hits


POSTET / 31.08.2014
Søndagstips: redigering

Hei dere! I dag lagde jeg enda en editorial på hvordan jeg redigerer bildene mine, bare denne gangen er den på video. Jeg har ingen fast måte som jeg bruker hver gang jeg redigerer, men jeg bare prøver meg frem og ser hva som passer til de ulike bildene. Forresten, så tenkte jeg og starte med en ny greie som skal hete "søndagstips". Det går rett og slett ut på at jeg legger ut et tips hver søndag. Denne søndagen ble det et redigeringstips, men neste søndag blir det kanskje sminketips, DIY eller foto, det bestemmer dere. Hvilke tips ønsker du neste søndag? 

Jeg bruker kameraet Canon 5d mark ii, objektivet 50 mm 1.4 og så redigerer jeg bildene mine i Photoshop.

Husk å ta hjulet på 720 for best kvalitet

- Åshild


POSTET / 30.08.2014
Antrekk: turtleneck


Bukse Bikbok Genser Mango Cardigan Bikbok Briller Bikbok Sko Birkenstock

I det siste har jeg sett på nettet etter en skoleveske. Den forrige skolevesken jeg hadde var en Bjørn Borg dataveske som jeg kjøpte i en harrybod da jeg var tolv år, men de siste årene har jeg byttet ut Bjørn Borg'n med sekk. I år har jeg lyst til å bytte tilbake til veske, men hittil har jeg ikke funnet noen. Såå derfor lurer jeg på om dere har noen tips til gode skolevesker? 

- Åshild


POSTET / 27.08.2014
Antrekk: Leather og adidas


Kåpe Glamorous Bukse Zara Tskjorte Adidas Original Sko Birkenstock

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 27.08.2014
Whats in my makeup bag?

Haha, jeg har brukt så latterlig lang tid på dette innlegget. Bildene startet jeg og ta i går klokken ett, og så publiserer jeg det i natt klokken ett, bedre sent enn aldri eller hæ?:):) Altså, jeg har ikke sittet og blogget i tolv timer i strekk, men jeg har kombinert dagens blogging med mange andre ting. Blant annet så har jeg fått med meg et par godbiter hjem i fra en aldri så liten shoppingrunde, såå det gleder jeg meg til å vise dere.  

I dag tidlig ryddet jeg i sminkemappa mi, og i den forbindelse kunne jeg lik så godt vise dere hva jeg alltid har med meg i sminkemappa mi. Hvilke produkter jeg bruker daglig, varierer fra dag til dag, og jeg har selvfølgelig ikke alle produktene på på en gang. Dersom jeg skulle plukket ut tre favoritter i fra produktene under, er det nok MAC leppestiften i fargen "myth", sjokoladepudderet og øynebrynsblyanten jeg ikke klarer meg uten.Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

- Åshild


POSTET / 24.08.2014
Dagens antrekk 24/08/2014


Skjorte Cubus Bukse Dr Denim Cardigan Cubus Veske Gina Tricot Klokke Casio Sko Bianco Ringer Gina Tricot

Her ser dere dagens antrekk. Hullene i buksen klipte jeg (panisk) i dag tidlig, da jeg ikke fant den andre buksen med hull i. Bukser med hull på kneene er blant mine favorittplagg, jeg synes det gjør alle antrekk et hakk røffere, såå det liker jeg godt. 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 23.08.2014
Antrekk: nude og frynser


Bukse Bikbok Sko Nelly Topp Zara Jakke Bikbok Briller 

Beklager for sen blogging, men har det ganske travelt om dagen, så da flyr dagene forbi. Til tross for sene innlegg fra min side, kommer dere likevel trofast innom og legger igjen såå mange fine kommentarer. Jeg blir så glad, dere aner ikke! På grunn av at jeg har vært såpass travel i det siste, har jeg ikke fått svart på alle kommentarene deres, men det kommer etterhvert. Jeg liker også veldig godt å titte innom bloggene til leserene mine, så dersom du har blogg og kommenterer, så må du gjerne legge ved bloggadressen din ♥

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 22.08.2014
Nude topp

Topp fra Zara

Her ser dere et av mine seneste innkjøp, nemlig denne toppen jeg kjøpte på Zara. Herregud, for en enorm greie jeg har for alt som er nude denne høsten. Jeg tror nitti prosent av alt som ikke er sort, hvitt eller grått, er nude i garderoben, så det er vel snart på tide med litt mer farge, men det er sånn jeg liker det, hehe. 

