hits


POSTET / 31.08.2013
Spørsmålsrunde

Heihei! Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang min aller første spørsmålsrunde! Jeg har lovt at det superlenge nå, så nå var det virkelig på tide. I det siste har jeg vært utrolig slapp med å godkjenne og svare på spørsmålskommentarer, så da er det veldig greit å ha en spørsmålsrunde. Vet ikke akkurat når jeg får svart på den, men skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Dette blir spennende. KJØR PÅ, still meg mange spørsmål! :-)

Hva lurer du på? 

- Åshild


POSTET / 30.08.2013
Galaxy dekselHei! Å, som jeg elsker Ebay! Jeg bestilte dette dekselet derfra for litt siden for langt under hundrelappen. Ebay er utrolig smart, og man sparer myye penger ved å kjøpe ting derfra. Selvfølgelig er det viktig å være kritisk til det man kjøper, for det er også et sted hvor det er fort å bli lurt. Jeg har selv opplevd å ikke fått et par deksel som jeg bestilte, men de kostet kun 20 kroner hver så det var ikke akkurat så big deal, hehe! :-)

Tusen takk til nydelige Susanne, for en superhyggelig anbefaling på bloggen hennes! ♥ 

Bestiller du ting fra Ebay? 

- Åshild


POSTET / 29.08.2013
Antrekk: Army og ulv


Topp: Bikbok Jakke: Ebay Sko: Vans

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 28.08.2013
Dagens antrekk 28/08/13


Bukse: Bikbok Sko: Toms Jakke: Ebay Genser: Primark

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 27.08.2013
Sju fakta om meg

Hei! I løpet av min tid som blogger, har jeg skrevet vedig lite om meg selv. Så i dette innlegget har jeg skrevet sju veldig forskjellige ting om meg, noen historier og noen fakta. Noen ting visste dere kanskje fra før og noen ting er kanskje helt nytt.

♦ Jeg elsker vennene og familien min. De betyr så mye for meg, og jeg er så takknemlig for at jeg har de. Jeg elsker også å bli kjent med nye personer, og jeg en person som er så glad i alle rundt meg! ♥

♦ Jeg er så og si alltid sist, på så og si alt mulig, haha. Ut av bussen, levere inn en prøve, i køer eller til å gå ut av en dør. Haha, vet ikke hvorfor det er sånn, men det har blitt en (u)vane. Håper jeg klarer å bli litt kjappere med tiden, for å alltid være sist er ikke alltid en fordel, heeh! :-)

♦ Jeg har hatt åtte dyr opp gjennom årene. En hest, fire sauer, en kanin, en gullfisk og nå har jeg en liten puddel. Åå, som jeg elsker dyr. Hver gang jeg har mistet et dyr (enten pga død, eller måtte gitt det vekk), har jeg blitt helt knust og har ikke klart og hvert meg selv på flere dager.

♦ Min obsession på skinnjakker, har nok flere av dere fått med dere. Haha. Sist jeg telte, hadde jeg rundt ti skinnjakker (nå er det skinnjakkestopp for Åshild). Hehe, mamma blir bare mer og mer fortvilt for hver gang jeg har kjøpt meg en ny...(noe jeg egentlig skjønner)

♦ I 2008 var jeg på omvisning på fotballstadioen til Real Madrid i Madrid. Da hadde jeg som mål å tråkke på banen deres, før broren min gjorde. Det jeg ikke hadde fått med meg, var at det ikke var lov å tråkke på banen - så da jeg satt foten der, skvatt jeg av at en vakt stod å skrek til meg og bortviste meg fra banen. Haha, oopsi, badgirl number 1 over here. 

♦ Jeg er elendig til å svømme. På barneskolen skulle vi svømme ti runder, og da de andre hadde svømt ti runder var jeg bare på min femte. Jeg svømte så sent at det var like før jeg sank, haha!

♦ Jeg er veldig spontan. Viss noen hadde spurt meg om jeg ville blitt med til England i morgen, og ingenting "lå i veien", hadde jeg blitt med med en gang. Jeg elsker det å være spontan, og er veldig eventyrlysten. Når jeg blir voksen, skal jeg reise og oppleve maaasse!Hva synes du om innlegget?

