hits


POSTET / 31.10.2013
Konkurranse: vinn vaffeljakke

Heihei! Nå er det veldig lenge siden jeg har hatt en konkurranse på bloggen, så da tenkte jeg at jeg kunne ha en nå. I dag mottok jeg en superfin "vaffeljakke" fra Sheinside, den er veldig lik den jeg kjøpte på Zara, med mørk blåfarge med brune skinndetaljer. Siden jeg har en nesten helt lik fra før, tenkte jeg at en av dere kunne vinne den. Sounds good? 

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta, er å:

- Like facebooksiden til bloggen min HER.

- Trykke på "LIKER" knappen nederst i innlegget.

- Når dere har gjort det, kommenter en kommentar der du skriver at du har gjort det, og så navn og mailadresse.

Lykke til! ♥

Jakken er sponset fra Sheinside, og direktelink til jakken finner dere HER.

- Åshild


POSTET / 30.10.2013
Dagens antrekk 30/10/13


Cardigan: Vero Moda Topp: Gina Tricot Skjerf: Cubus Klokke: CMYK

Heihei! Har egentlig ikke noe tid til å blogge nå, for jeg driver og pugger til en stor geografiprøve vi skal ha i morgen. Gleder meg så til å bli ferdig med den, men i morgen igjen må jeg pugge til samfunnsfagprøve på fredag. Er mye å gjøre nå, men da blir det ekstra godt med ♥helg♥. Derfor blir det mye skoleblogging nå, men for tiden er det det jeg bruker mesteparten av tiden min til. Nå venter geografiboka, ha en fin kveld!

- Åshild


POSTET / 28.10.2013
Ny klokke

Klokke fra CMYK

Heihei! Nå er jeg tilbake igjen etter et par dagers pause, og det var veldig godt med den pausen siden det er så mye som skjer for tiden. Nå har jeg komme hjem fra skolen, og skal snart spise hjemmelaget (lovelovelove), før jeg skal starte på skolearbeid. Har så myye skolearbeid jeg må få gjort i løpet av denne uken, så derfor er det godt å starte så fort som mulig. Hva gjør du i dag?

- Åshild


POSTET / 25.10.2013
Bloggpause

Jeg tar meg en bloggpause over helgen, ha en god helg! Blogges til mandag :)


POSTET / 24.10.2013
Torsdag

Heihei! 

Beklager null blogging i går, men jeg gjorde noe hele dagen, så da ble det ikke noe tid til overs til blogging. I dag er det en helt vanlig torsdag, først var jeg på skolen, og nå er jeg hjemme og skal gjøre en del skolearbeid, før jeg drar på trening. Skal forresten på yoga i dag også. Haha, det er egentlig absolutt ikke min type sport, men jeg synes det egentlig var skikkelig gøy, såå da blir det mer yoga på meg. Det som jeg synes var ekstra gøy med yoga, er at jeg merket litt bedring allerede etter første gang. Haha, vel og merke så kunne jeg ikke bli stivere enn det jeg var, men da jeg merket at jeg hadde blitt bittelitt mykere jublet jeg, haha. Fikk forresten en pakke i posten i dag, som jeg hadde bestilt fra ebay. Den inneholdt en mørkebrun Carhartt lue. Jeg har virkelig en obsession når det kommer til carhartt luer... neste farge som står på ønskelisten min er en i grå, hehe. Har du en "obsession"?

Tusen tusen takk til herlige Cassandra som linket til bloggen min ♥ Så hyggelig! Jeg anbefaller alle til å lese bloggen hennes, den er så bra! Hun har superfine bilder, skriver kjempebra og selv er hun jo så fantastisk nydelig!! Dere finner bloggen hennes HER HER HER ♥ 

- Åshild


POSTET / 22.10.2013
App anbefaling: VSCO cam

Heihei!
Noen av dere har lurt på hvilken type mobil jeg har, og jeg har iPhone 5. I den sammenhengen tenkte jeg at jeg kunne gi dere en app anbefalling. Jeg bruker mobilen veldig mye til å ta bilder, og mange av bildene redigerer jeg også på mobilen. Helt siden jeg fikk min første iPhone har jeg prøvd hundrevis av redigeringsapper uten å finne en som jeg har vært 100 prosent fornøyd med, helt til jeg fant denne appen. Den heter som sagt, VSCO cam, og den er DØDSBRA! Jeg har kjøpt premiumversjonen, og da har jeg rundt femti superfine effekter. Det som jeg liker så godt med denne appen, er at effektene gir en så naturlig "polaroid-look".

Disse bildene redigerte jeg i VSCO cam! :-)

Har du en app anbefaling?

- Åshild


POSTET / 21.10.2013
Antrekk fra i vinter
Bukse: Bikbok Sko: Trendsko Jakke: HM Denimjakke: Diy Caps: Junkyard, tror jeg

Jeg fant disse antrekksbildene fra i Vinter, som jeg troor jeg ikke har postet før, så da tenkte jeg at jeg kunne poste de nå.

