hitsGenser: ? Jakke: Diy Sko: Hunter Skjerf: Cubus

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 29.09.2013
Innkjøp

Hei!

Nå våknet jeg akkurat i fra en lang powernap. Jeg har et elskhat forhold til powrnapper, jeg elsker de fordi det er så utrolig behagelig og sovne når man er skikkelig trøtt, og så hater jeg de fordi hver eneste gang jeg våkner blir jeg skikkelig forvirret og nesten hele dagen har gått. Haha, jaja, nå er jeg hvertfall utvilt. I dag tenkte jeg at jeg ville vise dere noen innkjøp fra den siste tiden. Siden det er blitt høst, er jo det egentlig en veldig god "shoppeunnskyldning", for man må jo ha litt varmere klær nå som det blir kaldere, right? hehe :-)Vest fra HMCardigan fra Vero ModaGenser fra HMTskjorte fra Cubus

Hva synes du om innkjøpene?

- Åshild


Heihei!

Siden jeg er syk, er det så veldig mye annet å blogge om enn sånne innlegg som jeg har ferdige bilder til. Det er derfor det for det meste har blitt antrekks og "mitt klesskap"s innlegg i det siste. Så fort jeg blir frisk igjen, skal jeg ha litt hverdagsinnlegg igjen. Jeg hadde ko egentlig bestemt meg for å ikke skrive noe mer om at jeg var syk, men jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan formen min er nå. For noen dager siden var jeg på sykehuset igjen for blant annet å ta noe som heter "spinalpunksjon". Det er en prøve der de må hente ut litt væske i fra ryggraden min. Etter man har tatt en "spinalpunksjon", kan man få noe som heter "postspinal hodepine". Jeg har fått "postspinal hodepine", og det er det som er grunnen til at jeg er syk nå. Det føles ut som om jeg bærer en kjempetung stein på hode og at noen sitter å dundrer med en hammer inn i tinningen min. Så fort jeg reiser meg opp, går eller gjør noe som helst annet av fysisk aktivitet, verker det. Så derfor har de siste dagene for det meste vært sengeliggende. Håper at hodepinen forsvinner fooort, så jeg kan gjøre noe annet enn og bare ligge på sofaen! :-)

Fra UrbanFra UrbanFra en butikk i Berlin, som jeg ikke husker navnet på

Hvilken var din favoritt?

- Åshild


POSTET / 26.09.2013
Antrekk: Ulveprint og Nike


Tskjorte: HER Bukse: Bikbok Sko: Nike Cardigan: Vero Moda Skjerf: Cubus

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 25.09.2013
Mitt klesskp: skjerf

Heihei!

Som dere helt sikkert har merket, har jeg en stor kjærlighet for skjerf. Jeg bruker det så og si hele tiden - uansett om det er kjempe varmt og sola skinner, så har jeg på meg skjerf. For å si det sånn, så skal det mye til for at jeg ikke går med skjerf, haha. I høst er det så mange fine skjerf i butikkene, og skjerfene som dere ser i dette innlegget har jeg akkurat kjøpt. Her er mine favoritter :-)Fra CubusFra Acne
Fra Cubus

Er du glad i å bruke skjerf?

- Åshild


POSTET / 24.09.2013
Antrekk: "Selfie" og cardigan

Topp: HER Cardigan: Vero Moda Skjerf: Cubus Sko: Jeffrey Campell

Heihei! Beklager for så lite hverdagsblogging i det siste, men har ikke gjort noe spennende, annet enn å være syk, så da har det ikke vært så mye å skrive om. Cardiganen jeg har på meg her, har blitt en favoritt. Jeg har lenge lett etter en grå, varm og lang cardigan, og jeg fant den perfekte på Vero Moda. Her har jeg også på meg den nye "Selfie" toppen min, som jeg fikk fra Batoko. Jeg synes den er så kul, er dere enige? :-)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 23.09.2013
Antrekk: ruter og skinnjakke

Jakke: Bikbok Skjorte: Vet ikke Sko: Jeffrey Campbell Briller: Cubus Skjerf: Acne

Hei! Åå, som jeg elsker høsten. Det er den årstiden jeg er aller mest glad i når det kommer til mote. Det er litt kaldt, akkurat så kaldt at man kan bruke store skjerf og varme genserer uten å bli altfor varm. Mersteparten av garderoben min, er "høstgarderobe". Det er på denne tiden av året jeg kjøper aller mest klær, men også den tiden på året hvor jeg kaster eller gir bort aller mest klær. Så heldigvis går det opp i opp, hehe :-)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 22.09.2013
News from Batoko

Hei!

(Innlegg i samarbeid med Batoko.com) For et par dager siden mottok jeg en pakke i fra Batoko. Batoko er en nettbutikk med så mye kult. De har så mange kule topper, tskjorter, accessories og ikke minst dødskule Levis shortser. De er veldig like Runawaydreamz shortsene, bare at disse koster kun halvparten. Anbefaller alle å ta en titt på Batoko neste gang dere er i shoppinghumør, hehe. I pakken jeg fikk var det tre dødskule topper, en crop top og to vanlige tskjorter. I love them.


♥ HER

♥ HERHER

Har du handlet på Batoko før?