- Åshild


POSTET / 26.08.2013
Antrekk: Obey og Levis


Jakke: Levis T-skjorte: Obey Bukse: Dr. Denim

I går kveld var jeg og mamma ute og tok bloggbilder, hehe, typisk blogg-søndags-kveld. Det som var så bra, var at lyset var heelt fantastisk. det var litt "blått" lys ute, noe som gjorde at bildene ble ganske kalde, noe jeg likte veldig godt. Tok ganske mange bilder, så da har jeg flere innlegg på lur, noe som er veldig greit dersom jeg har det travelt! :-)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 25.08.2013
Nike Free Run

Heihei! I går hadde jeg egentlig bestemt meg for at jeg ikke skulle bruke stort med penger. Men som vanlig, ble det brukt mer enn jeg hadde beregnet, heeehe. Da jeg så at det var Nike Free Run sko på salg, kunne jeg ikke annet enn å kjøpe de. Har ønsket meg slike sko veldig lenge, så nå var det på tide. Jeg kjøpte en sportsklokke fra Nike tidligere i August, og da fikk jeg en sånn brikke til å ha nede i Nike Free Run sko med. Haha, siden jeg ikke hadde slike sko da, prøvde jeg å legge brikken i det andre joggeskoparet mitt rett under solen, noe som ikke var så behaglig - så derfor var det veldig flott å ha et skopar med eget "rom" der jeg kan legge brikken. Jeg kjøpte de på Sport 1, og betalte 880 kroner! :-)

Hva synes du om skoene?

- Åshild


POSTET / 24.08.2013
Kanotur

God kveld! I dag har vært en fin dag. Har dere hatt en fin dag? Dagen startet med at jeg stod opp og lagde meg frokost. Etterhvert gjorde jeg meg klar til å dra ned til "sentrumet" her jeg bor. Der var jeg så og si i hele dag, og traff maange kjente, så koselig! ♥ På ettermiddagen dro jeg hjem, og Vilde fulgte meg også! ♥ Det var såå koselig å se henne igjen og ha en skikkelig girlsnight. Siden hun har flyttet på hybel, ser jeg ikke henne hver dag lengre, noe som er veldig trist, men da er det ekstra stas når hun kommer hjem igjen i helgene. Da vi kom hjem til meg, fant vi ut at vi ville ta en kanotur, haha. Så da tok vi med godteri, potetgull og brus med og padlet over til en liten strand her jeg bor. Vi var der en liten stund, før vi tok kanoen og padlet hjem igjen. Haha, Lars Monsen #1 og Lars Monsen #2 på tur.♥ Loveyou!!Åå, herreguud, se så nydelig!! ♥Hva har du gjort i dag?

- Åshild


Genser: Cubus Jakke: Ebay Bukse: HM Skjerf: Bikbok

Hei! Jeg kommer ikke til å skrive stort, siden jeg er så sykt trøtt. Bare når jeg drev å ventet på at bildene til dette innlegget skulle bki lastet opp, sovnet jeg hele to tre ganger. Når man står opp klokka seks på morgenen hver dag, blir man fort trøtt på kvelden. Etter en kjempefin uke, gleder jeg meg til en kjempefin helg! Har et par planer som jeg gleder meg så mye til!! ♥ Men nå sovner jeg her, så runder av nå. Hva skal du i helga?

- Åshild


POSTET / 22.08.2013
Bærtur

Hei! I går var jeg på enda en sånn liten tur som jeg har vært et par ganger før - bare at denne gangen skulle vi plukke bringerbær. Haha, dere må tro at jeg har et veldig kjedelig liv - og at det eneste jeg gjør er å ta bilder av antrekk og dra på slike turer. Men jeg har venner også altså, haha, og gjør mye mer enn det jeg skriver om på bloggen. Det er bare det at jeg kun en sjelden gang har med kameraet mitt utenfor huset, og de sjeldne gangene, er på sånne småturer. Jeg skal bli mye flinkere til å ta med meg kameraet overalt, så dere får se noe annet enn bare antrekksbilder og bilder fra bringebær- og fjellturer, haha.

