hits


POSTET / 22.09.2015
YES PLEASE


HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER (adlink)

Dersom du er gira på noe tirsdags-shopping, satt jeg sammen en kolasj med noen Nelly-favoritter. Løp og kjøp! :-)

- Åshild

 


POSTET / 18.09.2015
ANTREKK: HOLZWEILER SKJERFJakke BODASKINS (sponset) Solbriller RAY BAN Skjorte TOPSHOP Bukse DR DENIM Skjerf HOLZWEILER

Skjerfet (eller skal jeg si pleddet :P) jeg har på meg over, er mitt smarteste kjøp denne høsten. Bortsett fra hunden min, er dette det mykeste jeg eier (he he morsom Åshild). Dødsmykt og latterlig stort. I tillegg liker jeg så godt kombinasjonen av fargene, skikkelig fine høstfarger som passer til det meste. Dersom du er gira på noe fint til høstgarderoben din anbefaler jeg virkelig Holzweiler - så mye fint! Og dersom noen skulle lure på om dette er reklame, så er det ikke det - det er kun ren Holzweiler-kjærlighet. Vi snakkes!

- Åshild


POSTET / 14.09.2015
MTWMTFSS WEEKDAY

Hei! Jeg fortsetter med "vise-tingene-mine"-bloggingen, og selv om noen kanskje synes det er kjipt og kjedelig, håper jeg det er noen som liker det også da, hehe. I dag skal jeg vise dere en tskjorte, i tillegg til å gi creds til Weekday. Det er egentlig ikke så mye å si om tskjorten, annet enn at jeg liker den og synes fargen er fin. Når det gjelder Weekday, blir jeg bare mer og mer imponert over den butikken hver gang jeg er der. Jeg liker så godt den enkle stilen, samtidig som alle plaggene er dødskule. Bra jobba, Weekday!- Åshild


POSTET / 12.09.2015
SPØR MEG

Heisann! Jeg har funnet ut at jeg synes det er veldig gøy å svare på spørsmålene dere (til tross for at jeg er latterlig treig til å svare til tider:( sry). Siden jeg er såpass lite personlig i den hverdagslige bloggingen min, synes jeg det er fint å svare på spørsmålene dere slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Såå dersom det er noe dere lurer på er det bare å spørre, så skal jeg prøve og svare så bra jeg kan :-)

- Åshild


POSTET / 06.09.2015
ANTREKK: BEIGE TRENCH


Bukse DR DENIM Sko PRIMEBOOTS Trenchcoat ZARA Veske ALEXANDER WANG 

Heisann! Nå sitter jeg og lurer på hvor sommeren ble av, samtidig som jeg leser til prøve. Jaja, uansett hvor mye jeg savner´n, kommer den ikke tilbake. For øyeblikket er jeg mer gira enn noen gang for å dra på ferie, noe som resulterer i ønskebestillinger på hotels.com. Prøvde å finne det dyreste hotellet i London, og da dukket det opp et hotell som kostet langt over 80 000, for et par dager - og det var til og med uten frokost. Haha, crazy. Nå må jeg tilbake til leksebøkene mine. Vi snakkes!

- Åshild