hits


POSTET / 27.10.2016
Blogg-krise på krise-blogg

Som lættis-overskriften;);) min sier, er jeg altså kommet i en liten blogg-krise om dagen. Nå har jeg lest gjennom innleggene mine fra den siste tiden, og det var her krisen oppstod. Jeg fant ingen underholdningsverdi i noen av innleggene mine, og det har jeg så lyst til å få en endring på. Det er jo selvfølgelig en bloggers ønske å ha optimal kvalitet på alt av innhold som blir publisert, men her har wossa svikta i det siste. poenget mitt med dette innlegget er altså å spørre dere om hvilke type innlegg dere finner størst underholdningsverdi i haha? Mvh. blogger i nød:)


POSTET / 26.10.2016
Maybelline: Master contour

I dag tenkte jeg å komme med et nytt "review" av et av produktene jeg fikk i goodiebagen fra Maybelline da jeg var i København. Selv om jeg skrev det tidligere, nevner jeg det igjen; selv om jeg har fått produktene, er dette innlegg jeg skriver frivillig for å tipse dere om produkter jeg liker :-)

Maybelline sin Master Contour er en contouring-stick, med highlight og contour i én stick. Det vil si at halvparten av sticken er highlight, og andre halvparten er contouring. Første gang jeg så sticken var jeg litt kritisk, da jeg tenkte at fargene kom til å blande seg. Men her ble jeg overrasket, fargene blander seg ikke sammen. Bildet under er tatt etter flere ganger bruk, så her har dere bildebevis også HE HE ;);)

Jeg er, som sagt tidligere, ingen mester på contouring, men over ser dere altså hvor jeg påfører highlight og hvor jeg påfører contouring-fargen haha.

På bildene i innlegget bruker jeg en ganske lys foundation som base, i tillegg til contouring-sticken (ikke andre produkter altså) for å markere og lysne. Selv liker jeg sticken veldig godt; synes den er så fin i fargen(e), og så er den så enkel å blende ut - noe jeg synes er et veldig stort pluss når det gjelder krembaserte produkter :-)


POSTET / 25.10.2016
Antrekk: "Birck" bag


Kåpe MANGO (lignende HER (adlink)) Bukse DR DENIM HER (adlink) Veske HOLZWEILER HER (sponset)

Jeg har ikke tid til å skrive noe særlig i dag, for skippertak-jenta skal ha sitt første Ex-Phil.-skippertak i dag:( Jeg lærer aldri:( Men i og med at jeg har brukt skippertak-metoden som studieteknikk så lenge jeg kan huske, har det blitt en godt innarbeidet vane - og det sies vel at gammel vane er vond å vende?? Det stemmer hvertfall i mitt tilfelle. Vi snakkes!


POSTET / 24.10.2016
Uken som gikk #8

Det starter å bli en stund siden forrige "uken som gikk"-innlegg. Ukene i oktober har hatt superspeed i år, og jeg har vanskelig for å tro på at det snart er november??? 

UKENS OPPTUR: Ukens opptur er faktisk et foredrag! Forrige onsdag var jeg på et utrolig interessant foredrag på skolen med privatetterforsker Tore Sandberg. 

UKENS NEDTUR: Haha dette er jo atter en gang bare et luksusproblem; men hele forrige uke grudde jeg meg latterlig mye til dagens tannlegbesøk haha:(

UKENS SERIE: "Helene sjekker inn" på NRK! Utrolig bra, viktig og, ikke minst, lærerik serie. Den går ut på at journalist Helene Sandvig bor på ulike institusjoner som sykehjem, asylmottak, hospits og fengsel i flere dager. Er det en serie jeg synes alle burde se, da er det virkelig denne.

UKENS SANG: "Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie)" av Clean Bandit. Den er så bra woho!

UKENS INNKJØP: Pizza fra Pizzabakeren<333 Haha høydepunkt as.

