hits


POSTET / 29.09.2016
New in


SKJORTE Ganni JAKKE Samsøe

Skjorta jeg har på meg over kjøpte jeg da jeg var i København. Jeg har blitt så glad i print, spesielt blomsterprint, så da jeg så denne blomsterfesten av en skjorte, klarte jeg ikke å dy meg. Selv om jeg til tider føler meg som mannlig turist (60) i funky print-skjorte (HE HE morsom) i den, liker jeg den godt og vil kåre den til en favoritt i klesskapet for øyeblikket. 


POSTET / 28.09.2016
Uten dato

Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så hva jeg gjør i det øyeblikket dette blir publisert, vet jeg ikke. Tipper jeg enten sitter på bussen, er på forelesning eller ser på Jakten på kjærligheten. Disse aktivitetene er tre faste rutiner om dagen. Ellers nærmer det seg første eksamen. Er egentlig ikke sikker på om man kaller det eksamen, i og med at det kun er en to timers kunnskapstest som er en del av Ex. Fac. Uansett, eksamen eller ikke, pensum er det nok av - så håper jeg sitter og leser Ex. Fac. i dét (??usikker på tøddelen her) dette innlegget blir publisert. Frykter at oddsen er lav for at det ikke er tilfellet HE HE:):) See u. Takk til "Sportsbloggen - en blogg om betting" for forklaring av forskjellen mellom høy og lav odds

SKJERF Holzweiler SKJORTE Weekday


POSTET / 23.09.2016
Malene Birger

Jeg nevnte så vidt min kjærlighet for merket Malene Birger i forrige innlegg. Helt siden jeg kjøpte mitt første Malene Birger-deksel, har merket vært en stor favoritt. Toalettmappen dere ser under, har jeg brukt hver dag siden jeg kjøpte den. Bruker den ikke som en toalettmappe, men heller som en mappe der jeg samler alt av headset, antibac, lypsyl osv. Grei måte å organisere de tingene man ellers ikke organiserer - så det anbefales haha. 

 "Eppas" lommebok, lignende HER (adlink)

"Nimbo Purse" toalettmappe HER (adlink)


"Dipp purse", lignende HER (adlink)


POSTET / 22.09.2016
København

// Reisen var sponset av Maybelline

Som nemnt i forrige innlegg, dro jeg til København med Maybelline forrige torsdag. Selv hadde jeg aldri vært i København før, forsåvidt ikke på Flesland heller, så da jeg ventet på å gå på flyet satt jeg og ventet på innenlands-"avdelingen". Heldigvis kom jeg på at København ikke er i Norge, og kom meg over på riktig vente-sted.

Da jeg landet på Kastrup møtte jeg 5/6 av mitt flotte reisefølge. Vi dro og spiste lunsj, før vi tok turen til en Malene Birger pop-up shop på flyplassen. Dette synes jo Malene Birger-hjertet mitt var veldig gøy. I mine øyne er Kastrup et komprimert London - Kastrup sine shoppingmuligheter er jo craycray. 

Videre dro vi en kjapp tur innom hotellet, før ferden gikk videre til Strøget og shopping. Strøget var enda mer craycray enn Kastrup. Køben kan sin shopping as. 

Over ser dere meg og 6/6 av mitt flotte reisefølge ♥ Her ventet vi på hamburgere på Burger and Friends, i mens burger-mannen hjalp en blogger i nød med å fotografere et gruppebilde. 

Når burgerne var fordøyd og sminken var på, dro vi videre til Maybelline Strobing Party og lansering av Maybelline sin nye "strobing stick". En utrolig morsom kveld i godt selskap. Vi var så heldige å få med en goodiebag med mange forskjellige produkter, blant annet strobing sticken, så da kan jeg vise dere noen "reviews" av ulike produkter i senere innlegg. Tusen takk til Maybelline for en amazing tur! ♥


POSTET / 22.09.2016
Onsdag/torsdag

Tiden flyr, og det er allerede elleve dager siden forrige innlegg. Siden sist har jeg blant annet vært i København med Maybelline, seff sett på Jakten på kjærligheten og jobbet endel med skole. Det er hovedsakelig skolearbeidet som er årsaken til fraværet, men nå har jeg levert alt jeg skal for en god periode, så da blir det bedre tid til blogg i guess haha:):) See u!


POSTET / 10.09.2016
YSL Black Opium

YSL BLACK OPIUM

Dette er vel kanskje min absolutte favorittparfyme. Synes lukten er akkurat passe søt og akkurat passe frisk. Har gått og luktet på den på Kicks i et helt år før jeg kjøpte den, så nå var det vel på tide. Jeg har egentlig ikke noe særlig mer å si om parfymen, annet enn at den lukter skikkelig godt, så da runder jeg av her jeg. God helg!


POSTET / 08.09.2016
Noe nytt

Skjerf og tskjorte fra HOLZWEILER

Som dere helt sikkert har fått med dere, er Holzweiler et av mine all-time-favourite merker. Alt er jo så fint, så en dag, da motivasjonen til å lese pensum var på sitt svakeste, bestemte jeg meg for å kjøpe et nytt skjerf og en ny t-skjorte. Det nye skjerfet og den nye t-skjorten falt veldig i smak, så det er jo et lyspunkt nå som motivasjonen til å lese pensum atter en gang er litt svak HEHE. 