- Åshild


POSTET / 20.09.2013
Dagens antrekk 20/09/13


Bluse: Bikbok Genser: HM Støvler: Hunter Skjerf: Acne Bukse: Dr. Denim

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 19.09.2013
Høstantrekk

Jakke: HM Vest: HM Sko: Bianco Skjorte: Jean Paul Skjerf: Cubus

(Tidsinstilt innlegg) Vesten jeg har på meg her, kjøpte jeg for litt siden på HM. Synes den var veldig fin, spesielt siden det er noen skinndetaljer på skuldrene. Da jeg så denne på HM, kunne jeg ikke annet enn å kjøpe den. Skjerfet er også en ny favoritt, det er fra Cubus, og jeg synes det er DØDSFINT. Det er prikk likt Acne skjerfene, bare at dette er mye billigere, noe som er veldig bra. Jeg har allerede kjøpt dette i vinrødt og et til i svart, og jeg skal definitivt kjøpe flere i andre farger - for skjerf er noe jeg bruker heele tiden, spesielt nå på høsten.

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 18.09.2013
Lately

Heihei!
Beklager for dårlig oppdateringer i det siste, men jeg har hatt endel å gjøre, så derfor har jeg lagt bloggen litt til siden. De siste dagene har vært så bra, i helgen var jeg på besøk og på mandag var jeg på klassetur, så gøy! ♥

Det er flere som har lurt på om jeg kan skrive et innlegg om hvorfor jeg var på sykehuset for et par dager siden. Jeg vet enda ikke hvorfor jeg besvimte, men jeg er hjemme igjen og er i veldig fin form. Jeg skjønner veldig godt at dere lurer på hva det var, men når jeg får vite det, velger jeg å holde det utenfor bloggen, så jeg kommer ikke til å skrive mer om det, enn det jeg allerede har gjort. Håper dere forstår! :-)

- Åshild


POSTET / 15.09.2013
Nytt rom

Hei dere! 

Ved siden av soverommet mitt, har et loft som vi har brukt il oppbevaring av ting. Dette loftet er såå stort, og jeg har tenkt lenge på hvor fint (og stort) det hadde vært som soverom. Og siden det ikke har blitt brukt til noe annet enn oppbevaring, såå tenkte jeg at det var mye bedre om jeg fikk det til soverom. Hehe. Mamma var ikke helt med på idéen min med en gang, men etter å ha overbevist henne med at det var det beste, ble hun med (thanks mami♥). For et par uker siden, startet vi å kaste og rydde vekk massevis av ting. Det er masse igjen å gjøre der, og siden jeg har vært syk den siste uken, har vi ikke fått gjort noe da. Gleder meg skikkelig til det blir ferdig, og til å vise dere det.


Som jeg skrev, har vi ikke kommet så langt enda, så 3/4 av rommet ser slik ut som på bildet under. Hehe............ 

- Åshild


POSTET / 14.09.2013
Mitt klesskap: mobilvesker

Heihei! Det er lenge siden jeg har hatt "mitt klesskap" innlegg, så da var det på tide med et nå. Noe av det jeg liker best å kjøpe, er tilbehør. Klokker, ringer, smykker, hårpynt, osv. Men det som er litt synd, er at jeg kun har på tilbehøret en bitteliten del av dagen. Jeg tar, for eksempel, på meg et par ringer om morgenen, men etter ti minutter er de borte og når jeg kommer hjem igjen fra skolen ligger de enten igjen på skolen, i jakkelommen eller i penalet mitt. Haha, det skjer hver eneste gang. Jeg tror jeg har mistet rundt ti ringer på grunn av det. Jaaja, over til innlegget. I det siste har jeg kjøpt meg et par mobilvesker, som jeg har blitt veldig glad i. Jeg elsker "festival looken", og er det noe jeg forbinder med den, så er det mobilvesker. Herregud, dette innlegget ble rart skrevet. Yeez da. Her er hvertfall mine mobilvesker, haha.

Fra Bikbok

Fra Bikbok 


Fra HM

Liker du mobilvesker?

- Åshild


POSTET / 13.09.2013
Besøk og konsert

Heihei!

Som jeg skrev, så skulle jeg bli flinkere til å skrive vanlige hverdagsinnlegg. Såå da tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg der jeg ikke var på fjelltur eller bringebærtur, hehe! Denne gangen ville jeg skrive et innlegg om helgen for et par uker siden. Det var en kjempe hyggelig helg, og egentlig hadde jeg tenkt å lage en videoblogg fra da, meen så finner jeg ikke digitalkameraet mitt igjen. Helgen startet med at jeg tok bussen til hybelen til Vilde, så koselig! ♥ På fredagen og lørdagen lagde vi god middag, kikket i butikker og bare slappet av. På søndag formiddag tok jeg og Vilde toget til Oslo, der vi møtte Mari og Sigrid, deretter dro vi å bestilte pizza, koos! ♥ Utpå ettermiddagen gikk vi bort til Oslo Spektrum, der vi skulle på konsert med Selena Gomez. Konserten var kjempebra! Og det å være på konsert med girlsa mine er en så fin opplevelse. Jeg var ikke hjemme før i fire tida om natten, så det å skulle opp på skolen klokken seks neste/samme morgen, var hardt, haha. Meen det var absoolutt verdt det!

Var du på Selena Gomez konserten?

- Åshild


POSTET / 12.09.2013
Studded Levis


Naglene er fra Ebay, og shortsen kjøpte jeg på Velouria Vintage i Oslo

Hei dere! I sommer satt jeg på nagler på den ene Levis shortsen min. Helt siden første gang jeg så "The Ragged Priest" shortsene, har jeg ønsket meg en selv. Da jeg var i London, så jeg etter en "The Ragged Priest" shorts på Topshop, men til min skuffelse var det helt utsolgt. Så da prøvde jeg å lage en lignende selv. Resultatet ble ikke like kult som orginalen, men inntil jeg får tak i en ekte, funker denne, hehe!

Hva synes du om shortsen?

- Åshild