hits


POSTET / 29.08.2016
ADIDASTidligere i sommer blogget jeg om de sorte Busenitz-skoene dere ser over, men jeg tror ikke jeg har blogget om det røde enda. Og siden jeg liker de røde så godt, tenkte jeg at de var et fint tema for et blogginnlegg, haha. Disse kjøpte jeg på Session (tror jeg?) for rundt et halvt år siden. Det er et stort mysterium hva modellen heter, men husker hvertfall at det var en limited edition-modell, så tror ikke de er i butikk lengre. De er uten tvil en stor favoritt, men det eneste jeg har å ta på de, er de fryktelig lange pløsene (vet ikke om "pløse" er et allment ord, eller om det bare er dialekt, så let me know viss du ikke skjønner hva jeg mener da haha). Problemet med de lange pløsene er nemlig at de lager pløse-gnagsår på leggen - så det er no good:(:( Pløse-problemer as..


POSTET / 28.08.2016
Søndag

Helgen har gått forbi i rekordfart som vanlig, og det er straks på tide å ta frem Ex. Phil og Ex. Fac igjen. Hadde vel ikke akkurat gjort noe om jeg hadde tatt frem lesingen før søndags kveld kl. 22, men sånn ble det da altså ikke. Bedre sent enn aldri da tho. 

(Tror jeg trenger et bloggkurs så fort som mulig as, har glemt hvordan jeg skriver mer enn tre setninger i et innlegg) :(


POSTET / 25.08.2016
Mac favourites

I dag tenkte jeg, som min sjukt kreative overskrift (HEHE) sier, å vise dere noen av mine favoritt-leppestifter fra Mac. Om jeg ikke husker helt feil, var Mac-leppestiften i fargen "hue", det aller første "ordentlige" sminkeproduktet jeg kjøpte meg - så her snakker vi sminke-nostalgi as. 

"RAZZLE DAZZLER" (bilde her) // "JAPANESE MAPLE" (bilde her) // "VELVET TEDDY" (bilde her) // "SPIRIT" (bilde her)

Over ser dere altså et bilde med fire favoritter. Siden fargene på bildet ikke er helt on top, legger jeg ved et par linker til bilder hvor dere ser fargen bedre. 

Jaja, nok prat om pynt til leppene for i dag. Nå skal jeg sette meg ned for å lese litt. Har forstått at studeringen krever at selvdisiplinen min stepper up gamet litt, så det er noe jeg prøver å ta tak i for tiden for å si det sånn, HEHE. See u.


POSTET / 24.08.2016
Uken som gikk #5

Hei! Det blir stadig større mellomrom mellom hvert innlegg, haha, men forrige uke var jeg fullt opptatt med skolestart og fadderuke (SÅ GØY!!) - så da måtte bloggen hvile litt.

UKENS OPPTUR: Det er uten tvil fadderuke, skolestart og bli kjent med så mange flotte mennesker! 

UKENS NEDTUR: Haha dette er så luksusproblem og absolutt ingenting å klage, haha, men dersom jeg skal velge noe, er det nok marken som var i isbergsalaten her om dagen. Haha, u see, ingenting å klage på. 

UKENS KJØP: Er nødt til å bli skolebøker, i guess. 

UKENS BEAUTYPRODUKT: Carmex.

UKENS MATOPPLEVELSE: Forrige uke spiste jeg verdens beste kebab på et sted som heter Nirvana her i Bergen. Den var helt amazing. 

UKENS PLAGG: Joggesko. 


POSTET / 10.08.2016
Stutterheim

Regnjakke STUTTERHEIM

Som sagt, flyttet jeg til Bergen forrige fredag. Det er ingen hemmelighet at det regner i Bergen, og derfor bestemte jeg meg for å skaffe meg en ordentlig regnjakke. Jakken over kjøpte jeg på Pepper her i Bergen, og den er fra merket Stutterheim. Tipper den kommer til å være med på x-antall antrekk fremover for å si det sånn hehe:):):) 


POSTET / 09.08.2016
Uken som gikk #4

Bedre sent enn aldri; her kommer forrige ukes "uken som gikk".

