra over natta, og at jeg våkner opp til en gladmelding i morgen. God natt! (Ja, etter et par korrekturlesninger forstår jeg at dette er et innlegg med uvanlig mange temaer haha - menmen, da håper jeg at jeg treffer et bredere publikum enn vanlig hehe#2)
 


POSTET / 04.07.2017
Spørsmålsrunde: juli

Ja, som jeg påpekte i forrige innlegg, har det nå blitt juli haha. Og ny måned betyr jo seffis ny spørsmålsrunde. Nå har det seg sånn at svarene på forrige måneds spørsmålsrunde ikke er ute enda, ettersom jeg har brukt sabla lang tid på å redigere. Men nå nærmer jeg meg ferdig, så den kommer snart. Skal være kjappere i produksjonen av juli-editionen, så det blir en sommer med fylt med spørsmålsrunder, si. Jeg har fortsatt denne uvanen at jeg kan være noget dårlig til å svare på kommentarer (ikke bra), men planen er å svare på endel tidligere spørsmålskommentarer i svarvideoene - også skal jeg ta meg sammen heretter. Ellers vil jeg også si at ønsker/ideer til innlegg/filmer også tas i mot med glede hehe ♥


POSTET / 03.07.2017
TB: Juli 2016

I løpet av helgen gikk jo juni over til å bli juli, så da tenkte jeg at det var passende med en liten recap av fjorårets juli som forsåvidt for det meste bestod av sommerjobb og Tour de France. I fjor, som de tidligere årene, jobbet jeg på min all-time-favorite-sommerjobb, nemlig <3Vinje utstillinga<3. Vinje utstillinga var en kunstutstilling som til min store sorg nå er lagt ned. Dette har vært en fast ingrediens i mine fem siste sommere - så må si at det er et stort tomrom i årets sommer. Men, heldigvis, er fjorårets andre viktige ingrediens fortsatt intakt og Tour de France er ikke nedlagt wiho.

Når jeg ikke jobbet eller så på tv, tok jeg bilder av meg med skjerf og/eller skinnjakker (en aktivitet jeg fortsatt vedlikeholder godt). 

Ellers så er det jo ingenting som er bedre enn å sommerferiere med venner, så det var jo seffis høydepunktet også forrige juli. Ettersom vgs var fullført og universitetsgangen ikke var påbegynt, var fjorårets sommer ekstra "fri", da det ikke var noe faglige greier jeg burde lese på for å være forut min tid (ikke at jeg noengang i løpet av 20 år har gjennomført mine puggeplaner om sommerene haha).  

Fjorårets juli bestod også av endel nerver når det gjaldt å vente på svar fra Samordna Opptak. Jeg har sjelden blitt så letta som den dagen svaret kom, for fysøren _så_ stressa jeg var for disse studiegreiene månedene før haha. Når fremtiden omsider var avklart, brukte jeg de resterende juli (og august)-ukene på å ferdigstille meg som student. 


POSTET / 02.07.2017
Liquid lipsticks

A N N O N S E : I N N L E G G  S K R E V E T  I  S A M A R B E I D  M E D  M A Y B E L L I N E

For litt siden var jeg så heldig å få teste noen av Maybelline sine "Color Sensational Vivid Hot Lacquer"-liquid lipstick. Selv har jeg i grunn ikke prøvd noe særlig med liquid lipsticks tidligere, så da var det jo ekstra stas å endelig få teste det ut. Jeg har funnet tre ulike nude-nyanser jeg vil tipse dere om. Har alltid hatt sansen for jordfarger (viss man kan kalle det jordfarger??) når jeg skal fjonge meg opp på leppene, og det er nok noe jeg kommer til å fortsette å ha sansen for i en god stund fremover.

"Charmer" er ganske varm og rødlig i fargen, i forhold til både "Unreal" og "Tease". "Unreal" er en relativt kald bruntone, i mens "Tease" er en kaldere rosatone. Hittil har jeg bare brukt fargene hver for seg, men jeg tror alle fargene fint kan mikses sammen. Dette er noe av det jeg liker best ved liquid lipsticks, nemlig at man kan eksprimentere med de ulike fargene for å oppnå akkurat den fargetonen man ønsker. Du får kjøpt de på blant annet Vita, HM og Cubus.