Har du en farge du har på veldig mange klær? 

- Åshild


POSTET / 21.08.2014
Gårsdagens antrekk


Jakke Levis Sko Birkenstock Bukse Dr Denim Topp HM Skjerf Acne Veske Mulberry

Haha, jeg må le av hvor tufs jeg ser ut på det siste bildet. Jeg ser akkurat like tufs ut som det jeg følte meg. Hadde akkurat vært ute i regnet, på butikken og jeg gledet meg så til tacoen som ventet på meg, derfor var rett og slett ikke utseendet mitt så veldig kameravennlig, men men alt for bloggen hæ :):):) 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 20.08.2014
Antrekk: DIY jeans og heels


Kåpe Mango Sko Nelly Skjerf Acne Bukse DIY

Her ser dere hvordan DIY buksen jeg viste dere for litt siden ser ut på. Disse skoene er forresten lik de hvite jeg har brukt i det siste, og de er helt fantastiske å gå med. Skulle egentlig skrive mye mer nå, men jeg skal spise, så vi må snakkes!

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 19.08.2014
Polaroid kamera

Hei! Først og fremst vil takke enda en gang for alle de superhyggelige tilbakemeldingene jeg fikk etter i går ♥ Det betyr utrolig mye, for jeg skal ærlig innrømme at det å se seg selv på tv var veldig uvant og veldig rart. Jeg synes selv at jeg kun sa teite ting og så veldig rar ut, så da er tilbakemeldingene fra dere gull verdt. Tusen tusen takk!


Mitt siste fotokjøp er et polaroidkamera som jeg bestilte fra Ebay i starten av sommerferien. Til tross for at jeg har ønsket meg så lenge jeg kan huske, har jeg aldri kjøpt det, men da jeg fikk prøve Nelly sitt rett før sommeren bestemte jeg meg for at et sånn skal jeg også. Bildene kommer "på trykk" med en gang man har tatt bilde, så derfor kan man kun ta ét bilde og håpe på at det blir bra. Hvert eneste bilde blir det da noe spesielt ved og er et veldig fint minne. Her finner du link til kameraet.

Har du polaroid kamera?

- Åshild


POSTET / 18.08.2014
Det Nye jenta 2014

Nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg kom videre i Det Nye jenta 2014, æææ. Å, kjære vene, det hadde jeg aldri trodd, for fy fader så mange flotte jenter som var med! Tusen takk for alle de utrolig fine gratulasjonene jeg har fått, dere er alle så fantastiske!! ♥- Åshild


POSTET / 18.08.2014
Antrekk: adidas og birkenstock

Bukse Bikbok Genser Bikbok Tskjorte Adidas Sko Birkenstock

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 17.08.2014
Høstfavoritter i garderobenMange av dere ville ha et innlegg der jeg viser dere mine favoritter i garderoben denne høsten. Jeg valgte fem plagg jeg liker ekstra godt denne høsten. Som dere ser så er det fargene hvit, sort, grått, brunt og nude som dominerer garderoben min denne høsten, men jeg liker det. Jeg må bare beklage at bildene ikke ble så bra, men både jeg og mami hadde problemer med fotoevnene våre den kvelden, men håper de funker likevel :-)Kåpe fra Glamorous, link HER

Tskjorte fra HM

Tskjorte fra Adidas 

Cardigan fra Bikbok

Skjerf vet ikke

Skjerf fra Acne

- Åshild


POSTET / 16.08.2014
Antrekk: simple
Kjole Cubus Cardigan Gina Tricot Sko Nelly Briller Celine Veske Gina Tricot Hatt HM

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 15.08.2014
What's in my bag

Hei! Etter jeg har blogget fast i snart to år, tenkte jeg at det virkelig var på tide og legge ute et "What's in my bag" innlegg. Jeg putter som oftest i ulike ting for hver gang jeg bruker veske, men her ser dere hvertfall det som så og si alltid er med. Vesken min kjøpte jeg på Mulberry butikken på flyplassen (Stansted), da jeg var i London i vinter. Modellen heter Mulberry Brynmore og jeg har den i den største størrelsen.Agenda // iphone // et lite digitalkamera // lommebok

Solbriller // håndkrem // leppestift

Hva har du i vesken din?

- Åshild