UKENS FLAUSE: En av mine beste investeringer her i livet, er helt serr nakkeputa mi. Den er en drøm å ha med på buss, tog osv., men må nok innrømme at den kan være litt slitsom (luksusproblem ja) å frakte lol. Den er litt for stor til å få plass i veska osv, noe som resulterer i at jeg må ta den i handa. Så da jeg skulle gå av bussen natt til lørdag, var puta mi plutselig all gone fra setet. Siden det ikke var et alternativ å miste puta, måtte jeg begynne å lete i midtgangen og under seter. I og med at klokken var to på natten, resulterte letingen min i at jeg (ufrivillig vel og merke) vekte andre passasjerer:( Det synes jeg var veldig flaut da. :(Mvh. dårlig medpassasjer:(

UKENS LÆTTIS: Jeg vet ikke om andre enn meg synes dette er noe som helst lættis, men jeg humret hvertfall godt da det skjedde he he:):) Det var ikke store greia, men da jeg skulle google en mattrett her om dagen, skrev jeg helt ute av sammenheng, distre som jeg er, "Sylvester Stallone" istedet lolz.


POSTET / 23.10.2016
TV-aksjonen 2016

Da jeg publiserte "cravings"-innlegget tidligere i dag, glemte jeg helt at det var i dag tv-aksjonen var. I dag (dette gjelder jo selvfølgelig alle andre dager også) er det noe helt annet enn uviktige klesplagg man skal bruke penger på. Røde Kors utfører livsviktig arbeid i land som Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras, i tillegg til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge ♥ Du kan støtte dette utrolig viktige arbeidet ved å sende sms "TVA" til 2133 (250 kr), vippse et beløp til 2133, overføre på kontonr. 8380 08 09005 og/eller ringe givertelefonen på 822 06 006 (250 kr).

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


POSTET / 23.10.2016
Cravings

Hei! Jeg troor ikke jeg har laget et "stjel stilen"-innlegg før, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det. Nedenfor har jeg tatt utgangspunkt i tre coole antrekk jeg fant via pinterest (antrekksbildene er altså hentet fra pinterest), og funnet noen (ganske) tilsvarende plagg på Nelly. Selv kunne jeg i grunn tenkt meg å kjøpt alle plaggene, men den slags rikmannssport kan ikke en student drive med. 

HER // 2 HER // 3 HER (adlinks)

-------------------------------------------

A  R  M  Y  &  D  E  N  I  M

HER // 2 HER (adlinks)

-------------------------------------------

A   L  L  B  L  A  C  K 

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER (adlinks)


POSTET / 22.10.2016
Antrekk


Jakke URBAN OUTFITTERS Skjorte HER (adlink) Skjerf HOLZWEILER (sponset)

Først og fremst - wossa har litt foto-trøbbel om dagen; jeg synes noen av bildene mine får veldig grønnskjær (feks bildene over)?? Så derfor lurer på om dere har lagt merke til det samme? Og om det evt er noen photosho-glade lesere der ute som har noen tips for å hindre grønnskjæret? 

For øyeblikket er jeg hjemme i Vinje i criben til mamma og daddycool hvor jeg skal spise taco, lese Ex.Phil. og til tannlegen. Dessverre har jeg til nå kun fullført det eneste morsomme gjøremålet; spise taco, og de to kjipe gjenstår. Vet ikke hva som veier tyngst av eksamensnervene og tannlegeskrekken, så må nok si begge aktivitetene stiller ganske likt:( Snakkes. 


POSTET / 21.10.2016
Steg for steg: øyenskygge

Jeg synes sminke er veldig gøy, haha. Selv om interessen er til stede, er ikke talentet noe å skryte av - hvertfall ikke når det gjelder å legge øyenskygge, der stiller jeg hvertfall svakt haha. Men med god hjelp fra youtube har jeg funnet en veldig enkel look, som også egner seg for meg og min mangel på talent innenfor området - som jeg tenkte jeg ville dele med dere :-)

Fargen jeg har brukt her er ikke en øyenskygge, men en rouge fra Estee Lauder i fargen "Soulful Spice". For påføring bruker jeg en blendingsbørste til øyelokket, og en spissere, mindre børste til under øyet. 

Haha jeg tviler egentlig på om bildet over er noe som helst forklarende, men siden jeg gjorde meg så flid med prikkene i photoshop, kunne jeg ikke unngå å ta det med HEvHE:):) Uansett, det jeg har prøvd å illustrere med prikkene, er måten jeg påfører fargen på; mørkerød = mye farge, mellomrød = litt "utblenda" farge, lyserød = veldig "utblenda" farge. Oi dårlig forklaring, men håper dere forstår litt likevel haha. 

