hits


POSTET / 30.08.2015
HUD- OG HÅRFAVORITTER

Hei! Først og fremst vil jeg få frem at dette ikke er noe som helst reklame, men rett og slett produkter jeg er utrolig fornøyd med. Når det kommer til HairCare, er dette et produkt dere helt sikkert har lest om før. Det har jeg også, og det tok ikke lang tid før jeg hadde bestilt det hjem selv. Når det er sagt, er det viktig å få med at jeg angrer ikke i det hele tatt, og i mine øyne er dette av den type produkt som fortjener all den credsen det har fått. Når det gjelder de to andre produktene, er dette to produkter som ble med i kofferten hjem fra New York. Siden, har de vært to av mine største favoritter, og det er ingenting som får meg til å føle meg mer fresh enn disse. 


Caudal Beauty Elixir // Denne fuktighetssprayen er min redning på trette dager. Man blir (dessverre, hehe) ikke uthvilt av den, men jeg føler at jeg ser hundre hakk mer opplagt ut. Man får dessverre ikke tak i den i Norge (troor jeg), men dersom du skal til et Sephora-land soon, får man tak i den der. 

Embryolisse Lait-Cremè Concentré // Jeg har vært så lenge på jakt etter en ansiktskrem som er bra for huden min. En som ikke har vært for fet, men heller ikke for tørr. Jeg har en veldig sensitiv hud som fort reagerer på parfyme, så derfor var det at den skulle være parfymefri et kriterium. Denne fyller alle mine ansiktskrem-kriterium, og er derfor blitt en stoor favoritt. 

HairCare kosttilskudd // Så fort jeg fant ut at det fantes et kosttilskudd som skulle gjøre så håret vokste fortere ble jeg veldig gira på å prøve ut dette. Ekstra gira ble jeg da jeg fikk se bilder av resultatet, og jeg tenkte "jøss, dette virker som det funker". Deretter bestemte jeg meg for at det var verdt å gi det et forsøk. Nå har jeg brukt det i snart tre måneder, og personlig synes jeg håret mitt vokser i et høyere tempo, itillegg at det virker mye fyldigere "i toppen" enn det det har vært tidligere. 

Hva er dine favoritter når det gjelder skjønnhetsprodukter?

- Åshild


POSTET / 28.08.2015
FAVOURITES

Heihei! Håper dere synes denne type blogging er okei, for dere skjønner bloggfotografen min;);), mamma som jeg også kaller henne, har vært litt busy i det siste noe som resulterer i lite antrekksbilder og sånt. Hehe. Såå i dag tenkte jeg å vise dere tre av mine favoritter for å pynte (og beskytte forsåvidt) mobilen min. Ellers er det jo fredag, og jeg har allerede rukket å feire helgen med et par timers soving i stolen. Nå gleder jeg meg altfor masse til "Nytt på nytt" og "Senkveld" starter i kveld, at jeg må finne en aktivitet å holde på med slik at tiden går fortere. Haha, høres nesten ut som jeg er 7 år. Dersom det var to ting jeg kunne hatt med på en øde øy, hadde det vært en dvd med Nytt på nytt-sesonger og en dvd med Senkveld-sesonger. Da hadde jeg kost meg. Vi snakkes! Fra By Marlene Birger, du finner det HER // adlinks

Fra Marc By Marc Jacobs

Dette er fra By Marlene Birger og er dessverre utsolgt i denne fargen, men dere finner tilsvarende deksel i svart HER og i fargen "plum" HER // adlinks

- Åshild


POSTET / 08.08.2015
PARAJUMPERS JULIET


Jakke fra Parajumpers

Tja, det blir nok av jakkeprat på bloggen for tiden. Men jakkegæren som jeg er, synes jeg det er så gøy å ta på meg en jakke, ta bilder og så vise det til dere, haha. Såå over ser dere altså sommerens nye investering når det gjelder jakker. I og med at været er som det er i sommer, var anledningen ypperlig til å kjøpe en sommerdunjakke. Da jeg var i Kragerø tidligere i sommer hang denne å gliste mot meg - og gliset ble med meg helt hjem igjen til Vinje også. Woho.

- Åshild


POSTET / 06.08.2015
YES PLEASE

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // adlinks

Her ser dere noen av mine Nelly-cravingser for øyeblikket. Tiger Of Sweden-vesken og Marc Jacobs-klokken har jeg spesielt sansen for. Klokken har jeg siklet på en god stund, noe jeg tror jeg kommer til å fortsette med, så sant den ikke henger rundt håndleddet mitt en vakker dag da. Jeg kommer sikkert til å sikle på den likevel. fin synes jeg den altså er. Vesken er så enkel og fin, i tillegg til at den rommer det viktigste, som mobil, nøkler, lommebok, osv :-) 

- Åshild


POSTET / 06.08.2015
FAVOURITE LEATHER

Dersom jeg skulle valgt ét "all time favourite"-plagg, hadde det uten tvil blitt skinnjakker. Kjærligheten min for skinnjakker er svært stor, og dersom jeg ikke finner drømmeprinsen i løpet av livet, kan jeg ihvertfall trøste meg med skinnjakkene mine<3 (he he morsom Åshild). Jakken dere ser over er en stor favoritt i mitt klesskap sammen med skinnjakken min fra Bodaskins. Har du et "all time favourite"-plagg?

- Åshild


POSTET / 05.08.2015
DAGENS ANTREKK 05/08/15


Jakke JUNKYARD XXXY Bukse DR DENIM Sko ADIDAS Tskjorte GARLIE Solbriller RAY BAN (sponset fra Junkyard)

Hei! Håper dere har det bra i ferien. Det har jeg. Jeg har det veldig bra og jeg har blitt veldig lat. Ferie as. De siste dagene har jeg spist sjokoladebolle og jordbærkroneis, jobbet og sett en dokumentar om Thor Husovd. Bygda mi svært preget av norsk sommertemperatur, noe som gjør det greit å sitte inne og spise sjokoladeboller og jordbærkroneis og se på dokumentar om Thor Husovd. 

Hva gjør du i sommer?

- Åshild