Jeg vil enda en gang si tusen hjertelig takk for all omtanke jeg har fått i det siste! ♥ Naturligvis har det vært en tung tid, men det går bra med meg. Jeg sender en stooor klem til dere alle! Igjen, tusen tusen takk! ♥

- Åshild


POSTET / 18.10.2013
Hvil i fred

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte nå. Dette er helt forferdelig. Jeg føler meg så tom for ord akkurat nå, men i tillegg så har jeg så mye jeg vil si. Dette har vært nok en forferdelig trist dag - enda en dag jeg har fryktet hele livet. I dag døde min andre bestefar. Min kjære bestefar, Hans. Jeg har alltid vært veldig nær besteforeldrene mine, og jeg har hatt et like godt forhold til hver av de. Bestefar Hans, var også så mye mer enn bare en bestefar for meg: en av mine beste venner, rådene hans var alltid så utrolig gode, en gledesspreder som fikk meg alltid til å le, forbildet og han var også helten min. Jeg har så utrolig mange fine minner, blant annet de gangene da jeg og bestefar dro på fisketur sammen. Ingenting var så gøy som å dra på fisketur med bestefar. Jeg vet at bestefar ville at jeg skulle tenke på alle de gode minnene, så uansett hvor ufattelig trist det er, er det veldig godt å ha så mange gode minner å tenke på. Min kjære, gode, snille, fantastiske bestefar, hvil i fred ♥ Jeg elsker deg!


♥♥♥

- Åshild


POSTET / 17.10.2013
Dagens antrekk 17/10/13


Klokke: Cmyk Skjorte: Ralph Lauren Briller: Cubus Genser: Ivistoga Skjerf: Acne

Heihei! Var ute og tok noen antrekksbilder i sted, og det var iiiiiskaldt. Kjenner virkelig at vinteren er på vei nå. Mamma sa at det var snø på værmeldingen i morgen, allerede... Hoho, så fort tiden går, det er jo snart jul! Nå skal jeg gjøre endel skolearbeid. Siden jeg har vært endel syk fra skolen, har jeg endel å ta igjen, så da er det best å få gjort det så fort som mulig :-)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 16.10.2013
Nytt iPad tastatur

Heihei!
For litt siden bestilte jeg et tastatur til ipaden på eBay. Om jeg ikke husker helt feil kostet det rundt 200 kr, så det var ikke spesielt dyrt heller. Det som er så kult med dette tastaturet, er at når man setter ipaden inni "rammen" til tastaturet, blir det på en måte seende ut som en liten macbook. Har lenge tenkt å kjøpe et lignende tastatur, men har aldri fått gjort det før nå. Jeg har desverre ikke linken til selgeren fortsatt, men bare søk på "macbook iPad keyboard" på Ebay, så kommer nok lignende opp. Nå skal jeg gjøre masse skolearbeid, før jeg drar på yoga faktisk, haha! Det blir spennende, jeg er ikke noe myk i det hele tatt, så håper kanskje yoga'n hjelper litt. Vi snakkes! :-)

- Åshild


POSTET / 15.10.2013
Mitt klesskap: Levis jakke

Heihei! 

Etter jeg hadde tatt disse bildene, kom jeg på at jeg har lagd innlegg om denne jakken før, meen kanskje jeg har fått noen nye lesere som ikke har sett den enda, hehe. Denne jakken er, som dere sikkert har skjønt, en av mine favoritter i klesskapet. Jakken kjøpte jeg på Velouria Vintage, og naglene bestilte jeg på Ebay. 

Hva synes du om jakken?

- Åshild


POSTET / 13.10.2013
Antrekk: Vest og beanie


Genser og vest: HM Lue: Carhartt Sko: Bianco Bukse: Dr. Denim

Hva synes du?

- Åshild


Topp: HER Shorts: Vintage

Elsker denne crop toppen jeg motok fra BatokoGleder meg til å bruke den masse fremover. Har lagd flere antrekk inni hodet med den allerede, foreksempel med en lang cardigan, maxiskjørt og noe kult tilbehør :-)

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 10.10.2013
Tips: lag ditt eget klesstativ

Heihei!

I dag tenkte jeg at jeg ville dele et tips med dere. Som jeg har skrive, har jeg fått nytt soverom. Det er mye som ikke har komme på plass enda, men jeg har også fått ordnet et par ting helt ferdig. En av de tingene som jeg har gjort helt ferdig, er mitt nye klesstativ. Det er egentlig ikke et klesstativ, men bare litt sterk hyssing, spiker, hammer og en lang stang. Det eneste jeg gjorde, var å klippe tre like lange hyssinger som jeg festet i taket med noen spikere, tilslutt tok jeg stangen igjennom hver av hyssingene - og da gjenstod det bare å henge på plass klærene. Veldig enkelt, men også veldig greit dersom du trenger et klesstativ :-)Hva synes du om tipset?

- ÅshildSkjerf: Cubus Jakke: Sheinside Briller: Cubus Sko: Bianco

- Åshild