UKENS OPPTUR: På fredag flyttet jeg til Bergen, gøy! :-)

UKENS NEDTUR: En kjip forkjølelse.

UKENS CRAVING: Firkløver-sjokolade. 

UKENS LÆTTIS: Donald aka D-dizzle aka hunden min var så rar og festlig forrige uke, så han får tittelen "ukens lættis" this week.

UKENS MUSIKK: "Cool Girl" av Tove Lo.

UKENS PLAGG: Regnjakke! Haha, Bergen as.

UKENS BEAUTYPRODUKT: Miss Dior Blooming Bouquet-parfyme.

UKENS MATOPPLEVELSE: Rista brød med leverpostei. So tasty.


POSTET / 06.08.2016
Antrekk: so basicOm noen minutter er det klart for OL-åpningssermoni, så nå har jeg det travelt. OL er jo alltid stas, så nå må jeg tegne flagg i kjakene, skrive "norge" i panna og ta i bruk supporter-stemmen for et par ukers tid:):)


POSTET / 04.08.2016
Favourites from The Balm

Jeg tenkte å vise dere den farget fuktighetskremen jeg skrev om i forrige "uken som gikk" sammen med et par andre The Balm-favoritter. Dersom du er gira på å kjøpe noen av produktene under, eller andre The Balm-produkter, har Coverbrands 20-50 % på The Balm for øyeblikket. Ingen reklame, bare et tips.

BALM SHELTER (TINTED MOISTURIZER) // Denne er jeg, som sagt, veldig fornøyd med. Jeg er overrasket over hvor lenge den holder seg på huden. Det er jo ingen foundation, så dekkevnen er så som så, men likevel synes jeg den jevner ut huden, i tillegg til å gi en fin glød. 

BAHAMA MAMA // Bahama Mama har jeg vært trofast mot en god stund. Før brukte jeg Too Faced sitt sjokoladepudder, men siden det kun selges på Sephora (i think?), gikk jeg over til Bahama Mama - som jeg forsåvidt liker like godt som sjokoladepudderet (om ikke bedre til og med). 

MARY-LOU MANIZER // Haha, denne har jeg skrevet om så mange ganger tidligere, men jeg skriver om den enda en gang jeg:):) Veldig fin highlighter i pudderform, lett å påføre og drøy i bruk. Har hatt den i sminkemappa så lenge jeg kan huske.

BETTY-LOU MANIZER // Bronzer-versjonen av Mary-Lou Manizer, så den er også lett å påføre og drøy i bruk. Gir en utrolig fin glød til solbrun hud. 

CINDY-LOU MANIZER // Dette er også samme type som Mary-Lou- og Betty-Lou Manizer, men denne er litt mer rosa i fargen. Selv synes jeg ikke det er like intens highlight i denne som i de to andre, så denne kan også egne seg som blush. 

Har du noen The Balm-favoritter?


POSTET / 02.08.2016
Antrekk og Microsoft
Jakke VINTAGE Skjerf BY MALENE BIRGER Skjorte CUBUS Solbriller RAY BAN HER (sponset)

I det siste har jeg hatt hyppig kontakt med "microsoft-folk", også kjente som svindlere. Det var en periode de ringte hver dag, flere ganger til dagen - og jeg tok den jo seff hver gang, alltid like spennende når "ukjent" ringer, ikke sant:):) De klarte heldigvis ikke å lure meg HEHE, og det eneste de fikk var litt dialekt og litt engelsk "vem e det?" og "no thank u bye bye"Men i dag gikk kommunikasjonen andre veien: jeg måtte kontakte microsoft. Ikke svindler-microsoft altså, men the real deal-microsoft. Grunnen til dette var at jeg handlet word til pc, og ikke word til mac for litt siden, og måtte derfor bytte den. Den ble shoppet på nettet, og derfor måtte den også bli returnert på nett. Det var et sabla styr, så her er mitt tips til dere i dag: alltid sjekk at programmet passer til det operativsystemet du har hehe. See u. 