POSTET / 06.09.2016
Denne uken #6

UKENS OPPTUR: Det er mye jeg gleder meg til fremover, så det er jo alltid gøy.

UKENS NEDTUR: Denne ukens nedtur erstatter jeg med ukens uvane, for jeg har blitt helt håpløs til å huske (rekke) og lage lunsj til skolen. Dvs at jeg tar med meg storforbruket i kantina fra vgs videre i studiene. NICE:):)

UKENS KJØP: Adidas skoene jeg viste dere for et par dager siden. Sko er livet HEHE.

UKENS BEAUTYPRODUKT: Mineral foundation fra Bare Minerals.

UKENS MATOPPLEVELSE: Ciabatta med alt mulig av pålegg. 

UKENS PLAGG: I dag hentet jeg et nytt skjerf som jeg kjøpte for litt siden - det likte jeg så godt at jeg kårer det til denne ukens plagg haha! 


POSTET / 04.09.2016
Grønn genser
Genser WEEKDAY

Ser nå at mitt grønne tema på bildene ikke var så coolt som jeg hadde håpet på, haha. Jeg bar inn planten for anledningen og tenkte at det kom til å bli fryktelig tøffe bilder, men planten så hakket mer oppstilt ut enn ønsket as - i tillegg ble jo håret også grønt for anledningen, så det grønne temaet ble hvertfall gjennomført:):) haha.


POSTET / 04.09.2016
For et år siden


Bukse DR DENIM Sko PRIMEBOOTS Trenchcoat ZARA Veske ALEXANDER WANG 

Siden blogg-kreativiteten min sviktet for øyeblikket, tenkte jeg at jeg kunne reposte et innlegg jeg skrev for et år siden. Ettersom jeg ikke blogget 3/4 september i fjor, er dette innlegget altså et år og to dager gammelt (bare for å være helt presis, haha). Tidligere år har ikke forandringene vært så store når jeg har gått et år tilbake i tid, men i og med at jeg har flyttet, går på ny skole og ikke har gym på mandag liksom, føler jeg meg hundre år eldre as. 


POSTET / 02.09.2016
Adidas nmd r1

Adidas sin nmd-serie er nok noe av det cooleste jeg har sett noen gang assss. Ettersom de har vært utsolgt "overalt" både på nett og i butikk, hadde jeg nesten gitt opp jakten - men da jeg sjekket urbanshop.no (null reklame, bare et tips) hadde de både skoen og riktig størrelse på lager, woho GØY.


POSTET / 02.09.2016
Daily products

Hei! Først må jeg avklare begrepet "pløse" jeg brukte i forrige innlegg, haha. Det er tydelig at det ikke er et ord som er i dagligtalen til de fleste, og etter litt undersøking i nærmiljøet, vet jeg ikke om andre enn mamma og meg som bruker det. "Pløse" (vel og merke; i mitt vokabular) er altså det stoffstykket som er under lissene på en sko, jeg vet ikke om et annet ord enn "pløse" for den delen av skoen - så dersom du vet; si ifra haha! 

Nok om pløser for denne gang, nå skal vi snakke om sminke, haha. Siden jeg synes det er til veldig god hjelp å lese om andre sine erfaringer når det gjelder ulike produkter osv, tenkte jeg at jeg kunne dele noen av mine erfaringer med de produktene jeg bruker daglig. I og med at jeg bruker de daglig, er dette produkter jeg er svært fornøyd med og kan anbefale videre :-)

1. "Mac Pro Longwear"-foundation i fargen "NW15": en relativt lett foundation, med god dekkevne. Holder stort sett hele dagen (dvs en god del timer), og er fin i fargen.

2. "Lancome Teint Idole Ultra 24H"-foundation i fargen "045 Sable Beige": dette er en foundation som jeg synes er hakket "tyngre" enn Mac sin Pro Longwear, men ikke så tung at det blir sement. Den holder seg svært lenge på huden, og jeg liker å blande litt av denne med Mac-foundationen for å få ønsket farge.

3. "Bare Minerals All Over Face Color" i fargen "Warmth": mineralpudder som jeg bruker som solpudder/blush. Synes fargen er så fin, i tillegg til at den gir fin varme/glød til ansiktet. I tillegg bruker jeg (som sagt hundre ganger tidligere) Bahama Mama-solpudderet fra The Balm (men det glemte jeg å ta fotografere, ops). 

4. Brynsett fra Glo Minerals: dette settet har jeg brukt hver dag i flere år, men likevel er det masse produkt igjen - med andre ord er det veldig drøyt (usikker på om det heter drøy eller drøyt??) i bruk. 

5. "Anastasia Dipbrow Pomade" i fargen "Taupe": et fantastisk brynsprodukt! Er så fornøyd med fargen, utrolig bra holdbarhet og også denne er veldig drøy i bruk. 

6. "Loreal Brow Artist Plumper": etter å ha påført brynspudder, påfører jeg litt av denne. I og med at fargen er veldig fin i seg selv, kan den også fint brukes uten å legge pudder først. Ypperlig for å markere og holde craycray bryn på plass en hel dag.

7. Eyeliner fra ukjent merke: (jeg klarer ikke å huske hva dette merket heter, tror det er noe med "joe" hvertfall haha). En helt basic og brukbar eyeliner.

8. "Loreal Volume Million Lashes": Volume Million Lashes-maskaraene har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg kommer nok til å være lojal mot denne i en goood stund fremover. Uten tvil en all-time-favourite.