...Og her ser dere altså resultatet. 


POSTET / 20.10.2016
Tjuesju Q/A

Fant disse spørsmålene da jeg googlet "good ideas blog post" (som jeg så ofte gjør) he he. Og siden wossa var enig i at det var en good idea for en blog post, ble det dagens innlegg.

Favorite movie in the past years? Bend It Like Beckham. Den har jeg sikkert sett hundre ganger (nesten ikke overdrivelse) - og jeg synes den er like bra enda haha. 

A book you plan on reading? "Språk og argumentasjon" (Ex.Phil-pensum)

iPhone or Android? Jeg er veldig tilhenger av iPhone, men jeg har ikke hatt Android - så er ikke riktig person til å uttale meg om saken.

Twitter or Instagram? Instagram. 

What's your favorite food? Taco. Jeg blir aldri lei.

Least favorite food? Tunfisk.

What do you love on your pizza? Alt som er på Pizzabakeren sin "Kokkens favoritt". Den pizzaen er noe av det beste jeg vet.

Favorite drink? Sjokomelk, ananas og mango-smoothie, Pepsi Max og Farris. 

Favorite dessert? Jordbær og vaniljesaus.

Dark chocolate or milk chocolate? Melkesjokolade.

Coffee or tea? Kaffi.

What's your favorite board game? Kortskalle og Bingo haha. Jeg elsker Bingo. 

What's your favorite country to visit? Hmm, sånt klarer jeg ikke å velge.

What's the last country you visited? Danmark.

What country do you wish to visit? Australia.

Heels or flats? Definitivt flate sko. Skulle ønske at jeg kunne si høye, men jeg synes det er vondt å gå i, haha.

Pilates or yoga? Haha, ingen av delene. 

When was the last time you cried? Tror det var da jeg så på Nobel. Jeg er latterlig grinete når det kommer til tv.

Do you like your handwriting? Haha nei!Favorite smell? Parfyme.

A sport you wish you could play? Haha her er lista lang as - men dersom jeg skal velge én sport, er det nødt til å være håndball.

Hair color? Kommunegrå.

Eye color? Blå.

Scary film or happy endings? Uten tvil happy endings. Klisje-filmer<333 Haha.

Where were you born? Skien.

What is the farthest you have been from home? New York.

Lipstick or lip gloss? Lip gloss.
 


POSTET / 19.10.2016
Spørsmålsrunde

Jeg troor det er en stund siden forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde, så da tenkte jeg at det var på tide. Vet ikke akkurat når svarene kommer, men de kommer  i nærmeste fremtid altså (ikke om flere måneder som har vært tilfellet tidligere i bloggkarrieren:P;) min he he he). Såå dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei:):) Snakkes.


POSTET / 18.10.2016
Antrekk: blått og svart

Hei! I dag tenkte jeg å gjøre en vri på de ellers kjedelige outfitpostene mine. Haha, vet ikke om vrien er noe mer gøy da, men kanskje hakket mer inspirerende?? Uansett, kjedelig eller ikke, her kommer innlegget haha. 

På bildene har jeg altså på meg en blå denimskjorte. Min er fra Zara, men (dette er vrien) dersom dere kunne tenkt dere en ny denimskjorte, har jeg tatt med noen forslag fra Nelly under :-) 

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER (adlinks)

Skinnjakka jeg har på meg er den samme som nr 1 under. Dersom du har fulgt bloggen min en stund, har du kanskje fått med deg at skinnjakker er mitt #1 favorittplagg i hele verden. I garderoben min har jeg kun svarte skinnjakker, men for øyeblikket troner en rød cool skinnjakke på toppen av ønskelisten min.

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER (adlinks)

See u.


POSTET / 17.10.2016
Reebok
Genser REEBOK Jakke URBAN OUTFITTERS

Så denne genseren på Junkyard for litt siden, og synes den var så cool, så da bestilte jeg meg den (ikke spons). Jeg synes logo-gensere ala Ellesse, Champions, osv er så cool, og da denne var i samme gate som de, falt denne også i smak. 