Men iallefall, i går dro jeg og mamma på tur for å plukke noen ♥bringebær♥. Bringebær er seriøst det beste jeg vet om for tiden, nam. Turen startet med at vi dro hjemmefra, med mange bokser til bringebærene og kameraet. Da vi hadde komme et lite stykke, stoppet vi for å ha min lille tur-fotoshoot, som dere kan se under her. Etter et par kilometer, sa jeg til mamma at hun bare kunne gå, fordi jeg brukte så lang tid siden jeg stoppet ved hver blåbærbusk. Da jeg hadde gått et godt stykke, kunne jeg ikke finne mamma igjen. Da hadde jeg klart å gått meg vil i den skogen der jeg har vært tusenvis av ganger opp i gjennom årene. Siden mobilen min var tom for strøm, kunne jeg ikke ringe henne for å få forklart hvor hun var. Så etter jeg hadde gått rundtog rundt en goood stund, fant jeg endelig veien hjem igjen. Haha, typisk meg.Liker du bringebær, haha?

- Åshild


POSTET / 21.08.2013
Gårsdagens antrekk 20/08/13

Skjorte: Wrangler Jakke: Ebay Topp: HM Sko: Vans

Hei! Har dere hatt en bra skolestart? Jeg har hatt en kjempebra skolestart, og jeg går i en så herlig klasse. I år startet jeg på vgs, på studiespesialiserende, og jeg er veldig fornøyd. Tenkte kanskje å skrive et lengre innlegg om vgs en gang, hva synes dere om det? Beklager for så lite hverdagsinnlegg for tiden, men siden jeg går på skole nå - og har såpass lange dager, er det veldig greit å gjøre ferdig innleggene jeg skal publisere neste dag, kvelden før. Derfor blir det litt vanskelig å skrive om hva jeg har gjort den dagen, siden innlegget allerede er skrevet, hehe.

- Åshild


POSTET / 20.08.2013
Obey beanie

Hei! De som har fulgt med på bloggen min en stund, har helt sikkert fått med seg min store kjærlighet til beanies. Jeg synes det er så kult! Å kombinere en kul beanie med en kul jakke, synes jeg blir så kult. Ettersom tiden har gått, har også min samling av beanies økt, og nå har jeg kjøpt enda en til samlingen min. Denne gangen ble det en basic grå fra Obey, den har stått på ønskelisten lenge - så nå var det på tide, hehe. Jeg bestilte den på Ebay, og den kostet ikke mer enn hundre kroner tror jeg.

Liker du beanies?

- Åshild


POSTET / 19.08.2013
Antrekk: knit og skinnveskeGenser: Cubus Skjerf: Bikbok Sko: Trend Sko Veske: Motedronningen

Hei! I går hadde jeg en skikkelig bloggdag, og da fikk jeg tatt endel bilder. Blandt annet de du ser over her. Vesken jeg bruker her, fikk jeg til jul av broren min i 2011, og den har vært en favoritt siden. Det er ikke en ekte Alexander Wang, men det er den kopien som de har solgt på Motedronningen. Elsker detaljene med naglene under. Som jeg skrev, så jeg noen ekte Alexander Wang vesker da jeg var i Kragerø, og det er virkelig perfeksjon. SÅ fine! Jeg skal definitivt kjøpe meg en sånn en eller annen gang i fremtiden.

Har du en drømmeveske

- Åshild


POSTET / 17.08.2013
Innkjøp

Hei!

Her om dagen var jeg på et lite senter, ikke så langt fra der besteforeldrene mine bor. Da var jeg innom Cubus og kjøpte et par plagg; en blåstripete skjorte og en oversized genser. Ble veldig fornøyd med begge delene, og nå som det straks er skolestart er det jo gøy å ha noen nye plagg i klesskapet. Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 16.08.2013
Kragerø

Jeg elsker Kragerø! Det er virkelig et av de fineste stedene jeg vet om. Måkene, sjøen, husene, båtene, cafeene, helt magisk. Turen i går var superfin. Det at været var så bra som det var, gjorde det enda bedre. Med en gang vi kom, dro vi og så i butikkene. Jeg så et superfint Marc by Marc Jacobs deksel som jeg hadde såå lyst til å kjøpe, men det gjorde jeg altså ikke, noe jeg angrer på nå. Det var også noen DØDSFINE Alexander Wang vesker som jeg siklet på. Men de får vente til en senere anledning (når jeg har litt mer i lommeboka, haha). Etter vi hadde gått rundt og tittet litt, satt vi oss ned på en supersøt cafe og spiste. Til slutt gikk vi rundt og så enda litt mer og tok noen bilder, så dro vi tilbake til bestemor og bestefar og spiste kaker. Med andre ord, en veldig fin dag! :-)

Har du vært i Kragerø? 

- Åshild