POSTET / 01.08.2016
"Om meg"

Da jeg var mindre var det tre høydepunkt i løpet av året: julaften, bursdagen min og den dagen jeg kjøpte skoledagbok. Var så stolt da jeg endelig kunne pakke årets skolefagbok nedi Trygg trafikk-sekken min. First priority var ofc å fylle ut "om meg" siden. Ca 90 % av kalender-delen ble aldri fylt ut, men "om meg" har ikke blitt utelatt en eneste gang. Jeg synes det er så gøy å lese tb-innlegg på andre blogger, så derfor tenkte jeg at jeg kunne dele deler av "om meg"-delen (hehe mye deling her) fra noen av skoledagbøkene mine med dere.

2 0 0 5 / 2 0 0 6:

Den første skoledagboken jeg kjøpte var en rosa, hårete skoledagbok fra snoopy. Ingen tvil om at pelsboka var en slager, og den var seff med ut i friminuttene for å få fylt ut vennesidene. Her kommer et throwback fra jeg var 8 år, sangstjerne, det verste jeg visste var råkjøring og min beste side var 1001spil og solbarn, haha.

Jeg heter: Åshild

Skolen min heter: Vinje skole og jeg går i: 3. klasse

Om jeg skal si det selv, så er jeg ganske flink til å: synge

Min største hemmelighet er:

Om 15 år er jeg: stor

Min beste side: 1001spil og solbarn 

Hvis jeg fikk bestemme i Norge, ville jeg: alle skulle vere snille, at ingenting skulle koste penger 

5 ting jeg digger: synge, sparke fotball, tegne, sminke, stelle hår 

5 ting jeg hater: råkjøring 

Mine hobbyer: sparke fotball og synge 

Bra hjemmesider jeg vet om: Bratz, diddel

Det beste dyret jeg vet, er: hund-katt-kanin

2 0 0 7 / 2 0 0 8:

Neste ut er Pusur-dagboka mi. Denne hadde dessverre ikke faux fur, men var likevel like kul å putte i skolesekken. Ser at jeg var hakket dårligere i rettskriving enn året før, prøvde meg på litt engelsk (haha) og brukte flittig utropstegn og prikk, prikk, prikk.

Navn: Åshild

Nick: Silla 

Skole: Vinje 

Klasse: 5. klasse

Bruker dødtid til å: Drive med mobilen!!!

MÅ ha: Venner, familie.......

Medlem av: Hobby klubben

Yndlingsfag: K og H, gym....

Drømmeyrke: Førskole lærer !

Viktigste eiendel: Pelé

HOT

Låt: Girl friend (Arvil Lavigne), Haleluja (Leonard Cohen)

Spill: eyetoy

Band: Arvil lavigne

TV-program: idol,idol,idol

Film: Titanic,Harry Potter

Drikke: brus,farris

Blad: Julia

Mat: Taco, pølse

Farge: lyse grøn,rosa,oran

Klesmerke: detroit

Lukten av: kisebær

Kjæledyr: hund, katt og kanin

Sjokolade: mjælkesjokolade

NOT

Låt: Hard Rock haleluja

Spill: fifa?

Film: Snake on the Playn !

Lukten av: Kloakk

Kjæledyr: slange

Sjokolade: rom

2 0 0 8 / 2 0 0 9:

Endelig hadde jeg skaffet meg en topp-skoledagbok, skoledagboken over alle skoledagbøker - kunne til og med ha Zac Efron på fremsida liksom. Følte meg skikkelig kul og skikkelig ungdom. Var også blitt nok ungdom til at jeg endelig hadde lært meg å skrive "<3", woho.

Navn: Åshild

Kallenavn: Miley

Stjernetegn: Tvillingen<3

Høyde: Ca. 1.58 cm.!

Jeg elsker: venner/familie, dyr, musikk, fotball...<3

Jeg hater: krig, slanger

Jeg er på topp når jeg: er med venner<3

Jeg er ikke på topp når jeg: er lei meg!!

Dette er topp: venner, fotball, musikk, dyr og trikse<3

Drømmeferie: Syden<3

Favorittplagg: Jeans og skjerf<3

Over sengen har jeg: Bilde!

Jeg vil bli: Skuspiller og Sanger!!