POSTET / 13.10.2016
Dagens antrekk
Skjorte ZARA Skjerf HOLZWEILER Veske HOLZWEILER HER (sponset)

For øyeblikket er jeg opptatt med å henge opp gardiner, så jeg har ikke tid til å skrive noe mer i dag jeg hehe. Snakkes!


POSTET / 12.10.2016
Holzweiler "Birck" bag
"Birck" veske HOLZWEILER HER (sponset)

Var så heldig å motta denne vesken fra Holzweiler (♥♥♥) for noen dager siden. I mine øyner er den helt fullkommen (hehe) - jeg liker så godt at den er såpass enkel, men likevel har den så fine detaljer, deriblant silkeskjerfet. Vesken kommer i to ulike modeller/størrelser "Birck" her og "Bonsai" her"Bonsai" er litt mindre enn "Birck", og begge modellene finnes i flere farger. Vesker er en av mine favoritting i hele verden hehe - så da er sånne fine vesker som "Birck" og "Bonsai" lykke forkledd i veske (he he morsom med ord i dag ja wossa).


POSTET / 11.10.2016
TB: Gullårene

Grunnen til at jeg fikk ideen til å skrive dette innlegget, var at jeg så et bilde av Morten Gamst Pedersen her om dagen. Morten Gamst Pedersen var nemlig mitt store celebcrush på barneskolen - og i den anledning tenkte jeg at jeg kunne gå en tur ned memory lane til årene mellom 2004 og 2010. 

Jeg vet egentlig ikke hvor gøy dette er å lese for dere, men jeg fant hvertfall en relativ høy underholdningsverdi i å skrive det, såå håper det ikke er helt krise haha. 

Tenkte å starte med 2004. Den eneste grunnen til at jeg husker noe fra dette året, er at Kjartan Salvesen og Sandra Lyng var med i idol. Perioden min som blodfan av Idol begynte året før da Kurt regjerte, men jeg tok fangirlingen til nye høyder i 2004. Da begynte jeg nemlig å klippe ut bilder av idoldeltakere ut fra blader og samlet de i en Hennig Olsen-isboks. Når jeg ikke så på Idol hørte jeg på Hits for kids og "Dragostea Din Tei" (eller dragon stin tin tei som jeg kaller den) - du finner nostalgien her.

Jeg må innrømme at det jeg husker best fra 2005 og 2006, også er idol haha. I 2005 var det jo finale mellom Tone og Jorunn. Og i 2006 så var Aleksander With og Vivan Sørmerland med, og de var kjærester, noe jeg husker jeg synes var  gøy!! Tenk at begge i et kjærestepar kunne være idol-flinke til å synge liksom!! Ellers lekte jeg mye med Bratz og passet på at Tamagotchien min fikk nok mat. 

I 2007 skjedde det største jeg hadde opplevd hittil i livet, nemlig at jeg fikk min første mobil. En rosa cool klappmobil fra Sony Ericsson med 2 megapixel-mobilkamera. Mobilen var jo revolusjonerende for meg som fan av idol, da dette ga meg muligheten til å filme tven når deltakerene sang. Brukte opp min eneste gigabyte på dette, og har fortsatt en mappe med filmer av tven som heter "Kim Rune". 

I 2008 skjedde en annen høydare i livet (denne høydaren utkonkurrerte til og med den rosa Sony Ericcsonen), da hunden min flyttet inn - har aldri vært lykkeligere. Såå jeg tror det var en onsdag (for å være helt presis haha) jeg og pappa dro for å hente dawgie, som den gang var en mini mini hund. SO CUTE.

Det var vel i løpet av årene 2009 og 2010 at jeg ryddet vekk Bratzen, sluttet å kjøpe Julia og begynte å kjøpe Topp, og tok mine første selfies til profilbilde på Nettby. Ellers spilte jeg sjukt masse Gosupermodel, lekte med Bratz i skjul og mitt høyeste ønske var å kjøpe et par Shutter Shades-briller - noe jeg ikke turte, fordi jeg hadde hørt at noen hadde blitt blinde av å bruke de (haha det stemmer vel ikke????). 

SEE U